ساخت کامپیوتر چگونه انجام می شود؟+معرفی همه اجزاء مورد نیاز برای ساختPC 🟢
آوریل 25, 2023هک وای فای با wifi map + معرفی همه ابزار های هک مودم + 10 نکته امنیتی🟢
آوریل 26, 2023آدرس آی پی (IP address) عبارتی است که افراد بسیار زیاد از آن استفاده می کنند. مخصوصا اگر در زمینه تکنولوژی فعالیت می کنید حتما می دانید که آدرس آی پی یکی ازز مهمترین اجزایی است که در همه زمینه ها با آن کار می شود. به عنوان مثال هکر ها می توانند با استفاده از آی پی شما را هک کنند. یا مثلا بسیاری از خدماتی که به شما ارائه می شود به روش های مختلف از آی پی استفاده می کنند. بنابراین مهم است که در سال 2023 با این آدرس و کاربرد های آن آشنا باشید. در این مقاله به صورت کامل برای شما این موضوع را توضیح می دهیم.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
آدرس آی پی چیست؟
آدرس IP یک رشته منحصر به فرد از اعداد است . که با نقطه از هم جدا شده اند . این آدرس برای شناسایی دستگاه متصل به یک شبکه محلی یا اینترنت استفاده می شود. هر دستگاه آدرس IP مخصوص به خود را دارد. در اینجا مثال آدرس IP معمولی آمده است:
192.168.2.35
هر عدد قبل یا بعد از دوره می تواند بین 0 تا 255 باشد. بنابراین طیف کامل آدرس های IP موجود برای تخصیص در یک شبکه از 0.0.0.0 تا 255.255.255.255 است.
با عمل به عنوان یک شناسه منحصر به فرد برای یک دستگاه، امکان ارسال یا دریافت داده ها توسط دستگاه را فراهم می کند. این آدرس آی پی نامیده می شود زیرا از پروتکل اینترنت (IP) پیروی می کند . مجموعه ای از دستورالعمل ها که فرمت اطلاعات مبادله شده در یک شبکه کامپیوتری را تعیین می کند.
هدف از آدرس IP چیست؟
هر شبکه ای از رایانه ها – از جمله اینترنت – به روشی برای تمایز بین دستگاه ها و شبکه های مختلف و همچنین شناسایی مکان های مربوطه نیاز دارد. اینجاست که یک آدرس IP شکاف را پر می کند. آدرسهای IP به شناسایی رایانهها، روترها، دستگاههای بلوتوث و سایر سختافزارها در شبکه کمک میکنند. این آدرسها به دستگاهها اجازه میدهند به یکدیگر متصل شوند و اطلاعات را از طریق شبکه محلی یا اینترنت انتقال دهند.
آدرس های IP چگونه کار می کنند؟
اغلب ممکن است با مشکلات جزئی شبکه کامپیوتری مواجه شوید، یا گاهی متوجه شوید که کامپیوتر یا دستگاه دیگر شما ممکن است به روشی که باید متصل نشود. هنگامی که این اتفاق می افتد، درک اولیه از نحوه عملکرد یک آدرس IP می تواند به شما در رفع مشکل کمک کند. فناوری پروتکل اینترنت به روشی مشابه هر پروتکل دیگری عمل می کند. یک زبان مشترک و مجموعه قوانینی را ایجاد می کند که می تواند برای تبادل اطلاعات مورد استفاده قرار گیرد. در اینجا مراحل مربوط به ارسال یا دریافت داده از طریق اینترنت وجود دارد:
دستگاه شما به یک شبکه متصل می شود که به نوبه خود دستگاه شما را به اینترنت متصل می کند. این شبکه معمولاً ISP شما (ارائهدهنده خدمات اینترنت) یا شبکه شرکت شما است، اگر در محل کار هستید.
ISP یک آدرس IP به دستگاه شما اختصاص می دهد. هنگامی که داده درخواست می کنید (به عنوان مثال، باز کردن یک وب سایت یا پخش یک ویدیو)، درخواست از طریق ISP شما با استفاده از آدرس IP شما ارسال می شود.
با این حال، آدرس IP اختصاص داده شده به دستگاه شما ثابت نیست. ممکن است در شرایط خاصی تغییر کند، مانند زمانی که روتر یا مودم خود را روشن یا خاموش می کنید، یا اگر با ISP خود تماس بگیرید و درخواست تغییر دهید.
هنگامی که به شبکه دیگری متصل می شوید، کل فرآیند دوباره تکرار می شود. به عنوان مثال، اگر از یک فرودگاه به اینترنت وصل شوید، ISP فرودگاه یک آدرس IP جدید به شما می دهد.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀: نشت آی پی
انواع آدرس IP
به هر شخص یا کسب و کاری با طرح خدمات اینترنتی، آدرس های IP مصرف کننده اختصاص داده می شود که بسته به موقعیت شبکه، می توان آنها را به دو نوع – آدرس IP خصوصی و آدرس IP عمومی – تقسیم کرد.
آدرس IP خصوصی:
یک آدرس IP خصوصی برای ارتباط در داخل شبکه استفاده می شود. تمام دستگاه های موجود در یک شبکه آدرس IP خصوصی خود را خواهند داشت. اینها عبارتند از کامپیوتر، بلندگو، تلفن، چاپگر و غیره.
آدرس IP عمومی:
یک آدرس IP عمومی توسط ISP برای ارتباط خارج از شبکه اختصاص داده می شود. به یک دستگاه خاص اختصاص داده نمی شود، بلکه به کل شبکه اختصاص داده می شود. این تضمین می کند که دستگاه های خارج از شبکه مستقیم شما می توانند شبکه شما را شناسایی کنند. دو شکل آدرس IP عمومی وجود دارد: استاتیک و پویا.
آدرس IP پویا(داینامیک):
این آدرس های IP به طور خودکار به طور منظم تغییر می کنند. ISP ها مجموعه بزرگی از آدرس های IP را برای مشتریان خود خریداری می کنند. آنها آدرس های IP قدیمی را دوباره در استخر قرار می دهند و دوباره آنها را به مشتریان مختلف اختصاص می دهند. این رویکرد به صرفه جویی در هزینه ها و بهبود امنیت کمک می کند، زیرا اگر آدرس های IP دائماً در حال تغییر هستند، نفوذ هکرها به شبکه شما دشوارتر است.
آدرس IP ثابت:
این آدرس های IP پس از تخصیص شبکه به همان صورت باقی می مانند. اکثر افراد و سازمان ها به جز در شرایط خاص به آدرس IP ثابت نیاز ندارند. به عنوان مثال، اگر یک کسب و کار قرار است سرور خود را میزبانی کند، به یک آدرس IP ثابت برای یک وب سایت و آدرس های ایمیل مرتبط با آن نیاز دارد. آیا نمی خواهید وب سایتی داشته باشید که آدرس آن همیشه در حال تغییر است؟
این ما را به طبقه بندی بعدی آدرس های آی پی وب سایت می رساند. دو نوع آدرس IP مربوط به افراد و سازمان هایی وجود دارد که سرورهای خود را میزبانی نمی کنند. در عوض، آنها از یک بسته میزبانی وب سایت استفاده می کنند.
آدرس IP اشتراکی:
وب سایت هایی که در برنامه های میزبانی مشترک میزبانی می شوند معمولاً منابع سرور خود را با سایر وب سایت های همسایه به اشتراک می گذارند. این برای وب سایت های شخصی و مشاغل کوچک با ترافیک کم رایج است. وب سایت هایی که بر روی یک سرور واحد میزبانی می شوند یک آدرس IP مشترک خواهند داشت.
آدرس IP اختصاصی:
بسیاری از ارائه دهندگان میزبانی وب به شما این امکان را می دهند که یک آدرس IP اختصاصی برای وب سایت خود خریداری کنید. این رویکرد دارای مزایای متعددی است. دریافت گواهی SSL، اجرای یک برنامه پروتکل انتقال فایل (FTP) و به اشتراک گذاری فایل ها با افراد شرکت شما آسان تر می شود.
چگونه یک آدرس IP را جستجو کنیم؟
یکی از ساده ترین راه ها برای شناسایی آدرس IP عمومی شبکه خود این است که به سادگی تایپ کنید “whatismyipaddress” در جستجوی گوگل از وب سایت های دیگری مانند whatismyipaddress.com و IP Location نیز می توان برای دریافت همین اطلاعات استفاده کرد.
این وب سایت ها می توانند آدرس IP عمومی شما را واکشی کنند زیرا شما با تلاش برای دسترسی به این سایت ها درخواست داده را ارائه کرده اید. به عبارت دیگر، روتر شما درخواستی را انجام داده و آدرس IP عمومی شما را در حین انجام این کار فاش کرده است.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀: هک گوشی با آی پی
پیدا کردن آدرس IP خصوصی شما
مراحل شناسایی آدرس IP خصوصی شما به دستگاه و سیستم عاملی که استفاده می کنید بستگی دارد.
برای ویندوز: جستجوی ویندوز را باز کنید و “CMD” (بدون دو نقل قول) را برای دسترسی به خط فرمان جستجو کنید. هنگامی که خط فرمان ظاهر شد، “ipconfig” را تایپ کنید تا آدرس IP خصوصی را پیدا کنید.
برای Mac: به System Preferences بروید و Network را انتخاب کنید
برای آیفون: به تنظیمات بروید. Wi-Fi را انتخاب کنید و روی حرف “i” در دایره ای در مجاورت شبکه فعال ضربه بزنید. می توانید آدرس آی پی را در زیر تب DHCP پیدا کنید.
همچنین میتوانید با دسترسی به آدرس IP دروازه روتر از مرورگر وب، آدرسهای IP مرتبط با سایر دستگاههای شبکه خود را بیابید. نحوه انجام این کار به برند و مدل روتر بستگی دارد.
6 نکته مهم در مورد آدرس آی پی
قسمت “IP” آدرس IP مخفف “پروتکل اینترنت” است. بخش «آدرس» به یک شماره منحصربهفرد اشاره دارد که به تمام فعالیتهای آنلاینی که انجام میدهید مرتبط میشود… تا حدودی مانند آدرس برگشتی در نامهای که ارسال میکنید. (همه اینها در چند میلی ثانیه اتفاق می افتد.) فناوری اطلاعات (IT) چیز دیوانه کننده ای است و بهتر است آن را به کسانی بسپاریم که باید با رایانه و شبکه سر و کار داشته باشند.
با این حال، این روزها همه ما در اینترنت هستیم و به نظر میرسد همیشه از طریق رایانههای شخصی، لپتاپ یا دستگاههای تلفن همراه خود به هم متصل هستیم. و هر بار که به اینترنت می روید، یک آدرس IP در آنجا وجود دارد که برای شما کار می کند. با وجود اطلاعات بسیار مبهم (و اطلاعات نادرست) در مورد آدرس IP، دانستن اصول اولیه مفید است. کامپیوتر شما به هر شکلی به اینترنت متصل است. وقتی برای ایمیل، خرید یا چت آنلاین میشوید، درخواست شما باید به مقصد درست ارسال شود و پاسخها و اطلاعاتی که میخواهید باید مستقیماً به شما برگردند.
آدرس IP نقش مهمی در آن دارد. شما و کامپیوترتان در واقع به طور غیرمستقیم به اینترنت متصل می شوید: ابتدا به شبکه ای متصل می شوید که 1) به خود اینترنت متصل است و 2) به شما امکان دسترسی به اینترنت را می دهد.
مهم:
این شبکه ممکن است ارائه دهنده خدمات اینترنت شما (ISP) در خانه، یا یک شبکه شرکتی در محل کار، یا یک شبکه بی سیم در یک هتل یا کافی شاپ زمانی که در جاده هستید باشد. اما با وجود میلیونها رایانه در اینترنت، چگونه میتوان رایانهی واحد شما را مستقیماً وارد کرد و ایمیلهای کاری یا شخصی و موارد دیگر را بدون هیچ مشکلی در اختیار شما قرار داد؟
پروتکل ها پروتکل هستند!!
برای اطمینان از اینکه میتوانید کار خود را در اینترنت انجام دهید، نرمافزار شبکه رایانه شما به گونهای طراحی شده است که از فهرستی از استانداردها و قوانین شبکه داخلی (بله، پروتکلها) برای اتصال به اینترنت پیروی کند و اطلاعات و دادهها را به عقب و جلو مبادله کند.
یکی از این پروتکل های شبکه در رایانه شما، پروتکل اینترنت، مسئول آدرس دهی، ارائه و مسیریابی دقیق درخواست های آنلاین شما است. این یک “آدرس بازگشت الکترونیکی” به تمام درخواستها و فعالیتهای آنلاین شما برای شما پیوست میکند. آدرسی که استفاده می کند آدرس IP برای اتصال شما است.
هنگامی که در خانه هستید، یک آدرس آی پی توسط ارائه دهنده خدمات اینترنت شما و به رایانه شما اختصاص داده می شود. از آنجایی که آنها کسانی هستند که به شما امکان دسترسی به اینترنت را می دهند، وظیفه آنها اختصاص یک آدرس IP به رایانه شما است. فعالیت اینترنت شما از طریق آنها انجام می شود، و آنها آن را با استفاده از آدرس IP شما به شما باز می گرداند.
اما به آن وابسته نشوید آدرس آی پی خود را روی بازوی خود خالکوبی نکنید، زیرا واقعاً مال شما نیست. اگر کاری به سادگی روشن و خاموش کردن مودم یا روتر خود انجام دهید، حتی در خانه نیز می تواند تغییر کند. یا می توانید با ارائه دهنده خدمات اینترنت خود تماس بگیرید و آنها می توانند آن را برای شما تغییر دهند.
آدرس IP تغییر می کند
به علاوه، اگر به تعطیلات بروید و لپ تاپ خود را همراه خود ببرید، آدرس آی پی خانه شما همراه شما نخواهد بود. نمی تواند، زیرا در تعطیلات از شبکه دیگری برای اتصال به اینترنت استفاده می کنید. بنابراین، هنگامی که در یک کافیشاپ در شهر یا ایالت دیگری هستید (یا درست پایین جاده) و از وای فای آنها برای دریافت ایمیل خود استفاده میکنید، از یک آدرس IP متفاوت (و موقت) استفاده میکنید که به آن اختصاص داده شده است. لپ تاپ شما در حال پرواز توسط ISP برای ارائه دهنده اینترنت آن کافی شاپ.
در سفر هم همین اتفاق می افتد. همانطور که از فرودگاه به هتل خود به قهوه خانه محلی می روید، آدرس IP شما هر بار تغییر می کند. اما لازم نیست اصلاً به آن فکر کنید، یا کاپوت کامپیوترتان را باز کنید و سوئیچها را بچرخانید. همه اینها به لطف طراحی هوشمند پشت اینترنت، شبکه های بی سیم و تمام پروتکل های اینترنتی که رایانه شما استفاده می کند اتفاق می افتد.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀: هک واتساپ
پیدا کردن موقعیت مکانی با استفاده از آدرس آی پی
اگر میخواهید موقعیت جغرافیایی واقعی رایانه یا دستگاه تلفن همراه متصل به اینترنت را بیابید، میتوانید از سرویس IP به مکان حرفهای استفاده کنید تا به راحتی کار را انجام دهید. این پست از MiniTool برخی از ردیابهای رایگان آدرس IP را معرفی میکند و به شما میآموزد که چگونه موقعیت مکانی شخصی را با یک آدرس IP پیدا کنید. لطفاً توجه داشته باشید که به خاطر حفظ حریم خصوصی نمی توانید مکان دقیق شخصی را با آدرس IP پیدا کنید. شما فقط می توانید از آدرس IP برای اطلاع از کشور، ایالت و شهر استفاده کنید.
www.iplocation.net
شما می توانید از این ابزار جستجوی IP آنلاین رایگان برای دریافت آسان موقعیت جغرافیایی و سایر جزئیات آدرس های IP استفاده کنید. استفاده از این خیلی ساده است. شما فقط می توانید به وب سایت رسمی این سرویس بروید، آدرس IPv4، آدرس IPv6 یا نام دامنه را در IP Location Finder تایپ کنید و برای ردیابی مکان دقیق آدرس IP بر روی IP Lookup کلیک کنید. پس از بررسی، مکان IP، ISP، پروکسی، پلتفرم، مرورگر و غیره را نمایش می دهد.
https://tools.keycdn.com/geo
این سرویس IP به مکان یاب همچنین به شما امکان می دهد آدرس های IP را با داده های دقیق موقعیت جغرافیایی IP جستجو کنید. می توانید در مرورگر خود به این وب سایت بروید، آدرس IP یا نام میزبان را تایپ کنید و روی Find کلیک کنید. پس از مدتی، مکان دقیق آدرس IP را به شما نشان می دهد. به طور کلی می توانید شهر، منطقه، کشور، قاره، زمان و ISP آدرس IP را مشاهده کنید.
www.ip2location.com
در مورد نحوه پیدا کردن مکان دقیق شخصی با آدرس IP، می توانید این مبدل IP به مکان آنلاین رایگان را نیز امتحان کنید. پس از رفتن به صفحه اصلی آن، می توانید اطلاعات دقیق در مورد آدرس IP خود را مشاهده کنید. برای ردیابی موقعیت یک آدرس IP دیگر، می توانید IP را در کادر وارد کنید و روی Lookup کلیک کنید. نه تنها می تواند مکان IP را شناسایی کند، بلکه برخی اطلاعات دیگر در مورد آدرس IP را نیز نمایش می دهد. نسخه آزمایشی این جستجوگر مکان IP رایگان اجازه می دهد تا 200 درخواست آدرس IP در روز را انجام دهید.
در اینجا راهنمای نحوه دانلود و نصب رایگان FortiClient VPN برای رایانه شخصی ویندوز 10/11، مک، اندروید، iOS است. راه اندازی و استفاده از این VPN برای دسترسی به هر وب سایت.
whatismyipaddress.com
WhatIsMyIPAddress یک ابزار رایگان جستجوی IP محبوب است که به شما امکان می دهد جزئیات یک آدرس IP را پیدا کنید. می توانید به این وب سایت بروید، یک آدرس IP وارد کنید و روی دریافت جزئیات IP کلیک کنید. میتوانید مکان دقیق IP شامل کشور/منطقه/ایالت/شهر و همچنین ISP و نام سازمان آدرس IP را ببینید.
www.geolocation.com
همچنین می توانید با مراجعه به این وب سایت از آن برای شناسایی موقعیت جغرافیایی دستگاه هایی مانند رایانه، تلفن همراه، سرور و غیره با استفاده از آدرس IP استفاده کنید. کافیست یک آدرس IP را در قسمت مشخص شده وارد کنید و روی Search کلیک کنید. این می تواند کشور، منطقه، شهر، کد پستی، ISP، نام دامنه، منطقه زمانی، زمان محلی، پروکسی و غیره آدرس IP را نشان دهد.
نتیجه
این پست برخی از خدمات IP آنلاین رایگان برای مکان یاب را برای مرجع شما معرفی می کند. شما می توانید یک ابزار ترجیحی برای ردیابی مکان آدرس IP انتخاب کنید. اما لطفاً توجه داشته باشید که این ابزارها به حریم خصوصی کاربران احترام می گذارند و آدرس خیابان دقیق IP ها را شناسایی نمی کنند. برای آموزش های کاربردی تر کامپیوتر می توانید به مرکز خبری MiniTool مراجعه کنید.
MiniTool Software یک شرکت توسعه نرمافزار برتر است که هدف آن ارائه ابزارهای مفید برای کمک به کاربران در بازیابی اطلاعات، مدیریت دیسک، پشتیبانگیری از رایانه شخصی، ویرایش ویدیو و موارد دیگر است. می توانید MiniTool Power Data Recovery، MiniTool Partition Wizard، MiniTool ShadowMaker، MiniTool MovieMaker و غیره را از وب سایت رسمی آن بیابید.
نکات کلیدی
در این مقاله، ما تمام اصولی را که باید در مورد آدرس IP بدانید، پوشش داده ایم. بیایید خلاصه ای سریع از مواد اولیه اصلی را انجام دهیم:
آدرس IP یک شناسه منحصر به فرد برای هر دستگاه متصل به یک شبکه محلی یا اینترنت است.
این به شناسایی هر دستگاه در یک شبکه برای تبادل داده کمک می کند.
یک آدرس IP خصوصی برای ارتباط در داخل شبکه استفاده می شود، در حالی که یک آدرس ID عمومی برای ارتباط خارج از شبکه است.
با استفاده از یک سرویس آنلاین میتوانید آدرس IP عمومی خود را به راحتی پیدا کنید، در حالی که دستورالعملهای یافتن آدرس IP خصوصی شما در هر دستگاه متفاوت است.
همانطور که بحث کردیم، داشتن دانش اولیه از اصول مربوط به آدرس IP اجباری نیست، اما در صورتی که با مشکلات مرتبط با شبکه مواجه شوید، ایده خوبی است. در آن زمان است که این مقاله مفید خواهد بود – بنابراین مطمئن شوید که آن را برای مراجعات بعدی نشانه گذاری کنید. موفق باشید!