انواع دوربین مداربسته + معرفی 12 نوع دوربین+ 3 نکته مهم قبل از خرید🟢
سپتامبر 28, 2023افزایش سرعت شارژ گوشی + معرفی 10 روش کاربردی+7 مشکل شارژ گوشی🟢
سپتامبر 30, 2023انتخاب یک هاست ایمن بسیار مهم است. حملات سایبری که در دنیای دیجیتال یک امر ثابت است، می تواند به طور جدی به کسب و کار یا وب سایت شخصی شما آسیب برساند. حتی بدتر از آن، این ممکن است بازدیدکننده شما را نیز در معرض خطر قرار دهد. برای جلوگیری از عواقب فاجعه بار بالقوه به دلیل فقدان اقدامات امنیتی، یک راه حل میزبانی وب ایمن باید وجود داشته باشد. که حداقل ویژگی های اساسی مانند SSL، پشتیبان گیری خودکار، و احراز هویت دو مرحله ای را ارائه دهد. به علاوه، اقدامات پیشرفته مانند اسکن بدافزار، حفاظت از DDoS، فیلترهای هرزنامه ایمیل و نظارت بر شبکه نیز باید گنجانده شود.
هاست ایمن را چگونه انتخاب کنیم؟
برای ارائه خدمات میزبانی وب واقعاً ایمن در بازار، بیش از 20 راه حل میزبانی را مورد بررسی قرار دادیم و 5 راه حل برتر را که ویژگی های امنیتی گسترده، عملکرد خوب و نسبت قیمت و کیفیت عالی را ارائه می کردند، لیست کوتاهی کردیم. بیایید صادق باشیم . هنگام خرید فضای میزبانی وب سایت، اکثر مردم معمولاً به نکاتی مانند ویژگی ها و قیمت توجه می کنند. امنیت، در بیشتر موارد، به آخرین جایگاه پست در لیست کاهش می یابد. به لطف افزایش نگرانی ها در مورد امنیت سایبری، اولویت ها کمی دیر تغییر کرده است. اما آیا کافی است؟
وقتی صحبت از امنیت در زمینه فناوری می شود، واقعاً هیچ راهی برای تضمین 100٪ تضمین وجود ندارد. حتی ایزوله کردن یک کامپیوتر در یک اتاق قفل شده و بدون اتصال شبکه می تواند آن را در معرض خطر نفوذ فیزیکی قرار دهد. برای هاست وب که حتی ترسناک تر است!. زیرا بسیاری از جنبه های امنیتی کاملاً خارج از کنترل شما و در دست ارائه دهنده میزبانی وب و مرکز داده است. حال تصور کنید که وب سایت شما منبع اصلی درآمد شماست. چقدر احساس امنیت می کنید که آن را در دستان هر کسی بگذارید؟.
انواع هاست وب
1. هاست اشتراکی
با میزبانی مشترک، حساب و وب سایت شما منابع را با سایر حساب های میزبانی روی آن سرور به اشتراک می گذارد. در واقع تنها دلیل انتخاب هاست اشتراکی قیمت است. از آنجایی که حساب ها منابع را به اشتراک می گذارند، میزبانی مشترک معمولا ارزان ترین راه برای میزبانی وب سایت است. اکثر ارائه دهندگان هاست اشتراکی محدودیت های سخاوتمندانه ای مانند “وب سایت های نامحدود” و “ذخیره سازی نامحدود” را نیز تبلیغ می کنند (اگرچه چیزی به نام میزبانی واقعی “نامحدود” وجود ندارد).
با این حال، از منظر عملکرد، به اشتراک گذاری منابع با سایر حساب ها پیکربندی بهینه نیست. اینکه هاست اشتراکی چقدر خوب عمل می کند واقعاً به این بستگی دارد که ارائه دهنده سعی می کند چند حساب میزبانی را روی هر سرور قرار دهد.
2. میزبانی VPS
یک برنامه میزبانی وب سرور خصوصی مجازی (VPS) ویژگی های میزبانی وب اختصاصی و اشتراکی را ترکیب می کند. محتوای وب سایت در بخش های مجازی پارتیشن بندی شده در سرور وب میزبانی می شود تا از یک سرور اختصاصی تقلید کند و در عین حال سرور را بین چندین کاربر به اشتراک بگذارد. میزبانی VPS به مشاغل و صاحبان وب سایت این امکان را می دهد که منابع ذخیره سازی خود را در وب سرور بدون نیاز به سرور اختصاصی سفارشی کنند.
مزایای
ویژگی های هاست اختصاصی را ارائه می دهد اما با هزینه کمتر
آپتایم و سرعت بالاتر نسبت به میزبانی وب اشتراکی
معایب
به دلیل اشتراک منابع نمی تواند ترافیک بالایی را مدیریت کند
فقط چند جنبه از سرور قابل کنترل است
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀» انواع دوربین مداربسته
3. هاست اختصاصی
با هاست اختصاصی، شما یک سرور فیزیکی کامل فقط برای سایت(های) خود دارید. شما همه چیز را دریافت می کنید و نیازی به اشتراک گذاری آن با دیگران ندارید. مزیت اصلی هاست اختصاصی این است که شما بر محیط فیزیکی کنترل کامل دارید. شما می توانید سخت افزار، نرم افزار و غیره را انتخاب کنید. با این حال، اکثریت قریب به اتفاق کاربران وردپرس نیازی به هاست اختصاصی ندارند. این عمدتاً یک راه حل برای مشاغل بزرگ سازمانی است که به دلایل فنی یا نظارتی خاص نیاز به یک محیط سخت افزاری اختصاصی دارند.
برای اکثر کاربران وردپرس، شما می توانید با استفاده از هاست ابری، با قیمتی کمتر از هاست اختصاصی، از مزایای عملکرد منابع اختصاصی بهره مند شوید. هاست اختصاصی چیزی است که با آن مواجه خواهید شد، به همین دلیل است که ارزش ذکر آن را دارد. اما برای یک وب سایت با بارگذاری سریع، میزبانی وردپرس مدیریت شده ارزش بهتری ارائه می دهد.
4. میزبانی وردپرس مدیریت شده
میزبانی وردپرس مدیریت شده نوعی از خدمات میزبانی است که به طور خاص برای وب سایت های ساخته شده با وردپرس طراحی شده است. برخلاف هاست سنتی، میزبانی مدیریت شده وردپرس محیطی بهینه تر و امن تر را برای میزبانی وب سایت های وردپرسی فراهم می کند. ارائه دهنده هاست از جنبه های فنی اجرا و نگهداری وب سایت مانند به روز رسانی نرم افزار، امنیت، پشتیبان گیری و بهینه سازی عملکرد مراقبت می کند. این به صاحبان وب سایت اجازه می دهد تا بر ایجاد و انتشار محتوا تمرکز کنند، بدون اینکه نگران زیرساخت های فنی اساسی باشند.
ویژگی بارز میزبانی مدیریت شده وردپرس این است که مجموعه ای از ویژگی های “دربان” را برای کاربران وردپرس ارائه می دهد که فراتر از آن چیزی است که هاست عمومی ارائه می دهد. این شامل ویژگی هایی مانند موارد زیر است:
پشتیبان گیری خودکار
صحنه سازی
به روز رسانی خودکار وردپرس
بهینه سازی عملکرد داخلی
ویژگی های امنیتی خاص وردپرس
پشتیبانی تخصصی وردپرس
5. میزبانی اشتراکی
میزبانی کولوکیشن یک نوع میزبانی پیشرفته است که واقعاً فقط توسط مشاغل بزرگ استفاده می شود. با میزبانی کولوکیشن، شما از نظر فیزیکی مالک سخت افزار میزبانی هستید. یعنی در واقع سرورهای میزبانی را که می خواهید استفاده کنید خریداری خواهید کرد. با این حال، شما فضایی را در مرکز داده شرکت دیگری اجاره می کنید تا قدرت آن شرکت را داشته باشید و آن سخت افزار را برای شما حفظ کنید.
اساساً، شما میتوانید به استفاده از زیرساختهای خود ادامه دهید، اما نیازی به داشتن فضای فیزیکی برای آن زیرساخت (همراه با تمام هزینههای مرتبط مانند برق و تهویه مطبوع) را از بین میبرید. باز هم، این چیزی نیست که یک کاربر وردپرس هرگز به آن نیاز داشته باشد، اما نوعی میزبانی است که ممکن است مشاهده کنید، بنابراین دانستن این اصطلاح مفید است.
7 نکته مهم که باید برای انتخاب هاست ایمن بدانید!
1. امنیت نرم افزار
میزبانی وب توسط نرم افزاری مدیریت می شود که روی سرورهایی قرار می گیرد که برای عملکرد صحیح به سیستم عامل (OS) نیاز دارند. نوع سیستم عامل بر اقداماتی که می توانید برای افزایش امنیت وب سایت خود انجام دهید تأثیر می گذارد. اغلب، میزبانی وب انتخابی شما بین سرورهای مبتنی بر ویندوز و سرورهای مبتنی بر لینوکس اجرا می شود.
نکته جالبی که توسط مدیر Windows Server Lukáš Kučera مطرح شد این است که مسئله امنیت ذاتی خود سیستم عامل نسبت به استفاده واقعی از سرور مستقر شده مرتبط نیست. مدل استفاده مستقیمتر بر پیکربندی سرور تأثیر میگذارد. این همان چیزی است که Kučera احساس میکند معیار دقیقتری از امنیت است.
صرف نظر از نوع هاست ایمن که انتخاب می کنید، برخی از سوالاتی که می توانید از یک شرکت میزبانی وب بپرسید عبارتند از:
به روز رسانی نرم افزار چگونه مدیریت می شود؟
آیا شرکت میزبان به روز رسانی خودکار را ارائه می دهد؟
چند مدیر ارشد سرور وجود دارد؟
سطح تجربه آنها چقدر است؟
نکته:
سیستم عامل ویندوز یک سیستم بسیار تجاری سازی شده است که مختص مایکروسافت است. همچنین به دلیل استفاده تجاری بیشتر از لینوکس آسیب پذیرتر از لینوکس شناخته شده است. جدا از امنیت اولیه درگیر در نوع سیستم عامل حساب میزبانی شما، به خاطر داشته باشید که همه نرم افزارها دارای سطوح مختلفی از آسیب پذیری هستند. هر چیزی که روی حساب میزبانی وب خود نصب می کنید، مانند برنامه های کاربردی وب، به طور بالقوه سطح آسیب پذیری شما را افزایش می دهد.
به عنوان مثال اگر از یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده می کنید. این CMS قدرتمند بسیار ماژولار و قدرتمند است زیرا برنامه های کاربردی دیگری که به عنوان پلاگین شناخته می شوند را می توان به راحتی برای گسترش عملکرد نصب کرد. جدا از خود وردپرس، هر افزونه اضافی که نصب می کنید می تواند نمایه امنیتی شما را تغییر دهد.
برنامه های خود را همیشه به روز نگه دارید و در صورت امکان از آخرین نسخه اسکریپت ها مانند PHP استفاده کنید. نسخه های جدیدتر برنامه ها معمولاً برای رفع آسیب پذیری های شناخته شده در نسخه های قبلی وصله شده اند.
در این رابطه، ممکن است عاقلانه باشد که هاست خود را چک کنید.
حداقل نسخه قابل قبول PHP برای اجرا روی سرورهای آنها چقدر است
چند بار نرم افزار اصلی را به روز می کنند
نحوه به روز رسانی نرم افزار کاربر (به عنوان مثال به روز رسانی هسته وردپرس و افزونه)
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀» هک تیک تاک
2. در دسترس بودن و پشتیبانی SSL
لایه سوکت های امن (SSL) پروتکلی از هاست ایمن است که بر ارتباط رمزگذاری شده بین سرور و مرورگر وب (به عنوان مثال وب سایت شما به بازدید کننده) نظارت می کند. به لطف ابتکارات اخیر برای افزایش امنیت و آگاهی مصرف کننده امروزه توسط موتورهای جستجو مانند Google، امروزه مرورگرهای وب به تشخیص واضح اینکه وب سایت ها از SSL چه کار می کنند یا نه استفاده می کنند کمک می کنند.
اگر وبسایت شما از SSL استفاده میکند، اکنون اکثر مرورگرها نماد یک قفل سبز را در نزدیکی یا در نوار آدرس برای مشاهده کاربران نمایش میدهند. این یک اطمینان بصری قوی از ایمنی را برای بازدیدکنندگان وب سایت شما فراهم می کند. این امر بر تمام وب سایت های موجود در اینترنت تأثیر می گذارد، نه فقط تجارت الکترونیک یا سایر وب سایت های با مشخصات بالا.
هنگامی که به دنبال ارائه دهنده خدمات میزبانی وب هستید، سعی کنید پشتیبانی SSL را شناسایی کنید و ببینید که چگونه به راحتی می توانید گواهی SSL را برای وب سایت خود مستقر کنید. به عنوان مثال میزبان هایی را در نظر بگیرید که نصب خودکار SSL را ارائه می دهند. این یکی از بهترین ابزارهای نصب SSL در بازار است، زیرا نه تنها مانند Let’s Encrypt DV SSL را پوشش می دهد، بلکه به شما امکان می دهد از بین کل طیف – DV، OV یا EV انتخاب کنید.
نکته»
این ابزارهایی مانند این هستند که می توانند تجربه ای بدون دردسر را به شما ارائه دهند. فرض کنید با یک DV SSL شروع کرده اید، اما همانطور که سایت شما توسعه می یابد، نیازهای شما بیشتر به سمت یک EV یا OV متمایل می شود. چیزی مانند AutoInstall SSL میتواند تجربهای بینظیر به شما بدهد.
نکات کلیدی که در اینجا باید به آنها اشاره کرد این است که (الف) امروزه یک SSL عملا برای هر وب سایت مورد نیاز است و (ب) به دنبال یک SSL با کاربری آسان و در عین حال پیشرفته باشید.
برخی از سوالاتی که باید از هاست خود در مورد SSL ها بپرسید عبارتند از:
آیا به SSL خصوصی اجازه می دهید؟
آیا SSL را برای هر دامنه اضافه شده پیکربندی می کنید؟
3. پشتیبان گیری و بازیابی
اکثر مردم پشتیبان گیری را به عنوان یک مزیت جانبی خوب برخی از برنامه های میزبانی وب و هاست ایمن می دانند، اما ممکن است از ارتباط نزدیک این ویژگی با امنیت وب سایت خود آگاه نباشند. سناریوهای زیادی وجود دارد که ممکن است نیاز به داشتن یک سیستم پشتیبان و بازیابی قابل اعتماد داشته باشد.
در سادهترین سطح، برخی از فایلها در وبسایت شما خراب میشوند و باید نسخههای قبلی را از یک نسخه پشتیبان برای ازسرگیری سرویس بازیابی کنید. وقوع فاجعه مرکز داده آنقدرها هم که فکر می کنید نادر نیست. در سال 2012، نیمی از مرکز داده سانتا کلارا یاهو توسط یک سنجاب که خطوط برق را گاز گرفته بود، از بین رفت. در سال 2014، Joyent، ارائهدهنده Cloud، از شرمساری ناشی از اینکه یک مدیر هر سرور مجازی را در مرکز داده خود یکبار راهاندازی مجدد میکرد، متحمل شد.
این لیست ادامه دارد، اما کافی است بگوییم که ایده بسیار خوبی است که به دنبال میزبان وب باشید که دارای یک سیستم جامع پشتیبان گیری و بازیابی باشد. همچنین سعی کنید مراقب کسانی باشید که سیاستهای کاهش بلایای خاص را در قراردادهای سطح خدمات (SLA) خود بیان کردهاند. به یاد داشته باشید که این پشتیبانگیریها باید در سطح سرور باشند – میتوانید سایر خدمات اولیه پشتیبانگیری و بازیابی را در سطح کاربر به تنهایی پیادهسازی کنید.
4. کاهش حمله DDoS
Distributed Denial of Service (DDoS) یا همان حمله DDoS یک نوع حمله است که سعی می کند یک میزبان وب را با غلبه بر درخواست ها از بین ببرد. هنگامی که سرور با بار زیادی روبرو می شود که نمی تواند مدیریت کند، سرویس قطع می شود و مهاجم برنده می شود؟ اگر به چیزی فکر می کنید که می توانید به تنهایی بر آن غلبه کنید یا آن را کاهش دهید – موضوع اینجاست. حملات DDoS به قدری بزرگ شناخته شده اند که حتی وب سایت هایی با منابع عظیمی مانند GitHub توسط آنها حذف شده اند.
برخی از ارائه دهندگان خدمات میزبانی وب مانند SiteGround و Bluehost اغلب با شبکه های تحویل محتوا (CDN) مانند Cloudflare برای جلوگیری از حملاتی مانند این کار می کنند. CDN ها شبکه های جهانی گسترده ای از سرورها را اداره می کنند که به کاربران کمک می کنند تا داده ها را سریعتر ارائه دهند و حملات سنگین منابع مانند DDoS را جذب کنند. این به ارائه دهندگان میزبانی وب کمک می کند تا بار سرور خود را بدون نیاز به سرمایه گذاری هنگفت در زیرساخت های اضافی کاهش دهند.
باز هم، این استفاده از CDN ها در سطح مرکز داده در مقایسه با سطح کاربر متفاوت است. هنگامی که به دنبال یک میزبان وب ایمن هستید، ببینید آیا آنها نشانه هایی از کار با CDN مانند Cloudflare دارند یا خیر.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کاهش DDoS، از میزبان خود بپرسید.
اگر آنها مشارکت CDN داشته باشند
پروتکل های کاهش آنها چیست
در صورت حمله DDoS چه سطح پشتیبانی ارائه می کنند
5. اسکن بدافزار
بدافزار نرم افزار مخربی است که گاهی اوقات رایانه ها را تحت تأثیر قرار می دهد. نتایج یک عفونت می تواند از خفیف – برخی از داده های ابتدایی ممکن است به سرقت برود – تا وحشتناک باشد – همه داده های شما از بین می روند. سرورها همچنین می توانند تحت تأثیر بدافزار قرار گیرند و وقتی این اتفاق می افتد، معمولاً منظره زیبایی نیست.
دانستن اینکه چگونه میزبان وب شما در برابر بدافزار دفاع می کند می تواند به شما اطمینان دهد که سایت شما به طور ناگهانی بدون دلیل خراب نمی شود و نمی سوزد. به عنوان مثال، برخی از میزبان های وب ممکن است اسکن روزانه بدافزار را روی سرورهای خود اجرا کنند. برخی حتی ممکن است تا آنجا پیش بروند که از ایزوله کردن حساب استفاده کنند تا هرگونه آلودگی حتی در همان سرور مهار شود.
برخی از سوالاتی که باید از هاست ایمن خود بپرسید عبارتند از:
سیستم های شما هر چند وقت یک بار برای بدافزار اسکن می کنند؟
آیا اسکن بدافزار از راه دور را پیشنهاد می کنید؟
آیا نظارت بر یکپارچگی فایل را انجام می دهید؟
6. در دسترس بودن و Uptime
سه گانه سیا (محرمانه بودن، یکپارچگی و در دسترس بودن، نه آژانس اطلاعات مرکزی) به یک مدل امنیت اطلاعات اشاره دارد که برخی از شرکت ها از آن استفاده می کنند. این سه عنصر به عنوان ستون های امنیت در نظر گرفته شده و به آنها کمک می کند تا سیاست های امنیتی موثری را شکل دهند.
در میزبانی وب، نگرانی اصلی میزبان وب، در دسترس بودن یا آپ تایم خواهد بود. (اگر مطمئن نیستید آپتایم چیست، ببینید: وبسایت Uptime چیست؟) راههای زیادی برای اطمینان از در دسترس بودن ارائهدهندگان خدمات میزبانی وب وجود دارد. برخی از این موارد شامل استفاده از فناوری RAID، افزونگی سختافزار، افزونگی شبکه و حتی مکانهای جایگزین آینه است.
عمق تجهیزات و تلاشی که یک میزبان وب برای خدمات خود انجام می دهد بر میزان در دسترس بودن سایت شما تأثیر می گذارد. بنابراین، اکثر میزبانهای وب میتوانند در SLA خود به شما گارانتی آپتایم ارائه دهند. به عنوان مثال مورد SiteGround را در نظر بگیرید. آنها 99.9٪ به صورت سالانه شبکه را تضمین می کنند. اگر زمان کار شما کمتر از این درصد باشد، آنها متعهد میشوند که با نرخ مشخصی به شما بازپرداخت کنند.
نکته:
برخی از سوالاتی که باید از هاست ایمن خود در مورد زمان آپدیت بپرسید عبارتند از:
تضمین های زمان کار شما چیست؟
اگر ضمانت زمان مجاز خود را نقض کنید چه اتفاقی می افتد؟
در صورت خرابی بیش از حد چه روشی باید رعایت شود؟
7. حفاظت از فایروال
کار دیگری که یک میزبان وب می تواند برای افزایش امنیت شما انجام دهد استفاده محتاطانه از فایروال ها است. در سطح مرکز داده، اینها اغلب دستگاه های فیزیکی هستند که برای محافظت از کل شبکه ها در برابر ترافیک خصمانه یا مضر اختصاص داده شده اند. حتی بدون در نظر گرفتن نیازهای شرکتهای میزبانی وب، تقریباً همه سازمانهایی که تعداد زیادی دستگاه را در یک شبکه مستقر میکنند، از فایروالها برای کنترل، نظارت و حفاظت از ترافیک دادهها استفاده میکنند.
اینها با فایروال برنامه های وب تکمیل می شوند، فقط به خاطر داشته باشید که این فایروال ها برای محافظت در برابر انواع حملات طراحی نشده اند – آنها در سطح خاصی کار می کنند. فایروال برنامه های وب به نظارت و کنترل ترافیک وب که به سمت برنامه های کاربردی وب خاص هدایت می شود اختصاص داده شده است
متأسفانه، نقض فایروال معمولاً به دلیل خطاهای پیکربندی ایجاد می شود. اشتباهات انجام شده در پیکربندی فایروال می تواند نه تنها خطر تأثیر عملکرد شبکه را افزایش دهد، بلکه یک خطر بالقوه برای شبکه به عنوان یک کل نشان می دهد.
برخی از سوالاتی که باید در مورد میزبان از شما بپرسیم این است:
آیا شما فایروال ها را پیاده سازی می کنید؟ (اگر نه، ممکن است لازم باشد هزینه استفاده از فایروال شخص ثالث را در نظر بگیرید)
قوانین فایروال شما چگونه مستند شده است؟
هر چند وقت یکبار تنظیمات فایروال شما به روز و بررسی می شود؟
نتیجه
در تلاش بی پایان برای هاست ایمن کامل، اکثر مردم تمایل دارند یک چیز را بر چیز دیگر اولویت دهند. این طبیعی است، زیرا همه ما ابزارها و حوزه های تمرکز متفاوتی داریم. من توهمی ندارم که آنچه در اینجا بحث کردم بر همه تأثیر می گذارد تا امنیت در میزبان وب را اولویت بندی کنند، اما حداقل امیدوارم نکاتی که مطرح کردم به افزایش آگاهی کمک کند.
امنیت هاست یک روند نیست، یک ضرورت واقعی است و به عنوان یک صاحب وب سایت، مسئولیت شما فقط در قبال سایت خود نیست، بلکه امنیت بازدیدکنندگان وب سایت شما نیز هست.