هک گوشی با شماره تلفن حقیقت دارد یا نه ؟
مارس 19, 2019هک گوشی دیگران بدون متوجه شدن فرزند❤️ plc برنامه نظارت بر عملکرد فرزندان
مارس 22, 2019اکنون در آخرین روزهای سال 97 به سر می بریم و مطمئنا همه ی ما برای برنامه ریزی درست در سال آینده نیاز به اطلاع دقیق از تقویم رسمی کشور در سال 98 داریم. با دانلود تقویم 98 می توانید روزهای تعطیلی و روزهای کاری سال 98 را، به طور دقیق و مشخص شده، برای انجام فعالیت های خود ببینید و براساس آنها زمان بندی های خود را انجام دهید. در این مطلب تقویم 98 بر اساس اطلاعات مرکز تقویم موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران منتشر شده را می توانید دانلود نمایید و در ادامه نیز درباره تارخچه تقویم ایرانیان باستان بخوانید.
دانلود تقویم 98 اندروید
در صورتی که قصد دانلود تقویم 98 را برای گوشی اندرویدی خود دارید، پیشنهاد می کنیم تقویمی را که در ادامه لینک دانلود آن را گذاشته ایم، دانلود نمایید. چرا که این تقویم دارای ویژگی های بسیاری است که تقریبا تمام انتظارات شما را محقق خواهد کرد. در ادامه برخی از ویژگی های این تقویم را ذکر خواهیم نمود:
- آپدیت مستمر و خودکار
- توانایی کار به صورت آفلاین و بدون نیاز به اینترنت
- امکان استفاده همزمان از چهار تقویم مختلف شمسی
- نمایش تاریخ روز در قسمت نوتیفیکیشن ها
- بسیار سبک و سریع
- کاملا رایگان
سال 98 در یک نگاه
لحظه تحویل سال ۱۳۹۸ هجری شمسی به ساعت رسمی ایران
ساعت ۱ و ۲۸ دقیقه و ۲۷ ثانیه روز پنج شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۸ هجری شمسی
مطابق با ۱۴ رجب ۱۴۴۰ هجری قمری و ۲۱ مارس ۲۰۱۹ میلادی می باشد.
در اینجا بد نیست نیم نگاهی به تقویم 98 داشته باشیم. این سال 365 روز کامل دارد و از این جهت سال کبیسه به حساب نخواهد آمد. سال 98 دارای 26 روز تعطیل رسمی به غیر از جمعه و به طور کلی دارای 75 روز تعطیل رسمی می باشد. تصویر زیر نشان دهنده تقویم 98 می باشد و در ادامه نیز روزهای تعطیل این سال را خواهیم گفت.
۱ فروردین جشن نوروز/جشن سال نو
۲ فروردین عیدنوروز
۳ فروردین عیدنوروز
۴ فروردین عیدنوروز
۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران
۱۳ فروردین جشن 13 به در
۱۴ فروردین مبعث رسول اکرم [ ٢٧ رجب ]
۳۱ فروردین ولادت حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه و جشن نیمه شعبان [ ١٥ شعبان ]
۵ خرداد شهادت حضرت علی علیه السلام [ ٢١ رمضان ]
۱۴ خرداد رحلت حضرت امام خمینی
۱۴ خرداد عید سعید فطر [ ١ شوال ]
۱۵ خرداد قیام 15 خرداد
۱۵ خرداد تعطیل به مناسبت عید سعید فطر [ ٢ شوال ]
۷ تیر شهادت امام جعفر صادق علیه السلام [ ٢٥ شوال ]
۲۰ مرداد عید سعید قربان [ ١٠ ذوالحجه ]
۲۸ مرداد عید سعید غدیر خم [ ١٨ ذوالحجه ]
۱۷ شهریور تاسوعای حسینی [ ٩ محرم ]
۱۸ شهریور عاشورای حسینی [ ١٠ محرم ]
۲۷ مهر اربعین حسینی [ ٢٠ صفر ]
۵ آبان رحلت رسول اکرم؛شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام [ ٢٨ صفر ]
۶ آبان شهادت امام رضا علیه السلام [ ٢٩ صفر ]
۱۴ آبان شهادت امام حسن عسکری علیه السلام [ ٨ ربیع الاول ]
۲۳ آبان میلاد رسول اکرم و امام جعفر صادق علیه السلام [ ١٧ ربیع الاول ]
۸ بهمن شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها [ ٣ جمادی الثانیه ]
۲۲ بهمن پیروزی انقلاب اسلامی
۱۸ اسفند ولادت امام علی علیه السلام و روز پدر [ ١٣ رجب ]
۲۹ اسفند روز ملی شدن صنعت نفت ایران
پیشینه تقویم فارسی ایرانیان
تاریخ گاه شماری یا همان تقویم ایرانیان به پیش از ورود اسلام و پس از آن تقسیم میشود. قبل از ورود اسلام تقویم باستانی خورشیدی رسمیت داشت و بعد از ورود اسلام ضمن نگاه داشت سنت باستانی تقویم و سالشمار خورشیدی و اصلاح محاسباتی، به مرور زمان تقویم هجری قمری کاربرد غالب یافته و از قرن نهم قمری تا تقریبا صد سال پیش تقویم رسمی بوده است، تقویم خورشیدی سنتی ایران در زمان مشروطیت، در ایران ثبت شد و در سال 1304 خورشیدی با اعمال تغییراتی در تقویم هجری خورشیدی از نظر محاسبات و نام گذاری ماه ها تقویمی شد که اکنون در اختیار ما قرار دارد.
قدیمی ترین تقویم ایران پیش از حکومت هخامنشیان با بنای اقتصاد کشاورزی ایرانیان و نیاز به تعیین فصول، تقویمی فصلی بوده است که به خصوص از طرف مردمان غرب ایران متأثر از تقویم بابلیان، خورشیدی-قمری بوده که تا زمان هخامنشیان هم این تقویم مرسوم بوده است. محققان از آثار نوشتاری باستانی دست یافته اند که نخستین ایرانیان از تقویم ۳۶۰ روزه بر پایه تقویم بابلی استفاده میکردند که با اعتقادات و نامهای پارسی هماهنگ شده بود و ماهها بر اساس اشکال ماه به دو یا سه بخش تقسیم میشدند. ۱۲ ماه سال مطابق با جشنهای گوناگون یا فصول زراعی-شبانی نامگذاری شده بودند. هر ۶ سال یکبار ماه سیزدهمی هم برای نگاهداشت سال خورشیدی با گردش ماههای قمری به این تقویم اضافه میشد. علاوه بر این با توجه به نوشتههای ابوریحان بیرونی می توان فهمید که در نواحی شرقی ایران تقویمی خورشیدی شبیه به تقویم زرتشتی، با هر ماه سی روزه، با کبیسه یکماه در هر شش سال (جبران ۵ روز افزوده سال) و مضافاً کبیسه یکماه در هر ۱۲۰ سال (جبران شش ساعت کسر سال) مرسوم بوده است.
تقویم در دوران هخامنشی
تقویمی که در اوایل حکومت شاهنشاهی هخامنشیان رایج بود به گاهشماری پارسی قدیم یا فرس هخامنشی معروف بوده است. از کتیبههای داریوش بزرگ در کوه بیستون و سایر فرمانهای شاهان هخامنشی می توان درباره تقویم رسمی امپراتوری ایران و چگونگی اصول زمانسنجی در آن روزگار اطلاعاتی به دست آورد.
متن این کتیبهها و محتوای فرمانها نشان میدهد که ایرانیان قدیم سال را به دوازده ماه تقسیم میکردند و فصول را میشناختند. در ادامه نام ماههای هخامنشی و معنای برخی از آنها را ذکر می کنیم که عبارت است از:
- ادوکن ئیش: هنگام کندن جوی, برابر با فروردین
- ثور واهر: بهار پر غرور, برابر با اردیبهشت
- تائی گرچی: سیر چیدن, برابر با خرداد
- گرم پد: پای گرم, برابر با تیر
- درن باجی: جاودانگی, برابر با مرداد
- کاریاشیا: برابر با شهریور
- بایگا دئیس: ماه پرستش خدا, برابر با مهر
- ورگزن: برابر با آبان
- اثری یادی: ماه پرستش آتش: برابر با آذر
- آنامک: ماه خدای بی نام, برابر با دی
- سامیا: برابر با بهمن
- ویخن: برابر با اسفند
تقویم هجری شمسی
گاه شمار یا همان تقویم هجری شمسی بر اساس گاه شمار ایرانی جلالی تنظیم شد و تقویم دقیقی است که با پیشرفت علم نجوم و با ایجاد اصلاحات در تقویم های قبلی حاصل شده است که در آن آغاز سال خورشیدی را روز اول فصل بهار و همزمان با عید نوروز میدانند و در آن تمامی پدیده های کیهانی که روی طول روز و پدید آمدن فصل ها و… تاثیر دارد، در تقویم هجری شمسی رعایت شده و بیشترین هم خوانی را روزها و فصل ها با پدیده هایی مانند اعتدالین و انقلابین دارد.
امروزه در کشورهای ایران و افغانستان از گاه شمار خورشیدی به عنوان تقویم رسمی استفاده می شود و شورای ملی ایران در سال 1304 این گاه شمار را به عنوان تقویم رسمی کشور معرفی و اعلام کرد.
دوستان عزیز همراه، امیدواریم تک تک شما عزیزان روزهای خوب و خوشی را در سال جدید تجربه کنید و بتوانید به تمام برنامه ها و اهداف خود در سال 98 دست یابید.