رفع هک گوشی❤️ را چگونه انجام دهیم؟+معرفی کد لغو هک گوشی
فوریه 20, 2020هک گوشی از طریق شماره تلفن با استفاده از نرم افزار امکان پذیر است؟
فوریه 29, 2020همانطور که همه شما می دانید نسل تازهای از ویروس کرونا یا کرونا ویروس در شهر ووهان چین شیوع پیدا کرده که تا کنون جان بسیاری را گرفته است. گفتنی است ووهان ششمین شهر بزرگ چین محسوب شده و محل زندگی 11 میلیون نفر است و به دلیل جمعیت زیاد این شهر خیلی زود این ویروس گسترش یافته است.
تا به حال ابتلای ده ها هزار نفر به این ویروس در کشور های مختلف در سراسر دنیا گزارش شده است. به غیر از چین موارد دیگری از ابتلا به این بیماری، که نام رسمی آن کُووید-۱۹ است، در چندین کشور، از جمله تایلند، کره جنوبی، ژاپن، تایوان، استرالیا، کانادا و آمریکا هم مشاهده شده است. به همین دلیل برخی از کشورها از جمله روسیه اکثر مرز های کشورشان را با چین مسدود کرده اند. مقامات کشور چین از مردمانشان خواستار به تاخیر انداختن سفر های خارجی خود هستند و البته مردمان تعدادی از شهرها از جمله ووهان به طور کامل قرنطینه هستند و هیچ عبور و مروری در این شهرها صورت نمی گیرد.
کرونا در ایران
همه ما خبر رسیدن ویروس کرونا به ایران را می دانیم و تا به امروز مطالب بسیار زیادی درباره پیشگیری از ابتلا به این بیماری خوانده ایم. سایت ها و صفحات زیادی دراین باره مقاله می نویسند و برخی از آنها البته سعی در ساده نشان دادن این مسئله و این که خطری ما را تهدید نمی کند دارند. به هر حال همه می دانیم که این ویروس در عرض چند روز جان 5 نفر از هموطنانمان را گرفته و هرروز تعداد مبتلایان به آن افزایش می یابد، پس این مسئله اصلا ساده نیست و نمی توان راحت از کنار آن گذشت. ما نیز امروز قصد داریم مطابی را در اینباره به شما بگوییم که شاید کمتر کسی آنها را شنیده یا خوانده باشد، پس در ادامه همراه ما باشید.
احتمال ابتلا به این ویروس چه قدر است ؟
قبل از هر چیز باید بدانید که کرونای جدید، مثل سرماخوردگی معمولی نیست که با روبوسی نکردن و دست ندادن و ماسک زدن از ابتلا به آن جلوگیری کنیم. کرونا ویروسی جهش یافته است که سرعت بسیار بالایی در پخش دارد. به طوری که حتی اگر در حال راه رفتن در پیاده رو باشید و یک فرد مبتلا از کنار شما رد شود، احتمال آلوده شدن شما نیز بسیار بالا می باشد.
خوشبختانه این ویروس چندان کشنده نیست و تا کنون بین 2 تا 4 درصد از افراد مبتلا فوت کرده اند، که اکثر این افراد یا سن بالایی داشته اند و یا مشکل تنفسی یا ضعف در سیستم ایمنی بدن داشته اند.
اما به هر حال باید جدی بگیریم و تا جای ممکن خود را در معرض آلوده شدن به این ویروس قرار ندهیم. چرا که همانطور که گفتیم این ویروس سرما خوردگی نیست که با رعایت چند مورد ساده از شرش خلاص شویم. در یک سرما خوردگی عادی شما اگر لیوان خود را از بقیه خانواده جدا کنید، تا حد زیادی جلوی بیماری بقیه اعضا را گرفته اید. اما در کرونا این طور نیست. برای ابتلا به کرونا فقط کافیست فرد بیمار به یک میز دست بزند و شما بعد از چند دقیقه همان میز را لمس کنید، در این صورت به احتمال خیلی زیاد شما هم بیماری را خواهید گرفت. اکثر افرادی که بیماری کرونا دارند، اعضای خانواده شان همه با هم درگیر این بیماری خواهند شد. دلیل اصلی قرنطینه کردن این بیماران نیز همین است، چرا که فرد بیمار هرکسی را که با او در ارتباط باشد از جمله پزشک معالج را نیز آلوده خواهد کرد.
برای درگیر شدن با این بیماری کافیست فرد مبتلا روی همان میزی که شما غذا می خورید غذا خورده باشد. یا در باشگاه قبل از شما از وسایل ورزشی استفاده کرده باشد. یا حتی قبل از شما دکمه های آسانسور را لمس کرده باشد.
اینها را گفتیم که بدانید کرونا ویروسی نیست که با چند توصیه معمولی به یکدیگر بتوانیم جلوی شیوع آن را بگیریم. این ویروس عزم بسیار جدی تر می خواهد، مسئولین جدی تری را می طلبد و مردمان مسئول تری همچون مردم چین نیز می خواهد.
اقدامات چین در برابر ویروس کرونا
دولت چین حدود 30 روز است که به شکل گسترده و با تمام امکانات در حال جنگ با این ویروس است، اما هنوز موفق به شکست آن نشده است. با تمام کنترل ها ویروس هر روز افراد جدیدی را درگیر خود می کند و هرروزه تعداد زیادی را نیز به مرگ می رساند.
دولت چین در 30 روز گذشته یک استان با جمعیت 60 میلیون نفر را به طور کامل قرنطینه کرده است. یعنی نه تنها ارتباط این استان با بیرون به طور کامل قطع می باشد، بلکه حتی کوچه به کوچه هم نمی توانند بروند. یعنی اگر ساکن یک خیابان باشید نمی توانید به راحتی به خیابان کناری رفت و آمد کنید. از هر خانواده تنها یک نفر حق دارد هر 3 روز یک بار برای خرید مایحتاج بیرون برود. در همه شهر ها و روستاهای چین 30 روز است که تمام ادارات، مدارس، دانشگاه ها و … تعطیل می باشد. تنها مکان هایی که اجازه فعالیت دارند، سوپر مارکت های بزرگ آن هم در هر شهر فقط 3 یا 4 تا هستند. جالب است بدانید که افرادی نیز در شهر ها مامور رساندن اقلام ضروری به دست افراد قرنطینه هستند، که این ماموران اقلام را ضد عفونی کرده و با دستکش به دست بقیه می رسانند.
تمام سوپر مارکت ها، خیابان ها، کوچه ها، مجتمع های مسکونی و … گیت های بازرسی دارند که افراد را چک کرده و سپس ضدعفونی می کنند و بعد اجازه عبور را می دهند. همچنین تمام اعضای مجتمع های مسکونی تقریبا هر روز خانه به خانه چک می شوند تا در صورت بیماری به مراکز درمانی منتقل و قرنطینه شوند.
در این کشور هیچ کس حق خروج از خانه را بدون استفاده از ماسک ندارد. هیچ تجمع و مهمانی بیشتر از 4 نفر نباید برگزار شود. هیچ فردی اجازه رفت و آمد حتی به خانه پدر و مادر خود را ندارد.
با تمام این کنترل ها و نظارت هایی که در چین وجود دارد، هنوز هم روزانه تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا افزایش می یابد. آن وقت ما در ایران با رعایت چند نکته ساده می خواهیم از شیوع این بیماری جلوگیری کنیم. بهتر است به خودمان بیایم و جدی تر با این مسئله برخورد کنیم تا شاید بتوانیم از جان خود و عزیزانمان محافظت کنیم.
نحوه شیوع بیماری کرونا
بگذارید برای آموزش و درک بزرگی این مسئله افراد را به چهار دسته تقسیم کنیم.
گروه A افرادی هستند که یا به طور رسمی یا مشکوک، بیماریشان تایید شده است. این آدم های بیمار ممکن است ویروس را در هر جایی به آدم های ناشناس منتقل کرده باشند. مترو، اتوبوس، باشگاه، فروشگاه، رستوران و حتی پیاده رو هر کدام مکان هایی هستند که ممکن است افراد دیگر در آنجا مبتلا به ویروس شده باشند.
گروه B افرادی هستند که در حال حاضر مبتلا به این ویروس هستند اما خودشان اطلاع ندارند. دولت هم نمی تواند آنها را پیدا کند.
گروه C نیز اقوام و دوستان و همه کسانی هستند که در هفته های گذشته با فرد بیمار در تماس بوده اند. همه این افراد احتمالا به ویروس مبتلا هستند. در چین دولت تمام این افراد را قرنطینه کرده است. در کشور ما نیز این افراد باید به سرعت شناسایی و قرنطینه شوند، اما چه کسی این کار را انجام می دهد؟
گروه D نیز کسانی هستند که نه بیرون رفتند و نه با شخص مبتلا در ارتباط بوده اند. این دسته کم مشکل ترین افراد جامعه هستند. که احتمالا خیلی هم تعدادشان در کشور چین کم باشد.
در حال حاضر بزرگترین خطر آدم های گروه B هستند. آدم هایی که نمی دانند ویروس دارند و هنوز در دوره پنهان به سر می برند. افرادی که حتی نمی دانند از کی و کجا بیماری را گرفته اند.
تنها راه جلوگیری از افزایش این آدم ها و شیوع ویروس، تعطیلی ادارات، مدارس و هر جایی که امکان تجمع وجود دارد، می باشد. سپس قرنطینه کردن تمام افراد در خانه هایشان و اجازه ندادن برای رفت و آمد و مهمانی ها می باشد. تا بلاخره علائم در آدم های گروه B خود را نشان داده و شناسایی شوند. اما خوب این اقدامات حداقل تا چند ماه آینده در کشور ما صورت نخواهد گرفت، بنابراین ما مردم خودمان باید به فکر باشیم و اقداماتی برای پیشگیری از شیوع بیماری را انجام دهیم. در ادامه اقدامات لازم و جدی را خواهیم گفت.
اقدامات لازم برای پیشگیری از ویروس کرونا
خب راه حل چیه؟ چه کار باید کرد؟ منطقی ترین راه جلوگیری از تماس مردم با یکدیگر است. کاری که چین با جمعیت 20 برابر ایران انجام داده است. پس تا جایی که ممکن است از رفت و آمد در سطح شهر بپرهیزید. رفتن به سینما، رستوران، باشگاه و …. را تعطیل کنید. مهمانی ها را تعطیل کنید، هر کسی ممکن است ناقل ویروس باشد حتی نزدیک ترین دوستتان هم می تواند یک فرد مبتلا باشد.
در صورت نیاز و ضرورت با احتیاط کامل و به دور از افراد از خانه بیرون بروید. اگر ممکن است سرکار و کلاس های دانشگاه را نروید. می دانیم که این مسئله ترسناک و استرس زا می باشد، ولی باید بدانید که اهمیت دادن و جدی گرفتن باعث نجات جان خود و عزیزانتان خواهد شد. حال تعدادی راهکار را به صورت تیتر وار برایتان در ادامه آورده ایم که امیدواریم با رعایت این نکات سلامت خود و افراد خانواده را حفظ نمایید.
هر روز مصرف ویتامین C
مصرف مقدار زیادی مایعات
پرهیز از خوردن غذای بیرون
پرهیز از بیرون رفتن از خانه
شستن دست و صورت با صابون و مواد ضد عفونی کننده به دفعات زیاد
استفاده از اجسام برای فشار دادن کلید های آسانسور
مهمونی، دورهمی، سینما، رستوران و باشگاه تا از بین رفتن کامل ویروس … ممنوع
رفتن و سر زدن به خانه اقوام حتی مادر پدر …. ممنوع
دست دادن و روبوسی با هر کسی … ممنوع