مقایسه کالاف و پابجی + مقایسه گیم پلی و سرعت و امکانات…+نکات مهم کالاف🟢
ژانویه 11, 2024زورگویی سایبری چیست؟ + انواع آن + روش هایی مقابله و پیشگیری از آن🟢
ژانویه 13, 2024در این عصر مدرن، کودکان از سنین پایین در معرض تکنولوژی قرار می گیرند. بچه ها همیشه از اینترنت استفاده می کنند و ممکن است ناآگاهانه در معرض خطرات و خطرات زیادی باشند. ممکن است هنگام استفاده از هر انواع خطرناک ترین شبکه اجتماعی، کودکان با تهدیدات زیادی روبرو شوند. زورگویی سایبری، تهدیدات شکارچیان، اطلاعات هک شخصی ممکن است برخی از خطرات استفاده از رسانه های اجتماعی باشد. در این مقاله قصد داریم نرم افزار های پرکاربرد و محبوبی که باعث می شود کودکان شما در خطر قرار بگیرند را به شما معرفی کنیم. علاوه بر این خطراتی که آن ها را تهدید می کند هم به شما گفته خواهد شد.
خطرناک ترین شبکه اجتماعی چیست؟
خطرناک ترین شبکه اجتماعی در واقع پلتفرمی است که بتواند اطلاعات زیادی از کودک شما را به افراد بدهد. در صورتی که این اطلاعات در دست افرادی قرار بگیرد که بخواهند از آن سوء استفاده کنند می توانند به راحتی سلامت روحی یا جسمی فرزند شما را تحت تاثیر قرار دهد. حالا باید قبل از این که با این نرم افزار ها آشنا شویم بدانیم که چه خطر هایی برای کودکان وجود دارد.
سایتهای شبکههای اجتماعی توسط کودکان بسیار «باحال» دیده میشوند و ممکن است توسط دوستانشان برای پیوستن به آنها تحت فشار قرار گیرند. سایت ها در واقع هیچ تهدیدی را ارائه نمی کنند که قبلاً در جای دیگر آنلاین وجود نداشته باشد. خطر این است که تهدیدها در یک محیط آنلاین جدید وجود داشته باشد که ممکن است شما یا فرزندتان با آن آشنا نباشید. مانند بسیاری از خطرات بالقوه آنلاین، اگر فرزند شما به درستی از اطلاعات شخصی خود مراقبت نکند، مشکلات ممکن است شروع شود. خطراتی که باید از آنها آگاه باشید عبارتند از:
زورگویی سایبری (قلدری با استفاده از فناوری دیجیتال)
تعرض به حریم شخصی
دزدی هویت
فرزند شما تصاویر و پیام های توهین آمیز را می بیند
حضور غریبههایی که ممکن است برای «آرامش» سایر اعضا آنجا باشند
خطرات شبکه های اجتماعی برای کودکان
اینترنت میتواند مکانی عالی باشد، اگر با خیال راحت کاوش کنید. انبوه اطلاعات موجود در دسترس ما نیز میتواند فریبنده و خطرناک باشد، بدون اینکه راهنمایی و فیلترهای مناسب در محل وجود داشته باشد. برای مثال، دانشآموزان به نکات خودکشی، مقالهها، جزئیات مربوط به اقدام به خودکشی و ویدئوهای آسیب رساندن به خود از سراسر جهان دسترسی دارند.
در یک مرکز آموزشی بدون فیلتر، دانشآموزان میتوانند محتوای منفی را از یکدیگر ارسال و دریافت کنند که شامل شایعات، اطلاعات مربوط به فعالیتهای مضر، ضبطشده، تصاویر، شرکت در مکالمات، و پخش اطلاعات و اسکرین شاتها در پیامهای گروهی است. وجود فیلترها در محل به دانش آموزان کمک می کند تا از حواس پرتی منفی آنلاین فرار کنند.
اینفلوئنسرهای آنلاین
در دنیای دیجیتال امروزی، اینفلوئنسرها بخش بزرگی از آنچه دانشآموزان آنلاین دنبال میکنند را تشکیل میدهند. تأثیر این حساب ها می تواند تأثیر منفی بر سلامت ذهن جوان بگذارد. گفته شده است که افزایش خودکشی نوجوانان با محبوبیت رسانه های اجتماعی مرتبط است. اینفلوئنسرهایی مانند یوتیوبرها و اینستاگرامرها گاهی اوقات اعمال خشونت آمیز علیه خود و دیگران را تمجید می کنند. اگرچه پلتفرمهای رسانههای اجتماعی در تلاش برای نظارت و حذف این نوع محتوا هستند، اما همیشه دستگیر نمیشود و میتواند بر ذهن جوانی که در فکر خودکشی است تأثیر بگذارد.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀» هک اطلاعات شخصی
خودآزاری
بسیاری از محققان حدس می زنند که رسانه های اجتماعی می توانند خودآزاری را برای دانش آموزان بدتر کنند. حسابهای آنلاین میتوانند حاوی محتوای محرکی باشند که رفتارهایی مانند بریدن، خودکشی و حتی اختلالات خوردن را تحسین میکنند. سپس دانشآموزان وسوسه میشوند تا در فعالیتهایی شرکت کنند که خطرناک است و میتواند منجر به خودکشی شود.
پلتفرم های پخش آنلاین
اینها شامل پلتفرم هایی مانند Netflix، Crave TV، Hulu و YouTube است. این پلتفرمها حاوی نمایشهای زیادی هستند که بینندگان جوان را دعوت میکنند و جنبههای بسیاری از موقعیتهای واقعی را که در زندگی دانشآموزان اتفاق میافتد، از جمله پیامدهای منفی همراه با آنها (خودکشی، تجاوز جنسی، الکل، سوء مصرف مواد مخدر، افسردگی، و حمله) به تصویر میکشند.
برای مثال، نمایش نتفلیکس 13 Reasons Why بسیار محبوب است. این نمایش مشکلات، فشارها و محرک های مختلفی را به تصویر می کشد که نوجوانان روزانه با آن مواجه هستند. تجاوز، قلدری، سوء مصرف الکل و مواد مخدر، شایعات، سلامت روان، رسانه های اجتماعی و خودکشی چند مورد از اصلی ترین مواردی هستند که در این نمایش برجسته می شود. این تصاویر می تواند بر یک جوان بدون توجه به سلب مسئولیت تأثیر بگذارد.
زورگویی سایبری
آزار سایبری شامل استفاده از فناوریهای ارتباطی مانند اینترنت، رسانههای اجتماعی/سایتهای شبکه و برنامههای کاربردی، ایمیلها و پیامهای متنی SMS است که برای ارعاب یا آزار دیگران استفاده میشوند. این شکل از قلدری می تواند دانش آموزان را در 24 ساعت هفته، چه در مدرسه و چه در خانه دنبال کند. پلتفرم های رسانه های اجتماعی ظرفیت تشویق قلدری را دارند. مردم می توانند دیگران را در بدترین حالت خود اسیر کنند و آن را به اشتراک بگذارند. آزار و اذیت سایبری شامل پخش شایعات و شایعات، کنار گذاشتن دیگران از رویدادها و گروهها، یا پخش اطلاعات در قالب یک چت گروهی یا گروه رسانههای اجتماعی است که برای دانشآموز یا گروهی دیگر از دانشآموزان مضر است.
زورگویی سایبری شامل:
ارسال ایمیل یا پیام های متنی یا پیام های فوری یا تهدید آمیز
انتشار عکس های شرم آور از یک فرد آنلاین
ایجاد یک وب سایت برای مسخره کردن دیگران
تظاهر به کسی بودن با استفاده از نام او
فریب کسی برای افشای اطلاعات شخصی یا شرم آور و ارسال آن برای دیگران
هر چه مدت زمان طولانیتر زورگویی سایبری رخ دهد، احتمال ابتلای قربانی به زخمهای فیزیکی، عاطفی و روانی بیشتر است که میتواند تا آخر عمر باقی بماند. قلدری می تواند باعث شود که جوانان گوشه گیر، خجالتی و ناامن شوند. قلدری بی امان می تواند باعث شود کودکان جان خود را بگیرند. در اکتشافات اخیر در میان والدین در بحث های مربوط به گروه های والدین آنلاین، مشخص شد که اینستاگرام اکنون حاوی آداب پست خاصی در میان بزرگسالان جوان است.
جرایم سایبری
جرایم سایبری شامل دستگاه های فناوری و یک شبکه است. دستگاه فناوری ممکن است در ارتکاب جرم مورد استفاده قرار گیرد یا ممکن است هدف جرم باشد. جرایم سایبری اغلب به دلیل ابزارهای فناوری مختلف مانند اینترنت (اتاق های گفتگو، تابلوهای اعلانات، ایمیل ها و گروه ها) و همچنین تلفن های همراه راحت و ناشناس است.
گرچه جرایم سایبری مختلفی وجود دارد که رخ می دهد، اگرچه می توان آنها را به دو دسته کلی تقسیم کرد:
جرایم یکباره
مانند نصب ویروسی که اطلاعات شخصی شما را می دزدد.
جنایات جاری
مانند زورگویی سایبری، اخاذی، توزیع پورنوگرافی کودکان، یا سازماندهی حملات تروریستی.
جرایم سایبری از طریق اینترنت انجام می شود. انواع جرایم سایبری می تواند شامل موارد زیر باشد:
اخاذی
به اشتراک گذاری اطلاعات (شخصی).
پورن انتقام جویانه
هک کردن
نقض قوانین حق تکثیر
Mass-s
قلدری و آزار در شبکه های اجتماعی
شما باید فرزندان خود را از خطرات رسانه های اجتماعی و حملات سایبری آگاه کنید. این نوع تهدیدات باید در تمام سنین مورد توجه قرار گیرند زیرا رسانه های اجتماعی یکی از بسترهایی است که افراد در هر سنی از آن استفاده می کنند. در دنیای امروز سخت ترین کار تربیت فرزند بوده است. همانطور که این روزها همه به فناوری علاقه دارند، بچه ها نیز به آن علاقه دارند. هنگام استفاده از اینترنت و رسانه های اجتماعی باید مطمئن شوید که آنها ایمن و ایمن هستند.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀» امنیت شبکه های اجتماعی
آیا رسانه های اجتماعی برای کودکان بی خطر هستند؟
برنامه های رسانه های اجتماعی دقیقاً برای کودکان ساخته نشده اند. برخی از برنامه ها دارای تأیید سن هستند، اما اکثر آنها اینگونه نیستند. میلیون ها نفر از این نوع برنامه های رسانه های اجتماعی استفاده می کنند. شما باید مراقب باشید که فرزندان شما از چه نوع برنامه های رسانه های اجتماعی استفاده می کنند. شما می توانید شکارچیان مضر را که در پشت صفحه نمایش پنهان شده اند در بین همه کاربران پیدا کنید. بچه های شما ممکن است توسط آن شکارچیان هدف قرار بگیرند و آسیب ببینند.
خطرناک ترین شبکه اجتماعی
ممکن است در برخی از برنامه ها محتوای بزرگسالان پیدا کنید. برخی از برنامه ها ممکن است برای صحبت با غریبه ها ساخته شده باشند.
در اینجا برخی از خطرناک ترین برنامه های رسانه های اجتماعی آورده شده است.
1. اینستاگرام
اینستاگرام یک برنامه اشتراک گذاری عکس است که یک پلتفرم معروف در بین جوانان است. کودکان نیز در این برنامه ثبت نام کرده اند. فیسبوک مالک اینستاگرام است. اینستاگرام می تواند برای کودکان زیر سن قانونی خطرناک باشد. حداقل سن برای استفاده از اینستاگرام 13 سال به بالا است. غریبه ها می توانند نمایه عمومی فرزندان شما را دنبال کنند و می توانند از تصاویر سوء استفاده کنند. از این رو، اینستاگرام یکی از بسیاری از برنامه های رسانه اجتماعی است که استفاده از آن برای کودکان شما می تواند خطرناک باشد.
2. اسنپ چت
برنامه اسنپ چت نیازی به معرفی ندارد، زیرا این برنامه دارای 306 میلیون کاربر فعال روزانه در سراسر جهان است (از دسامبر 2021). اسنپ چت یک برنامه خطرناک برای استفاده است زیرا پیام به طور خودکار ناپدید می شود. هیچ کس نمی تواند آنچه را که در این برنامه اتفاق می افتد کنترل یا نظارت کند. شانس زیادی برای مشاهده محتوای بزرگسالان از طریق اسنپ وجود دارد. همچنین، حسابهای اسنپ چت را میتوان جعلی کرد، زیرا برای شروع نیازی به نام ندارد.
3. Omegle
Omegle یک پلت فرم چت و ارتباط ویدیویی رایگان است که به دو طرف اجازه می دهد بدون ایجاد حساب کاربری با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این سرویس به طور تصادفی دو نفر را با نام های “شما” جفت می کند و یک جلسه برای برقراری ارتباط ایجاد می کند. این برنامه توجه بسیاری از مردم را به خود جلب کرده است، که عمدتاً والدین نگران فرزندان خود هستند، زیرا این مکان مناسب برای شکارچیانی است که به دنبال بچه های بی خبر هستند.
4. Kik
پیام رسان Kik که با نام Kik نیز شناخته می شود، توسط شرکت کانادایی Kik Interactive ساخته شده است که بیشتر توسط نوجوانان استفاده می شود. مانند Omegle، این برنامه به افراد اجازه میدهد بدون نام کاربری چت کنند، عکسها را به اشتراک بگذارند و بسیاری موارد دیگر. حتی اگر این برنامه دارای محدودیت سنی بالای 17 سال است، هیچ فرآیند تأییدی وجود ندارد که Kik را خطرناکتر کند. مشکل اصلی گزارش شده از این برنامه، آزار و اذیت سایبری است.
5. Tiktok
Tiktok یک سرویس شبکه اجتماعی است که متعلق به یک شرکت چینی به نام Bytedance است. از آنجایی که مردم از ویدیوهای کوتاه برای پوشش موضوعات مختلف استفاده میکنند و به صورت ویروسی در میآیند، کاربران ممکن است در تلاش برای داشتن بازدیدهای زیادی در معرض محتوای بزرگسالان قرار بگیرند. از آنجایی که این برنامه تنظیمات حریم خصوصی موثری ندارد، بنابراین هر کسی که غریبه است می تواند به فرزندان شما پیام دهد. اگرچه حداقل سن برای استفاده از این برنامه خاص 13 سال است، اما TikTok از هیچ روش تأییدی برای تأیید آن استفاده نمی کند.
6. وبلاگ Tumblr
Tumblr که در حال حاضر متعلق به یک شرکت آمریکایی به نام Automatic است، برای میکروبلاگینگ و به اشتراک گذاری پست های چند رسانه ای محبوب است. این نوجوانان را تشویق می کند تا محتوای خود را ایجاد و به اشتراک بگذارند. استفاده از این برنامه در حالت خصوصی برای کاربران دشوار است. همه می توانند پست شما را ببینند، نظر بدهند و به اشتراک بگذارند، که این امر برای بچه ها خطرناک است.
7. تلگرام
تلگرام یک اپلیکیشن پیامرسان فوری مبتنی بر ابر چند پلتفرمی محبوب است. درست مانند اسنپ چت، تلگرام یک گزینه پیام رسانی خود تخریب شونده را به شما ارائه می دهد. یا مکالمه مخفیانه از طریق رمزگذاری. در چنین مواردی، بچهها میتوانند مورد هدف زورگویان سایبری قرار بگیرند، و شما نمیتوانید کاری در مورد آن انجام دهید. این برنامه را خطرناک تر می کند.
8. Tinder
Tinder یکی از محبوب ترین برنامه های دوستیابی در جهان است. از مکان یاب GPS برای پیدا کردن افراد نزدیک شما استفاده می کند. شکارچیان آنلاین و زورگویان سایبری میتوانند حسابهای جعلی بسازند و سپس با بچههای شما چت کنند، که ممکن است بر آنها تأثیر منفی بگذارد. آنها ممکن است قصد آسیب رساندن به زندگی شخصی خود را داشته باشند.
9. Ask.fm
Ask.fm پلتفرمی است که در آن کاربران می توانند سؤالات خود را بپرسند و افراد دیگر به آن سؤالات پاسخ می دهند. کاربران همچنین می توانند سوالات و پاسخ ها را به صورت ناشناس بنویسند. از آنجایی که سؤالات ask.fm می توانند ناشناس باشند، ممکن است سؤالات نامناسبی وجود داشته باشد که فرزندان شما می توانند دریافت کنند. برخی از کلمات مبتذل نیز در سکو استفاده می شود.
10. Whisper
Whisper یک اپلیکیشنی است که در آن افراد اعترافات خود را ناشناس می نویسند. این یک برنامه معروف است و در سراسر جهان استفاده می شود. بسیاری از نوجوانان از این برنامه استفاده می کنند. این برنامه از یک ردیاب GPS استفاده می کند. این بدان معناست که اگرچه هویت ممکن است ناشناس باشد، شکارچیان می توانند شما را با استفاده از مکان قربانی پیدا کنند. ویژگی ردیابی موقعیت مکانی می تواند برای فرزندان شما خطرناک باشد.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀» مزایا و معایب شبکه های اجتماعی
11. Blendr
Blendr یک برنامه معاشقه است که به کاربران نزدیک علاقه مند به صحبت با غریبه ها و معاشقه بودن نشان می دهد. این برنامه تقریباً شبیه به tinder است. از آنجایی که این یک برنامه دوستیابی است، ممکن است توسط افراد مورد سوء استفاده قرار گیرد. بچه های شما قرار نیست از این برنامه استفاده کنند زیرا شکارچیان می توانند اطلاعات شخصی آنها را بدزدند و به آنها آسیب برسانند.
12. MeWe
MeWe اپلیکیشنی است که از مکانیزمی مشابه فیسبوک استفاده می کند. می توانید محتوا ایجاد کنید، آنها را پست کنید و به اشتراک بگذارید. برخی از تعاملات در پلت فرم با محتوای ارسال شده وجود دارد. این برنامه ممکن است دارای محتوای بزرگسالان و نامناسبی باشد که شما نمیخواهید فرزندانتان آنها را تماشا کنند.
13. هلا
Holla یک برنامه اشتراک گذاری ویدیو است. این به کاربران امکان می دهد ویدیوهای خود را با افراد غریبه تصادفی در سراسر جهان به اشتراک بگذارند. می توانید با استفاده از یک شماره معتبر یا حساب فیسبوک خود در این برنامه ثبت نام کنید. بسیاری از موارد سوء استفاده، برهنگی و محتوای نامناسب در این برنامه یافت می شود. ویژگی اشتراکگذاری موقعیت مکانی نیز میتواند مضر باشد. این باعث می شود Holla یکی از برنامه های خطرناک برای استفاده کودکان شما باشد.
14. BIGO LIVE
Bigo Live یک برنامه پخش زنده است که در آن کاربران می توانند محتوا ایجاد کنند و تعامل داشته باشند. آنها می توانند استعدادهای خود را از طریق این برنامه به نمایش بگذارند. با این حال، این برنامه ممکن است برای کودکان مناسب نباشد زیرا محتوای تولید شده توسط کاربر می تواند از هر نوع باشد. می توانید محتوای بزرگسالان را در این پلت فرم پیدا کنید.
15. OkCupid
OkCupid یک برنامه کاربردی برای دوستیابی است. بر اساس جذابیت با جنس مخالف مطابقت دارد. نوجوانان مشتاق و کنجکاو هستند که بدانند جنس دیگر در مورد آنها چه احساسی دارد. آنها ممکن است بخواهند از این برنامه استفاده کنند. این برنامه برای بچه ها خطرناک است زیرا ممکن است شکارچیانی در پشت آن طرف صفحه پنهان شوند. ممکن است محتوای بزرگسالان و بزرگسالان به اشتراک گذاشته شود. استثمار جنسی خطر اصلی این برنامه است. شما نمی خواهید فرزندانتان از آن استفاده کنند.
16. Houseparty
Houseparty یک برنامه چت ویدیویی است که می توانید با کاربران در سراسر جهان چت کنید. این برنامه ممکن است برای معاشرت با دوستان خوب باشد، اما گاهی اوقات ممکن است به دوستی محدود نشود. ممکن است افراد غریبه ای در حال ضبط چت ویدیویی باشند و محتوای بزرگسالان را با فرزندان شما به اشتراک بگذارند. شما باید در حین استفاده از این برنامه بر فرزندان خود نظارت داشته باشید.
17. Chatspin
Chatspin یکی دیگر از برنامههای چت ویدیویی تصادفی است که به کاربران اجازه میدهد با افراد غریبه تماس ویدیویی داشته باشند. این برنامه برای کودکان و نوجوانان نامناسب است. غریبه های تصادفی می توانند از نوجوانان استثمار جنسی کنند. آنها می توانند محتوای بزرگسالان را به صورت آنلاین به اشتراک بگذارند و می توانند برای فرزندان شما مضر باشند.
18. پریسکوپ
Periscope یک برنامه محبوب به اشتراک گذاری ویدیو و صدا است. هر روز بیش از یک میلیون کاربر دارد. Periscope برای کودکان و نوجوانان خطرناک است زیرا ویدیوها و صداهای پخش شده در این برنامه می توانند محتوای بزرگسالان داشته باشند.
نتیجه
با این کار، ما به پایان این مقاله با 18 برنامه خطرناک رسانه های اجتماعی برای نوجوانان شما رسیده ایم. دنیای امروز پر از فناوری است و بچه ها نمی توانند از دنیای در حال ظهور رسانه های اجتماعی و اینترنت فرار کنند. والدین نمی توانند فرزندان خود را از استفاده از این برنامه ها منع کنند، اما باید فرزندان خود را در حین استفاده از این برنامه ها تحت نظر داشته باشند. میتوانید از برنامههای کنترل والدین استفاده کنید تا فرزندانتان را از اثرات مضر اینترنت و رسانههای اجتماعی ایمن کنید و زمان نمایش آنها را کنترل کنید.
خود والدین باید بیشتر مراقب باشند تا بچه ها از مسیر خارج نشوند. استفاده از این رسانه های اجتماعی ممکن است از نظر ذهنی و عاطفی فرزند شما را مختل کند.