گوگل ادموب (Admob) چیست؟+مزایا و معایب استفاده+مقایسه با Adsense 🟢
نوامبر 11, 2023ریلز اینستاگرام (Reels) چیست؟ + مزایا و نکات استفاده از آن+11 نوع محتوای دیگر🟢
نوامبر 13, 2023جستجوی شما برای «پرستاشاپ چیست؟» اینجا به پایان می رسد. از آنجایی که شما در حال خواندن این پست هستید، یک چیز واضح است که شما در حال امتحان کردن قدرت خود در تجارت الکترونیک هستید. و شما باید با پلتفرم های تجارت الکترونیک موجود غرق شوید. در این آموزش برای مبتدیان، خواهید آموخت که پرستاشاپ چیست و چرا در بین توسعه دهندگان وب تجارت الکترونیک در سراسر جهان مورد تقاضا است. در این مقاله می خواهیم به شما پرستاشاپ را به طور کامل برای شما توضیح دهیم.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
پرستاشاپ چیست؟
ایجاد یک فروشگاه آنلاین می تواند ترسناک باشد، به خصوص زمانی که شما چندان با پلتفرم های موجود و سطح عملکرد آنها آشنایی ندارید. و من کاملاً درک می کنم که انتخاب بهترین مناسب برای فروشگاه شما چقدر دشوار است. تمامی پلتفرمهای تجارت الکترونیک مجموعهای از ویژگیها، سهولت استفاده و سطح انعطافپذیری خاص خود را دارند. بنابراین، هنگام تعیین پلتفرم برای کسب و کار خود باید بسیار مراقب باشید. زیرا بعداً نقش بسزایی در موفقیت یا شکست فروشگاه شما خواهد داشت.
اگر بعداً پلتفرم انتخابی را دوست نداشتید، نمیتوانید به پلتفرم دیگری بروید. به همین دلیل است که قبل از نهایی کردن هر پلتفرم تجارت الکترونیکی، باید تصمیم خود را در نظر بگیرید و تمام چشم اندازها را در نظر بگیرید. بنابراین، برای کمک به شما در کشف بهترین پلتفرم تجارت الکترونیک در اینجا بررسی جامع PrestaShop است. بنابراین بررسی کنید و تصمیم بگیرید که آیا پرستاشاپ برای شما کار نمی کند یا خیر.
پرستاشاپ یک پلتفرم تجارت الکترونیک منبع باز آزادانه است. این یکی از بهترین پلتفرم های تجارت الکترونیک منبع باز با ویژگی های خارج از جعبه است که آن را حتی قوی تر می کند. این بر روی PHP کار می کند و می تواند به بازرگانان تجاری کمک کند تا وب سایت های تجارت الکترونیک جامع همراه با عملکرد شگفت انگیز بسازند.
نکته مهم!
در حال حاضر حدود 270000 فروشگاه آنلاین در سراسر جهان توسط پرستاشاپ ارائه می شود. هزاران توسعه دهنده و بیش از 250 آژانس دارد که نوآوری می کنند و فعالانه در رشد پرستاشاپ شرکت می کنند. پرستاشاپ کاملا شبیه وردپرس است. با این حال، آنچه که وردپرس قادر به انجام آن است، کمی با آنچه پرستاشاپ است متفاوت است. پرستاشاپ صرفاً با تجارت الکترونیک هماهنگ است، در حالی که وردپرس یک پلت فرم عالی هم برای وبلاگ نویسی و هم برای تجارت الکترونیک است.
پرستاشاپ یکی از قویترین پلتفرمهای سازنده وبسایت تجارت الکترونیک است و یک رابط بصری فوقالعاده برای مدیریت فروشگاه آنلاین شما به خوبی دارد. صدها ماژول برای تقویت کارایی این نرم افزار ارائه می دهد.
برخی از ویژگیهای چشمگیر پرستاشاپ مانند طرحهای پشتیبانگیری پیشرفته، قابلیت اطمینان بالا و دسترسی آسان به کاربران اجازه میدهد تا کسب و کار خود را افزایش دهند و اعتبار سایت را افزایش دهند. در اینجا می خواهم چندین ویژگی دیگر را معرفی کنم که می توان از آنها برای بهبود بهره وری کلی این پلت فرم تجارت الکترونیک فوق العاده استفاده کرد.
ویژگی های پرستاشاپ چیست؟
پرستاشاپ بیش از سیصد ویژگی داخلی دارد که به شما امکان می دهد روش های پرداخت، حمل و نقل، فهرست محصولات، تامین کنندگان و خریداران را مدیریت کنید. پرستاشاپ از یک سیستم قالب وب استفاده می کند که به شما امکان می دهد تم فروشگاه را سفارشی کنید و از ماژول های افزودنی استفاده کنید. در حالی که برای ایجاد تم پرستاشاپ به یک تم ساز قوی پرستاشاپ نیاز دارید که می تواند به شما کمک کند تا نوع تم خود را مطابق با مشخصات خود بسازید. همچنین می توانید در مورد بهترین ارائه دهندگان هاست پرستاشاپ مطالعه کنید.
1. سهولت استفاده
از آنجایی که بکاند پرستاشاپ کمی فنیتر است، راهاندازی آن زمان میبرد. شما نسخه ی نمایشی آنلاین را از نسخه ی نمایشی PrestaShop می گیرید که شامل فروشگاه جلویی و همچنین دفتر پشتیبان می شود. به راحتی می توانید آن را روی دسکتاپ، تبلت، تلفن همراه با تمام ویژگی های مورد نظر تجسم کنید. از آنجایی که پرستاشاپ برای راه اندازی کمی زمان می برد، اما ارزش صبر کردن را دارد. نصب پرستاشاپ و استفاده از آن بسیار آسان است. این یک فروشگاه آنلاین کاملاً واکنش گرا را در کمترین زمان برای شما فراهم می کند.
2. رایگان و متن باز
پرستاشاپ یک پلتفرم کاملا رایگان و متن باز است که به شما امکان می دهد در عرض چند دقیقه یک سایت کاملاً قابل تنظیم بسازید. پرستاشاپ توسعه وب سایت تجارت الکترونیک را آسان تر و در دسترس تر می کند. این CMS تجارت الکترونیک باورنکردنی در 65 کشور با بیش از یک میلیون عضو جامعه منبع باز فعال وجود دارد.
و این یکی از بزرگترین جامعه منبع باز جهان را تشکیل می دهد. این انجمن به طور مداوم در بهبود پلت فرم کمک می کند. آنها قبلاً به نقاط عطفی مانند ارائه بیش از 75 مترجم رایگان و بیش از 60 ماژول پرداخت سازگار با پرستاشاپ دست یافته اند. و هر پیشرفتی باعث می شود پرستاشاپ به پلتفرمی بزرگتر از همیشه تبدیل شود.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀» نکات استوری اینستاگرام
3. Google Rich Snippets
بدون شک گوگل ستون فقرات ترافیک وب سایت شماست. و باید بداند که وب سایت شما چیست و چه خدماتی را ارائه می دهید تا بتواند وب سایت شما را از دیگران متمایز کند. در نتیجه، می تواند بدون هیچ مشکلی ترافیک سایت شما را جذب کند. و اینجاست که باید از ریچ اسنیپت ها استفاده کنید. می توانید از ریچ اسنیپت ها استفاده کنید تا وب سایت خود را از رقبای خود متفاوت نگه دارید. میتوانید افزونهای را در بازار پرستاشاپ بیابید که بهطور خاص این فرآیند را سادهسازی میکند.
4. بازاریابی
پرستاشاپ به شما این امکان را می دهد که ویژگی های سفارشی را به وب سایت خود اضافه کنید تا آن را گسترده کنید. و این لیست شامل حالت تخفیف، ارسال رایگان، پیشنهادات ویژه، بازاریابی ایمیلی، برنامه نویسی وابسته، بسته بندی هدیه، کدهای کوپن و بسیاری موارد دیگر است.
5. درگاه های پرداخت
برای یک سایت تجارت الکترونیک، راه اندازی درگاه های پرداخت بسیار مهم است. و پرستاشاپ از مجموعه ای از درگاه های پرداخت مانند PayPal، Amazon Pay، Worldpay، Discover Global Network، First Data و Authorize.Net پشتیبانی می کند. همچنین، بیش از 250 ارائه دهنده پرداخت به عنوان افزودنی دارد.
6. سفارشی سازی آسان
زمان وب سایت های کسل کننده و معمولی گذشته است، پرستاشاپ با ماژول های مختلفی مانند فروش متقابل، اشتراک خبرنامه عرضه می شود که تنها با یک کلیک فعال می شوند. این ماژول ها می توانند به شما کمک کنند تا سایت را مطابق با نیاز خود سفارشی کنید. شما بیش از 5000 ماژول و تم را در بازار در پرستاشاپ خواهید دید.
هدف اصلی پرستاشاپ؟
اولین و مهمتر از همه پرستاشاپ رایگان و یک راه حل متن باز برای فروشگاه آنلاین شما است. جالب توجه است که پرستاشاپ یک راه اندازی میزبانی با یک کلیک نیز ارائه می دهد. برای شروع کار برای مبتدیان واقعا مفید است. از آنجایی که پرستاشاپ یک راه حل منبع باز است که به این معنی است که شما پشتیبانی زیادی دریافت خواهید کرد. بنابراین، اگر در جایی گیر کردید، می توانید برای راه حل به انجمن ها و مستندات بروید.
به همین ترتیب، مخزن عظیم تم ها و ماژول های پرستاشاپ را کاوش کنید و برای ساخت فروشگاه خود، تم های رایگان پرستاشاپ را انتخاب کنید. و هر تعداد ماژول که می خواهید و هر طور که می خواهید استفاده کنید. همچنین می توانید بخوانید چگونه از پرستاشاپ به ووکامرس مهاجرت کنیم؟
مزایا و معایب استفاده از پرستاشاپ
PrestaShop، منبع باز، راه حل تجارت الکترونیکی غنی از ویژگی ها در سال 2007 تاسیس شد. با استفاده از PrestaShop، می توانید فروشگاه هایی را در فضای ابری یا از طریق خود میزبانی راه اندازی کنید. در حال حاضر، پرستاشاپ به 65 زبان بین المللی در دسترس است و 1.25 هزار فروشگاه آنلاین در سراسر جهان از آن استفاده می کنند. استفاده از این پلتفرم تجارت الکترونیک آسان است و یک رابط فروشگاه آنلاین قدرتمند پاسخگو برای خریداران خود ارائه می دهد.
اگرچه رایگان است، اما دارای مجموعه گسترده ای از ویژگی های افزودنی است. کاربران PrestaShop را به عنوان قابل اعتمادترین راه حل های خرید آنلاین می دانند که نوید یک تجربه کاربری فوق العاده را می دهد. مانند هر تجارت الکترونیک دیگری، تجارت الکترونیک پرستاشاپ نیز مزایا و معایب خود را دارد. اگر مشتاقانه منتظر توسعه فروشگاه پرستاشاپ هستید، این مقاله به شما کمک می کند تا از مزایا و معایب آن مطلع شوید. اجازه دهید به جزئیات بپردازیم؛
مزایای پرستاشاپ:
1. نصب آسان
نصب پرستاشاپ آسان است. از وب سایت رسمی، باید فایل را دانلود کنید. پس از دانلود فایل، ایجاد یک فروشگاه آنلاین پاسخگو و کارآمد تنها با چند کلیک فاصله دارد. از آنجایی که اندازه فایل 6 مگابایت است، استقرار این پلتفرم تجارت الکترونیک حتی برای کاربرانی که اتصال اینترنت کندی دارند، کار وحشتناکی نیست.
2. بودجه پسند
مقرون به صرفه است. این سبد خرید منبع باز بدون هزینه است. تاجرانی که به دنبال حداقل سرمایه گذاری هستند می توانند به پرستاشاپ وابسته باشند زیرا برای راه اندازی فروشگاه آنلاین با استفاده از پرستاشاپ مجوز لازم نیست.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀» لاتاری
3. کاربر پسند
طراحی سفارشی پرستاشاپ راحت و ساده است. برای راه اندازی فروشگاه الکترونیکی پرستاشاپ به دانش فنی نیاز نیست. دارای طراحی ساده و رابط کاربری پسندی است. صاحب فروشگاه با حداقل دانش فنی می تواند به راحتی وب سایت را مدیریت و نگهداری کند. بیش از 25000 افزونه برای پرستاشاپ موجود است. این افزونه ها ایجاد و عملکرد فروشگاه را راحت می کند.
4. سفارشی سازی آسان
سفارشی کردن سایت خرید با استفاده از پرستاشاپ آسان است. طبق نیاز، اضافه کردن یا حذف ویژگی ها نیز آسان است. پرستاشاپ بسیار منعطف است، بنابراین به راحتی می توان مناطق خاصی از فروشگاه را در طول توسعه وب سایت پرستاشاپ شخصی کرد.
5. کمک های جمعیت شناختی
پرستاشاپ از چندین ارز و زبان پشتیبانی می کند. از این رو محلی سازی ساده است. کمک های جمعیت شناختی به فروشگاه های PrestaShop کمک می کند تا به طور موثر در سراسر جهان فعالیت کنند. امروزه فروشگاه های مستقر در پرستاشاپ به طور موثر از ایالات متحده آمریکا، هند، کانادا، بریتانیا، آلمان، چین و ژاپن کار می کنند. اگرچه پشتیبانی کامل فقط برای انگلیسی و فرانسوی ارائه می شود، وب سایت می تواند تقریباً به 40 تا 45 زبان ترجمه کند.
6. پرداخت مطمئن
جذابیت اصلی پرستاشاپ درگاه های پرداخت مطمئن و راحت است. آنها از گزینه های پرداخت مانند Google Checkout و PayPal استفاده می کنند. این روش های پرداخت امن هستند و هیچ نگرانی در مورد فعالیت های کلاهبرداری وجود ندارد. همچنین تراکنش های امن از طریق سیستم پروتکل SSL پردازش می شوند. علاوه بر این، پرستاشاپ از فرآیند پرداخت یک صفحه ای پشتیبانی می کند که خرید محصول را افزایش می دهد.
علاوه بر این ویژگی های مهم، پرستاشاپ برخی از ویژگی های خارج از جعبه را نیز ارائه می کند. این ویژگی ها شامل ابزارهای تبلیغاتی رایگان مانند اتوماسیون پیگیری ایمیل، کوپن ها، معاملات، کوپن ها است. «محصولات اخیراً مشاهده شده»، مدیریت بازگشت کالا و ردیابی سفارش، ویژگیهای داخلی برای راحتی کاربران هستند.
معایب پرستاشاپ:
حال، اجازه دهید به معایب پرستاشاپ نگاه کنیم. مانند هر راه حل خرید دیگری، پرستاشاپ نیز محدودیت هایی دارد.
1. مقیاس پذیری محدود
مقیاس پذیری محدود یک اشکال مهم پرستاشاپ است. این پلتفرم تجارت الکترونیک برای فروشگاه های کوچک و متوسط مناسب است. اما زمانی که پلتفرم نیاز به گسترش دارد، پرستاشاپ انتخاب ایده آلی نیست.
2. طراحی غیر حرفه ای
برای فروشگاه های کم هزینه، پرستاشاپ طراحی مناسبی دارد. اما برای فروشگاه های بزرگ، این طرح جذاب و مناسب نیست. طراحی های پرستاشاپ با وجود اینکه دارای عملکردهای ضروری است، فاقد حس حرفه ای است.
3. تیم پشتیبانی رسمی وجود ندارد
شما کارشناسان یا تیم پشتیبانی پرستاشاپ را پیدا نخواهید کرد. این مهمترین نقطه ضعف این پلتفرم تجارت الکترونیک است. با این حال، کاربران این را به عنوان یک نقطه ضعف در نظر نمی گیرند، زیرا بیش از 700000 عضو فعال (در صفحات پشتیبانی) وجود دارند که همیشه در صورت بروز سردرگمی از کاربران پشتیبانی می کنند.
مقایسه ووکامرس و Prestashop
شما با پرستاشاپ و ووکامرس به تمام قابلیتهای ضروری تجارت الکترونیکی که نیاز دارید دسترسی دارید. این قابلیت ها شامل ایجاد و فروش محصولات، دریافت پرداخت ها، مدیریت سفارشات و غیره است. با این وجود، هر پلتفرم دارای چندین ویژگی بیشتر از حداقل امکانات است. در بخشهای بعدی بیشتر به ویژگیهای متمایز PrestaShop در مقابل WooCommerce خواهیم پرداخت. بیایید ابتدا یک مرور مختصر از هر یک از این پلتفرم ها ارائه دهیم.
با کمک پلتفرم تجارت الکترونیک خود میزبان PrestaShop، می توانید یک فروشگاه آنلاین پیشرفته ایجاد و ایجاد کنید. علاوه بر این، این برنامه منبع باز است و بیش از 1000 داوطلب به طور خستگی ناپذیر برای بهبود آن کار می کنند:
مشارکت کنندگان پرستاشاپ
از طرف دیگر، WooCommerce افزونه ای است که در بالای سیستم مدیریت محتوای وردپرس (CMS) ایجاد شده است. اما این بسیار بیشتر از یک افزونه ساده است. با استفاده از آن، میتوانید تمامی ویژگیهایی را که CMS را بسیار جذاب میکند، در حالی که وردپرس را به یک پلتفرم کاملاً کاربردی تجارت الکترونیک تبدیل میکنید، حفظ کنید.
واضح است که چرا PrestaShop و WooCommerce در صنعت تجارت الکترونیک بسیار محبوب هستند اگر نگاه دقیق تری به آنها بیندازید. پس از یک مقدمه کوتاه، بیایید WooCommerce و PrestaShop را به طور عمیق با هم مقایسه کنیم.
PrestaShop در مقابل WooCommerce: سهولت استفاده
ایجاد اولین فروشگاه آنلاین شما می تواند کار زیادی باشد، بنابراین شما در حالت ایده آل می خواهید از پلتفرمی استفاده کنید که این فرآیند را تا حد امکان بدون دردسر کند. پس از آن می توانید بلافاصله کار روی افزودن محصولات جدید و یافتن مشتریان را شروع کنید.
پرستاشاپ نیاز دارد که برنامه را دانلود و بر روی سرور خود نصب کنید. با این حال، نصب آن بسیار آسان است، به خصوص هنگام استفاده از cPanel Softaculous. صرف نظر از این، پس از نصب پرستاشاپ، به داشبوردی دسترسی خواهید داشت که به شکل زیر است:
پرستاشاپ امتیازاتی را برای ظاهر تمیز خود دریافت می کند، چیزی که بلافاصله متوجه آن خواهید شد. همچنین میتوانید از صفحه اصلی داشبورد، عملکرد فروشگاه خود را به صورت چشم پرنده دریافت کنید، که یک افزودنی فوقالعاده است.
برای قرار دادن اولین محصول خود باید از صفحه کاتالوگ → محصولات → محصول جدید دیدن کنید. پس از رسیدن به آنجا، می توانید با ویرایشگر محصول کاربرپسند PrestaShop آزمایش کنید:
افزودن محصول جدید در پرستاشاپ
ویرایشگر شامل گزینه هایی برای افزودن نام محصول، توضیحات و تصاویر است. همچنین میتوانید برخی از تنظیمات اولیه بهینهسازی موتور جستجو (SEO)، انتخابهای حمل و نقل و موارد دیگر را در صورت مرور برگههای آن بیابید.
به طور کلی، تا زمانی که از قبل تصاویر و توضیحاتی را آماده کرده باشید، راه اندازی یک محصول جدید با استفاده از پرستاشاپ نباید زمان زیادی از شما ببرد. بقیه به لطف رابط کاربر پسند آن به سرعت قابل کنترل هستند.
قبل از اینکه بتوانید افزونه WooCommerce را نصب کنید، وب سایت وردپرس شما باید عملیاتی باشد. اما با توجه به اینکه بسیاری از ارائه دهندگان سایت با کمال میل وردپرس را برای شما راه اندازی می کنند، این در واقع بسیار ساده است.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀» حذف تبلیغات در گوشی
هنگامی که WooCommerce نصب و فعال شد، یک تب جدید در داشبورد وردپرس شما ظاهر می شود:
ویژگی های جدید ووکامرس
همه تنظیمات WooCommerce شما در دسترس هستند و به راحتی از تنظیمات پیش فرض وردپرس شما قابل تشخیص هستند. برای افزودن یک محصول جدید، به سادگی به برگه محصولات → افزودن جدید بروید:
در آنجا، خود را در مقابل ویرایشگر سنتی وردپرس با اضافات زیر خواهید دید:
اگر تا به حال یک پست یا صفحه وردپرس نوشته باشید، به راحتی می توانید محصولات جدید WooCommerce را اضافه کنید. از این گذشته، فقط چند انتخاب جدید وجود دارد که باید با آنها آشنا شوید، و اکثر آنها به وضوح توضیح داده شده اند:
به طور کلی، PrestaShop و WooCommerce هر دو نسبتاً ساده هستند. اگر قبلاً با وردپرس آشنایی دارید، WooCommerce یک مزیت کوچک دارد، اما به غیر از آن، ما این اولین مسابقه WooCommerce و PrestaShop را مساوی میدانیم.
با این حال، به خاطر داشته باشید که پرستاشاپ تمایل دارد با هر ارتقاء بزرگ، تغییراتی در رابط کاربری خود ایجاد کند، که می تواند اوضاع را کمی پیچیده تر کند. اگر این را در نظر بگیرید، جدول به نفع وردپرس تغییر می کند.
PrestaShop در مقابل WooCommerce: مدیریت فروشگاه
پلت فرم تجارت الکترونیک ایده آل به شما قابلیت های زیادی برای مدیریت فروشگاه خود می دهد، صرف نظر از اینکه کدام یک را انتخاب می کنید. بنابراین باید به انواع روش های پرداخت، تنظیمات مدیریت سفارش و بسیاری موارد دیگر دسترسی داشته باشید. اگر این کار را به این صورت انجام دهید، مسئولیت کامل نحوه عملکرد فروشگاه خود را بر عهده خواهید داشت.
وقتی نوبت به این می رسد، پرستاشاپ ارائه می دهد. صفحه پارامترهای فروشگاه را در داشبورد خود بررسی کنید تا تمام تنظیماتی که پلتفرم ارائه می دهد را ببینید. از آنجا، میتوانید از پیکربندی تنظیمات امنیتی پیچیده تا فعال کردن گواهی SSL برای فروشگاه خود مراقبت کنید:
چک ها و حواله های بانکی هر دو توسط پرستاشاپ در خارج از جعبه در مورد گزینه های پرداخت پشتیبانی می شوند. با این حال، احتمالاً ترجیح می دهید از چیزی مدرن تر مانند PayPal استفاده کنید. اگرچه نیاز به استفاده از ماژولها دارید، اما ادغام سایر کانالهای پرداخت ساده است
نتیجه
مطمئنم از کار با پرستاشاپ لذت خواهید برد. با این حال، CMS های تجارت الکترونیک دیگری نیز وجود دارد که می توانید فروشگاه خود را با آنها راه اندازی کنید. و می توانید آنها را به طور کامل با پرستاشاپ مقایسه کنید، به عنوان مثال Magento در مقابل PrestaShop و بسیاری از گزینه های دیگر در لیست وجود دارد. اگرچه مهم نیست که برای چه هدفی یک وب سایت ایجاد می کنید، چه یک فروشگاه آنلاین باشد یا یک وب سایت وبلاگ ساده، عنصر اصلی که می تواند به شما در ایجاد یک وب سایت به راحتی کمک کند، یک نرم افزار سازنده وب سایت مناسب است.
هیچ سازنده وب سایت دیگری نمی تواند بهتر از TemplateToaster به شما خدمت کند، آن هم بدون هیچ تجربه فنی. و بهترین چیز در مورد TemplateToaster این است که به شما امکانات طراحی آفلاین نیز می دهد. پس آن را امتحان کنید و تجربه خود را در نظرات به من بگویید.