مشکلات آیفون 15 +بررسی و رفع بیش از 15 مشکل پر سوال کاربران+ مزایا ومعایب🟢
نوامبر 30, 2023سیری (Siri) چیست؟ +مقایسه با Google Asistant +معرفی 14 روش حل مشکل⏫
دسامبر 2, 2023انواع تراشه های موبایل زمانی که می خواهید یک گوشی هوشمند مناسب خریداری کنید شما را گیج می کنند! . چه نوع تراشه ای مناسب تر است؟ . برای هر کاری چه قدرتی از انواع تراشه های موبایل لازم است؟. در این مقاله قصد داریم همه انواع تراشه های موبایل را به شما معرفی کنیم. دقت داشته باشید که گاهی به جای تراشه از واژه چیپست استفاده می کنیم. این چیپست ها به عنوان قلب هر پردازنده ای مانند گوشی های هوشمند استفاده می شوند. اگر می خواهید همه چیز را کامل در مورد انواع تراشه های موبایل بدانید با ما همراه باشید!.
انواع تراشه های موبایل
چیپست ها در هر عملکردی که گوشی شما انجام می دهد نقش دارند و تجربه عملی همه جانبه را به طور عمده ای تحت تاثیر قرار می دهند. تا چند سال پیش، تودهها واقعاً به چیپستهای گوشیهای هوشمند فراتر از تعداد هستهها و حداکثر فرکانس ساعت اهمیت نمیدادند، اما همه چیز به تدریج به نفع خود تغییر کرده است و این یکی از عواملی است که اکنون سنگینترین عامل را در تصمیمگیری خرید میکند. برای شروع، چیپستها یا System-on-Chips (SoCs) علاوه بر پردازنده یا هستههای CPU شامل اجزای مختلفی هستند که پشتیبانی از وضوح نمایشگر، گرافیک، قابلیتهای دوربین، قفل مکان، سرعت شارژ باتری و اتصال را تعریف میکنند.
این یک راهنمای مبتدی است که به شما کمک میکند از اشتباهات مبتدی اجتناب کنید و شما را با «گفتگوی چیپست» آشنا کند تا به شما در تصمیم گیری خرید کمک کند. چهار هسته ای در مقابل هگزا هسته ای در مقابل هشت هسته ای در مقابل دکا هسته ای !. تعداد آن ها مهم نیست!.
ما هنوز با افرادی روبرو می شویم که به هسته های بیشتری ایمان دارند، اما از آنجایی که اکثر چیپست های مدرن دارای 8 هسته هستند، این واقعاً محل بحث نیست. این هستهها چگونه چیده شدهاند (big.LITTLE، DynamIQ)، معماری پایه ARM آنها (Cortex-A55، Cortex-A77) چگونه است، بر اساس چه فرآیندی ساخته شدهاند، و چگونه با یکدیگر و با RAM و فضای ذخیرهسازی شما ارتباط برقرار میکنند. تلفن عواملی هستند که در نهایت بر عملکرد نهایی تأثیر می گذارند.
فناوری فرآیند (5 نانومتر، 7 نانومتر، 10 نانومتر و غیره)
در مورد معنای واقعی «7 نانومتر» یا «10 نانومتر» در گرههای فرآیند، سردرگمی زیادی وجود دارد. نانومتر یا نانومتر واحد اندازهگیری فاصله است. اما از امروز، 7 نانومتر یا 10 نانومتر در نام گرههای فرآیند، با فاصله بین ترانزیستورها، نیمپیچ m1، یا حتی اندازه گیت ترانزیستور مطابقت ندارد. از نظر تاریخی عادت کرده است.
بله، چیپستها و هستههای CPU ما متراکمتر میشوند و ترانزیستورهای کوچکتری دارند، اما با افزایش پیچیدگی فرآیند تولید، ابعاد ۱۴ نانومتری، ۱۰ نانومتری، ۷ نانومتری، ۵ نانومتری معنای خود را از دست دادهاند و اکنون به سادگی برای نشان دادن تغییر نسل استفاده میشوند. فرآیند تولید، شاید به این دلیل که اصطلاحات گره راحت تر به بازار عرضه می شوند.
جابجایی به یک گره فرآیند کوچکتر از نظر فناوری چالش برانگیز است اما مزایای زیادی را در پی دارد. این به چیپستها کمک میکند تا در مصرف انرژی کارآمدتر شوند یا به عبارت دیگر، تولیدکنندگان میتوانند عملکرد را بدون خطر جریمه باتری افزایش دهند. هر گره فرآیند جدید بر اساس سه معیار اصلی – قدرت، عملکرد و مساحت (PPA) ارزیابی می شود. طراحان سعی میکنند این سه حوزه را متعادل کرده و بهبود بخشند، اما عواملی مانند هزینه و زمان تا بازار (با هم PPACT) زمانی که سازندگان چیپست بین گزینههای گره فرآیند تصمیم میگیرند مورد توجه قرار میگیرند.
تمامی چیپستهای پرچمدار در سالهای 2019 و 2020 مبتنی بر فرآیندهای مختلف 7 نانومتری هستند و TSMC در حال حاضر با گرههای 5 نانومتری آماده است که برای چیپستهایی که در پایان سال 2020 میبینیم استفاده میشود.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀» انواع دوربین گوشی
فرکانس ساعت (2.9 گیگاهرتز، 1.8 گیگاهرتز و غیره)
به نظر می رسد افزایش فرکانس ساعت ساده ترین و در عین حال بدترین راه برای افزایش عملکرد باشد زیرا انجام این کار به طور تصاعدی مصرف انرژی را افزایش می دهد. این توضیح می دهد که چرا سازندگان در مورد افزایش فرکانس ساعت بسیار محافظه کار بوده اند. دستاوردهای عملکردی که هر سال به دست می آوریم را می توان به بهبود در معماری های اصلی و زیرسیستم های حافظه نسبت داد (که در آینده به آنها خواهیم رسید).
به عنوان مثال، اسنپدراگون 855 و اسنپدراگون 865 تنها دارای یک هسته Prime با کلاک بالا، سه هسته عملکرد و 4 هسته قدرت برای کارهای کمتر هستند. لازم به ذکر است که اعداد فرکانس ساعتی که در برگه مشخصات می بینید به حداکثر فرکانس هسته اشاره دارد و در عمل، هسته ها اغلب با فرکانس های کاهش یافته (بسته به کار در دست) اجرا می شوند. برخی از سازندگان چیپست در این زمینه کاملا محافظه کار هستند.
از زمانی که صنعت به سمت چیپست های 64 بیتی سوق پیدا کرد، بهبود بهره وری انرژی تمرکز اصلی بوده است. با این حال، مصرف انرژی برای چیپست های موبایل در دو نسل گذشته افزایش یافته است. این به دلیل محبوبیت برنامه های کاربردی مانند بازی و همچنین به این دلیل است که سازندگان تلفن های هوشمند اکنون طراحی های خود را برای کنترل بهتر گرما و بیماری های مربوطه ارتقا داده اند.
معماری های اصلی (Cortex-A77، Cortex-A55)
هستههای CPU روی چیپست معمولاً فقط هستهها یا پردازندهها نامیده میشوند. دستورالعمل ها را واکشی و اجرا کنید. افزودن هسته بیشتر به صورت خطی عملکرد را بهبود نمی بخشد، یا به عبارت دیگر، استفاده از چهار هسته برای اجرای یک مجموعه دستورالعمل هرگز 4 برابر سریعتر از زمانی نیست که از یک هسته استفاده می شود. همانطور که قبلاً بیان کردیم، افزایش عملکرد گوشیهای هوشمند در چند سال گذشته در درجه اول نتیجه بهبود در زیرسیستمهای حافظه و طراحی هسته پردازنده است.
ARM در انحصار پردازنده های برنامه و تمام تلفن های همراه محبوب از جمله گوشی های اپل از هسته های طراحی شده ARM استفاده می کند. برخی از تولیدکنندگان مجوز «ساخت بر روی ARM» دارند که به آنها اجازه میدهد این معماری را تا حدی سفارشی کنند. به عنوان مثال، هستههای سفارشیشده Kryo روی تراشههای Qualcomm Snapdragon همیشه یک مزیت بازاریابی بزرگ به شمار میروند. با این حال، در سال 2020، تمام تراشه ها سازندگان مجموعه از جمله سامسونگ و کوالکام به استفاده از هسته های معمولی ARM بازگشته اند. هستههای Kryo 585 در اسنپدراگون 865 عمدتاً مشابه هستههای معمولی Cortex-A77 هستند.
آخرین باری که سازندگان به طور مستقیم به بلند کردن هستههای ARM خود متوسل شدند، زمانی بود که SoCهای گوشیهای هوشمند از 32 بیتی به 64 بیتی تبدیل شدند و در آن زمان مجبور شدیم تراشههای فاجعهباری مانند اسنپدراگون 810 را تحمل کنیم. با این حال، این بار، هستههای ARM بسیار زیاد هستند. بهبود یافته. Cortex-A55 در حال حاضر محبوب ترین معماری هسته در میان چیپست ها است. در چیپست های رده بالا، این هسته ها به عنوان هسته های قدرت برای انجام وظایف پس زمینه و سایر بارهای سبک استفاده می شوند.
نکته»
در رده بالا، هستههای Cortex-A77 و Cortex-A76 چیزی هستند که بیشتر در سال 2020 میبینید. اینها هستههای قدرتمند و کارآمدی هستند که میتوانند با استفاده از فناوری DynamIQ در کنار هم قرار بگیرند.
زیر سیستم های حافظه
تلفن های شما دارای انواع مختلفی از حافظه ها هستند – حافظه نهان، حافظه رم، eMMC یا UFS، حافظه کارت SD. همه این حافظه ها از هسته های CPU کندتر هستند و بنابراین UFS یا حتی حافظه رم پویا شما نمی توانند هسته ها را با سرعت مورد نیاز تغذیه کنند. این مشکل با استفاده از انواع مختلف حافظه ها و با پیش بینی و صف بندی داده ها و دستورالعمل هایی که CPU ممکن است در چرخه های بعدی به آن نیاز داشته باشد، حل می شود.
مهندسان برای بهبود کارایی ارتباط بین هسته های مختلف و بین هسته ها و حافظه کار می کنند. انواع مختلف حافظه ها و بهبود در زیرسیستم های حافظه چیزی است که واقعاً یک چیپست ممتاز را از دیگری متمایز می کند.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀» ان اف سی
پردازنده گرافیکی (GPU)
GPU بخشی است که مسئول اصلی نمایش گرافیک روی صفحه گوشی شما است. سایر عوامل ثابت، یک GPU بهتر باید منجر به رندر بهتر بازی ها در تلفن شما شود. در بخش اندروید، پردازندههای گرافیکی Adreno کوالکام نسبت به پردازندههای گرافیکی مالی ARM که سامسونگ و Hi-Silicon به ترتیب در چیپستهای Exynos و Kirin خود از آنها استفاده میکنند، برتری زیادی داشتهاند. پردازندههای گرافیکی اپل در حال حاضر عملکرد بهتری نسبت به پردازندههای گرافیکی Adreno و Mali دارند. اپل با پردازنده گرافیکی A12 Bionic در جایگاه اول قرار گرفت و با A13 Bionic همچنان برتری خود را حفظ کرده است.
ARM در سال جاری پردازندههای گرافیکی خود را با طراحی Valhall در Mali-G77 دوباره اختراع کرد و به طور قابل توجهی فاصله را با رقبای اپل و آدرنو کاهش داد. بنابراین، در تراشه های پرچمدار سال 2020، همه پردازنده های گرافیکی اکنون به اندازه کافی قدرتمند هستند. پردازندههای گرافیکی Adreno از یک نامگذاری مستقیم پیروی میکنند و عدد بزرگتر نشاندهنده گزینه قدرتمندتر است. به عنوان مثال، Adreno 650 پیشرفته تر از Adreno 620 خواهد بود.
نام گذاری برای پردازنده های گرافیکی مالی کمی پیچیده می شود. به عنوان مثال، Mali G76 MP11 و Mali G76 MP6 دو نوع با 11 (MP4) و 6 (MP6) هسته گرافیکی هستند.
NPU و Co-processors
NPU (واحدهای پردازش عصبی) و Co-processor هستههای اضافی هستند که وظیفه اجرای AI، یادگیری ماشین و سایر وظایف خاص را بر روی تلفنها بر عهده دارند. استفاده از NPU و پردازندههای کمکی به بهبود بهرهوری انرژی کمک میکند، زیرا هستههای اصلی GPU نیازی به مالیات زیاد یا اغلب ندارند.
با توجه به نیاز روزافزون هوش مصنوعی و عکاسی محاسباتی، این اجزا در حال حاضر برای گوشی های پرچمدار بسیار ضروری هستند. تراشه های اسنپدراگون کوالکام دارای NPU اختصاصی نیستند. آنها حجم کاری هوش مصنوعی را روی هسته های Hexagon DSP، CPU و GPU توزیع می کنند.
مودم و اتصال
در سال 2020، 5G به طور گسترده ای به بازار عرضه خواهد شد. تمام چیپست های نسل فعلی که از سه ماهه چهارم 2018 شروع می شود، از 5G پشتیبانی می کنند و بنابراین همه پرچمداران 2020 آماده 5G خواهند بود. در سال 2020، ما ترکیبی از چیپستها با مودمهای اختصاصی و مجزای 5G خواهیم داشت، اما این چیزی نیست که کاربران از امروز به آن توجه زیادی داشته باشند. پشتیبانی از گزینه های اتصال مانند پشتیبانی Dual VoLTE، Wi-Fi 6، بلوتوث و غیره نیز توسط چیپست مورد استفاده در تلفن شما تعریف می شود.
چرا چیپست های اپل بهتر هستند؟
بله، چیپستهای اپل دارای عملکرد راحت هستند و دلایل مختلفی وجود دارد که دلیل این امر را توضیح میدهد. برای شروع، اپل اولین شرکتی بود که به معماری 64 بیتی ARMv8 روی آورد و چند سالی شروع به کار کرد. اما دلیل اصلی اینکه چرا تراشههای Bionic اپل بهتر از رقبای اندروید هستند، در رویکرد متفاوت فروشندگان SoC اندروید نهفته است.
اپل در مورد اندازه قالب ها بسیار سخاوتمند بوده است و محدود کردن هزینه به اندازه سازندگانی مانند Qualcomm که رویکرد طراحی به عواملی مانند هزینه، زمان ورود به بازار، حجم و ادغام روندهای فعلی اندروید اولویت می دهد، عامل مهمی نیست.
درک صحبت های چیپست ها به شما کمک می کند آنچه را که مهم است از اصطلاحات بازاریابی جدا کنید، اما مصرف کنندگان نمی توانند بین اجزای جداگانه انتخاب کنند. اپل، هواوی و سامسونگ از چیپست های خود در گوشی های پرچمدار خود استفاده می کنند. در بخش اندروید، کوالکام به عنوان یک برنده ظاهر شده است، اما تراشه های پرچمدار همه برندها از جمله سامسونگ و هوآوی اکنون به اندازه کافی خوب هستند تا حتی بیشتر کاربران را راضی کنند.
در بخش میان رده، گزینه های کوالکام در سری اسنپدراگون 600 و 700 از نظر سهم بازار و عملکرد نسبت به تراشه هایی مانند Kirin 710 و Exynos 96xx برتری واضحی دارند. به نظر می رسد مدیاتک با چیپست هایی مانند Dimensity 1000 و Helio G90T در حال بازگشت است.
در اینجا لیستی از محبوب ترین چیپست های تلفن های همراه در سال 2020 آمده است:
محبوب ترین انواع تراشه های موبایل
1. Apple A16 Bionic – پیشروترین پردازنده موبایل
Apple A16 Bionic آخرین مدل های آیفون 14 پرو را تامین می کند و در حال حاضر سریع ترین پردازنده موبایل موجود است. این دستگاه که بر اساس فرآیند پیشرفته 5 نانومتری ساخته شده است، دارای یک CPU 6 هسته ای و پردازنده گرافیکی 5 هسته ای است که چه در حال بازی، چه در حال ویرایش عکس ها و فیلم ها و یا صرفاً زیپ کردن از طریق برنامه ها، عملکرد عالی را ارائه می دهد.
در بنچمارک ها، A16 بیش از 17000 امتیاز کسب می کند که به طور قابل توجهی بالاتر از بهترین تراشه های اندروید است. استفاده از دنیای واقعی به لطف A16 Bionic فوق العاده سریع و پاسخگو است. همچنین بسیار کارآمد است و به معنای عمر باتری عالی است. موتور عصبی یکپارچه در وظایف یادگیری ماشین نیز برتری دارد.
2. اسنپدراگون 8 نسل 2 – قهرمان آینده اندروید
اسنپدراگون 8 نسل 2 جدیدترین پردازنده موبایل پرچمدار کوالکام است که در سال 2023 قدرت بسیاری از گوشی های اندرویدی رده بالا را تامین می کند. این پردازنده که بر اساس یک فرآیند پیشرفته 4 نانومتری ساخته شده است، از یک CPU هشت هسته ای Kryo و پردازنده گرافیکی Adreno با کارایی بالا برای ارائه عملکرد عالی استفاده می کند.
در بنچمارک های فاش شده، اسنپدراگون 8 نسل 2 بیش از 15000 امتیاز کسب می کند که آن را بسیار سریع تر از اسنپدراگون 8 نسل 1 2022 می کند. بازی، عکاسی محاسباتی و هوش مصنوعی به لطف بهبودهای سخت افزاری، شاهد افزایش قابل توجهی خواهند بود. 5G، WiFi، بلوتوث و GPS همگی برای اتصال یکپارچه شده اند. به نظر می رسد اسنپدراگون 8 نسل 2 بهترین پردازنده اندروید برای گوشی های آینده باشد.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀» مشکلات آیفون 15
3. MediaTek Dimensity 9200 – گزینه میان رده چشمگیر
Dimensity 9200 جدید مدیاتک دارای یک پردازنده مرکزی هشت هسته ای مبتنی بر فرآیند 4 نانومتری به همراه پردازنده گرافیکی Mali-G715 توانمند است. بنچمارکها نشان میدهند که آن به حدود 13000 امتیاز رسیده است که آن را از بسیاری از تراشههای پرچمدار قدیمیتر جلوتر میآورد. عملکرد هوش مصنوعی نیز به لطف APU 3.0 مدیاتک عالی است.
برای بازی، GPU Mali-G715 گرافیک غنی را حتی در عناوین سخت ارائه می دهد. اتصال 5G برای پخش و دانلود سریع یکپارچه شده است. Dimensity 9200 عملکرد درجه یک پرچمدار را با قیمت مقرون به صرفه تری در مقایسه با جدیدترین اسنپدراگون ها ارائه می دهد و آن را انتخابی عالی برای گوشی های غیر پرچمدار می کند.
4. Samsung Exynos 2300 – ساخته شده برای بازی موبایل
Exynos 2300 سامسونگ برای اولین بار گرافیک چشمگیر RDNA 2 AMD را به موبایل می آورد. این امر باعث افزایش عملکرد بسیار زیاد در عناوین بازی های موبایلی با جلوه های بصری پیشرفته می شود. پردازنده هشت هسته ای مبتنی بر فرآیند 4 نانومتری نیز سریع است. به طور کلی، امتیازات بنچمارک به لطف پردازنده گرافیکی mRDNA AMD که عملکرد گرافیکی را بسیار بالاتر میبرد، از 12000 امتیاز فراتر میرود. Exynos 2300 به گوشیهای سامسونگ متمرکز بر بازی کمک میکند، جایی که نرخ فریم 120 هرتز + در بازیهای سخت بسیار مهم است. CPU و مودم 5G تضمین می کنند که در سراسر صفحه نیز سریع خواهد بود.
5. Apple A15 Bionic – هنوز هم قوی است
در حالی که A16 Bionic جدیدترین تراشه آیفون است، A15 Bionic 2021 هنوز عملکرد عالی دارد که از بسیاری از پردازنده های اندروید 2023 پیشی می گیرد. به لطف فرآیند ساخت 5 نانومتری همراه با CPU شش هسته ای و پردازنده گرافیکی چهار هسته ای، امتیاز بیش از 11000 را در بنچمارک ها کسب کرده است.
A15 اپل در کارهای مبتنی بر CPU مانند ویرایش عکس، ضبط ویدیو و اعمال فیلترهای پیچیده با سرعت فوق العاده عالی است. موتور عصبی یکپارچه سازی یکپارچه هوش مصنوعی را نیز امکان پذیر می کند. برای بازی، A15 Bionic گرافیک های دقیق را به راحتی ارائه می دهد.
6. اسنپدراگون 8+ نسل 1 – بهبود تکرار شونده
اسنپدراگون 8+ نسل 1 یک نوع بهبود یافته از تراشه پرچمدار سال 2022 اسنپدراگون 8 نسل 1 است. به روز رسانی های کلیدی شامل سرعت کلاک بالاتر در CPU هشت هسته ای و بهره وری بهتر انرژی است. این منجر به امتیازات معیار بالاتر از 11500 امتیاز می شود.
عملکرد به طور کلی با بارگذاری سریع برنامه، پردازش سریع دوربین و بازی روان، پرهیجان است. همچنین به دلیل افزایش بهره وری، گرما در مقایسه با استاندارد 8 Gen 1 بهتر کنترل می شود. Snapdragon 8+ Gen 1 عملکردی در سطح پرچمدار را برای گوشی های اندرویدی برتر سامسونگ، وان پلاس، شیائومی و سایرین به ارمغان می آورد.
7. اسنپدراگون 8 نسل 1 – پرچمدار 2022 کوالکام
اسنپدراگون 8 نسل 1 اکثر گوشی های برتر اندرویدی سال 2022 از جمله پرچمداران سامسونگ، شیائومی، وان پلاس، اوپو و غیره را تامین می کند. پردازنده هشت هسته ای آن بر اساس فرآیند 4 نانومتری، عملکرد سریعی را با امتیاز بیش از 11000 امتیاز در معیارها ارائه می دهد.
نرخ فریم بازی نیز به لطف پردازنده گرافیکی Adreno عالی است. هوش مصنوعی به لطف پردازنده Hexagon بسیار سریع است. اسنپدراگون 8 نسل 1 برای داده های سلولی با پهنای باند بالا، اتصال سریع 5G را نیز به ارمغان می آورد. اگرچه کارآمدترین نیست، اما یک نوار بالا برای عملکرد تلفن اندرویدی در سال 2022 تعیین می کند.
چه موبایلی را انتخاب کنم؟
مدیریت حرارتی
مطمئن شوید تلفن همراهی که میخواهید بخرید دارای سیستم خنککننده مناسبی است که اجازه میدهد وقتی دستگاه در حین بازی یا فیلمبرداری داغ میشود، گرما به سرعت از بین برود. این را می توان با مراجعه به وب سایت رسمی برند گوشی تأیید کرد.
عملکرد واقعی
در حالی که نام پردازنده های موبایل ممکن است بسیار دیوانه کننده به نظر برسد، مطمئن شوید که با نگاهی به امتیازات AnTuTu Benchmark یا Geekbench، ایده ای از عملکرد واقعی گوشی به دست آورید. همچنین توصیه می شود از طریق تماشای ویدیوهای YouTube از تجربه عملی دستگاه مطلع شوید.
رزولوشن ضبط ویدیو
اکثر گوشیهای هوشمند اقتصادی و متوسط فاقد ضبط ویدیوی 4K هستند زیرا پردازنده کیفیت را تنها تا وضوح 1080p محدود میکند. بنابراین، اگر اهل فیلمبرداری هستید، بررسی کنید که آیا گوشی از گزینه ضبط 4K پشتیبانی میکند یا خیر.
سوالات متداول
بهترین پردازنده موبایل برای بازی کدام است؟
اکثر گوشیهای هوشمند میانرده و پرچمدار دارای پردازندههای سطح بالایی هستند که به اندازه کافی قادر به ارائه عملکرد عالی در حین بازی هستند. در هند، میتوانید به سراغ گوشیهایی با اسنپدراگون 8 نسل 2، دیمنسیتی 9200 و اپل A16 بایونیک بروید تا بیشترین بهره را از بازی ببرید.
توجه داشته باشید که به غیر از داشتن یک پردازنده قدرتمند، عوامل دیگری مانند سیستم خنک کننده، مدیریت حرارتی و بهینه سازی نرم افزار وجود دارد که می تواند بر تجربه بازی شما تأثیر بگذارد.
بهترین گوشی میان رده برای بازی کدام است؟
چندین گوشی در بخش میان رده وجود دارند که تجربه بازی قابل اعتمادی را ارائه می دهند. اگر بودجه کمی دارید و بازی را به عنوان اولویت اصلی خود دارید، Infinix GT 10 Pro با MediaTek Dimensity 8050 SoC به خوبی به شما خدمت خواهد کرد. جدای از آن، iQOO Z7 Pro نیز گزینه ای عالی برای کسانی است که به دنبال یک گوشی هوشمند شیک و عملکرد محور هستند. این پردازنده از MediaTek Dimensity 7200 SoC پشتیبانی می کند