ابزارهای هک + معرفی 20 ابزار هک در سال 2022 طبق انتخاب کاربران!🔴
نوامبر 14, 2022نرم افزار کنترل والدین ایرانی +معرفی برنامه های کنترل فارسی برای ویندوز و اندروید🟢
نوامبر 20, 2022سایت های کلاهبرداری به عنوان سایت هاییی شناخته می شوند که اسکم هستند. اسکم ها در واقع وب سایت های تقلبی هستند که می توانند اطلاعات شما را استفاده کنند. در این مقاله می خواهی به شما روش هایی را آموزش دهیم که با استفاده از آن می توانید سایت های کلاهبرداری را تشخیص دهید. دقت داشته باشید که هر روز تعداد زیادی از این وب سایت ها شناخته می شود. علاوه بر این روش های مختلفی که برای این سایت ها به کار می رود هر روز متفاوت است. بنابراین سعی کنید خودتان را برای امنیت بیشتر به روز نگه دارید.
سایت های کلاهبرداری
به همان اندازه که اینترنت این روزها فوق العاده است (و واقعاً، وقتی به آن فکر می کنید بسیار معجزه آسا است)، بسیاری از اتفاقات آنلاین کاملاً وحشتناک هستند. آزادی و ناشناس ماندن ارائه شده توسط اینترنت همچنین آن را به بستر مناسبی برای مجرمان و دزدان تبدیل میکند. که بسیاری از آنها مدام در حال تغییر روشهای خود برای سرقت دادهها هستند. یکی از قدیمی ترین روش ها در کتاب بازی دزدی دریایی آنلاین، وب سایت جعلی یا کلاهبرداری شده است.
اگر به اندازه کافی در وب بوده اید، احتمالاً حداقل یکی از این موارد را دیده اید . اگر نه تعداد زیادی از آنها. وبسایتهای جعلی، کلاهبرداری یا کلاهبرداری برای فریب شما طراحی شدهاند. تا اطلاعات ارزشمند کاربری خود را رها کنید . بهطور کلی به گونهای طراحی شدهاند که مثلاً کسانی که «کمتر حواسشان» هست، درست در دامهایی بیفتند که توسط این سایت ها و طراحان آنها ساخته اند.
اهداف اولیه برای این نوع وب سایت ها چه کسانی هستند؟ اساساً هر کسی که آنقدر ساده لوح باشد که در دام آنها بیفتد.
چه نوع داده هایی با استفاده از وب سایت های کلاهبرداری به سرقت می روند؟. هر چیزی که فکرش را بکنید. اگرچه این وبسایتها معمولاً روی سرقت اطلاعاتی تمرکز میکنند که به آنها اجازه میدهد فوراً یا درازمدت درآمد کسب کنند.
به این ترتیب، نوع داده های دزدیده شده یا تله های تنظیم شده معمولاً بر روی موارد زیر تمرکز می کنند:
اطلاعات کارت اعتباری
اطلاعات حساب بانکی
شماره های تامین اجتماعی
نام کاربری و رمز عبور
آدرس حقیقی
اطلاعات خصوصی و در معرض خطر
از آنجایی که کلاهبرداران در ترفندهای خود پیچیدهتر میشوند، گاهی اوقات تشخیص اینکه یک وبسایت واقعاً یک کلاهبرداری یا مجرای مطالب کلاهبرداری است که قصد سرقت اطلاعات شما را دارد، دشوار است. در اینجا چند نکته ساده وجود دارد که وقتی احساس می کنید یک وب سایت ممکن است کاملاً قابل اعتماد نباشد باید به آنها توجه کنید.
بیشتر بخوانید»:🚀🚀🚀🚀🚀 آموزش هک
آدرس وب سایت را با محتوای صفحه بررسی کنید
اگر پس از کلیک بر روی پیوندی که شما را به آنجا هدایت کرد، همیشه URL را بررسی کنید. اگر پیوندهایی را در ایمیلها دریافت کنید یا روی پیوندهای تبلیغاتی یا وبسایتهای دیگر میزبانی شده باشید، اغلب این اتفاق میافتد.
این ممکن است واضح ترین راه برای تشخیص جعلی باشد. وبسایتهای کلاهبردار اغلب سعی میکنند تا از وبسایتهای معتبر، بهویژه از وبسایتهای معروف، جعل کنند تا نام کاربری و رمز عبور شما را از آن سایتها جمعآوری کنند. این وب سایت ها اغلب به عنوان سایت های فیشینگ شناخته می شوند. نام باید به شما کمک کند تا بفهمید چه چیزی مستلزم آن است.
یک وبسایت فیشینگ، وبسایتی است که به گونهای طراحی شده است که شما را از طریق طراحی خود جذب کند و سپس اطلاعات خصوصی و حساس شما را پس از تحویل مستقیم به دست بیاورد.
سایتهای رسانههای اجتماعی یکی از رایجترین سایتهایی هستند که برای تلاشهای فیشینگ مورد کلاهبرداری قرار میگیرند.
در اینجا نمونه ای از این است که در تصویری که در وبلاگ Expr3ss ارسال شده است:
فیشینگ سایت فیسبوک جعلی
طراحی صفحه این سایت های کلاهبرداری دقیقاً شبیه همان چیزی است که برای فیس بوک پیدا می کنید. به جز URL که به وضوح اشتباه است. متأسفانه، انجام این نوع جعل کاملاً دشوار نیست، و در واقع، اینترنت مملو از وب سایت های هک شده است که نکات و ترفندهایی را برای نحوه درست ایجاد سایت های فیشینگ فیس بوک ارائه می دهند.
بررسی آدرس وبسایتهایی که بازدید میکنید را به یک روش معمول تبدیل کنید، به خصوص اگر از یک پیوند خارجی به آن وبسایت رسیدهاید. گاهی اوقات، پیوند ممکن است بسیار شبیه به پیوند واقعی باشد، تنها با برخی تفاوت های ظریف، مانند “www.face-book.com”. به دنبال مواردی مانند خط تیره، زیرخط یا کلمات اضافی در جاهایی باشید که معمولاً وجود ندارند.
گواهی SSL/TLS و نماد قفل را بررسی کنید
اگر دزدان دریایی از یک چیز متنفرند، گواهینامه های SSL/TLS است. به طور خاص به دنبال نماد قفل سبز در کنار آدرس وب سایت باشید:
اگر نماد قفل سبز را مشاهده کردید، به این معنی است که صاحبان وب سایت برای دریافت گواهی امنیتی SSL/TLS از یک شرکت مجاز برای فروش آنها درخواست داده و دریافت کرده اند. برخی از شرکت های امنیتی مانند سیمانتک (سازندگان آنتی ویروس نورتون) این گواهی ها را پس از بررسی های گسترده پس زمینه و تأیید مالکیت وب سایت صادر می کنند. در حالی که هدف اصلی این امنیت جلوگیری از هک است، مزیت دیگر این است که فقط وب سایت های قانونی می توانند آنها را به دست آورند.
ما به طور مفصل درباره معنای امنیت SSL/TLS برای وب سایت ها و مصرف کنندگان نوشته ایم. به طور خلاصه، به این معنی است که احتمالاً سایت هک نشده است، اما در اصل، به این معنی است که اگر یک سایت دارای این نوع امنیت به طور قانونی باشد، احتمالاً یک وب سایت کلاهبرداری یا جعلی نیست. بنابراین اگر نماد قفل، یک HTTPS را در آدرس وبسایت میبینید، و همه چیز همانطور که باید به نظر میرسد (آدرس با محتوای صفحه مطابقت دارد)، احتمالاً میروید.
با این حال، برخی از سایتهای کلاهبرداری حتی با گواهیهای SSL/TLS دچار مشکل میشوند. به عنوان مثال به این سایت کلاهبرداری PayPal نگاه کنید:
سایت جعلی امنیتی Paypay
مطمئناً این سایت های کلاهبرداری قانونی به نظر می رسد. حتی دارای نماد قفل قانونی با رمزگذاری SSL/TLS است. متأسفانه برخی از مراجع صدور گواهینامه کاملاً معتبر نیستند. در این مورد، مرجع صادر کننده گواهی به این به وضوح جعلی است
وب سایت یکی از این موارد است. این نشان میدهد که حتی این روش نیز کاملاً ایمن نیست و باید با تطبیق محتوای داخل صفحه با URL مراقب باشید. اگر به یک سایت محبوب و شناخته شده می روید، همیشه قبل از ورود به سیستم، آدرس سایت را مستقیماً وارد کنید.
به دنبال نقشه سایت یا نوار جستجوی وب سایت باشید
هیچ چیزی به اندازه سایتی که فقط یک صفحه دارد، نمی گوید “این وب سایت یک کلاهبرداری است”. مطمئناً، دهه 90 مملو از وبسایتهای یک صفحهای بود که شامل مقادیر بیپایانی پیمایش میشد، مانند مکعب بدنام زمان، اما در زمان امروز، این نوع کارها انجام نمیشود. یک وب سایت خالی که سعی در جمع آوری اطلاعات شما دارد، وب سایتی است که به سادگی نمی توانید و نباید به آن اعتماد کنید.
بیشتر بخوانید»:🚀🚀🚀🚀🚀 ابزارهای هک
صفحه «درباره» را بررسی کنید
وبسایتهای قانونی از شما میخواهند که همه چیز را در مورد آنها بدانید. به این ترتیب، آنها یک صفحه «درباره» در پایین خواهند داشت که جزئیات آنها را نشان میدهد و معمولاً یک شرکت یا وبسایت کاملاً استاندارد را نشان میدهد. این یک روش استاندارد است و بیشتر وبسایتها صفحه «درباره» خود را در مراحل اولیه توسعه وبسایت میسازند. اگر صفحه درباره را نمیبینید، باید چند پرچم قرمز جدی برای شما ایجاد کند.
برای مثال، در اینجا در Comparitech، میتوانید به راحتی پیوندی به صفحه درباره ما و بسیاری از صفحات دیگر پیدا کنید که در پایین هر صفحه همه چیز را در مورد اینکه ما چه کسی هستیم، به شما میگویند:
صفحه «تماس» یا اطلاعات تماس را بررسی کنید
اگر چیزی وجود دارد که کلاهبرداران و کلاهبرداران نمیخواهند، این شماست که با آنها تماس میگیرید (مگر اینکه آنها شما را مجبور به نصب یک باجافزار ناخوشایند کنند که میخواهید برای خلاص شدن از شر آن هزینه بپردازید). به همین دلیل است که تقریباً هرگز یک صفحه تماس قانونی را در یک وب سایت جعلی نخواهید دید. سایت های امن تقریباً همیشه نوعی روش برای تماس با صاحبان سایت دارند، حتی اگر مجبور باشید کمی اطراف سایت را جستجو کنید. معتبرترین سایت ها دارای چندین راه ارتباطی هستند که معمولاً شامل آدرس های فیزیکی، آدرس ایمیل، شماره تلفن و سیستم های چت آنلاین می شود.
امنیت وب سایت های کوچک
این سایت های کلاهبرداری بسیار کوچک هستند. برای بسیاری ممکن است چند پرچم فقط بر اساس طراحی کلی بلند شود. با این حال، یک نگاه سریع نشان می دهد که دارای برخی از جنبه های مثبت و قابل اعتماد است، به ویژه، یک شماره تلفن تماس بسیار برجسته. این سایت همچنین شامل یک بخش کوچک درباره درباره در پایین، و همچنین چندین صفحه است که کارهایی که انجام می دهند را نشان می دهد. پس از بررسی برخی گزینههای دیگر، من هنوز سؤالات زیادی در مورد مشروعیت سایت دارم، مانند این که میتوانید بدون ثبت نام برای هیچ سرویس واقعی، پرداختی را ارسال کنید، اما سایت آن را از برخی از تقلبهای آشکارتر عبور میکند. و تست های کلاهبرداری
اگر وبسایتی که در آن هستید هیچ اطلاعات تماسی ندارد یا فقط آدرس ایمیلی ارائه میدهد که رسمی به نظر نمیرسد، به آن اعتماد نکنید.
املا و دستور زبان مناسب را بررسی کنید
هوو پسر این یک موضوع حساس است. آیا غلط املایی و دستور زبان در یک وب سایت به معنای جعلی بودن سایت است؟ لازم نیست. بسیاری از وبسایتهایی که در نویسندگان محتوای انگلیسی از کشورهایی که انگلیسی به عنوان زبان اول صحبت نمیشود، منتشر میشوند. با این واقعیت که بسیاری از سایتها واقعاً فقط تولید محتوا هستند، مواد ارزان قیمت و با کیفیت پایین را برای به دست آوردن پول زیادی از طریق تبلیغات تولید میکنند، و احتمالاً وبسایتهای زیادی پیدا خواهید کرد که مطمئناً کلاهبرداری یا کلاهبرداری نیستند. اما مملو از زبان انگلیسی ضعیف است.
حضور در رسانه های اجتماعی را بررسی کنید
کلاهبرداران آنلاین از یک اصل ساده پیروی می کنند: سریع ترین مسیر با کمترین زمان ممکن. برای این منظور، ایجاد و نگهداری سایتهای حضور فعال یا حتی نیمه فعال در رسانههای اجتماعی زمان و تلاش زیادی میبرد، چیزی که کلاهبرداران به سادگی از آن لذت نمیبرند. هر وب سایتی در رسانه های اجتماعی حضور نخواهد داشت و فقدان آن به هیچ وجه نشان دهنده جعلی بودن سایت نیست. با این حال، اگر حضور فعال در رسانه های اجتماعی را مشاهده کنید، احتمال جعلی بودن آن سایت به صفر می رسد.
در این راستا، حضور جعلی در رسانه های اجتماعی را بررسی کنید. برخی از سایتهای جعلی پستهای شبکههای اجتماعی جعلی را بهعنوان تصاویری در وبسایت گنجاندهاند که واقعاً نمیتوانید با آنها تعامل داشته باشید یا پستهای جعلی و پولی خواهند داشت تا سایت قانونیتر به نظر برسد. در این مورد، از حس بهتر خود استفاده کنید و سایر ویژگی های وب سایت را که نشان دهنده یک سایت امن و واقعی است، بررسی کنید.
11 روش چک کردن اسکم بودن سایت ها
از هر ده بزرگسال در جهان، یک نفر هر سال قربانی کلاهبرداری یا کلاهبرداری می شود. انواع کلاهبرداری های آنلاین با افزایش سایت های اینترنتی و پیشرفت فناوری همچنان در حال رشد هستند. برای محافظت از خود، در اینجا توصیهها و منابعی وجود دارد که به شما کمک میکند تشخیص دهید آیا یک وبسایت قانونی است یا یکی از سایت های کلاهبرداری است.
1 | با دقت به نوار آدرس و URL نگاه کنید
مطمئن شوید که سایت با نگاه کردن به نوار آدرس (URL) ایمن شده است تا ببینید آیا یک “s” در URL وجود دارد، که برای شروع باید مانند “https://” باشد یا نماد قفل در آن وجود دارد. نوار آدرس. این تضمینی در برابر یک سایت کلاهبرداری نیست، اما نشان می دهد که صاحب سایت از فرآیندهای رمزگذاری ایمن برای انتقال داده ها و محافظت از خود در برابر هکرها استفاده می کند.
2 | صفحه تماس را بررسی کنید
گزینه های تماس با شرکت را بررسی کنید. اگر چندین گزینه (تلفن، ایمیل، چت زنده یا آدرس فیزیکی) را نمی بینید، با احتیاط ادامه دهید.
3 | حضور شرکت در رسانه های اجتماعی را بررسی کنید
اکثر شرکت های قانونی دارای برخی از حضور و فعالیت در رسانه های اجتماعی هستند. اگر نمادهای رسانه های اجتماعی را در وب سایت آنها می بینید، ببینید آیا آنها واقعاً به یک کانال رسانه اجتماعی پیوند دارند یا خیر، و بررسی های شرکت را بررسی کنید و ببینید آیا می توانید کارمندان واقعی شرکت را در لینکدین پیدا کنید.
4 | نام دامنه را دوبار بررسی کنید
کلاهبرداران تمایل دارند نام های دامنه مشابهی ایجاد کنند تا کاربر را فریب دهند تا فکر کند در یک سایت قانونی مانند Yah00.com یا Amaz0b.net هستند و تغییرات ظریفی را ایجاد می کنند که ممکن است حتی متوجه آن نباشید. همیشه نوار آدرس را دوباره بررسی کنید تا ببینید آیا به وب سایتی هدایت شده اید که قانونی نیست.
5 | عصر دامنه را جستجو کنید
به راحتی می توان سن دامنه وب سایت را جستجو کرد. تأیید سن یک سایت به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که برای مدت زمان مشخصی فعالیت داشته است. سایت های کلاهبرداری و جعلی معمولاً عمر کوتاهی دارند زیرا زودتر ریشه کن می شوند و توسط صاحبان سایت های تجاری قانونی بسته می شوند.
از ردیاب دامنه Whois Lookup (https://whois.domaintools.com/) برای دریافت اطلاعاتی مانند نام دامنه ثبت شده در چه کسی، مکان آنها و مدت زمان فعال بودن وب سایت استفاده کنید.
بیشتر بخوانید»:🚀🚀🚀🚀🚀 برنامه ضد هک گوشی
6 | مراقب گرامر و املای ضعیف باشید
وب سایت های شرکتی قانونی در داشتن یک سایت حرفه ای دقت زیادی می کنند. بیش از حد اشتباهات املایی، نقطه گذاری، و دستور زبان می تواند به این معنی باشد که وب سایت به سرعت بالا می رود. اشتباهات تایپی گاه به گاه در یک وب سایت ممکن است رخ دهد، اما اشتباهات بیش از حد ممکن است به این معنی باشد که شما در یک سایت قانونی نیستید.
7 | سیاست حفظ حریم خصوصی وب سایت را تأیید کنید
قوانین و مقررات حفظ حریم خصوصی دادهها اکثر وبسایتها را ملزم میکنند که سیاستها و رویههایی را در مورد نحوه جمعآوری، استفاده، حفاظت و ذخیره دادههایشان به بازدیدکنندگان وبسایت ارائه کنند. اکثر سایت ها یک صفحه وب یا پیوند به یک سند ارائه می دهند که اطلاعات دقیقی را ارائه می دهد. به دنبال این اطلاعات باشید و قبل از ارائه هر گونه اطلاعات یا خرید آنلاین، آن را با دقت بخوانید.
8 | اسکن ویروس را اجرا کنید
یک آگهی یا پاپ آپ گاه به گاه ممکن است در برخی از وب سایت ها رخ دهد، اما محتوای تبلیغاتی بیش از حد که در بررسی شما از سایت اختلال ایجاد می کند یا شما را مجبور می کند روی پیوندهایی کلیک کنید تا به وب سایت های دیگر هدایت شوند، می تواند نشان دهنده یک سایت کلاهبرداری یا ناامن باشد.
چندین منبع رایگان برای اسکن ویروس ها، فیشینگ، بدافزارها و سایت های کلاهبرداری شناخته شده وجود دارد:
ویروس توتال
فیش تانک
هشدارهای کلاهبرداری FTC
9 | سایت را با گزارش شفافیت مرورگر ایمن Google اعتبارسنجی کنید
گزارش شفافیت مرور ایمن Google به شما امکان میدهد یک URL را در یک فیلد جایگذاری کنید. گزارشی در مورد اینکه آیا میتوانید به آن وبسایت اعتماد کنید یا خیر، به شما میدهد. پس یک روش ساده برای تشخیص سایت های کلاهبرداری است.
10 | اگر برای درست بودن خیلی خوب است، از آنجا دور شوید
اگرچه برای برخی از خردهفروشان، ارائه تخفیفهای قیمت زیادی برای کالاها برای جابجایی موجودی یا تبلیغ یک محصول یا خدمات جدید، یک روش معمول است، اگر سایتی را پیدا کردید که معاملهای باورنکردنی ارائه میدهد، قبل از ادامه دادن دو بار فکر کنید. اگر خیلی خوب است که درست باشد، پس احتمالاً قانونی نیست.
11 | تحقیق خود را انجام دهید
یک جستجوی آنلاین ساده برای بررسی های شرکت، چیزهای زیادی در مورد کسب و کار به شما می گوید. ببینید بررسیها چقدر اخیر هستند و آیا پاسخهای فعالانه شرکت را میبینید (در صورت وجود).
نتیجه
سایت های کلاهبرداری می توانند به عنوان وب سایت هایی شناخته شوند که همه ی اطلاعات شما را می گیرند. البته گاهی هم سایت هایی هستند که فقط یک شماره تلفن از شما می خواهند . این شماره تلفنی که شما در این وب سایت ها ثبت می کنید می تواند باعث شود که افراد مختلف با شما تماس بگیرند. به عنوان مثال افراد زیادی هستند که می گویند شماره های ناشناس از کشور های دیگر با آن ها تماس می گیرند. این تماس ها در واقع تماس هایی هستند که برای خالی کردن اعتبار سیم کارت شما گرفته می شوند.
رعایت امنیت در فضای مجازی به عنوان یکی ازز اصول استفاده از این فضا است!. بنابراین باید هر روز با استفاده از روش هایی که در اختیارتان هست تلاش کنید که از هک دوری کنید. با توجه به هک های مختلفی که روزانه صورت می گیرد شما باید کاملا آگاه باشید. به شما پیشنهاد می کنیم که علاوه بر استفاده از نرم افزار های آنتی ویروس حتما نرم افزار های خود را به روز رسانی کنید.