سامانه مراقبت از خانواده با برنامه SPY ONLINE
ژانویه 2, 2018پیام رسان ایرانی برای جایگزینی تلگرام
ژانویه 4, 2018مراحل ترخیص خودرو به همراه نرم افزار پلیس یاب موضوعی است که به آن خواهیم پرداخت و با توجه به مبلغ خلافی ها که چندین برابر گذشته شده است و شرایط بد اقتصادی خانواده های ایرانی دیگر پرداخت خلافی نیز هزینه ای اضافی است .
گاهی اوقات به خاطر سرعت زیاد که ممکن است مقداری بالاتر از حد مجاز باشد دوربین های سرعت سنج راهنمایی و رانندگی چه به صورت حضوری و چه نصب شده شما را جریمه خواهند کرد .
اولین توصیه ما برای شما این است که حدامکان با سرعت مجاز رانندگی کنید و همیشه به کیلومتر خودرو خود توجه کنید تا از حد مجازسرعت شما بالاتر نشود .
دومین توصیه ای که میتوان برای شما مردم عزیز کرد این است که حال به هر دلیلی شما از حد مجاز سرعت را فراتر کرده این کار تخلف محسوب شده است و مطمئن باشید که توسط دوربین های سرعت سنج شما جریمه خواهید شد البته گاهی اوقات شما حواستان به سرعت نیست و حتی شما 10 کیلومتر بیشتر سرعت داشته باشید دوربین ها آن را ثبت خواهند کرد .
برای حل این مشکل ما اپلیکشنی به شما معرفی خواهیم کرد که شما میتواند با نصب بروی گوشی های خود متوجه دوربین های سرعت سنج شوید حتی این برنامه به صورت آلارم به شما هشدار میدهد نزدیکی شما پلیسی با دوربین سرعت سنج و یا دوربین های نصب شده قرار دارد .
برای دریافت این اپلیکشن و توضیحات و آشنایی بیشتر با این برنامه بروی کلمه دوربین یاب کلیک کنید .
همه ما هنگامی که خودروی خود را توقیف شده میبینیم حال به هر نحو به وسیله پلیس راهنمایی رانندگی جاده ای یا با جرثقیل از کنار خیابان و موتورسیکلت مان، تنها فکری که در آن زمان در ذهنمان میگذرد این است که برای رفع توقیف خودرو باید چه کنیم؟
مراحل ترخیص خودرو به ترتیب
برای ترخیص خودرو خود ابتدا باید به یکی از ستادهای 11 گانه ترخیص خودرو در سطح شهر مراجعه کنیم. این ستادها همه روزه از ساعت 7 صبح تا 14 و روزهای پنجشنبه از ساعت 7 صبح تا ساعت 12 فعال هستند.
لازم است برای مراجعه به هریک از این ستادهای ترخیص خودرو موارد زیر را رعایت و مدارک مورد نیاز را به همراه داشته باشید:
1. مالک حقیق یا مالک حقوقی با در دست داشتن مدارک شناسایی معتبر (البته خودرو به آورنده قبض توقیفی خودرو نیز تحویل داده میشود)
2. اصل سند یا کارت ماشین + کپی
3. اصل بیمه نامه شخص ثالث + کپی (بیمه دانا با حضور در ستاد ترخیص خودرو، خودروهای فاقد بیمه را با دریافت هزینه بیمه میکند)
4. صورت وضعیت خلافی پرداخت شده
5. گواهینامه راننده +کپی
6. فیش یا قبض پرداختی عوارض شهرداری
7. پرداخت هزینه حمل خودرو به نماینده مستقر در ستاد ترخیص (در صورت انتقال با جرثقیل- هزینه حمل با جرثقیل مکانیزه 60 هزار تومان و هزینه حمل با نیسان مکانیزه 40 هزار تومان است)
8. پرداخت هزینه پارکینگ ( هزینه هر شب توقف در پارکینگ 2800 تا 3500 تومان است که بصورت الکترونیکی در همان ستاد ترخیص توسط نماینده شرکت طرف قرارداد اخذ میشود)
9. پر کردن فرم اطلاعات فردی
توجه داشته باشید که حفظ اشیاء و لوازم داخل اتومبیل هنگام توقیف اتومبیل و انتقال به پارکینگ بر عهده مالک است و پلیس و پارکینگ دار مسئولیتی در قبال آن ندارند.
توجه داشته باشید در حفظ قبض توقیفی که از طرف پلیس و پارکینگ به شما تحویل داده میشود دقت کنید زیرا بر اثر مفقودی آن سیر مراحل قانونی ترخیص خودرو منوط به احراز مالکیت خودرو خواهد بود.
ترخیص موتور سیکلت
راکبان موتور سیکلت برای ترخیص وسیله خود همه روزه بجز ایام تعطیل با مراجعه به ستادهای 11 گانه ترخیص نسبت به ترخیص موتورسیکلت خود اقدام کنند. اما باید توجه داشت که روند ترخیص موتورسیکلت کمی با اتومبیل متفاوت است.
برای ترخیص اگر فرد متصرف یا همان شخصی که موتور از او گرفته شده گواهینامه نداشته باشد ، باید روند قضایی مسئله طی شود و پرونده در دستگاه قضایی رسیدگی میشود و بعد دادگاه در مورد موتور تصمیم میگیرد.
نکته مهم دیگر که باید به آن توجه کنیم بحث مالکیت موتورسیکلت است به همین جهت مالک به همراه سند مالکیت و سه کپی از آن، به ستاد ترخیص مراجعه کند. سایر مراحل ترخیص و مدارک مورد نیاز به مانند مراحل و مدارک ترخیص خودرو است و تفاوتی میان آنها نیست.
ضمن اینکه فرد راننده یا شخصی که برای ترخیص خودرو مراجعه میکند باید یک دوره 45 دقیقهای آموزشهای راهنمایی و رانندگی را در محل ستاد ترخیص بگذرانند.
همچنین می توانید دیگر مطالب مربوط را از لینک های زیر مطالعه نمایید.