هک تلگرام با شماره موبایل ❤️ برای نظارت بر فرزندان زیر 18 سال
سپتامبر 23, 2020پیگیری سرقت از حساب بانکی را چگونه انجام دهیم ؟ و چگونه از سرقت جلوگیری نماییم
سپتامبر 26, 2020انقلاب دیجیتالی که در خدمات مالی رخ داده است، همه ی مردم را به سمت استفاده از خریدهای آنلاین و استفاده از بانکداری اینترنتی سوق داده است. اما با تمام امکانات و رفاهی که این نوع خدمات در اختیار مردم قرار داده است ، یک نگرانی بزرگ به همراه دارد و آن دزدی از حساب های بانکی و از دست دادن دارایی ها در چند دقیقه است. حال اگر شما به عنوان یکی از کاربرانی که ممکن است در معرض خطر هک شدن و دزدی از حساب تان باشید ، بهترین راه این است که با روش های هک شدن و جلوگیری از هک حساب های بانکی آشنا شوید.
سارقان سایبری چگونه از دزدی از حساب های بانکی را انجام می دهند؟
کلاهبرداران برای دزدی از حساب های بانکی همیشه به دنبال نقاط ضعف در فرآیندهای بانک و دفاعیات امنیتی هستند. روش های موجود پیشگیری از تقلب که در مرحله جدید حمل و نقل مشتری در دسترس بانک ها است ، اصطکاک ایجاد می کنند و بر تجربه کاربر تأثیر می گذارد. به این معنی که کار با خدمات اینترنتی بانک ها را بسیار کند می کند ، تا جایی که ممکن است روند درخواست را ترک کنند زیرا این کار بسیار دست و پا گیر است. بنابراین بانک ها ترجیح می دهند خطر دزدی از حساب را بپذیرند تا اینکه مشتریان بالقوه خود را از دست بدهند.
اما چند راه مهم وجود دارد که سارقان از آنها برای دزدی حساب ها استفاده می کنند . این روش ها را در ادامه بیان کرده ایم.
- ایمیل ها و پیام های متنی فیشینگ که جعل هویت بانک ها یا ارائه دهندگان خدمات برای جستجوی جزئیات ورود شما هستند.
- آزمونها و نظرسنجی های جعلی آنلاین
- آگهی های شغلی جعلی
- هک کمپیوتر و یا گوشی شما که در آن کلاهبردار به همه چیز در رایانه شما دسترسی مستقیم دارد.
- تهیه اطلاعات درباره شما از سیستم عامل های رسانه های اجتماعی
- درخواست مستقیم برای اسکن گواهینامه رانندگی یا گذرنامه
- اطلاعات شخصی گمشده همچنین قربانیان را در معرض کلاهبرداری های آینده قرار می دهد. کلاهبرداران از اطلاعات شخصی قربانی استفاده می کنند تا در تماس هایی که به جهت فریب کاربران می گیرند، قانع کننده تر به نظر برسد.اما اگر بخواهیم به طور مفصل تر روش های هک و دزدی از حساب های بانکی را توضیح دهیم باید هرکدام را در یک بند باز کنیم.
1 : فیشینگ
فیشینگ اولین و ساده ترین روش برای کلاهبرداران اینترنتی است که با استفاده از آن به راحتی می توانند اطلاعات حساب کاربران را به دست آورند.
حمله فیشینگ یک نوع حمله برای بدست آوردن اطلاعات از طریق جعل محسوب می شود که در آن فیشر (کسی که حمله فیشینگ را انجام می دهد) با استفاده از برخی متدها، اقدام به شبیه سازی یک وبسایت، برنامه و یا حتی یک سرویس نموده و با استفاده از آن، اطلاعات کاربران را به سرقت می برد.
حال شما به عنوان کاربر ممکن است به طرق مختلف همچون تماس های تلفنی و یا پیام های فریبنده ای که دریافت می کنید به این صفحات جعلی هدایت شوید. حتی ممکن است هنگام خرید از فروشگاه های اینترنتی نامعتبر به این صفحات هدایت شوید.
فیشینگ در واقع یک صفحه کاملا شبیه به صفحه ی پرداخت واقعی بانک ها می باشد که در پشت پرده در حال ضبط و کپی تمام اطلاعات شما مانند رمز اینترنتی و … هست.
کلاهبرداری دسترسی از راه دور
کلاهبردار با دسترسی از راه دور سعی می کند شما را متقاعد کند که شما با کامپیوتر یا اینترنت مشکل دارید و برای حل مشکل نیاز به خرید نرم افزار جدید دارید.
سارق سایبری به شما تلفن می کند و وانمود می کند که یک عضو کارمند یک شرکت بزرگ خدمات اینترنت یا رایانه است.
آنها به شما خواهند گفت كه رایانه شما پیام های خطا ارسال می كند یا ویروس دارد. آنها ممکن است به مشکلات اتصال اینترنت یا خط تلفن شما اشاره کنند و بگویند این عملکرد اخیر رایانه شما را تحت تأثیر قرار داده است. آنها ممکن است ادعا کنند که اتصال باند شما هک شده است.
تماس گیرنده درخواست دسترسی از راه دور به رایانه شما را می کند تا “متوجه شود مشکل چیست”.
همچنین کلاهبردار ممکن است به شما پیشنهاد خرید یک نرم افزار را بدهد و در این صورت یا شما را به یک صفحه فیشینگ منتقل کند و یا اطلاعات حساب بانکی تان را از شما برای خرید درخواست کند.
کلاهبردار ممکن است در ابتدا حرفه ای و آگاه به نظر برسد . اما به هیچ عنوان گول ظاهر این افراد را نخورید.
هک کردن
هک زمانی اتفاق می افتد که کلاهبردار با استفاده از فناوری ورود به رایانه ، دستگاه تلفن همراه یا شبکه شما ، به اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا کند. اما این هک کردن هم روش های مختلفی دارد که در ادامه توضیح می دهیم.
بدافزار و باج افزار : بدافزار شما را فریب می دهد تا نرم افزاری نصب کنید که به کلاهبرداران امکان دسترسی به فایل های شما را می دهد و آنچه را که انجام می دهید ضبط و کپی می کند . این بدافزارها پشت یک برنامه ی کاملا کاربردی و یا یک بازی آنلاین پنهان می شوند.گ
سوء استفاده از نقاط ضعف امنیتی: نقاط ضعف می تواند شامل رمزهای عبور ساده ای که به راحتی قابل حدس می باشند ، نرم افزار آنتی ویروس قدیمی و اتصالات بی سیم و WiFi و بلوتوث باشد.
هنگامی که کلاهبرداران رایانه یا دستگاه همراه شما را هک کردند ، می توانند به اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا کنند. گذرواژه های شما را تغییر دهند و دسترسی به سیستم شما را محدود کنند. آنها از اطلاعاتی که به دست می آورند برای انجام اقدامات متقلبانه مانند سرقت هویت یا دسترسی مستقیم به جزئیات کارت بانکی و کارت اعتباری شما استفاده خواهند کرد.