گواهی SSL چیست؟ + انوع گواهی SSL + چرا نیاز به گواهی داریم؟🟢
سپتامبر 18, 2023امنیت API چیست؟ + 10 روش رایگان به دست آوردن امنیت API برای شما!🟢
سپتامبر 20, 2023کارتهای SD در اکثر دستگاههای دیجیتال مانند گوشیهای هوشمند، تبلتها، دوربینها و موارد دیگر استفاده میشوند. این کارت کوچک قادر است هزاران فایل رسانه ای را که برای همه ما ارزشمند است، در خود جای دهد. با این حال، از آنجایی که آنها در دستگاه های مختلف درج می شوند، این تمایل وجود دارد که حریم خصوصی شما مورد تهاجم قرار گیرد و افراد ممکن است به محتوای شخصی شما دسترسی داشته باشند. خوشبختانه، می توانید کارت SD را با افزودن یک لایه امنیتی دیگر رمزگذاری کنید. در این مقاله می خواهیم به شما رمزگذاری کارت حافظه را آموزش دهیم تا اطلاعات خود را امن کنید!.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
رمزگذاری کارت حافظه
در این مقاله، نحوه افزودن رمزگذاری به کارتهای SD و همچنین نحوه رمزگشایی آن و سایر نکات در مورد نحوه مدیریت کارت SD مانند قالببندی و بازیابی اطلاعات را یاد خواهیم گرفت.
بخش 1. نحوه رمزگذاری کارت SD
قسمت 2. چگونه یک کارت SD را رمزگشایی کنیم
قسمت 3. نحوه بازیابی اطلاعات از کارت SD رمزگشایی شده
بخش 4. نتیجه گیری
بخش 1. نحوه رمزگذاری کارت SD
رمزگذاری کارت SD شما به این معنی است که هیچ کس به آن دسترسی نخواهد داشت، مگر اینکه رمز عبور را به آنها بدهید. با توجه به اینکه دستگاه شما چنین محافظتی را می دهد، می توانید کارت SD را به روش های مختلفی رمزگذاری کنید، از جمله در تلفن هوشمند اندرویدی خود.
ابتدا، بیایید نحوه رمزگذاری کارت SD خود را با استفاده از رایانه ویندوزی یاد بگیریم:
کارت SD را به کامپیوتر وصل کنید
File Explorer را باز کرده و This PC را انتخاب کنید
حافظه خارجی خود را پیدا کنید و کلیک راست کنید
پیدا کنید و روی Turn on BitLocker کلیک کنید
از پنجره BitLocker، کادر استفاده از رمز عبور برای باز کردن قفل درایو را علامت بزنید. برای تایید مجدد باید رمز عبور خود را دو بار وارد کنید.
در مرحله بعد، روش دلخواه خود را برای پشتیبان گیری از یک کلید بازیابی انتخاب کنید. گزینه ها عبارتند از چاپ کلید بازیابی، ذخیره در یک فایل و ذخیره در حساب مایکروسافت شما.
انتخاب کنید که چند قسمت از کارت SD شما رمزگذاری شود. شما می توانید فقط بین یک درایو کامل یا یک فضای دیسک خاص انتخاب کنید
از حالت سازگار برای حالت رمزگذاری استفاده کنید
منتظر بمانید تا رمزگذاری کامل شود
شما به تازگی یک لایه امنیتی دیگر روی کارت SD خود با رمزگذاری آن اعمال کرده اید. هیچ کس نمی تواند به محتویات شما دسترسی پیدا کند مگر اینکه رمز عبور را به آنها بدهید. میتوانید رمز عبور خود را در یک فایل یا فهرست امن ذخیره یا یادداشت کنید تا هیچ کس شانس دیدن آن را نداشته باشد.
نحوه رمزگذاری کارت SD در تلفن هوشمند اندرویدی
برخی از تلفن های هوشمند اندرویدی به ویژه سامسونگ یک ویژگی رمزگذاری اضافه کرده اند که هر زمان که بخواهید کارت SD شما را قفل می کند.
در اینجا چگونه است:
صفحه قفل و امنیت را از تنظیمات خود باز کنید
روی بیومتریک و امنیت ضربه بزنید
رمزگذاری کارت SD را پیدا کرده و انتخاب کنید
برای ادامه، انتخاب را با وارد کردن پین، رمز عبور یا الگوی خود تأیید کنید
صبر کنید تا رمزگذاری کامل شود
خودشه! شما با موفقیت یاد گرفتید که چگونه کارت SD خود را در رایانه ویندوز و تلفن هوشمند اندرویدی رمزگذاری کنید.
حالا دیگر لازم نیست نگران باشید که چه کسی گوشی شما را در محل کار و خانه قرض می گیرد، مطمئن هستید که آنها فایل های شخصی شما را نخواهند دید.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀» هک شدن پیج اینستاگرام
قسمت 2. چگونه یک کارت SD را رمزگشایی کنیم؟
رمزگشایی یک کارت SD در نهایت حذف حفاظتی است که اختصاص داده اید یا رمز عبوری که برای دسترسی به محتویات ایجاد کرده اید.
یکی از دلایل رایج رمزگشایی کارت SD توسط کاربران این است که رمز عبور خود را فراموش کرده اند. فرآیند رمزگشایی با رمزگذاری کاملاً متفاوت است. این راهنما را دنبال کنید.
رمزگشایی کارت SD از طریق Diskpart Utility
خط فرمان را باز کنید. از دکمه start در قسمت جستجو عبارت cmd را تایپ کرده و اینتر را بزنید
در خط فرمان diskpart را تایپ کرده و Enter را فشار دهید
درایو دیسک H را انتخاب کنید (حرف H نشان دهنده کارت SD رمزگذاری شده است)
گزینه clean all را انتخاب کرده و Enter را بزنید
رمزگشایی کارت SD در تلفن سامسونگ
دوباره، از تنظیمات، بیومتریک و امنیت را پیدا کرده و روی آن ضربه بزنید
اسکرول کنید و رمزگشایی کارت SD را انتخاب کنید
برای ادامه رمز عبور، الگو یا پین خود را وارد کنید
منتظر بمانید تا فرآیند رمزگشایی کامل شود
یکی از معایب غم انگیز رمزگشایی کارت SD این است که تمام داده های داخل آن را از دست خواهید داد. رمزگشایی تمام محتویات را پاک می کند و شما را با یک لوح تمیز باقی می گذارد.
قسمت 3. نحوه بازیابی اطلاعات از کارت SD رمزگشایی شده
فراموش کردن رمز عبور باید آخرین کاری باشد که در غیر این صورت باید انجام دهید، به خصوص اگر رمزگذاری کارت SD را انجام داده باشید، مقدار زیادی از دست دادن داده را متحمل خواهید شد. با رمزگشایی کارت SD، تمام اطلاعات ذخیره شده در داخل را کاملاً پاک می کند، درست مانند قالب بندی. خوشبختانه، همچنان می توانید با استفاده از یک برنامه بازیابی، محتویات را بازیابی کنید.
یکی از برنامه های بازیابی موثر که قادر به بازیابی همه فایل ها از یک کارت SD فرمت شده یا رمزگشایی شده است، FoneDog Data Recovery است. این ابزار کاملی را ارائه میکند که به شما کمک میکند عکسها، سند، موسیقی، ویدیوها و بسیاری فایلهای دیگر را بازیابی کنید. پس از اینکه کارت SD خود را رمزگشایی کردید، فوراً FoneDog Data Recovery را دانلود کنید تا بتوانید در کمترین زمان فایل های خود را بازیابی کنید. پس از پایان رمزگشایی، استفاده از کارت را متوقف کنید، به این ترتیب می توانید از بازنویسی داده ها جلوگیری کنید.
فایل های داخل نامرئی هستند و هنوز هم می توان با کمک نرم افزار بازیابی آنها را بازیابی کرد. بازیابی اطلاعات تصویر، سند، صدا و فایل های دیگر حذف شده را بازیابی کنید. داده های حذف شده را از رایانه (از جمله سطل بازیافت) و هارد دیسک بازگردانید.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀» نرم افزار هک گوشی دیگران
بازیابی اطلاعات FoneDog چه کاری می تواند انجام دهد؟
انواع بازیابی فایل های پاک شده
بازیابی کارت SD
همچنین بازیابی هارد دیسک
بازیابی فلش درایو
بازیابی پارتیشن
و خیلی بیشتر
این نرم افزار تقریباً از انواع دستگاه های رسانه ذخیره سازی و رایانه پشتیبانی می کند.
چرا رمزگذاری کارت حافظه مهم است؟
در حالی که فضای ذخیره سازی ابری به طور فزاینده ای محبوب می شود، صنایع همچنان از حافظه های محلی و قابل جابجایی مانند کارت های حافظه استفاده می کنند. آنها قابل حمل، مفید هستند و دسترسی به داده ها را در صورت تقاضا، در زمان واقعی فراهم می کنند. کارتهای حافظه در انواع و ظرفیتهای فلش مختلف برای رفع نیازهای برنامههای کاربردی متنوع و همچنین بودجه سازمان شما، ارائه عملکرد قوی و ارائه قابلیت اطمینان عالی برای دادههای حیاتی موجود هستند. همانطور که سیستمهای تعبیهشده همچنان در حال کوچکتر شدن هستند، کارتهای حافظه به دلیل اندازه فشرده و ویژگیهای غنی، گزینههای ذخیرهسازی عالی باقی میمانند.
رسانه های ذخیره سازی قابل جابجایی مانند کارت های microSD دارای مزایای بی شماری هستند، اما در مقابل حملات مخرب و دسترسی های غیرمجاز نیز آسیب پذیر هستند. به عنوان مثال، یک کارت گم شده یا نابجا می تواند به دست شخصی بیفتد که می تواند به داده های حساس دسترسی پیدا کند، دستکاری یا دستکاری کند، یا سهواً داده های بسیار مهم را حذف کند. کارتهای حافظه همچنین در هنگام بهروزرسانی سیستمافزار در برابر حملات بدافزار آسیبپذیر هستند، جایی که ممکن است کدهای مخرب برای تهدید یا به خطر انداختن عملیات سازمان بارگذاری شود.
به لطف پیشرفت در فناوری های ذخیره سازی، کارت های microSD اکنون سطوح بالایی از امنیت را بدون کاهش عملکرد ارائه می دهند. ATP Electronics اخیراً کارتهای microSD SecurStor خود رمزگذاریشده را با راهاندازی امن، رمزگذاری سختافزار AES-256 XTS و ویژگیهای قابل تنظیم برای محافظت از دادهها از دسترسی غیرمجاز معرفی کرده است.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀» حفاظت از دوربین مداربسته
درایوهای رمزگذاری خودکار
درایو رمزگذاری خودکار (SED) نوعی دستگاه ذخیرهسازی است که دادهها را حتی قبل از ذخیرهسازی روی درایو بهطور خودکار رمزگذاری میکند. هنگامی که هاست باز است، داده ها نیز به طور همزمان رمزگشایی می شوند. برای انجام رمزگذاری یا رمزگشایی نیازی به ورودی کاربر یا نرم افزار جداگانه ای ندارد.
کارت میکرو اس دی ATP SecurStor نمونه ای از SED با رمزگذاری فول دیسک مبتنی بر سخت افزار است. این بدان معناست که به محض خروج کارت microSD از کارخانه ATP و وارد شدن به یک میزبان روشن، دادههایی که روی microSD نوشته و خوانده میشوند بهطور خودکار و دائما رمزگذاری و رمزگشایی میشوند. این فرآیند “شفاف” است، بنابراین نه کاربر و نه نرم افزار کاربردی سیستم از آن آگاه نیستند.
SED ها چگونه کار می کنند؟
یک کلید رمزگذاری داده تصادفی و متقارن منحصر به فرد (DEK) تولید می شود. این کلید “کلید AES” نامیده می شود. همچنین AES رمزگذاری شده است و SED از آن برای رمزگذاری و رمزگشایی داده ها استفاده می کند. AES مخفف Advanced Encryption Standard، اولین و تنها رمز در دسترس عموم است که توسط آژانس امنیت ملی ایالات متحده (NSA) برای محافظت از اطلاعات فوق سری تایید شده است. اعداد 256 نشان دهنده طول کلید 256 بیتی است که بزرگترین اندازه بیت است و عملاً با نیروی بی رحم بر اساس قدرت محاسباتی فعلی غیرقابل شکست است و آن را قوی ترین استاندارد رمزگذاری می کند.
SED هایی که از رمزگذاری AES-256 استفاده می کنند، یک کلید رمز متقارن 256 بیتی تولید می کنند که به موتور AES ارسال می شود. موتور AES متن ساده (داده های منبع) را به متن رمز شده (داده های رمزگذاری شده) رمزگذاری می کند و آن را به حافظه فلش NAND ارسال می کند.
رمزگذاری ممکن است کافی نباشد
در حالی که رمزگذاری خودکار سطوح بالایی از امنیت را برای دادهها در حالت استراحت فراهم میکند (دادههایی که قبلاً در درایو ذخیره شدهاند)، محدودیتهایی نیز دارد – به محض باز شدن قفل SED، قفل آن باز میماند (و در نتیجه قابل دسترسی است)، تا زمانی که سیستم میزبان درایو وارد شده کاملاً خاموش است. اگر سیستم میزبان فقط “خواب” باشد یا در حال راه اندازی مجدد باشد، SED همچنان باز است، بنابراین داده های ذخیره شده در معرض احزاب بدخواه قرار می گیرد.
کارت میکرو اسدی SecurStor: راهحل ATP برای افزایش نیازهای امنیتی
کارت microSD ATP SecurStor فراتر از ویژگیهای امنیتی استاندارد است تا از دادهها در حالت استراحت محافظت کند.
ویژگی های کلیدی:
SecurEncrypt. این SED از رمزگذاری AES-256 XTS ناحیه داده های کاربر پشتیبانی می کند. این بالاترین سطح از رمزگذاری سخت افزاری بدون مبادله عملکرد است. در اینجا موارد مهمی وجود دارد که باید در مورد این استاندارد رمزگذاری به خاطر بسپارید:
AES – یک الگوریتم رمزنگاری متقارن رمز بلوکی.
از یک کلید 256 بیتی استفاده می کند و داده های ارسال کننده را به بلوک های 128 بیتی تقسیم می کند.
XTS به حالت رمزگذاری بلوکی اشاره دارد که توسط این الگوریتم خاص برای دستکاری داده های فرستنده با اندازه بالاتر از 128 بلوک اتخاذ شده است.
پاک کردن امن برای جلوگیری از بازیابی یا بازیابی غیرمجاز داده های کاربر، کلید رمزگذاری AES را حذف می کند.
احراز هویت چند لایه تا 10 مدیریت اعتبار کاربر در حداکثر 4 پارتیشن مختلف.
SecurBoot. یکپارچگی و اعتبار پیکربندی BIOS سیستم ذخیره شده را تضمین می کند.
گزینه سفارشی سازی (بر اساس هر پروژه): انطباق با استانداردهای بهداشتی خاص مانند دستورالعمل امنیتی سیستم نیروی هوایی ایالات متحده (AFSSI) 5020.
تفاوت رمزگذاری و رمزگشایی کارت حافظه
1. رمزگذاری فرآیند تبدیل پیام عادی به پیام بی معنی است. در حالی که رمزگشایی فرآیند تبدیل پیام بی معنی به شکل اصلی آن است.
2. رمزگذاری فرآیندی است که در انتهای فرستنده انجام می شود. در حالی که رمزگشایی فرآیندی است که در انتهای گیرنده انجام می شود.
3. وظیفه اصلی آن تبدیل متن ساده به متن رمزی است. در حالی که وظیفه اصلی آن تبدیل متن رمز به متن ساده است.
4. هر پیامی را می توان با کلید مخفی یا کلید عمومی رمزگذاری کرد. در حالی که پیام رمزگذاری شده را می توان با کلید مخفی یا کلید خصوصی رمزگشایی کرد.
5. در فرآیند رمزگذاری، فرستنده داده ها را پس از رمزگذاری برای گیرنده ارسال می کند. در حالی که در فرآیند رمزگشایی، گیرنده اطلاعات (متن رمز) را دریافت کرده و به متن ساده تبدیل می کند.
6. از همان الگوریتم با کلید یکسان برای فرآیند رمزگذاری-رمزگشایی استفاده می شود. تنها الگوریتم منفرد برای رمزگذاری-رمزگشایی با یک جفت کلید استفاده می شود که هر کدام برای رمزگذاری و رمزگشایی استفاده می کنند.
رمزگذاری برای محافظت از محرمانه بودن داده ها با تبدیل آن به فرمی غیرقابل خواندن که فقط توسط اشخاص مجاز قابل خواندن باشد، استفاده می شود. رمزگشایی برای معکوس کردن فرآیند رمزگذاری و تبدیل مجدد متن رمز به متن ساده استفاده می شود.
خروجی رمزگذاری یک متن رمزی است که برای هر کسی که کلید رمزگشایی را ندارد قابل درک نیست. خروجی رمزگشایی پیام متنی اصلی است.
بخش 4. نتیجه گیری
همیشه ایده خوبی است که از فایل های خود در برابر مهاجمان به ویژه در کارت های SD محافظت کنید. در این مقاله توانستیم نحوه رمزگذاری کارت SD از رایانه ویندوزی و تلفن هوشمند اندرویدی را بیاموزیم.
همراه با رمزگذاری، نحوه رمزگشایی کارت SD را نیز مورد بحث قرار دادیم. با این حال، پیامد کاملا شدید است. از دست دادن داده در هنگام رمزگشایی کارت SD در دسترس است و تنها راه برای بازیابی فایل های شما استفاده از یک برنامه بازیابی است.