اینترنت و کودکان / روش های مقابله با آسیب های فضای مجازی
آوریل 6, 2020کنترل و نظارت بر تلگرام فرزندان از راه دور توسط والدین
آوریل 15, 2020اگر به هک و موضوعاتی که پیرامون آن رخ می دهد علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم این مقاله را از دست ندهید. چرا که در این جا قصد داریم علاوه بر توضیح کامل درباره فیلم هکر و لینک دانلود آن، مابقی فیلم های برجسته که با موضوعی مربوط به هک ساخته شده اند را نیز معرفی کرده و خلاصه ای از آنها را بگوییم.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
درباره فیلم هکر
فیلم سینمایی hacker روایت زندگی جوانی اوکراینی به نام الکس است، که فقر و بیکاری باعث مهاجرت خانواده او به کانادا شده و به این ترتیب دوران جدیدی در زندگی وی آغاز می شود. در این دوران کامپیوتر تنها همدم الکس می شود و آشنایی با اینترنت نیز علاقه او را نسبت به کامپیوتر دوچندان می کند.
الکس شب و روز در اینترنت گشت و گذار می کند، تا این که با دارک وب مواجه می شود و این مواجهه به نقطه عطفی در زندگی اش تبدیل می شود. این هکر جوان هر چه بیشتر با محیط دارک وب آشنا می شود، بیش از پیش به خرابکاری های سایبری علاقه مند شده و شروع به جعل و سوء استفاده از کارت های بانکی افراد می کند. به این ترتیب اولین قدم های خود را برای تبدیل شدن به یک هکر سایبری بر می دارد.
پس از آن الکس شروع به خرید و فروش کالاهای قاچاق می کند. و از آنجایی که در برقراری روابط اجتماعی بسیار ضعیف است، از فردی دیگر به نام سای کمک می خواهد و همین موضوع سبب آشنایی این دو نفر و شروع اتفاقاتی تازه می گردد. علاوه بر این کار کردن در محیط دارک وب باعث آشنایی الکس با دختری به نام کایرا «با نقشآفرینی لورن نیکلسون» می شود. کایرا نیز یک هکر ماهر و فروشنده اقلام سرقتی می باشد. به این ترتیب الکس، سای و کایرا یک تیم سه نفره تشکیل داده و برای کسب موفقیت بیشتر عازم هنگ کنگ می شوند.
فعالیت های این 3 نفر در محیط دارک وب، توجه یکی از رؤسای دارک وب را به خود جلب می کند. این فرد که با نام مستعار «Z» شناخته می شود، قصد ضربه زدن به سیستم بانک جهانی را دارد و به همین سبب نیز به سراغ تیم الکس می رود و در این راه … .
نقاط قوت و ضعف فیلم هکر
یکی از ضعف های فیلم هکر که بسیار مورد انتقاد تماشاگران نیز قرار گرفته، این است که در این فیلم تا یک ساعت اول تقریبا هیچ اتفاق مهم و هیجان انگیزی نمی افتد. خرده اتفاق ها در این تایم نیز قابل پیش بینی می باشد.
همچنین ناشناس ماندن محیط دارک وب برای بیننده، از ضعف های مهم فیلم هکر به حساب می آید. طوری که انگار سازنده فیلم هم این محیط را به خوبی نمی شناسد. دارک وب که نقطه عطف زندگی الکس است در حاشیه فیلم گم می شود و برای تماشاگر مبهم می ماند.
از دیگر ضعف های فیلم هکر می توان به این موضوع اشاره کرد که روایت گر داستان خود الکس است، اما تا پایان فیلم مشخص نمی شود که برای چه شخص یا اشخاصی ماجرا را تعریف می کند. درواقع مدیوم روایت، از «mr.robot» و «who am i» برداشت شده است اما پختگی آنها را ندارد.
اما فیلم هکر نقاط قوت زیادی نیز دارد که می توان به ریتم مناسب فیلم در کنار بازی خوب هنرپیشه های آن اشاره کرد. پلان های قوی و چشم نواز که توسط پاشا پاتریکی فیلم برداری شده است نیز از نقاط قوت این فیلم به حساب می آید.
در مجموع و فارغ از نتیجه و بازخورد فیلم، باید به جسارت آکان ساتایف کارگردان قزاقی فیلم هکر آفرین گفت. در آسیای میانه به سمت غرب، کمتر فیلمسازی ریسک ورود به تریلرهای سایبری را میپذیرد و این شجاعت ساتایف، قطعا در فیلمهای بعدی، به نفع او به ثمر خواهد نشست.
معرفی فیلم هایی با موضوع سایبری
در ادامه قصد داریم تعدادی از فیلم های به نام که در خصوص هک و هکرها ساخته شده اند را با هم بررسی کنیم. این فیلم ها جنبه های عجیب و غریب و البته تحریف شده ای از هک رایانه ای را به نمایش می گذارند. بسیاری از این فیلم ها تنها جنبه سرگرمی داشته و از نظر فنی نمی توان به گفته های آن ها اعتماد کرد. اما به هرحال ما نیز فیلم را به جهت ایجاد ساعتی مفرح برای خود و خانواده می بینیم و مسلما انتظار آموزش دیدن از یک فیلم سینمایی را نداریم.
1: سریال تلویزیونی آقای ربات
Mr. Robot که در سال 2015 تولید شده است، یک سریال تلوزیونی با ساخت بسیار قوی، فیلمبرداری فوقالعاده، موسیقی تأثیرگذار و داستانی جذاب می باشد.
در این سریال به فناوری گوشیهای هوشمند، لینوکس، رزبری پای (raspberry pi)، نوسانات ارز بیپشتوانه، حملههای سایبری، مهندسی اجتماعی، اینستاگرام و زیرساختهای شبکه اشارات مستقیمی میشود. از همین رو و از آنجایی که آقای ربات توانسته به لحاظ فنی این موضوعات را بسیار دقیق باز کند، نظر کاربران رایانه ای و هکرهای واقعی را نیز به خود جلب کرده است.
داستان این سریال حول شخصیت اصلی آن یعنی «الیوت» می چرخد. الیوت که یک مهندس رایانه انسان گریز است، مجازاتهای پارتیزانی علیه افراد بیرحم و متجاوزان به کودکان را به اجرا میگذارد. این مهندس کارآموزی خود را در یک گروه آشوب طلب و آنارشیست گذرانده است. این گروه هدف خود را بازگرداندن پول از ثروتمندان به فقرا می دانند.
رامی مالک در نقش الیوت در این سریال از اعتیاد به مواد مخدر، اختلال اضطراب اجتماعی و ناتوانی در ایجاد ارتباط با دیگران رنج می برد.
به طور کلی داستان سریال ضربآهنگ کندی دارد؛ اما با این حال کاملاً مخاطب را تحت تأثیر قرار میدهد. ما نیز تماشای این سریال را به علاقه مندان حوزه سایبری پیشنهاد می کنیم.
2: فیلم سینمایی ماتریکس
The Matrix ساخته شده در سال 1999، می باشد. این فیلم را می توان یک فیلم هکری علمی_تخیلی محسوب کرد. داستان این فیلم در واقع تجسم یک آینده دور است که در آن “واقعیتی” که توسط اکثر انسانها فهمیده میشود، یک شبیهسازی رایانهای به نام “ماتریکس” است. که توسط ماشینهای حساس ساخته شده تا نژاد بشر را مقهور خود سازد.
نئو نقش اصلی این فیلم، هکری است که توسط گروهی از شورشیان انسانی کشف و آزاد می شود تا ماتریکس را برای مبارزه میان ماشین ها و ذهن های آزاد هک کنند. در واقع این فیلم سعی دارد مفهوم اصلی هکرها و هدف آنها را در جریان عظیم جهان هستی را به رخ بکشد. این درحالی است که داستان فیلم ماتریکس بازسازی مدرنی از تمثیل غار افلاطون را به مخاطب خود ارائه میدهد.
در این فیلم شما به طور فنی نمی توانید چیزی از هک یاد بگیرید، اما به خوبی با دنیای هکرها و هدف آنها آشنا خواهید شد.
3: فیلم سینمایی ماموریت غیرممکن ۴
MI4: Ghost Protocol با بازی تام کروز، یک غافلگیری واقعی است. ماموریت غیرممکن را حتی اگر تاکنون ندیده باشید، حتما نامش را شنیده اید. این فیلم برخلاف دیگر فیلم ها که با ساخت قسمت های جدید از کیفیت آنها کاسته می شود، همچنان قوی و پرمخاطب به کار خود ادامه می دهد. این موضوع نیز به دلیل شاهکارهای اکشن و هیجانات ناشی از به کارگیری فناوریهای سطح بالا ممکن می شود.
این فیلم اکشن مدرن شامل صحنه هایی است که در آن آیفون هایی برای ایجاد رخنه در کدهای ورودی، بردارهای نفوذ بی سیم که به وسیله بالن هدایت می شوند، شبکه های امنیتی ربوده شده و کمی هم شوخی هکری وجود دارد. ماموریت غیرممکن 4 دارای لحظات هکری سرگرمکننده و دو ساعت خوب همراه با هیجان فوقالعاده است.
4: فیلم سینمایی فراماشین
Ex Machina نام یک فیلم نیروبخش است که خستگی تماشاگرانی که از استعاره های علمی-تخیلی به اشتباه رفته و از ضعف هوش مصنوعی دلزده شدهاند را از بین میبرد. فیلم “فرا ماشین” به لایهی عمیقتری از مرز بین “هوش مصنوعی” و “واقعیت” میرود.
فراماشین علاوه بر داستان جذابش که باعث جلب نظر مخاطب می شود، از فیلم برداری قوی و موسیقی متن فوق العاده ای نیز بهره می برد. این فیلم در یک هتل واقعی در نروژ تصویربرداری شده که همین لوکیشن باعث جذابیت آن نیز می شود.
“فرا ماشین” یک بیانیه ظریف و قدرتمند را مطرح میکند: مراقب آنچه به رایانهتان میگویید، باشید.