چگونه کودکان را از فضای مجازی دور کنیم ؟ راهکارهای موثر برای کنترل فرزندان در اینترنت
جولای 18, 2020دانلود نرم افزار کنترل والدین و نظارت بر گوشی فرزندان از راه دور
جولای 22, 2020محدود سازی اینترنت برای کودکان و نوجوانان را چگونه انجام دهیم ؟
در دنیای مدرن کودکان و نوجوانان روز به روز پیشرفته تر می شوند و اغلب از آنچه والدینشان درباره ی اسباب بازی های پیشرفته و دستگاه های هوشمند می دانند ، فراتر می روند.
در حالی که برخی از بچه ها از اینترنت برای یادگیری زبان های مختلف ، ایجاد بازی ها و ساخت روبات ها استفاده می کنند ، عده ی زیادی از آنها از فناوری به ساده ترین حالت ممکن برای تماشای فیلم در یوتیوب و بازی MMORPGs (بازی های نقش آفرینی چند نفره آنلاین) استفاده می کنند . و یا با گوشی های موبایل و رایانه های خود وارد شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام شده و با افراد غریبه ارتباط برقرار م یکنند.
متأسفانه ، بسیاری از کارهایی که فرزندان شما می توانند به صورت آنلاین و با تلفن های همراه خود انجام دهند ، در صورت عدم نظارت ، می توانند مشکلات زیادی را به وجود آورند. از تماشای پورنو و سایر فیلم ها و وب سایت های نامناسب گرفته تا ایجاد اختلال (ارسال پیامک یا عکس های نامناسب) و گپ زدن با شکارچیان سایبری و هکرها ،همه این ها تنها می تواند یکی از مشکلاتی که ممکن است در فضای مجازی به وجود آید ، باشند. در حقیقت تلفن های همراه و اینترنت به همان اندازه که مزایایی برای کودکان دارد مضراتی هم دارد و در موارد زیادی منجر به شیوه های جدیدی برای آزار و اذیت بچه ها شده اند.
این بدان معنا نیست که بچه های شما نمی توانند رایانه یا تلفن همراه داشته باشند . بلکه باید به صورت کنترل شده و تحت نظارت شما از این فناوری ها استفاده کنند. محدود سازی اینترنت برای کودکان یکی از بهترین شیوه ها برای جلوگیری از آسیب های فضای مجازی بر روی آنها می باشد.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
چرا باید محدود سازی اینترنت برای کودکان را انجام دهیم ؟
شاید هنوز هم پدر و مادرهایی باشند که از خطراتی که در محیط اینترنت فرزندشان را تهدید می کند ، آگاه نیستند. معمولا والدینی که آشنایی چندانی با اینترنت و فناوری های روز ندارند این گونه فکر می کنند که اینترنت یک محیط پر از اطلاعات است و فرزند ما تنها از اطلاعات خوب آن استفاده می کند. اما قافل از این اند که گاهی ممکن است بر خلاف میل فرزندشان مزاحمین سایبری جلوی راه او سبز شده و مشکلاتی را به وجود آورند.
به هر حال قبل از این که بخواهیم نحوه محدود سازی اینترنت برای کودکان و نوجوانان را بگوییم بد نیست از مضرات و خطراتی که در محیط اینترنت کودکان را تهدید می کنند صحبت کنیم تا هر چه بیشتر والدین را آگاه سازیم. تا به اهمیت انجام محدود سازی اینترنت برای کودکان خود پی ببرند.
1 : افشای اسرار شخصی و تهدید شدن حریم خصوصی
یکی از مهم ترین مضرات اینترنت برای کودکان و نوجوانان ، مسئله نفوذ به حریم شخصی آنها و خانواده شان می باشد.
واقعیت این است که همیشه چه در دنیای واقعی و چه در دنیای مجازی ، افرادی هستند که قصد به دست آوردن اطلاعات شخصی دیگران را دارند تا از آنها سوء استفاده کنند. با یک جست و جو در اینترنت، تعداد زیادی از اشخاص را مشاهده خواهید کرد که به دلیل اعتماد به دیگران و افشای اسرار زندگی شان دچار مشکلات و آسیب های جدی از طرف سوء استفادگران شده اند.
بنابراین، به فرزندتان تذکر دهید که هر چیزی در اینترنت قابل مبادله نیست. برای سود بردن به نحو احسن و دور ماندن از اثرات منفی اینترنت ، مراقب تمام اطلاعات خصوصی که بارگذاری میکنند باشند. و از این که امکان دارد چه کسانی به اطلاعاتشان دسترسی داشته باشند اطمینان حاصل کنند.
2 : محتوای نامناسب و غیراخلاقی
یکی دیگر از مضرات اینترنت برای کودکان وجود محتوی نامناسب و غیر اخلاقی در محیط اینترنت است. در واقع این مسئله برای والدین به یک معضل تبدیل شده که از دیگر مضرات اینترنت برای کودکان مهم تر است. از آنجایی که کودکان شخصیتشان به طور کامل شکل نگرفته است. با دیدن هر مطلب یا تصویری ممکن است تحت تاثیر قرار بگیرند.
درباره تاثیرات محتوی غیر اخلاقی بر روی فرزندان نیازی به توضیح نیست. چرا که والدین به طور کامل از این تاثیرات آگاهی دارند و احتمالا بسیاری این تاثیرات را در فرزندشان حس کرده و عواقب آن را مشاهده کرده اند. اما مسئله ای که در اینجا اهمیت دارد، به کار گیری روشی برای جلوگیری از دسترسی کودکان به این نوع محتوی و یا تاثیر آنها برروی کودکان است. که با محدود سازی اینترنت برای کودکان به خوبی می توان از استفاده نامناسب آنها جلوگیری کرد.
3 : تاثیرات منفی بر روی وضعیت سلامت جسمانی
استفاده بیش از حد از اینترنت و دستگاه های هوشمند، علاوه بر ایجاد مشکلات اخلاقی و روانی، مشکلات جسمی بسیاری را نیز به وجود می آورد. ایجاد تیک های عصبی، چشم درد، رکود فعالیت های معده، مشکلات اضافه وزن و افزایش قند و چربی و…، افتادن سرشانه ها و قوز شدن ستون فقرات، مشکلات تنفسی، بی خوابی، دردهای شدید کمر، دست، گردن و … از جمله اختلالاتی هستند که ممکن است در اثر زیاده روی در استفاده از رایانه ها و دیگر دستگاه های هوشمند برای جسم فرزندانتان به وجود آید.
4 : اعتیاد به اینترنت
اعتیاد به اینترنت معضل جهان امروز است. نتیجه تحقیقی در سال 2018 نشان داد که 97 درصد نوجوان ها حداقل عضو یک شبکه اجتماعی هستند. همچنین محققان اجتماعی جان هاپکینز تحقیقی را در JAMA Psychiatry منتشر کردند، که نشان می دهد نوجوان هایی که بیشتر از 3 ساعت در روز زمانشان را به استفاده از شبکه های اجتماعی اختصاص می دهند، در معرض افسردگی، اضطراب، پرخاشگری و نقص توجه قرار دارند.
حال این افسردگی و اضطراب های ناشی از فعالیت بیش از حد در فضای مجازی، دلایلی دارد که در ادامه به اختصار اشاره خواهیم کرد:
- اولین دلیل این است که استفاده ممتد و طولانی از شبکه های اجتماعی، ساعت و کیفیت خواب افراد را مختل می کند، که این مسئله با افسردگی رابطه مستقیم دارد.
- دوما هر چه نوجوانان بیشتر در شبکه های اجتماعی حضور داشته باشند، بیشتر در معرض توهین، هجمه و خشونت آنلاین هستند؛ که این باعث اضطراب و پرخاشگری آن ها می شود.
- سومین دلیل، مقایسه مداوم خود با دیگر افراد در شبکه های اجتماعی از نظر ظاهری و … است که این نیز باعث پایین آمدن اعتماد به نفس و عزت نفس نوجوانان می شود.
- و آخرین دلیل نیز این است که با فعالیت در دنیای مجازی، فرصت معاشرت در دنیای واقعی و تحرک فیزیکی داشتن از افراد گرفته می شود. و این مسئله رابطه مستقیم با ابتلا به افسردگی دارد.
اما با محدود سازی اینترنت برای کودکان و کنترل ساعت استفاده از اینترنت و نظارت بر سایت هایی که وارد می شوند به خوبی می توان از مسئله اعتیاد به اینترنت هم جلوگیری کرد.
5 : اختلال در شکل گیری شخصیت
سه عنصر شخص، فرهنگ و جامعه در کنار هم موجب شکل گیری شخصیت یک انسان می گردد. فضای مجازی نیز به نوعی یک اجتماع است که در آن فرهنگ های مختلف و آموزه های متفاوتی وجود دارد. در فضای مجازی افراد و گروه های مختلف فرصت بیشتری برای کار کردن برروی فرهنگ و باورهای جامعه دارند. بنابراین این فضا پر می شود از آموزه های مختلف که هر یک از جای خاصی بر گرفته و با یکدیگر همخوانی ندارند. این مسئله زمینه ای برای آسیب پذیری شخصیت کودکان و نوجوانان که هنوز به باورهای محکمی نرسیده اند، می باشد. که موجب چند شخصیته شدن آنها و در پی آن افزایش تعارضات و نزاع آنها در خانواده می شود.
این در صورتی است که تا قبل از ظهور اینترنت، فرد با توجه به موقعیت و فرهنگ خانواده به باورهایی خاص و شخصیتی یگانه می رسیده است. اما امروزه به وضوح می توان تاثیر فضای مجازی بر کودکان و نوجوانان و شکل گیری شخصیتشان را دید.
6 : هک شدن و دسترسی به حساب های بانکی
در محیط اینترنت نیز همچون دنیای واقعی همیشه سارقان و سوء استفاده گران وجود داشته و دارند. و از آنجایی که کودکان ساده انگار تر هستند و زودتر به افراد اعتماد می کنند ، طعمه های خوبی برای سارقان هستند.
سارقان سایبری با ساخت صفحات فیشینگ و ارسال لینک های مخرب برای کودکان به راحتی می توانند به دستگاه آنها نفوذ کرده و حتی اطلاعات حساب بانکی آنها را به دست آورده و از حسابشان خرید کنند.
برای جلوگیری از چنین اتفاقاتی علاوه بر این که باید محدود سازی اینترنت برای کودکان خود را انجام دهید. به آنها گوشزد کنید که به هیچ عنوان برروی لینک هایی که افراد غریبه و حتی آشنا برایشان ارسال کرده اند، کلیک نکنند. همچنین هیچ گاه به آنها اجازه خرید اینترنتی بدون اطلاع خود را ندهید و همیشه هنگام خریدهای آنلاین کنارشان باشید تا از جعلی نبودن صفحه مطمئن شوید.
محدود سازی اینترنت برای کودکان و نوجونان را چگونه انجام دهیم ؟
حال که با مضرات اینترنت و ضرورت محدود سازی اینترنت برای کودکان آشنا شدید . نوبت آن رسیده روش انجام این کار را بشناسیم.
برای ایجاد اینترنت امن برای کودکان راه و روش های زیادی وجود دارد . اما یکی از بهترین و کاربردی ترین روش ها ، استفاده از نرم افزار کنترل اینترنت فرزندان می باشد.
برای کنترل کودکان در اینترنت و فضای مجازی نرم افزارهای داخلی و خارجی زیادی وجود دارد . اما همه آنها کارآمد نبوده و توقعات والدین را برطرف نمی کنند. برنامه های خارجی را که به دلیل تحریم ها و بعضا تفاوت زبان و عدم پشیبانی نمی توان تهیه کرد. و برنامه های داخلی هم معمولا از کیفیت چندان مناسبی برخوردار نیستند.
اما یکی از بهترین نرم افزارهایی که سال هاست در کشور ما در این زمینه فعالیت دارد و تاکنون رضایت مشتریان زیادی را جلب کرده است نرم افزار plc spy می باشد. که در ادامه به طور مختصر این نرم افزار را معرفی خواهیم کرد.
نرم افزار کنترل فرزندان در اینترنت plc spy
PLC SPY نامی آشنا برای والدینی است که نگران فرزندان خود بوده و قصد کنترل آنها در فضای مجازی را دارند. این برنامه توسط سامانه کنترل فرزند با هدف نظارت بر فعالیت فرزندان در دنیای اینترنت ساخته شده است. که تاکنون توانسته رضایت بسیاری از کاربران خود را جلب کند.
نرم افزار PLC در نسخه های مختلف و با استفاده از روش های هک متفاوت، اقدام به هک کل گوشی فرزند می کند. در واقع هیچ اپلیکیشن یا نرم افزار را به صورت انفرادی هک نمی کند، بلکه با نفوذ به گوشی و دسترسی به قسمت های مختلف آن به شما امکان مشاهده فعالیت فرزندانتان در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی را می دهد.
این برنامه در واقع با باز کردن دسترسی ها به شما امکان مشاهده پیامک ها ، تماس ها ، گالری تلفن همراه ، مشاهده پیام های موجود در شبکه های اجتماعی همچون تلگرام و اینستاگرام و همچنین نمایش موقعیت مکانی را می دهد.
برنامه plc به شما امکان محدود سازی اینترنت برای کودکان را می دهد و از به شما در جلوگیری از آسیب های فضای مجازی کمک می کند.
plc spy در دو نسخه ساخته شده است :
1-نسخه اول را میتوان برروی گوشی فرزند نصب کرد و به محض اتمام فرایند نصب آیکون مخفی خواهد شد که باهوشترین فرزندان هم قادر به پیدا کردن آن نمی باشند.
2- نسخه دوم نرم افزار هک گوشی PLC که با نام PLC PLUS منتشر شده است. هک گوشی را از راه دور و بدون دسترسی انجام می دهد.
به این صورت که شما می توانید نرم افزار را با آیکون دلخواه خود مثلا تلگرام بدون فیلترشکن برای فرزندتان ارسال کنید و از او بخواهید تا برروی لینک ارسالی شما کلیک نماید. به محض کلیک فرزند، نرم افزار به طور خودکار نصب شده و سپس از لیست برنامه های موبایل او پنهان می شود تا فرزندتان متوجه عملکرد برنامه نشود. قابلیت های منحصر به فردی که در این نسخه به برنامه اضافه شده است، قابلیت شنود مکالمات و مشاهده تصاویر اطراف توسط دوربین گوشی فرزند می باشد.
برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه عملکرد این برنامه می توانید برروی لینک زیر، کلیک نمایید.
نرم افزار کنترل گوشی فرزندان plc spy