مزایا و معایب روت گوشی ! 🚨- هر چیزی که باید قبل از روت کردن در مورد آن بدانید!
می 12, 2022درآمد دلاری در ایران و به صورت آنلاین!! – 14 روش درآمد زایی دلاری قابل اجرا در ایران🇮🇷
می 16, 2022بسیاری از مصرف کنندگان هوشمند ممکن است استدلال کنند که لذت خرید یک تلفن دست دوم نسبت به گوشی نو صفر است!. اما طبیعی است که با استفاده از هزینه ی کمتر می توانید صاحب گوشی هوشمند بسیار خوبی شوید!. به هر صورت در مقایسه با هیجان باز کردن یک دستگاه تلفن همراه کاملاً جدید که دارای آخرین فناوری و ویژگیها است ممکن است جالب به نظر نرسد!.در این مقاله قصد داریم نکات خرید گوشی دست دوم را به شما بگوییم. بعد از خواندن این راهنما می توانید
نکات خرید گوشی دست دوم
آیا به خرید یک گوشی هوشمند دست دوم فکر می کنید؟ .در اینجا چند نکته هوشمندانه وجود دارد که می تواند به شما کمک کند از دام های رایج جلوگیری کنید و معامله خوبی برای شما به ارمغان بیاورد.
قطعا هزینه خرید یک گوشی هوشمند درجه یک گران می شود. قیمت گلکسی اس 8 سامسونگ از 750 دلار شروع می شود . حدود 100 دلار بیشتر از قیمتی که گلکسی اس 7 در سال 2016 عرضه شد. و برخی شایعات نشان می دهند که آیفون 8 اپل ممکن است به اندازه یک مک بوک قیمت داشته باشد. کیف پول شما نیاز به رهایی از این افزایش قیمت گوشی دارد و گوشی های هوشمند مستعمل ممکن است تنها راهی برای یافتن آن باشند.
خرید یک تلفن دست دوم خوب یک راه عالی برای صرفه جویی در پول نقد در حین ارتقاء به یک دستگاه بهتر است. اما این فقط قیمت نیست. هنگام خرید یک گوشی هوشمند دست دوم باید عوامل دیگری را در نظر بگیرید.
استفاده شده یا بازسازی شده؟
ابتدا باید بدانید دقیقاً چه چیزی میخرید. زیرا اصطلاحات مختلف میتوانند انواع مختلفی از تلفنهای دست دوم را توصیف کنند. در حالی که فروشندگان مختلف استانداردهای متفاوتی برای آنچه که به عنوان یک گوشی هوشمند مستعمل، دارای گواهی قبلی یا بازسازی شده واجد شرایط است، دارند. برخی دستورالعمل های کلی برای آنچه می توانید از گوشی دست دوم انتظار داشته باشید وجود دارد.
یک تلفن دست دوم احتمالا مستقیماً از یک فروشنده خصوصی می آید. در بهترین حالت، سایتی که آنها آن را در آن می فروشند ممکن است تضمین هایی ارائه دهد(مثل دیوار) که دستگاه با توضیحات و عکس های ارائه شده مطابقت دارد.دستگاههای دارای گواهی از پیش مالکیت کمی بیشتر به خریدار اطمینان میدهند. زیرا برای تأیید درستی عملکردشان، آزمایشهایی را انجام دادند. در نتیجه، دستگاه باید با نوعی گارانتی محدود ارائه شود. آمازون، Best Buy و Target از جمله خردهفروشهای خارجی هستند که گوشیهای دارای گارانتی قبلی را میفروشند.
دستگاههای بازسازیشده طبق بالاترین استاندارد از سه دسته نگهداری میشوند. زیرا تحت تعمیر نرمافزاری یا سختافزاری قرار میگیرند تا به عملکردی شبیه به جدید برگردند. اگر به دنبال یک آیفون بازسازی شده هستید، می توانید مستقیماً به اپل نیز مراجعه کنید.
برای خرید گوشی دست دوم چه چیز هایی را باید رعایت کنم؟
اکنون که ایده ای از خرید خود دارید، در اینجا درس هایی است که پس از سال ها خرید گوشی های هوشمند دست دوم (و مرتکب چند اشتباه در این مسیر) آموخته ام. صرف نظر از اینکه به دنبال چه گوشی هوشمندی هستید، این نکات می تواند به شما کمک کند از مشکلات احتمالی جلوگیری کنید و با یک معامله محکم کنار بروید.
1. بدانید چه زمانی بخرید
اگر به دنبال به دست آوردن جدیدترین مدل تلفن همراه با حداکثر صرفه جویی هستید، بهترین زمان برای خرید یک گوشی هوشمند دست دوم درست پس از عرضه جانشین آن است. یعنی زمانی که همه کاربران اولیه نسل قبلی گوشی های هوشمند خود را می فروشند. . (ما این اتفاق را در مورد گلکسی S7، زمانی که S8 آمد، دیدیم.)
ال جی و سامسونگ طبق معمول بهار امسال پرچمداران G6 و Galaxy S8 را عرضه کردند. در حالی که تاریخ عرضه گوشی های خاص هر سال کمی تغییر می کند، تقویم گوشی های هوشمند بسیار تنظیم شده است. برترین سازندگان گوشی های اندرویدی مانند سامسونگ، اچ تی سی و ال جی در اوایل بهار دستگاه های پرچمدار جدیدی را معرفی می کنند و پس از آن اپل، آیفون های جدید خود را در پاییز عرضه می کند. سایر مدلهای اندروید – مانند پیکسل گوگل، گلکسی نوت سامسونگ و سری V الجی – معمولاً در اواخر سال نیز عرضه میشوند.
2. شبکه خود را بشناسید یا یک گوشی قفل آن بخرید
یکی از مهم ترین عواملی که باید در هنگام خرید یک گوشی دست دوم در نظر بگیرید این است که مطمئن شوید دستگاه با شرکت مخابراتی مورد نظر شما کار می کند. راه آسان برای انجام این کار این است که مستقیماً از اپراتور خود خرید کنید. بیشتر دستگاههای دارای گواهی از قبل و/یا بازسازیشده را ارائه میدهند که تضمین میشود روی آن حامل کار کنند. معاوضه این است که شما مقداری حق بیمه پرداخت خواهید کرد.
اگر مسیر حامل را نمیروید، فقط مطمئن شوید که دستگاهی که میخرید نشان میدهد که با هر شرکت مخابراتی سازگار است و آماده فعالسازی است. شما همچنین می توانید یک گوشی هوشمند قفل چند باندی را انتخاب کنید که می تواند در هر شرکت مخابراتی فعال شود. (در غیر این صورت، باید به دنبال تلفنی با قابلیت GSM برای استفاده در شبکههای GSM مانند AT&T و T-Mobile یا تلفن آماده CDMA باشید که روی Verizon یا Sprint کار کند.) . البته در ایران نیازی به بررسی کردن زیاد این مورد نیست!.
3. بررسی قیمت ها
گام بعدی این است که بفهمید نرخ خرید گوشی هوشمند انتخابی شما چقدر است. همیشه مقداری تنوع در قیمت گذاری گوشی های دست دوم وجود دارد، اما باید بتوانید با نگاه کردن به چند سایت مانند Swappa، Glyde، eBay (فقط لیست های فروش شده جستجو) و آمازون آن را محدود کنید. فقط مطمئن شوید که گوشی های هوشمند را از نظر وضعیت کلی تلفن و آنچه شامل می شود مقایسه می کنید. این یکی ازمهمترین نکات خرید گوشی دست دوم است.
بیشتر بخوانید: هک آیفون با نرم افزار
4. سیاست بازگشت را بدانید
سعی کنید گوشی خود را از یک فروشنده با سیاست بازپرداخت محکم تهیه کنید. اگر از یک شرکت مخابراتی یا سازنده تلفن خرید نمیکنید، حداقل سعی کنید گوشی خود را از فروشندهای با قطب برگشتی سنگی تهیه کنید.
در حالی که تشخیص بیشتر آسیبهای فیزیکی از لحظه دریافت گوشی آسان است، تشخیص سختافزار یا نرمافزار ناکارآمد ممکن است کمی بیشتر طول بکشد. بنابراین هنگام خرید گوشی، پنجره برگشت را در نظر بگیرید و پس از تکمیل فروش، آخرین روزی که مجاز به بازگرداندن آن هستید را یادداشت کنید.
5. فروشنده خود را بشناسید
وقتی گوشی خود را از طریق یک فروشنده خصوصی در سایتهایی مانند eBay یا Swappa خریداری میکنید، باید تعیین کنید که آیا میتوان به شخصی که میخواهید صدها دلار برای او ارسال کنید، اعتماد کرد یا خیر. و متأسفانه، شما معمولاً این تصمیم را بر اساس مقدار نسبتاً محدودی از اطلاعات قرار می دهید.
eBay و Swappa راهنمایی هایی ارائه می دهند که نشان می دهد فروشنده چه مدت در سایت عضو بوده است، چه تعداد تراکنش را انجام داده اند و چگونه توسط خریداران و فروشندگان دیگری که با آنها معامله کرده اند رتبه بندی شده اند.
6. به وضعیت کلی گوشی توجه کنید
هنگام بررسی یک تلفن دست دوم، صفحه نمایش گوشی باید دغدغه اصلی شما باشد. هر گونه تراشه یا ترک یک مشکل فوری است، زیرا تعویض صفحه نمایش هزینه بر است (100 دلار به بالا) و می تواند نشان دهنده مشکلات دیگر دستگاه باشد. از آنجا، باید به دنبال هر گونه فرورفتگی یا ساییدگی قابل توجهی باشید که نشان می دهد دستگاهی به طور مکرر افتاده است. که می تواند باعث جدا شدن بدنه گوشی یا آسیب به اجزای داخلی شود.
اگر تلفن این تستها را پشت سر بگذارد، واقعاً این سوال است که میخواهید چه نوع خراشها یا ساییدگیهای جزئی را تحمل کنید و آیا قصد استفاده از قاب را دارید یا خیر. شایان ذکر است که آسیبهای سطحی میتواند به معنای قیمت پایینتر باشد، و با پوشاندن یک قاب گوشی، ممکن است متوجه هیچگونه نقص آرایشی در استفاده روزمره نشوید.
7. آنچه را که به غیر از تلفن دریافت می کنید، بررسی کنید
اقلام همراه گوشی هوشمند نه تنها یک جایزه هستند. آنها همچنین می توانند اطلاعات ارزشمندی در مورد فروشنده به شما بدهند. به عنوان مثال، اگر فروشنده ای جعبه اصلی را داشته باشد، این نشانگر عالی است که شما به یک دستگاه دزدیده شده نگاه نمی کنید. اگر شامل یک قاب و/یا محافظ صفحه نمایش باشد، احتمالاً گوشی از وضعیت فیزیکی خوبی برخوردار است. دریافت شارژر اصلی برای دستگاه شما نیز مهمتر از گذشته است، زیرا بسیاری از تلفن های اندرویدی از شارژ سریع پشتیبانی می کنند که فقط با شارژرهای سازگار کار می کند.
8. به روز رسانی های نرم افزار را در نظر بگیرید
در حالی که سخت افزار گوشی هوشمند شما مانند روزی است که برای اولین بار فروخته شده است، نرم افزار می تواند – و باید – به پیشرفت خود ادامه دهد. برای گوشیهای اندرویدی، تنها سازندهای که میتوانید برای بهروزرسانیهای نرمافزاری مداوم به آن تکیه کنید، Google با دستگاههای Nexus و Pixel است.
در حال حاضر، اکثر دستگاه های اندرویدی نسخه ای از سیستم عامل را اجرا می کنند که یک یا دو نسل از اندروید نوقا حذف شده است. در حالی که ویژگیهای جدید ممکن است اختیاری باشند، بهروزرسانیهای امنیتی ماهانه باید در اولویت باشند، و باید مطمئن شوید که سازنده دستگاهی که میخرید بیش از یک یا دو ماه از این بهروزرسانیها عقب نماند.
بهروزرسانیهای نرمافزاری کمتر مورد توجه آیفونها هستند، زیرا اپل معمولاً از سختافزار قدیمی خود پشتیبانی میکند. با این حال، اگر به آیفونی نگاه می کنید که بیش از چند سال از عمر آن می گذرد، کمی احتیاط کنید. طبق گزارشها، بهروزرسانی iOS 11 پاییز امسال فقط بر روی دستگاههای 64 بیتی کار میکند، به این معنی که تلفنهایی مانند آیفون 5 و آیفون 5c قادر به اجرای آخرین نرمافزار نخواهند بود.
بیشتر بخوانید: آیفون 12
9. عمر باتری را در نظر بگیرید
باتریهای لیتیوم یونی که تلفنهای هوشمند را تغذیه میکنند، هر روز مقدار کمی از ظرفیت خود را از دست میدهند، بنابراین در زمانی که 1 تا 2 سال از عمرشان میگذرد، احتمالاً در بهترین حالت تنها 80 درصد ظرفیت باتری اصلی را دارند. مگر اینکه یکی از معدود دستگاههای اندرویدی را بخرید که هنوز دارای باتریهای قابل تعویض هستند. این میتواند عامل تعیینکنندهای باشد اگر کاربر سنگین گوشی هوشمند هستید یا اغلب به مدت 12 تا 14 ساعت در یک زمان از شارژر دور هستید.
میتوانید برای استفاده در مواقع اضطراری به باتری خارجی مراجعه کنید یا میتوانید برای تعویض باتری تلفن دست دوم خود هزینه کنید. با این حال، 70 تا 80 دلار به هزینه تلفن شما اضافه می کند.
10. بلافاصله پس از دریافت گوشی خود را بررسی کنید
بنابراین شما تمام نکات خرید گوشی دست دوم را طی کرده اید و در نهایت گوشی هوشمند را در دست دارید. اگر خط مشی بازگشت دارید، ساعت در حال تیک تیک است، بنابراین وقت آن است که بفهمید آیا مشکلات پنهانی وجود دارد یا خیر.
اگر گوشی هوشمند را از اپراتور خود دریافت نکردهاید، اکنون زمان آن است که مطمئن شوید دستگاه به سرقت رفته یا توسط شرکت مخابراتی قفل نشده است. میتوانید با تماس با شرکت مخابراتیتان با شماره IMEI تلفنتان (معمولاً در اسلات نانو سیمکارت یا در بخش «درباره این دستگاه» در برنامه تنظیمات تلفنتان یافت میشود) یا سعی کنید تلفن هوشمند را در حسابتان فعال کنید.
پس از گذراندن آن آزمون، یک بررسی فیزیکی اولیه از تلفن انجام دهید تا مطمئن شوید که هیچ غافلگیر کننده ای وجود ندارد. به تلفن نگاه کنید و دستان خود را دور آن حرکت دهید و کمی فشار وارد کنید تا مطمئن شوید که هیچ گونه جدایی در قاب یا صفحه نمایش وجود ندارد.
نشانگر آب را بررسی کنید. (در اکثر گوشیهای هوشمند مدرن، این مورد در اسلات نانو سیمکارت یافت میشود.) اگر فعال شده باشد، یک رنگ قرمز یا صورتی را مشاهده خواهید کرد.
نتیجه
اگر به صورت آنلاین «کدهای سرویس» و سازنده گوشی هوشمند خود را جستجو کنید، یک سری اعداد و نمادها را برای باز کردن یک حالت عیب یاب در شماره گیر خود وارد کنید. میتوانید یک سری بررسیها را در اینجا انجام دهید که تأیید میکند سختافزار و نرمافزار روی گوشی شما به خوبی کار میکنند. به تست یا وضعیت باتری توجه ویژه ای داشته باشید که تعداد چرخه ها را نشان می دهد. همه ی این اطلاعات به عنوان نکات خرید گوشی دست دوم به شما کمک خواهند کرد.