هک کردن موبایل فرزندان برای نظارت بر فعالیت آنها در فضای مجازی
دسامبر 22, 2018ردیاب هوشمند ، نرم افزاری برای ردیابی موبایل خود و دیگران
دسامبر 27, 2018یکی از خاطره انگیزترین سیستم عامل هایی که همه ما به نوعی با آن سر و کار داشته ایم، سیستم عامل ویندوز و البته نسخه XP آن می باشد. همه با این سیستم عامل آشنا هستیم و می دانیم که شرکت مایکروسافت هر چند وقت یک بار نسخه جدیدی از این سیستم عامل را ارائه می دهد. اما آخرین نسخه ای که از آن منتشر شده ویندوز 10 می باشد که شکل و شمایلی جدید پیدا کرده و قابلیت ها و ویژگی های جدید و کارآمدتری را نسبت به نسخه های قبلی در خود جای داده است. اما اکنون پس از گذشت مدت زیادی از انتشار ویندوز 10، کاربران این سیستم عامل منتظر ارائه نسخه جدید آن هستند. امروز در این مطلب قصد داریم به بررسی نسخه جدید ویندوز یعنی ویندوز 11 بپردازیم و تصمیم جدید مایکروسافت در زمینه ارائه یا عدم ارائه نسخه 11 ویندوز را موشکافی نماییم.
نسخه های مختلف سیستم عامل ویندوز
شرکت مایکروسافت موفق ترین شرکت در ارائه سیستم عامل می باشد که کاربران پرو پا قرصی هم دارد. این شرکت همیشه با انتشار نسخه های جدید ویندوز کاربران خود را شگفت زده می کند و آن ها را ترغیب می کند تا منتظر مشاهده شگفتی هایی دیگر در نسخه های بعدی باشند.
هنگامی که بعد از ویندوز 98 ویندوز XP ارائه شد، بسیاری از کاربران آن را به عنوان انقلابی در سیستم عامل ها پنداشته و تا همین امروز نیز از آن استفاده می نمایند. اما مایکروسافت به این قانع نبود و همیشه در پی خلق شگفتی ها بوده و هست و به این ترتیب بعد از XP نسخه های شگفت انگیز زیادی را منتشر کرد که البته همه آن ها موفق به جلب رضایت کاربران نشدند.
بعد از XP نوبت آن رسیده بود که این شرکت نسخه جدیدی از ویندوز را به کاربران خود معرفی کند که فاجعه ویندوز ویستا، رخ داد. ویندوز ویستا در واقع یک شکست بزرگ برای شرکت مایکروسافت به حساب می آمد که نتوانست نظر مثبت کاربران را به خود جلب کند و خیلی زود به طور کلی کنار گذاشته شد.
بعد از تجربه تلخ ویندوز ویستا، مایکروسافت با انجام تغییراتی چشمگیر و همسو با نظر کاربران نسخه جدید ویندوز را با نام ویندوز 7 ارائه داد. این نسخه یک تجربه موفق و شیرین برای مایکروسافت بود چرا که توانسته بود نظر تعداد بسیار زیادی از کاربران را به خود جلب کند. این نسخه تا آن جایی نظر کاربران را به خود جلب کرده که با گذشت مدت زیادی از ارائه آن، هنوز هم بیشترین تعداد کاربر را در میان تمام نسخه های ویندوز دارا می باشد.
بعد از ارائه موفق ویندوز 7 مایکروسافت ویندوز 8 را انتشار داد که البته چندان موفق نبود و تجربه شکست ویستا را تا حدودی تکرار کرد! ویندوز 8 مشکلات زیادی را برای کاربران به وجود آورد که سبب نا رضایتی آن ها از این نسخه بود و همین موضوع باعث شد تا مایکروسافت نسخه جایگزینی برای آن طراحی کند که با نام ویندوز 8.1 روانه بازار شد.
ویندوز 8.1 تا حدودی رضایت کاربران را جلب کرد اما به هیچ وجه نتوانست جای ویندوز 7 را بگیرد و همچنان ویندوز 7 از پرطرفدارترین نسخه بود. این موضوع باعث شد تا مایکروسافت رویه خود را در ویندوز 8 تغییر دهد و به فکر عرضه یک نسخه جدید با ساختاری شبیه به ویندوز 7 بیفتد.
ویندوز 10 نتیجه این رویکرد بود که پس از انتشار آن مایکروسافت دوباره به موفقیت دست یافت. ویندوز 10 یک نسخه همه فن حریف بود و توانست در مدت کوتاهی کاربران زیادی را به خود جذب کند و بعد از ویندوز 7 بیشترین تعداد کاربر را از آن خود نماید.
اما سوالی که این روزها برای کاربران پیش آمده، این است که پس از موفقیت ویندوز 10، آیا ویندوز 11 یا 12 نیز خواهیم داشت؟ اگر این نسخه در حال طراحی می باشد، کی به کاربران معرفی خواهد شد و چه ویژگی هایی خواهد داشت؟
ویندوز 11
آن طور که اخبار نشریه های معتبر نشان می دهد، مایکروسافت دیگر نسخه ای به نام ویندوز 11 یا 12 یا هر چیز دیگری انتشار نخواهد داد و به طور کلی این شرکت رویه خود را برای ارائه نسخه های جدید تغییر داده است.
اما به هر حال مایکروسافت بی کار نمی ماند و ویندوز 10 را به حال خودش رها نمی کند و از این پس این شرکت به جای ارائه نسخه های جدید، ویندوز 10 را بروز رسانی می کند. بنابراین کاربران ویندوز دیگر نباید منتظر نسخه های جدید این سیستم عامل باشند و از این پس با دریافت و دانلود بروزرسانی هایی که برای این ویندوز ارائه می شود می توانند از قابلیت های جدیدی که مایکروسافت برای آن ها در نظر گرفته بهره مند شوند.
هر سه سال یک بار هم یک بروز رسانی کلی توسط مایکروسافت عرضه می شود که کاربران با نصب آن می توانند از آخرین دستاوردهای این شرکت نهایت استفاده را ببرند. این بروز رسانی کلی به طور یکپارچه برای تمام پلتفرم های ویندوز ارائه می شود و کاربران نسخه های مختلف دسکتاپ، موبایل، اسمارت واچ و … ، می توانند آن را دریافت کنند.