افزایش سرعت شارژ گوشی + معرفی 10 روش کاربردی+7 مشکل شارژ گوشی🟢
سپتامبر 30, 2023آموزش فتوشاپ + معرفی وب سایت های آموزشی+شغل های فتوشاپ+برنامه مشابه💥
اکتبر 3, 2023بر کسی پوشیده نیست که فناوری مورد استفاده ما در صورت عدم ایمن سازی مناسب می تواند ما را به هدفی برای ویروس ها و حملات سایبری تبدیل کند. وقتی صحبت از استفاده از دستگاه تلفن همراه می شود، هیچ دفترچه راهنمای همراه تلفن وجود ندارد تا امنیت تلفن همراه را به کاربر آموزش دهد. علاوه بر این، تهدیدها همیشه بر اساس عادات ما در حال تکامل و تنظیم هستند. برای اینکه به شما کمک کنیم دستگاه خود را به روشی ایمن پیمایش کنید، ما یک اینفوگرافیک ایجاد کردیم که شامل 8 نکته امنیتی تلفن همراه برای ایمن نگه داشتن دستگاه شما است. برای اینکه نکات امنیت گوشی هوشمند خود را بدانید با ما همراه باشید!.
8 مورد نکات امنیت گوشی مهم
1) تلفن خود را قفل نگه دارید
یک تهدید بالقوه دزدیده شدن دستگاه شما است که می تواند به سارق دسترسی کامل به اطلاعات شخصی شما بدهد. برای جلوگیری از این امر، حتما یک قفل روی صفحه نمایش خود داشته باشید. این که این رمز عبور، الگو، اثر انگشت یا تشخیص چهره باشد به شما و قابلیتهای دستگاهتان بستگی دارد.
هنگام فعال کردن صفحه قفل، این گزینه را خواهید داشت که انتخاب کنید تا چه مدت تلفن می تواند قبل از قفل کردن بیکار باشد. حتماً کوتاه ترین زمان را انتخاب کنید. این کار با فعال کردن خودکار صفحه قفل حتی اگر فراموش کرده باشید که آن را قفل کنید، از شما محافظت می کند. همچنین باتری شما را ذخیره می کند زیرا صفحه نمایش پس از مدت زمان تعیین شده تاریک می شود.
2) رمزهای عبور امن را تنظیم کنید
یکی از نکات امنیت گوشی این است که تنظیم رمزهای عبور قوی روی برنامه های شما، حدس زدن آنها را برای هکرها سخت تر می کند. همچنین پیشنهاد می شود برای هر برنامه یک رمز عبور متفاوت تنظیم کنید. به این ترتیب اگر یک رمز عبور کشف شود، هکر به تمام اطلاعات شما دسترسی نخواهد داشت.
نه تنها دستگاه های شخصی نگران کننده هستند، بلکه دستگاه های حرفه ای نیز در معرض خطر هستند. طبق گزارش Verizon Mobile Security Index 2018، تنها 39 درصد از کاربران دستگاه های تلفن همراه در شرکت ها همه رمزهای عبور پیش فرض را تغییر می دهند و تنها 38 درصد از احراز هویت دو مرحله ای قوی در دستگاه های تلفن همراه خود استفاده می کنند. داشتن رمزهای عبور ضعیف می تواند کل یک سازمان را در معرض خطر قرار دهد.
3) سیستم عامل دستگاه خود را به روز نگه دارید
به روز رسانی سیستم عامل تلفن همراه برای بهبود تجربه شما در نظر گرفته شده است. این نکته از نکات امنیت گوشی می تواند شامل هر چیزی از عملکرد گرفته تا امنیت باشد. اگرچه اغلب اتفاق میافتد و کاربران تمایل دارند به سرعت روی آن کلیک کنند یا از دستگاه بخواهند در آینده به آنها یادآوری کند، مهم است که با آنها بهروز بمانید. این بهروزرسانیها میتوانند از هر دو دستگاه iOS و Android در برابر تهدیدات تازه کشف شده محافظت کنند. برای بررسی بهروز بودن سیستمعامل گوشی، به «درباره تلفن» یا «عمومی» بروید و روی «بهروزرسانیهای سیستم» یا «بهروزرسانی نرمافزار» کلیک کنید.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀» هک شدن اینستا
4) به Wifi امن وصل شوید
زیبایی دستگاه های تلفن همراه این است که ما می توانیم در هر کجا و هر کجا که می رویم به اینترنت دسترسی داشته باشیم. یکی از اولین کارهایی که در رستوران یا خانه دوست انجام می دهیم، جستجوی وای فای است. در حالی که وای فای رایگان می تواند ما را در داده ها ذخیره کند، مهم است که مراقب شبکه های ناامن باشیم. 09158700167 207
برای ایمن ماندن در هنگام استفاده از وای فای عمومی، حتما به یک شبکه خصوصی مجازی یا VPN متصل شوید. Panda VPN را برای Android بررسی کنید، که به شما امکان می دهد از اتصال Wi-Fi ایمن حتی در شبکه های عمومی لذت ببرید. تغییر شبکه مجازی از موقعیت مکانی شما محافظت می کند و اطلاعات شما را از چشمان کنجکاو دور نگه می دارد. از طرف دیگر، مطمئن شوید که Wifi خود را ایمن نگه دارید تا از دسترسی دیگران به شبکه شما جلوگیری شود.
5) مراقب دانلودها باشید
هنگامی که برنامه ها را دانلود می کنید، مطمئن شوید که آنها را از فروشگاه های رسمی برنامه دانلود کرده و بررسی ها را بررسی کنید. مجرمان سایبری اپلیکیشن های موبایلی سرکشی ایجاد می کنند که از برندهای مورد اعتماد تقلید می کنند تا اطلاعات محرمانه کاربران را به دست آورند. برای جلوگیری از این دام، حتما به تعداد بررسی ها، آخرین به روز رسانی و اطلاعات تماس سازمان نگاه کنید.
6) گوشی خود را جیلبریک یا روت نکنید
جیلبریک یا روت کردن گوشی زمانی است که قفل گوشی خود را باز می کنید و محافظی را که سازنده ها در نظر گرفته اند حذف می کنید تا بتوانید به هر چیزی که می خواهید دسترسی داشته باشید. ممکن است وسوسه انگیز باشد که گوشی خود را برای دسترسی به فروشگاه های برنامه غیر از فروشگاه های رسمی، جیلبریک یا روت کنید، اما این شما را در معرض خطر بالایی قرار می دهد. برنامه های موجود در این فروشگاه های غیرقانونی بررسی نشده اند و می توانند به راحتی گوشی شما را هک کرده و اطلاعات شما را بدزدند.
7) داده های خود را رمزگذاری کنید
گوشی هوشمند شما داده های زیادی را در خود جای می دهد. اگر گم یا دزدیده شود، ایمیلها، مخاطبین، اطلاعات مالی و موارد دیگر میتوانند در خطر باشند. برای محافظت از داده های تلفن همراه خود، می توانید مطمئن شوید که داده ها رمزگذاری شده اند. داده های رمزگذاری شده به شکلی غیرقابل خواندن ذخیره می شوند تا قابل درک نباشند.
اکثر تلفن ها دارای تنظیمات رمزگذاری هستند که می توانید آن را در منوی امنیتی فعال کنید. برای بررسی اینکه آیا دستگاه iOS شما رمزگذاری شده است، به منوی تنظیمات بروید و سپس روی «Touch ID & Passcode» کلیک کنید. از شما می خواهد که کد صفحه قفل خود را وارد کنید. سپس به پایین صفحه بروید، جایی که باید عبارت «محافظت از دادهها فعال است».
برای رمزگذاری اندروید، ابتدا باید مطمئن شوید که دستگاه شما 80 درصد شارژ شده است و قبل از ادامه، گوشی خود را روت کنید. پس از انجام این کارها، به «Security» بروید و «Encrypt Phone» را انتخاب کنید. اگر دستگاه خود را شارژ نکنید، آن را روت نکنید یا فرآیند رمزگذاری را قطع نکنید، ممکن است تمام اطلاعات خود را از دست بدهید. رمزگذاری ممکن است یک ساعت یا بیشتر طول بکشد.
8) نرم افزار آنتی ویروس را نصب کنید
احتمالاً در مورد برنامه های ضد ویروس برای لپ تاپ یا رومیزی شنیده اید. اما رایانه های دستی شما یا همان گوشی هوشمند نیز می توانند از آنها بهره مند شوند. این برنامه ها می توانند در برابر ویروس ها و تلاش های هک محافظت کنند. برخی از نرم افزارها مانند نرم افزار آنتی ویروس رایگان Panda دارای ویژگی های VPN به عنوان یک امتیاز اضافی هستند.
گوشیهای هوشمند رایانههای جیبی هستند که میتوانند تمام دادههای مهم و اطلاعات شخصی شما را در خود نگه دارند. رعایت این نکات امنیتی موبایل به شما کمک می کند از دستگاه خود محافظت کنید.
افرادی هستند که می خواهند امن ترین حالت ممکن را در گوشی های هوشمند خود داشته باشند. این افراد معمولا اطلاعات بسیار مهم و سری ای را در گوشی های هوشمند خودشان نگهداری می کنند. به همین دلیل در ادامه مقاله می خواهیم اندروید و iOS را مقایسه کنیم. این دو سیستم عامل از نظرات مختلفی متفاوت هستند. پس برای این که بیشتر در مورد آن ها بدانید در ادامه به شما نکات امنیت گوشی اندروید و iOS را ارائه می کنیم.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀» هک شدن لپ تاپ
تفاوت امنیت اندروید و iOS
1-کد منبع امنیت کدام منبع بهتری دارد؟
هر دو سیستم تکنیک های مختلفی برای پرداختن به امنیت کد منبع دارند. اندروید و آیفون از محدودیتها به روشهای متضاد استفاده میکنند تا کاربران را از ویروسها و نقض اطلاعات در امان نگه دارند. این بدان معنا نیست که نمی توان در هر سیستم تلفن همراه بهبودهایی ایجاد کرد. در هر صورت باید نکات امنیت گوشی را رعایت کنید.
کد آیفون
اپل از پلتفرمی استفاده می کند که با اجرای کد امن از شما محافظت می کند. از یک محیط توسعه یکپارچه (IDE) استفاده می کند تا کد امضای برنامه هایتان را در اختیار شما قرار دهد. هنگامی که از آیفون استفاده می کنید، به دلیل کد منبع بسته نصب شده، ممکن است برای هکرها سخت تر باشد که به دستگاه شما نفوذ کنند.
اپل کد منبع خود را برای توسعه دهندگان برنامه منتشر نمی کند، به این معنی که شما نمی توانید کد آیفون را به راحتی تغییر دهید. اگر نمیتوانید کد را دستکاری کنید، فرصتی برای تغییر تنظیمات امنیتی که برای محافظت از دادههایتان وجود دارد، ندارید.
این بدان معنا نیست که شکستن کدگذاری غیرممکن است. اگر از چیزی غیر از اپ استور استفاده می کنید، همچنان می توانید یک پیوند مخرب دانلود کنید. برخی از کاربران آیفون برنامه های ارسال شده از طریق ایمیل را دانلود می کنند یا برای دریافت آنها به وب سایت های مختلف مراجعه می کنند. اپل تضمینی برای محافظت از آن ها ندارد، به همین دلیل است که ایده خوبی است که همچنان از نرم افزار آنتی ویروس با آیفون خود استفاده کنید.
کد اندروید
اندروید امنیت منبع کد را دقیقاً برخلاف آنچه iOS انجام می دهد، مدیریت می کند. اندروید به کد منبع باز متکی است. این به شما امکان می دهد سیستم عامل گوشی خود را تغییر دهید.
وقتی نمی دانید چه کار می کنید، می توانید آسیب پذیری های امنیتی را برای تلفن اندرویدی خود ایجاد کنید. (از سوی دیگر، یک سیستم عامل منبع باز نیز می تواند به بهبود امنیت کمک کند، زیرا اعضای انجمن به آزمایش نقص های امنیتی کمک می کنند.) اگر تصمیم دارید تنظیمات خود را تغییر دهید، مطمئن شوید که بهترین نرم افزار آنتی ویروس برای اندروید را برای کمک به ایمن نگه داشتن دستگاه خود در دسترس دارید.
اندروید از Application Sandbox استفاده میکند که امنیت بین برنامهها و سیستمعامل اندروید را اعمال میکند. این بخشی از محافظت مبتنی بر کاربر لینوکس است که برای جلوگیری از ورود هکرها به داده های شما استفاده می کند.
2-امنیت App Store و Google Play Store
هر دو دستگاه راههایی برای محافظت از برنامههای شما دارند و از این طریق دستگاه شما را ایمن میکنند. همانند کد منبع، اکوسیستم ها متفاوت عمل می کنند. هر دوی آنها به دنبال رفتار مضر هستند و هر دو دارای محدودیت هایی هستند که به اشکال مختلف اعمال شده است.
اپل اپ استور
هر چقدر هم نکات امنیت گوشی را رعایت کنید. اپل هر سال میلیون ها تلاش کلاهبرداری علیه اپ استور را اعتراف می کند. در سال 2021، اپل تراکنش های تقلبی به ارزش 1.5 میلیارد دلار را مسدود کرد.
اما مجرمان سایبری پیچیده تر می شوند و سعی می کنند نرم افزارهای مخرب را به فروشگاه App قاچاق کنند. یکی از تکنیک های آنها پنهان شدن در فضای ابری در میان برنامه های کاربردی قانونی است. هکرها همچنین از اینترنت عمومی برای یافتن سیستم های آسیب پذیر برای شکستن استفاده می کنند.
برای جلوگیری از دستیابی هکرها به اطلاعات شخصی شما، اپل اطمینان میدهد که برنامهها از منابع شناخته شده ارائه شده و حاوی بدافزار نیستند. قبل از اینکه برنامه راه اندازی شود، برنامه از نظر کدهای مخرب بررسی می شود. اپل همچنین دارای حفاظت در سطح سیستم است که از دسترسی برنامه ها به داده های سایر برنامه ها بدون اجازه شما جلوگیری می کند.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀» افزایش سرعت شارژ گوشی
فروشگاه Google Play
گوگل پلی اپ استور رسمی گوگل است. برای محافظت از گوشی اندرویدی شما در برابر بدافزارها، محافظهایی در نظر گرفته شده است. یکی از عملکردهای امنیتی اصلی Google Play این است که شما فقط می توانید برنامه های شناخته شده را از فروشگاه دانلود کنید. گوگل قبل از اینکه اپلیکیشن به دست کاربران برسد، ویروس ها را اسکن می کند.
یکی از بهترین ویژگیهای محافظت داخلی که اندروید از آن استفاده میکند، Google Play Protect است. از الگوریتمهایی استفاده میکند که میتوانند با تهدیدات بدافزار جدید سازگار شوند، و Play Protect بهطور معمول بهروزرسانی میشود تا از شما در برابر ویروسهای جدید محافظت کند. همچنین از Application Sandbox که ذکر کردیم برای ایجاد ایمنی بیشتر بین برنامه ها استفاده می کند. این ویژگی مانع از تعامل برنامه ها با یکدیگر می شود و اندروید شما را ایمن تر نگه می دارد.
با این حال، Google Play بدون نقص نیست. بدافزار میتواند راههایی برای نقض امنیت فروشگاه برنامه و ورود به دستگاه شما پیدا کند. از آنجایی که اندروید از پلتفرم کدگذاری منبع باز استفاده می کند، می توانید تنظیمات امنیتی خود را به صورت دستی تغییر دهید. این ممکن است هنگام دانلود برنامه هایی که ممکن است تصور کنید ایمن هستند، آسیب پذیرتر شوید.
3-به روز رسانی سیستم عامل
زمانی که بهروزرسانیها برای گوشی شما آماده شد، اعلانهایی از سرویسهای Android و iPhone دریافت خواهید کرد. باید بهروزرسانیها را نصب کنید، زیرا به رفع شکافهای امنیتی دستگاه شما کمک میکنند. بهروزرسانیهای سیستم عامل نیز میتوانند عملکرد تلفن شما را بهبود بخشند، بنابراین استفاده از این فرصتها بسیار مهم است.
به روز رسانی آیفون
هنگامی که از آیفون استفاده می کنید، متوجه خواهید شد که به روز رسانی های iOS مرتباً برنامه ریزی می شوند. این بدان معناست که اپل به طور معمول به دنبال مسائل امنیتی است و آن را اصلاح می کند. با بهروزرسانیهای مداوم اپل، جدیدترین ویژگیها و رفع اشکالها را دریافت خواهید کرد. کاربران اپل باید بین 4 تا 5 سال برای آیفون خود آپدیت دریافت کنند.
اخیراً اپل به کاربران دستور داده است که نرم افزار خود را در صورت یافتن آسیب پذیری سیستم عامل به روز کنند. این تهدید میتواند به هکرها این اهرم را بدهد تا آیفونها و برخی از سیستمعاملهای مک را برای نصب بدافزار کنترل کنند. اگرچه آیفون به عنوان یک دستگاه امن شناخته شده است، اما این نشان می دهد که هکرها در نفوذ به تلفن های همراه بهتر شده اند.
به روز رسانی اندروید
اندروید همانند اپل بهروزرسانیها را در اختیار کاربران قرار میدهد. یک تفاوت قابل توجه این است که اندروید معمولاً 1 تا 3 به روز رسانی را در عرض 18 ماه ارسال می کند. بعد از آن، ممکن است دیگر نتوانید دریافت کنید. این می تواند به این معنی باشد که اگر بدافزار جدید بین آن زمان منتشر شود، ممکن است وصله ای دریافت نکنید که دستگاه شما را ایمن نگه دارد.
ممکن است به برند اندرویدی که استفاده می کنید نیز بستگی داشته باشد. تولیدکنندگان مختلف ممکن است بهروزرسانیها را در زمانهای جداگانه منتشر کنند که منجر به مشکل تکه تکه شدن اندروید شود. این زمانی است که کاربران اندروید همه به یک ویژگی دسترسی ندارند. برای مثال، گوشیهای سامسونگ معمولاً بهروزرسانیهای ماهانه دریافت میکنند، در حالی که تلفنهای موتورولا معمولاً بیش از 100 روز را میبینند تا بهروزرسانی دریافت کنند.
4-حریم خصوصی داده ها
حفظ حریم خصوصی داده ها امروزه یکی از بزرگترین نگرانی های کاربران دیجیتال است. اکثر تلفن های همراه برای حفظ حریم خصوصی داده ها طراحی نشده اند و می توانند شما را در معرض انواع خطرات داده ها قرار دهند. تلفنهای ما حتی دارای ردیابی موقعیت مکانی هستند و برنامهها میتوانند هر لحظه به مکانهای دقیق ما دسترسی پیدا کنند.
با توجه به اینکه حریم خصوصی داده ها یک تهدید امنیتی است، می خواهید بدانید که آیا پلت فرم تلفن همراه شما وظیفه ایمن نگه داشتن اطلاعات شما را انجام می دهد یا خیر.
حریم خصوصی آیفون
آیفون شما دارای ویژگیهای داخلی است که به جلوگیری از دیدن اطلاعات شما توسط افراد خارجی کمک میکند. این ویژگیهای حریم خصوصی میتوانند اطلاعاتی را که در دسترس دیگران است به حداقل برسانند و شما این قدرت را دارید که دادههایی را که میخواهید به اشتراک بگذارید تنظیم کنید.
اپل حریم خصوصی داده ها را با ویژگی های امنیتی مانند Face ID، Touch ID و احراز هویت دو مرحله ای جدی می گیرد. همچنین میتوانید خدمات موقعیت مکانی خود را برای برنامههای مختلف روشن یا خاموش کنید، بنابراین میتوانید آنها را به دلخواه تغییر دهید. در اینجا نحوه به روز رسانی تنظیمات حریم خصوصی آیفون برای امنیت بهتر دستگاه آورده شده است.
حریم خصوصی اندروید
گوگل از تبلیغات سود می برد. برخی از این تبلیغات ممکن است از دادههای شما سرچشمه بگیرند تا بتوانند در صورت نیاز تبلیغات را هدایت کنند. برای کمک به این امر، گوگل به کاربران اختیار داده است تا به اشتراک گذاری داده های مرتبط با اندروید را داشته باشند. همچنین می توانید از احراز هویت دو مرحله ای با حساب Google خود استفاده کنید.
بسیاری از ویژگیهای حریم خصوصی Android بهطور پیشفرض در هنگام روشن کردن دستگاه خود گنجانده میشوند. دارای یک اسکنر برنامه داخلی برای محافظت در برابر نرم افزارهای جاسوسی و نرم افزارهای مخرب. با این حال، شایان ذکر است که میتوانید هنگام مرور آنلاین با دستگاه Android خود، از بسیاری از جزئیات شخصی خود چشم پوشی کنید. اگر میخواهید از گزینههای شخصیسازی Google انصراف دهید، باید تنظیمات حریم خصوصی Android خود را تنظیم کنید.
5-پشتیبانی امنیتی شخص ثالث
هنگامی که از هر دستگاهی استفاده می کنید که از اینترنت یا برنامه های مختلف بهره می برد، ممکن است بخواهید یک سیستم امنیتی شخص ثالث را در نظر بگیرید. این می تواند به معنای استفاده از نرم افزار آنتی ویروس یا یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) برای ایجاد یک اتصال اینترنتی خصوصی باشد. بیایید ببینیم که این دو غول صنعت هنگام مقایسه پشتیبانی امنیتی شخص ثالث چگونه کنار هم قرار می گیرند.
بسیاری از نقضهای امنیتی آیفون زمانی اتفاق افتاد که کاربران نرمافزاری را سرقت کردند یا تصمیم گرفتند تنظیمات گوشی خود را جیلبریک کنند. اپل به عنوان یک پلتفرم امن شناخته شده است، اما یک مجموعه امنیتی شخص ثالث می تواند این ایمنی را افزایش دهد.
اپل به شما امکان می دهد از برنامه های شخص ثالث مختلف استفاده کنید، اما ممکن است نیازی به استفاده از بسیاری از آنها نباشد. از آنجایی که آیفون در حال حاضر به شدت در مورد امنیت سخت کوش است، ممکن است فقط از دو برنامه امنیتی استفاده کنید. یکی یک VPN برای محافظت از شما در هنگام استفاده از Wi-Fi عمومی و دیگری یک مدیر رمز عبور برای افزایش امنیت آنلاین است
نتیجه
ما فکر می کنیم که آیفون و اندروید هر دو با ایجاد یک پلتفرم امن کارهای فوق العاده ای انجام داده اند. با این حال، وقتی صحبت از بهترین امنیت به میان می آید، ما معتقدیم که آیفون به دلیل کد منبع بسته iOS برنده این دور است. زمانی که دانلود برنامه های مخرب سخت تر باشد، امنیت بیشتری برای شما، کاربر ایجاد می کند. ما همچنین از تداوم اپل در بهروزرسانیهای سیستم قدردانی میکنیم. کاربران آیفون آنقدر که کاربران اندروید با آن سروکار دارند را ندارند، بنابراین هر کاربر آیفون یکباره وصله های امنیتی را دریافت می کند.
با رعایت اقدامات احتیاطی برای ایمن نگه داشتن داده ها و دستگاه خود، می توانید امنیت تلفن همراه را در دست بگیرید. ترجیحات تلفن همراه شما مانند شما منحصر به فرد است، بنابراین یکی را انتخاب کنید که متناسب با شخصیت و نیازهای شما باشد. در عین حال، میتوانید نکات بیشتری در مورد نحوه ایمن ماندن آنلاین با هر دستگاهی، از جمله استفاده از بهترین برنامههای آنتی ویروس برای محافظت از دستگاههای خود در برابر بدافزارها، بخوانید.