ردیابی آفلاین و آنلاین چه تفاوتی باهم دارند ؟
سپتامبر 24, 2018امنیت گوشی اندروید خود را با قابلیت رمزنگاری Encryption حفظ و بالا ببرید
سپتامبر 28, 2018در سال های اخیر با پیشرفت فناوری و تکنولوژی، پیدا کردن اتوموبیل، اشیاء و حتی آدم های مفقود شده به کاری ساده تبدیل شده است. آر.اف.آی.دی سیستم هایی هستند که می توانند با استفاده از برچسب های الکترونیکی بسیار کوچک اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی افراد و اشیاء را در اختیار ما بگذارند. اما سیستم های جی پی اس با استفاده از نرم افزارهای ردیابی قادر به دریافت و ارسال اطلاعات موقعیت مکانی افراد و وسایل در محدوده های بسیار بزرگتر می باشند. این سیستم ها و تجهیزات، امکان ردیابی موقعیت مکانی و پیدا کردن وسایل دزدیده شده و همچنین سیستم ردیاب ردیابی و کنترل فرزندان و سالمندان را فراهم می سازند. در این مطلب قصد داریم انواع تکنولوژی های سیستم ردیاب را بررسی کنیم تا بتوانید از میان آنها مناسب ترین روش را برای ردیابی موقعیت مکانی عزیزان و یا وسایلتان انتخاب نمایید.
سیستم ردیاب آر.اف.آی.دی
آر.اف.آی.دی سیستم بی سیمی است که می تواند اطلاعات را از طریق امواج رادیویی و ایجاد ارتباط میان یک برچسب که به یک وسیله یا کالا وصل است و دستگاه خوانش در اختیار ما قرار دهد. این سیستم یک تکنولوژی جدید است که علاوه بر موضوع ردیابی در بسیاری از زمینه های دیگر نیز استفاده می شود. دستگاههای آر.اف.آی.دی دارای یک تراشه کوچک و یک آنتن هستند که اطلاعات امواج رادیویی در تراشه ذخیره می شود و از طریق آنتن اطلاعات ارسال و دریافت می شوند.
زمانی که دستگاه یک سیگنال رادیویی می گیرد، برچسب مربوطه برای ارسال یک پاسخ ضعیف از انرژی دریافت شده استفاده می کند. این عمل را برچسب های ( تَگ ها) غیر فعال انجام می دهند. اما تگ ها یا برچسب های فعال منبع انرژی داخلی دارند که قدرت و دامنه سیگنال دریافت شده را تقویت می کنند. این دستگاه بیشتر برای ردیابی در فضاهای باز استفاده می شوند.
سیستم ردیاب جیپیاس
سیستم موقعیت یابی جهانی یا همان جی پی اس در ردیابی اشخاص و وسایل بسیار کارآمد می باشد. دستگاه های مجهز به جی پی اس می توانند موقعیت مکانی نسبتا دقیقی از وسایل یا اشخاصی که همراهشان هستند در اختیار ما قرار دهند. این دستگاه ها اطلاعات را از طریق یک گیرنده جی پی اس دریافت می کنند و سپس به وسیله سیستم های مخابراتی و یا اینترنتی اطلاعات را ارسال می کنند.
دستگاه های جی پی اس در ابعاد و کاربردهای مختلف موجود می باشند که هر کس با توجه به نیاز خود می تواند یکی از آنها را تهیه نماید. با اینکه دستگاه های جی پی اس نسبت به سیستمهای آر.اف.آی.دی گران تر و در برخی ابعاد سنگین تر هستند، اما به دلیل توانایی در ردیابی دقیق تر و پوشش دهی تمام خیابان ها و جاده های دنیا، طرفداران بسیار بیشتری را به خود جذب کرده است.
سیستم ردیاب ژئوفنس
سیستم های ژئوفنس نسبت به دو سیستم قبلی غیر فعال تر هستند. در این سیستم دستگاه یک گیرنده دارد که می تواند موقعیت مکانی را از طریق جی پی اس تشخیص داده و هنگامی که دستگاه از محدوده تعیین شده خارج شود یک پیغام هشدار ارسال می کند.
دستگاههای جلوگیری از سرقت که در فروشگاههای مختلف برروی کالاها نصب میشوند و به محض خارج شدن وسیلهای از محدوده فروشگاه، زنگ هشدار به صدا در میآید، نمونه ای از این سیستم ردیاب هستند.
سیستم ردیاب اینترنتی
یکی دیگر از روش های ردیابی استفاده از سیستم ردیاب اینترنتی است که به شما کمک می کند تا گوشییا لپ تاپ و تبلت خود را بعد از مفقود شدن پیدا نمایید. بسیاری از لپ تاپ ها در بخش تنظیمات بایوس، قابلیت ردیابی اینترنتی دارند که با فعال کردن این قابلیت، لپ تاب به محض متصل شدن به اینترنت موقعیت مکانی خود را برای سرورهای از پیش تعیین شده ارسال می کند. نرم افزارهایی نیز وجود دارند که قابلیت شنود صدای اطراف سیستم کامپیوتری را نیز دارند.