گوگل بارد (Google Bard) چیست؟+ روش های استفاده از آن+ مزایا و معایب آن🟢
فوریه 29, 2024تله عسل (Honey pot ) چیست؟ + 5 روش برای محافظت + مزایا و معایب🟢
مارس 2, 2024اینترنت مدرن می تواند مکانی دلهره آور برای بازدیدکنندگان متوسط وب سایت باشد. ایجاد اعتماد و اطمینان مشتری در کسب و کار شما و در نتیجه وب سایت شما باید در اولویت قرار گیرد. بهترین راه برای انجام این کار این است که رمزگذاری انواع SSL را در وب سایت خود فعال کنید، که اتصالات امن را تضمین می کند و از اطلاعات شخصی بازدیدکنندگان محافظت می کند. برای انجام این کار، باید در مورد اینکه SSL چیست و شش نوع گواهینامه SSL بیشتر بدانید.
انواع SSL چیست؟
SSL مخفف لایه سوکت های امن است و یک پروتکل رمزنگاری است که داده ها را بین دو ماشین از طریق رمزگذاری ایمن می کند. بدون SSL، هر کسی میتواند تمام اطلاعات شخصی را که به یک سرور ارسال میکنید به صورت متنی ساده مشاهده کند، از جمله رمز عبور و شماره کارت اعتباری، و به راحتی آنها را بدزدد، که SSL را برای هر کسی که به دنبال ساخت یک وبسایت است، حیاتی میکند. به همین دلیل است که امروزه همه وب سایت ها باید یک گواهی دیجیتال برای رمزگذاری SSL نصب کرده باشند.
گواهی SSL چیست؟
گواهیهای SSL یک کلید رمزنگاری خاص را به جزئیات سازمان خاص شما اختصاص میدهند (به عنوان مثال، نام دامنه) برای ایمن کردن وبسایت شما زمانی که کاربران ملزم به ارسال هرگونه اطلاعات حساس هستند – این میتواند پر کردن فرمها یا ورود به حساب کاربری آنها باشد.
هنگامی که یک گواهی SSL بر روی سرور شما فعال است، URL شما از HTTP به HTTPS تغییر می کند و یک قفل خاکستری در کنار آن در همه مرورگرهای وب نشان می دهد. بازدیدکنندگان وب سایت شما این نشانه های بصری را تشخیص می دهند و می دانند که وب سایت شما قابل اعتماد است. داشتن گواهی نشان دادن در سایت شما در نوار آدرس مشابه علائم تجاری ثبت شده در این روش است. علاوه بر این، موتورهای جستجو مانند گوگل اکنون با افزایش رتبه وب، صاحبان وب سایت را تشویق می کنند تا گواهینامه های SSL را نصب کنند.
گواهینامه های SSL چگونه کار می کنند؟
در اصل، گواهی SSL فایلهای دادهای هستند که برای تأیید ارتباط امن بین وبسایت و وب سرور شما بر اساس رمزنگاری کلید عمومی استفاده میشوند. کلید خصوصی شما برای سرور شما شناخته شده است و می توان از آن برای رمزگذاری هر پیامی که به وب سایت شما ارسال می شود استفاده کرد. اما این پیام فقط با استفاده از کلید عمومی موجود در گواهی شما قابل رمزگشایی است.
گواهینامه های SSL توسط یک مرجع گواهی معتبر (CA) تولید و صادر می شود. انواع مختلفی از گواهی ها وجود دارد، و همه بر اساس سطح اعتبار آنها هستند.
مزایای گواهینامه های SSL
بنابراین، چرا به مشکل فعال کردن هر یک از شش نوع گواهی در سایت خود بروید؟ مزایای اصلی که می توانید از گواهی وب سایت خود انتظار داشته باشید در اینجا آمده است:
افزایش امنیت
وقتی هر یک از انواع گواهینامه SSL را در سایت خود فعال می کنید، یک سطح تأیید لازم است. فروشنده ارائه دهنده گواهی تحقیق می کند تا ببیند که کسب و کار شما در واقع مالک دامنه شماست. این گواهی همچنین هرگونه اطلاعات حساسی را که کاربران هنگام بازدید از سایت شما ارائه می دهند رمزگذاری می کند.
اعتماد کاربران بهبود یافته
علاوه بر رمزگذاری سایت، گواهینامه های SSL از علامت گذاری سایت شما به عنوان ناامن توسط مرورگرهای وب جلوگیری می کند. بدون گواهی، بازدیدکنندگان هنگام بازدید از صفحه شما یک هشدار قرمز بزرگ NOT SECURE را مشاهده می کنند که باعث می شود تقریباً بلافاصله آن را ترک کنند.
افزایش رتبه موتور جستجو
گوگل از گواهینامه های SSL به عنوان سیگنال رتبه بندی برای نتایج جستجوی اینترنتی استفاده می کند. پشتیبانی از وب سایت شما با صفحات امن HTTPS، امنیت وب سایت شما را افزایش می دهد و تجربه کاربری ایمن تر و بهبود یافته ای را برای بازدیدکنندگان سایت شما ایجاد می کند – و تجربه کاربری همان چیزی است که گوگل در مورد آن است.
کاهش نرخ پرش
احساس امنیت که گواهینامه SSL به سایت شما می دهد، تعداد بازدیدکنندگانی را که ترک می کنند کاهش می دهد. ارائه رمزگذاری برای دادههای شخصی آنها و نداشتن هشدار قرمز گوگل باعث میشود تا کاربران بیشتری از بازدید از سایت شما احساس راحتی کنند – کاهش تعداد دفعات ناگهانی (نرخ پرش شما) و امیدواریم افزایش تبدیلها.
انواع گواهینامه های SSL
در اینجا شش نوع گواهینامه SSL وجود دارد که باید در نظر بگیرید:
گواهینامه های اعتبار سنجی توسعه یافته (EV SSL)
گواهینامه های معتبر سازمان (OV SSL)
سومین :گواهینامه های معتبر دامنه (DV SSL)
گواهی SSL Wildcard
گواهی SSL چند دامنه ای (MDC)
و آخرین گواهی ارتباطات یکپارچه (UCC)
ممکن است از خود بپرسید “چه نوع گواهینامه SSL نیاز دارم؟” برای انتخاب یکی، اجازه دهید ابتدا تفاوت های اساسی بین آنها را مورد بحث قرار دهیم.
1. گواهینامه های اعتبار سنجی توسعه یافته (EV SSL)
بالاترین رتبه و گران ترین نوع گواهی SSL یک گواهی اعتبار سنجی توسعه یافته است. تنظیم گواهی EV مستلزم آن است که مالک وب سایت یک فرآیند تأیید هویت استاندارد شده را انجام دهد تا تأیید کند که دارای حقوق انحصاری برای دامنه خود است.
از آنجایی که گواهینامه های EV گران هستند و نیاز به یک فرآیند تأیید طولانی دارند، آنها عمدتاً توسط وب سایت های با مشخصات بالایی استفاده می شوند که به اطلاعات شخصی زیادی از بازدیدکنندگان خود نیاز دارند یا اغلب پرداخت های آنلاین را جمع آوری می کنند (به عنوان مثال، بانک ها یا ارائه دهندگان پزشکی).
بیشتر بخوانید📘📘📘📘👈👈👈👈» هک تراست ولت
2. گواهینامه های معتبر سازمان (OV SSL)
رمزگذاری اطلاعات حساس در طول معاملات است. گواهی OV مانند گواهینامه EV دارای اطمینان بالایی است و همچنین برای تایید اعتبار تجاری استفاده می شود. گواهینامه های OV SSL دومین بالاترین قیمت هستند. برای به دست آوردن آنها، صاحبان وب سایت باید یک فرآیند اعتبارسنجی قابل توجهی را انجام دهند که توسط یک مرجع صدور گواهی اداره می شود، که مالک وب سایت را بررسی می کند تا ببیند آیا آنها حق نام دامنه خاص خود را دارند یا خیر.
گواهیهای OV اغلب برای وبسایتهای تجاری و عمومی که اطلاعات مشتریان را جمعآوری و ذخیره میکنند (مانند برنامههای وب) مورد نیاز است.
3. گواهینامه های معتبر دامنه (DV SSL)
در مقایسه با سایر SSL ها، گواهینامه های SSL اعتبار سنجی دامنه دارای اطمینان پایین و حداقل رمزگذاری هستند. از این رو، فرآیند اعتبارسنجی برای به دست آوردن این نوع گواهی حداقل است. این فرآیند فقط به صاحبان وب سایت نیاز دارد که مالکیت دامنه را با پاسخ دادن به ایمیل یا تماس تلفنی اثبات کنند.
از آنجایی که گواهیهای DV یکی از کمهزینهترین و سریعترین انواع برای دریافت هستند، اغلب توسط وبلاگها یا وبسایتهای اطلاعاتی استفاده میشوند که نیازی به ارائه تضمین اضافی به بازدیدکنندگان خود ندارند.
4. گواهینامه های SSL Wildcard
گواهی نامه های Wildcard SSL به صورت OV و DV در دسترس هستند و برای ایمن سازی دامنه پایه و زیر دامنه های نامحدود استفاده می شوند. مزیت اصلی خرید یک گواهی نامه این است که ارزان تر از خرید چندین گواهینامه تک دامنه است.
گواهینامه های SSL Wildcard دارای یک ستاره به عنوان بخشی از نام مشترک خود هستند. ستاره نشان دهنده هر زیر دامنه معتبری است که دامنه پایه یکسانی دارد. به عنوان مثال، نام رایج می تواند *.example.com باشد که به این گواهی اجازه می دهد برای blog.example.com و account.example.com نیز نصب شود.
مشتریان می توانند در صورت نیاز به رمزگذاری برای چندین زیر دامنه، بسته به نیازهای تجاری خود، گواهی نامه های OV یا DV Wildcard را خریداری کنند. به عنوان مثال، این می تواند برای راه حل های وبلاگ نویسی که زیر دامنه های مختلفی را برای حساب های کاربری خود ایجاد می کنند، ارزشمند باشد.
5. گواهینامه های SSL چند دامنه
گواهیهای SSL چند دامنهای میتوانند تا ۱۰۰ نام دامنه و زیر دامنه مختلف را با استفاده از یک گواهی ایمن ایمن کنند که به صرفهجویی در زمان و هزینه کمک میکند. کسب و کارها کنترل فیلد Subject Alternative Name (SAN) را برای افزودن، تغییر و حذف هر یک از SAN ها در صورت نیاز دارند. گواهینامه های Domain Validated، Organization Validated، Extended Validated و Wildcard را می توان برای ایمن سازی چندین دامنه ارتقا داد. در اینجا چند نمونه از نام های دامنه وجود دارد که می توانند تنها با یک گواهی چند دامنه ای امنیت کسب کنند:
www.domain.com
www.domain.in
www.domain.org
domain.com
checkout.domain.com
mail.domain.com
safe.exampledomain.org
www.website.com
www.example.co.uk
گواهینامه های چند دامنه ای SSL اغلب توسط شرکت هایی استفاده می شود که در حوزه های قضایی مختلف نمایندگی دارند، و همچنین شرکت های بین المللی که نیاز به ایمن سازی نام های دامنه سطح بالا دارند.
6. گواهینامه های ارتباطات یکپارچه (UCC)
گواهیهای ارتباطات یکپارچه (UCC) نیز گواهینامههای چند دامنهای SSL در نظر گرفته میشوند و دارای مزایای مشابهی هستند. UCC ها می توانند به عنوان گواهینامه های EV SSL استفاده شوند.
UCC ها در ابتدا برای ایمن سازی سرورهای Microsoft Exchange و Live Communications طراحی شدند. با این حال، امروزه، هر صاحب وب سایتی می تواند از آنها برای رمزگذاری چندین دامنه با یک گواهی استفاده کند.
بیشتر بخوانید📘📘📘📘👈👈👈👈» پروکسی چرخشی
نحوه انتخاب گواهینامه SSL
همانطور که دیدیم، هر نوع گواهی مورد استفاده خاص خود را دارد. کلید انتخاب گواهینامه SSL مناسب برای کسب و کار شما، تعداد دامنه هایی است که می خواهید تأیید کنید و سطح امنیت.
اگر احساس میکنید که کسبوکار شما فقط برای یک یا دو دامنه به گواهی نیاز دارد، پس گواهینامههای تک نام و عام ممکن است انتخابی برای شما باشند. از سوی دیگر، اگر می دانید که کسب و کار شما برای فعالیت به چندین دامنه نیاز دارد، به گواهی چند دامنه نیاز دارید.
جنبه دیگری که باید در نظر بگیرید این است که آیا صنعت شما نگرانی های امنیتی را ایجاد می کند. اگر در یک بخش تجاری مانند امور مالی، پزشکی یا دولتی هستید، وب سایت شما می تواند اطلاعات حساس کاربر را بارها در روز مدیریت کند. اگر این به نظر شما می رسد، باید گواهینامه EV یا OV را در نظر بگیرید.
بررسی گواهی SSL شما
فرآیند بررسی گواهینامه SSL شما ساده است، اما برای بهره مندی از مزایای امنیتی که همه انواع گواهینامه SSL ارائه می کنند، ضروری است. بررسی SSL شامل مراحل زیر است:
هنگامی که گواهی خود را خریداری و پیکربندی کردید، بررسی کنید که URL صفحات وب شما با HTTPS شروع شود. این نشانه این است که SSL اکنون سایت شما را ایمن می کند.همچنین یک نماد قفل خاکستری در کنار URL خود خواهید دید. روی آن نماد کلیک کنید و می توانید تمام جزئیات گواهی SSL خود را بررسی کنید.
نکات ضروری SSL
بررسی همه انواع گواهینامه SSL برای اطمینان از داشتن گواهینامه SSL مناسب برای ایمن سازی وب سایت شما بسیار مهم است. این یک گام مهم در جهت حفظ اعتماد بین بازدیدکنندگان و مشتریان شما است. به هر حال، هیچ چیز در دنیای دیجیتال به اندازه ایمن نگه داشتن اطلاعات خصوصی مهم نیست.
در اینجا سه نکته کلیدی SSL وجود دارد که باید به خاطر بسپارید:
و اگر نیاز به خرید گواهی SSL دارید، ما آن را نیز ارائه می دهیم.
اگر وب سایتی به جای HTTPS دارای HTTP باشد، مرورگر تمام اطلاعات را به صورت متن ساده به سرور وب ارسال می کند. هر کسی که آن ترافیک وب را تماشا می کند می تواند آن اطلاعات را ببیند.
اگر وب سایت دارای گواهی SSL نصب شده باشد و از HTTPS استفاده می کند، ترافیک وب رمزگذاری می شود. رمزگذاری برای محافظت از اطلاعات حساس هر مشتری از اهمیت بالایی برخوردار است.
در نهایت، گوگل به وبسایتهایی که گواهیهای SSL نصب شده دارند، با رتبهبندی بالاتر در نتایج جستجوی ارگانیک خود، انگیزه میدهد. اکنون که به خوبی با انواع مختلف گواهینامههای SSL آشنا هستید، حفظ امنیت سایت شما احتمالاً مهم است.
چرا باید از SSL استفاده کنیم؟
جدا از تسهیلات اولیه رمزگذاری داده های وب سایت، در هنگام استفاده از گواهی SSL بسیار بیشتر از انتظار شما وجود دارد. اهمیت گواهی SSL را می توان از لیست زیر مشخص کرد.
1. از داده های کاربر محافظت می کند
گواهی SSL از ارتباط بین سرور و مرورگر محافظت می کند. تمام داده هایی که بین مشتری و سرور عبور می کنند رمزگذاری شده اند و توسط شخص ثالث قابل خواندن نیستند. گواهیهای SSL همچنین این امکان را دارند که افرادی را که میتوانند به دادههای ایمن دسترسی پیدا کنند، دعوت کنند.
2. به شما محافظت بیشتری در برابر هکرها می دهد
چیزی که فرد به دنبال آن است امنیت اطلاعات پرسنل خود مانند جزئیات کارت اعتباری، اعتبارنامه ورود به سیستم و غیره است. گواهی SSL اطمینان می دهد که هیچ هکری به این اطلاعات حیاتی دسترسی ندارد. علاوه بر این، گواهی SSL به رمزگذاری داده ها کمک می کند و کاربر را در صورت حمله man-in-the-middle نجات می دهد.
3. رتبه موتورهای جستجو را افزایش می دهد.
چه کسی نمی خواهد در رتبه اول موتورهای جستجو قرار گیرد؟ با این حال، بسیاری از موتورهای جستجو، به ویژه گوگل، دست بالا را برای وب سایت های دارای گواهینامه SSL ارائه می دهند. برای بهینه سازی بهتر موتورهای جستجو و جذب ترافیک بیشتر به وب سایت، گواهی SSL ضروری است.
4. مطابق با استانداردهای PCI
اگر وب سایت شما با پرداخت های آنلاین سروکار دارد، باید استانداردهای امنیت داده PCI (صنعت کارت های پرداخت) را رعایت کنید. از بین ۱۲ الزامی که توسط PCI بیان شده است، یکی داشتن گواهینامه SSL است. اگر گواهینامه SSL ندارید، ممکن است از شرکت های کارت اعتباری جریمه های سنگینی متحمل شوید.
5. ایجاد اعتماد با کاربران
به غیر از رمزگذاری داده ها، گواهی SSL به ایجاد اعتماد کاربر در وب سایت شما کمک می کند. هنگامی که یک وب سایت دارای گواهینامه SSL است، مطمئن هستید که اطلاعات شما ایمن است و آزادانه از سایت استفاده می کنید و حتی مجدداً از آن بازدید می کنید. همچنین با کلیک بر روی گواهینامه SSL می توانید در صورت وجود گواهی OV یا EV اطلاعات سازمان را دریافت کنید.
6. به شناسایی امنیتی نیاز دارد
موارد خریدهای تقلبی یا هویت سرقت شده با گواهی SSL کاهش یافته است. قبل از وارد کردن هر گونه اطلاعات، هویت کاربر را تأیید می کند. قبل از ارسال اطلاعات شخصی شما به شخص ثالث، بیشتر احراز هویت می شود.
7. خطرات را شناسایی می کند
چیزی که گواهینامه های SSL را مهم می کند، اطلاع رسانی قبلی از یک هک یا تهدید احتمالی برای وب سایت است. میتوانید بلافاصله دادههای وبسایت را برای تعدیل بررسی کنید یا رمزهای عبور مهم یا اعتبارنامههای ورود را تغییر دهید.