هوش مصنوعی در گوشی + معرفی 10 کاربرد مهم در گوشی های هوشمند با AI 🟢
ژوئن 10, 2023ساخت پروکسی تلگرام + معرفی روش های ساخت پروکسی های MTproto و…🟢
ژوئن 12, 2023خرید آنلاین راحت است، زیرا میتوانید با گشت و گذار راحت خرید کنید. بهترین قیمتها را بیابید و بستههای خود را بدون نیاز به ترک آسایش خانه خود مستقیماً درب منزل تحویل بگیرید. اما دستیابی به یک معامله آنلاین عالی فراتر از دریافت کمترین قیمت است. باید مطمئن باشید که محصولات به موقع میرسند، کیفیت همان چیزی است که انتظار داشتید، اقلام دارای گارانتی مناسب هستند .همچنین مهم است راهی برای بازگرداندن محصولات یا دریافت پشتیبانی در صورت وجود هرگونه سوال یا مشکل وجود داشته باشد. خرید امن اینترنتی در گرو همین ویژگی هایی است که گفته شد. در این مقاله می خواهیم خرید های اینترنتی شما را امن کنیم!.
نحوه خرید امن اینترنتی
1. همیشه از یک اتصال امن سفارش دهید
اگر رایانه شما در برابر نرمافزارهای بالقوه مخرب محافظت نشده باشد، اطلاعات مالی و گذرواژههای شما در معرض خطر سرقت قرار دارند (و هر چیز دیگری که در رایانه خود ذخیره میکنید یا به صورت آنلاین انجام میدهید). این مفهوم بسیار اساسی است، اما تنها بخشی از جمعیت ایالات متحده به اندازه کافی از رایانه های خود محافظت می کنند. از اتصال ایمن استفاده کنید – مطمئن شوید که فایروال رایانه شما روشن است.
اگر در حین استفاده از یک شبکه بیسیم آنلاین خرید میکنید، باید آن را رمزگذاری کنید تا کسی که بیرون از خانه در کمین است نتواند اطلاعات شما را جمعآوری کند. هنگام استفاده از یک شبکه عمومی از انجام هرگونه تراکنش مالی خودداری کنید. زیرا ممکن است ندانید که در معرض خطر قرار گرفته است یا خیر. با همین اولین نکته از خرید امن اینترنتی تا 90 درصد امنیت خواهید داشت.
2. بازرگان و شهرت آنها را بشناسید
ممکن است از قبل فروشگاه را می شناسید، خرید از فروشگاه آنلاین آنها بسیار امن است. اگر مشکلی وجود داشت، همیشه میتوانید برای کمک به فروشگاه محلی بروید، و اگر دیگرانی را میشناسید که به طور مداوم تجربیات مثبتی با فروشگاه آنلاین داشتهاند، میتوانید از کیفیت سایت مطمئن شوید.
اگر فروشگاه را نمی شناسید، ممکن است همچنان بهترین گزینه باشد. فقط باید چند احتیاط دیگر را رعایت کنید. با مراجعه به سایتهایی که به بررسی فروشگاههای الکترونیکی اختصاص داده شدهاند، پسزمینه خود را بررسی کنید. اگر فروشگاه مورد بازبینی قرار نگرفت یا نظرات مثبتی نداشت، از وب سایت آنها سفارش ندهید.
3. از پیشنهادهایی که به نظر “خیلی خوب برای واقعی بودن” به نظر می رسند خودداری کنید
هر فروشگاه الکترونیکی که وعده های زیادی با قیمت بسیار پایین بدهد مشکوک است. اگر قیمت خیلی پایین است، در نظر بگیرید که آیا تاجر از طریق اقلام به صورت قانونی وارد شده است یا خیر، آیا کالایی را که برای آن پول پرداخت کرده اید دریافت خواهید کرد، آیا این اقلام واقعاً مارک نشان داده شده هستند یا یک جایگزین ارزان، اگر کالای مورد نظر کار می کند، اگر می خواهید بتوانید کالاهای آسیب دیده را بازگردانید – یا اگر تاجر با فروش اطلاعات مالی شما درآمد اضافی کسب می کند. فروشگاههای آنلاین بیاعتبار – مانند همتایان آجری و ملاتشان، ممکن است یک پیشنهاد قیمت بسیار پایین ارائه دهند و سپس ادعا کنند که موجودی آن تمام شده است تا سعی کنند چیز دیگری را در یک کلاهبرداری کلاسیک «طعمه و سوئیچ» به شما بفروشند.
4. اگر در حال خرید گیفت کارت هستید، شرایط و ضوابط را مطالعه کنید
اگر کارت هدیه برای شخص دیگری است، مطمئن شوید که فروشگاه قانونی است. در این گونه موارد که می خواهید یک کارت اعتباری تهیه کنید خرید امن اینترنتی به شما کمک بیشتری می کند. به این دلیل که در حال پرداخت برای یک کارت پول هستید!.
5. از فروشگاه الکترونیکی که برای انجام فروش نیاز به اطلاعات بیشتری دارد، استفاده نکنید.
انتظار دارید روش پرداخت، آدرس حمل و نقل، شماره تلفن و آدرس ایمیل را ارائه دهید، اما اگر تاجر اطلاعات دیگری را درخواست کرد، آن را ترک کنید. شما هرگز نمی خواهید اطلاعات حساب بانکی، اطلاعات تامین اجتماعی یا شماره گواهینامه رانندگی خود را به آنها بدهید. برخی از شرکت ها در مورد علایق شما سؤالاتی می پرسند، اما این سؤالات همیشه باید اختیاری باشند و شما باید در ارائه اطلاعات محتاط باشید. آیا تاجر اطلاعات شما را مجدداً می فروشد، اجاره می دهد یا به اشتراک می گذارد؟ خط مشی رازداری سایت را بررسی کنید تا متوجه شوید اطلاعات شما چقدر ممکن است در معرض دید قرار گیرد.
بسیاری از فروشگاهها به وضوح اعلام میکنند که اطلاعات مصرفکننده را به اشتراک نمیگذارند، نمیفروشند یا اجاره نمیدهند – برخی دیگر میگویند مالک اطلاعات شما هستند و میتوانند هر طور که بخواهند از آن استفاده کنند (یا سوء استفاده کنند). به شرکت هایی که به حریم خصوصی شما احترام می گذارند پایبند باشید.
6. آیا نیاز به ایجاد رمز عبور برای سایت دارید؟ – آن را منحصر به فرد کنید
اغلب هنگام خرید از شما خواسته می شود که یک حساب کاربری با رمز عبور ایجاد کنید. معمولاً میتوانید انتخاب کنید که این کار را انجام ندهید، و مگر اینکه مرتباً از فروشگاه الکترونیکی استفاده میکنید، حساب کاربری ایجاد نکنید. اگر می خواهید یک حساب کاربری داشته باشید، مطمئن شوید که از یک رمز عبور منحصر به فرد و قوی استفاده می کنید.
7. آیا سایت امن است؟
قبل از وارد کردن هر گونه اطلاعات شخصی یا کارت اعتباری در یک سایت خرید، نگاه کنید تا ببینید آیا آدرس وب در صفحه با “https:” شروع می شود، نه “http:”
8. از کارت اعتباری استفاده کنید
از کارت نقدی یا چک استفاده نکنید. زیرا در صورت بروز مشکل، این روش ها حفاظتهای امنیتی زیادی برای شما ندارند. یعنی در همان مرحله ابتدایی خرید امن اینترنتی را از بین برده اید.
اگر اطلاعات مالی شما به سرقت رفته باشد و پول موجود در حساب بانکی شما دست نخورده باقی بماند، خرید با کارت اعتباری مسئولیت شما را به بیش از 50 دلار هزینه غیرمجاز محدود می کند. بیشتر کارتهای نقدی این محافظت را ارائه نمیدهند – و حتی در صورت وجود، در این بین شما فاقد بودجه هستید.
یک کارت اعتباری را در نظر بگیرید که فقط برای خرید و معاملات آنلاین باشد. به این ترتیب، اگر کارت به خطر بیفتد، میتوانید به سرعت آن را بدون تأثیر بر هر نوع تراکنش دیگری خاموش کنید.
9. همیشه شرکت را بررسی کنید
برخی از بازرگانان هزینه های حمل و نقل گزافی دریافت می کنند که می تواند یک معامله خرید را به یک اشتباه گران تبدیل کند. ببینید آیا ردیابی و بیمه ارائه می دهند یا خیر. بدانید که آنها از چه حامل هایی استفاده می کنند و اگر کالا در مدت 10 روز ارسال نمی شود، بسیار محتاط باشید.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀: برنامه هک اینستاگرام PLC
10. از یک برنامه امنیت اینترنتی قابل اعتماد استفاده کنید.
بهترین راه برای ایمن ماندن آنلاین همچنان استفاده از یک محصول امنیتی اینترنتی موثر است. خرید نیز از این قاعده مستثنی نیست. در عوض، با افزایش حجم کالاها و دادههایی که به صورت آنلاین رد و بدل میشوند، ویژگیهای امنیتی مانند ضد فیشینگ بلادرنگ و محافظت از سرقت هویت مهمتر از همیشه هستند.
مزایا و معایب خرید اینترنتی
مزایا و معایب خرید آنلاین: فناوری اطلاعات و ارتباطات انقلابی در سبک زندگی و فعالیت های افراد و سازمان ها در سراسر جهان ایجاد کرده است. این امر در حوزه بازرگانی بیشتر مشهود است. فعالیت های تجاری توسط فناوری بازتعریف شده اند. در سالهای گذشته، فروشگاههای فیزیکی مکانهای معمولی بودند که کالاها و خدمات را میتوان خریداری کرد. با این حال، با ظهور فروشگاه های آنلاین این موضوع تغییر کرده است. در دنیای امروز، فروشگاه های آنلاین به بازارهای انتخابی برای خریداران تبدیل شده اند.
مزایای بسیاری وجود دارد که افرادی که کالاها و خدمات را در فروشگاه های آنلاین خریداری می کنند از آن برخوردار هستند. این مزایا انگیزه ای برای استقبال گسترده از خرید آنلاین بوده است. از سوی دیگر، خطرات و معایبی در ارتباط با خرید آنلاین وجود دارد. در زیر به مزایا، خطرات و معایب مرتبط با خرید آنلاین پرداخته شده است.
مزایای خرید آنلاین (مزایای)
1. راحتی:
این بزرگترین مزیت خرید آنلاین و مهم ترین جذابیت آن است. برخلاف فروشگاههای فیزیکی که معمولاً در آنها صفهای طولانی و تأخیر در انتخاب محصولات وجود دارد، فروشگاههای آنلاین به خریداران این شانس را میدهند که به راحتی محصولات مورد نظر خود را انتخاب کنند. خریداران می توانند در عرض چند دقیقه یا حتی چند ثانیه برای محصولات سفارش دهند.
یکی دیگر از جنبه های راحتی که خرید آنلاین ارائه می دهد، در دسترس بودن شبانه روزی آن است. بیشتر مغازه های فیزیکی قبل از تمام شدن روز تعطیل می شوند. برعکس، فروشگاه های اینترنتی در هر ساعت از شبانه روز باز هستند. بنابراین خریداران در فروشگاههای آنلاین از این مزیت برخوردارند که میتوانند در راحتترین زمان خرید خود را انجام دهند.
2. بهترین قیمت ها:
فروشگاه های آنلاین طیف وسیعی از محصولات را به خریداران ارائه می دهند. این محصولات معمولاً با قیمت هایی کمتر از قیمت های موجود در فروشگاه های فیزیکی به فروش می رسند. در طول تعطیلات، جشنوارهها و سایر دورهها، فروشگاههای آنلاین تخفیفهای بزرگ، پشتیبان نقدی و کوپنها را به خریداران ارائه میدهند. فروشگاه های آنلاین نیز به فروش فلش مشغول هستند. همه اینها به خریداران آنلاین این شانس را می دهد که محصولات و خدمات را با بهترین قیمت خریداری کنند.
اکثر فروشگاه های آنلاین مکان های بازار مجازی هستند که تولید کنندگان محصولات خود را تبلیغ می کنند و به فروش می رسانند یا خدمات خود را ارائه می دهند. خریداران در این فروشگاه ها می توانند مستقیماً با تولید کنندگان و ارائه دهندگان خدمات معامله کنند. این امر واسطه را حذف می کند و به خریداران کمک می کند تا در پول خود صرفه جویی کنند.
به همین ترتیب، فروشندگان مختلف کالاها و خدمات خود را در فروشگاه های آنلاین در دسترس قرار می دهند. این فروشندگان برای شکست دادن رقابت و جلب حمایت بیشتر، قیمت محصولات و خدمات خود را کاهش دادند. خرید آنلاین به خریداران این مزیت بزرگ را می دهد که کالاها و خدمات را با قیمت ارزان یا مقرون به صرفه خریداری کنند.
3. تنوع بیشتر:
فروشگاه های فیزیکی از نظر اندازه و تنوع محصولاتی که ارائه می دهند محدود هستند. این امر انتخاب خریداران و توانایی آنها را برای دسترسی به مجموعه متنوعی از محصولات محدود می کند. از سوی دیگر، فروشگاههای آنلاین از نظر اندازه محدود نیستند و معمولاً شامل تعداد، اندازهها و اشکال نامحدودی از محصولات هستند. این یک مزیت بزرگ خرید آنلاین است. خریداران آنلاین می توانند هر چیزی را که دوست دارند بخرند بخرند.
در برخی موارد، برخی از کالاها ممکن است در فروشگاه های فیزیکی در یک قلمرو یا کشور خاص در دسترس نباشند. این توانایی افراد در آن قلمرو یا کشور را برای دریافت محصولات یا خدمات مورد علاقه خود محدود می کند. با این حال، خرید آنلاین این اشکال را برطرف می کند. خریداران از هر نقطه از جهان می توانند به فروشگاه های آنلاین دسترسی داشته باشند و برای هر محصول یا خدماتی بدون هیچ گونه محدودیتی پرداخت کنند.
4. حریم خصوصی:
خرید آنلاین به خریداران مزیت خرید در فضای خصوصی را ارائه می دهد. برخلاف فروشگاههای فیزیکی، خریداران در فروشگاههای آنلاین میتوانند هر محصولی را خریداری کنند یا برای هر خدماتی بدون اینکه توسط دیگران دیده شوند، هزینه پرداخت کنند. حریم خصوصی که خرید آنلاین ارائه می دهد برای افرادی که از خرید نوعی کالا در یک فروشگاه فیزیکی خجالت می کشند ارزشمند است. خرید آنلاین همه را قادر می سازد در حین خرید از حریم خصوصی لذت ببرند.
علاوه بر این، خرید آنلاین به دلیل حریم خصوصی که ارائه می دهد، احساس امنیت می دهد. هرکسی می تواند کالاهای لوکس بخرد یا مبالغ هنگفتی را صرف خرید کالاها و خدمات کند بدون اینکه ترسی از قرار گرفتن در معرض دید مجرمان داشته باشد.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀: واتساپ جی بی
5. پول، زمان و هزینه انرژی:
خرید آنلاین به خریداران کمک می کند در هزینه، انرژی و زمان صرفه جویی کنند. علاوه بر پولی که خریداران در نتیجه تخفیف ها و قیمت های پایین پس انداز می کنند، در هزینه های تدارکات نیز صرفه جویی می کنند. حمل و نقل هزینه زیادی دارد و منابع دیگر را در بر می گیرد. این امر به ویژه برای خرید در خارج از کشور محل اقامت صادق است. با توانمندسازی خریداران برای خرید کالا و
خدمات در هر مکانی، خرید آنلاین به آنها کمک می کند پولی را که برای حمل و نقل خرج می شود، صرفه جویی کنند.
به طور مشابه، خرید آنلاین به خریداران کمک می کند تا در مصرف انرژی صرفه جویی کنند. رسیدن به یک فروشگاه فیزیکی و خرید در آن نیاز به انرژی زیادی دارد. خرید آنلاین به خریداران کمک می کند تا از استرس دوری کنند و همچنین انرژی خود را حفظ کنند. خرید آنلاین همچنین به صرفه جویی در زمان کمک می کند تا خریداران را قادر به خرید فوری و صرفه جویی در زمان کند، که می تواند برای فعالیت های دیگر استفاده شود.
6. انتخاب آگاهانه:
خرید آنلاین مزیت بزرگی دارد که به خریداران این فرصت را می دهد تا قبل از تصمیم گیری، جزئیات مهم یک محصول یا خدمات را بدانند. فروشندگان معمولاً تصاویر و توضیحات را به محصولات خود در فروشگاه های آنلاین پیوست می کنند. این به خریداران کمک می کند تا از ویژگی ها و مشخصات مهم محصول مطلع شوند.
علاوه بر این، اکثر فروشگاههای آنلاین دارای بخشهایی برای نظرات هستند که در آن خریدارانی که محصول خاصی را خریداری کردهاند، میتوانند تجربیات خود را در مورد محصول و نظرات خود را در مورد محصول و فروشنده منتشر کنند. این به خریداران احتمالی کمک می کند تا در مورد محصول بدانند و تصمیمی آگاهانه بگیرند.
7. از موقعیتهای ناراحتکننده اجتناب کنید:
در یک بازار معمولی، گیر افتادن در میان جمعیتی متشکل از افراد دیگری که میخواهند خرید کنند، معمول است. برای افرادی که شلوغی را دوست ندارند یا از تماس غیرضروری بدنی بیزارند، ممکن است واقعاً ناراحت کننده باشد. با خرید آنلاین از خانه خود می توانید از همه اینها جلوگیری کنید.
از طرفی بحث فشار یا نفوذ فروشنده نیز مطرح است. این زمانی است که فروشنده خریدار را برای خرید یک کالا تحت فشار قرار میدهد، اغلب با استفاده از متقاعد کردن قوی یا اغوا کردن خریدار با وعده یا تخفیف در قیمتهای پایین. این گاهی اوقات منجر به خرید چیزی می شود که واقعاً به آن نیاز ندارد. اغلب اوقات، فروشنده خریدار را تنها به این دلیل متقاعد میکند که میخواهد سود کسب کند و نه به این دلیل که صادقانه فکر میکند این انتخاب خوبی برای خریدار است.
معایب خرید اینترنتی (مضرات)
چندین مزیت خرید آنلاین وجود دارد که قبلاً در مورد آنها صحبت شده است. با این حال، خطراتی در خرید آنلاین یا مرتبط با آن وجود دارد. آنها نشان دهنده خطرات، ضررها یا زیان هایی هستند که ممکن است از فعالیت های خرید آنلاین ناشی شود.
1. تاخیر در تحویل:
محصولات خریداری شده در فروشگاه های آنلاین بلافاصله در دسترس خریداران قرار نمی گیرند. چنین محصولاتی نیاز به ارسال به مشتری دارد که هزینه آنها را پرداخت کرده است. حمل و نقل محصولات معمولاً به دلیل مسافت یا تأخیر شرکت حمل و نقل یا تدارکات زمان زیادی را می برد. تاخیر در تحویل ممکن است منجر به ضرر اقتصادی برای خریدار شود.
2. از دست دادن یا آسیب به کالا:
محصولات خریداری شده در فروشگاه های آنلاین ممکن است در جریان حمل و نقل یا حمل و نقل به خریدار آسیب ببینند یا از بین بروند. این ممکن است به دلیل تاخیر در تحویل، تصادف یا سهل انگاری شرکت حمل و نقل یا تدارکات باشد.
در موارد دیگر، محصولات خریداری شده در فروشگاه های آنلاین ممکن است در حین حمل و نقل گم شوند یا به آدرس اشتباهی تحویل داده شوند.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀: امنیت خانه
3. جرایم سایبری:
کلاهبرداران و هکرها معمولاً خریداران آنلاین را هدف قرار می دهند. یک خریدار ممکن است در حین خرید قربانی کلاهبرداری از کارت اعتباری، سایت های فیشینگ یا هکرها شود. خریداران آنلاین همچنین ممکن است در نتیجه خرید از سایت های تجارت الکترونیک تقلبی دچار سرقت هویت یا کلاهبرداری شوند.
4. ناکافی بودن اطلاعات:
اگرچه فروشگاه های آنلاین تصاویری از محصولات خود را نمایش می دهند، اما ممکن است تصاویر به طور دقیق وضعیت و ویژگی های محصولات را منعکس نکنند. در بیشتر موارد، تصاویر به طور گسترده بهبود یافته و ویرایش می شوند و این ممکن است آگاهی خریدار را از شرایط واقعی چنین محصولاتی سلب کند.
همچنین توضیحات محصولات ممکن است شرایط و ویژگی های محصولات را به اندازه کافی یا دقیق بیان نکند. برخی از توصیفات ممکن است گمراه کننده یا نادرست باشند. در برخی موارد، توضیحات برای کمک به خریدار در ارزیابی محصول کافی نیست. توضیحات ممکن است برای تعیین بافت، دوام یا کیفیت محصول ناکافی باشد.
5. عدم فرصت چانه زدن!:
فروشگاه های آنلاین به خریداران فرصت چانه زدن با فروشندگان در مورد قیمت محصولات را نمی دهند. این برخلاف فروشگاه های فیزیکی یا بازارهایی است که خریداران می توانند برای قیمت های پایین تر چانه بزنند.
6. عدم تجربه:
برخی از محصولات هستند که قبل از خرید تجربه بهتری دارند. به عنوان مثال، بهتر است قبل از خرید یک لباس را امتحان کنید یا یک تکه مبلمان را احساس کنید. فروشگاه های آنلاین به خریداران فرصت دیدن نمی دهند. اما در خرید حضوری این امکان وجود دارد که محصولات خود را قبل از سفارش، آزمایش، بازرسی یا لمس کنند.
7. افزایش زمان اینترنت:
این نسل از کاربران فناوری در حال حاضر زمان زیادی از صفحه نمایش می گذرانند، و عکسبرداری آنلاین فقط این وضعیت را بدتر می کند. هنگام خرید آنلاین، به راحتی می توان مدت طولانی تر از برنامه ریزی شده در اینترنت ماند. این احتمالاً به دلیل همه پیشنهادات و محصولات شگفت انگیز موجود در فروشگاه های آنلاین است.
قبل از اینکه نتیجه گیری کنیم، مایلم به سرعت ویدیوی زیر را برای نکات بیشتر در مورد مزایا و معایب خرید آنلاین مرور کنید.
نتیجه
در خاتمه، شکی نیست که خرید آنلاین به وسیله ای ارجح برای خرید کالا و خدمات تبدیل شده است. کارآمد، مقرون به صرفه و قابل دسترس برای همه در سراسر جهان است. میلیونها خریدار که برای عرضه کالا یا خدمات به فروشگاههای آنلاین متکی هستند، از این مزایا و موارد دیگر استفاده میکنند. فقط مهم است که خرید امن اینترنتی رایج شود.
با این حال، خطرات مرتبط با خرید آنلاین وجود دارد. این موارد شامل تقلب، تاخیر در تحویل کالا و آسیب به کالا در حین حمل و نقل است. کسانی که مایل به خرید کالا یا پرداخت هزینه خدمات با استفاده از پلتفرمهای آنلاین هستند، باید اطمینان حاصل کنند که فقط از سایتهای تجارت الکترونیک قابل اعتماد استفاده میکنند و در صورت لزوم، برای نیازهای خود به فروشگاهها و بازارهای فیزیکی یا معمولی متوسل میشوند.