ربات هک پسورد اینستاگرام
ژانویه 22, 2022فیشینگ واتساپ
ژانویه 25, 2022همانطور که می دانید امروزه روش های مختلفی برای هک اینستاگرام وجود دارد. این روش ها توسط هکر ها به صورت روزانه به روز می شود. یکی از این روش ها فیشینگ اینستاگرام است. این باعث می شود که کاربران علاقه ی زیادی داشته باشند به این که در مورد این موضوع بیشتر بدانند. در این مقاله در مورد فیشینگ و مخصوصا فیشینگ اینستاگرام صحبت می کنیم.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
انواع مختلف حملات فیشینگ چیست؟
حملات فیشینگ، حملات مهندسی اجتماعی هستند و بسته به مهاجم می توانند طیف وسیعی از اهداف را داشته باشند. آنها می توانند ایمیل های کلاهبرداری عمومی باشند که به انواع حساب های کاربری برخورد می کند. فیشینگ اینستاگرام ، فیشینگ در تلگرام ، واتساپ و سایر حساب هایی که در دنیا وجود دارد کاملا رایج شده است.
فیشینگ همچنین می تواند یک حمله هدفمند متمرکز بر یک فرد خاص باشد. مهاجم اغلب یک ایمیل برای صحبت مستقیم با شما تنظیم می کند و شامل اطلاعاتی است که فقط یک آشنا می داند. مهاجم معمولاً این اطلاعات را پس از دسترسی به اطلاعات شخصی شما به دست می آورد. اگر ایمیل از این نوع باشد، حتی برای محتاط ترین و امن ترین گیرندگان نیز بسیار دشوار است که قربانی نشوند. تحقیقات PhishMe نشان داد که باج افزار بیش از 97٪ از ایمیل های فیشینگ را تشکیل می دهد.
Spear فیشینگ چیست؟
Spear phishing گروه یا نوع خاصی از افراد مانند مدیر سیستم یک شرکت را هدف قرار می دهد. توجه داشته باشید که اگر به زمینه ای که گیرنده در آن کار می کند، لینک دانلودی که از قربانی خواسته می شود کلیک کند فیشینگ انجام می شود. این روش برای شرکت های بزرگ تا به حال به طور بسیار زیادی انجام شده است. کافی است رئیس یک شرکت یا یک فرد با نفوذ در یک شرکت بزرگ روی این لینک کلیک کند. بعد از ان اطلاعاتی که رد و بدل می شود در اختیار هکر خواهد بود.
صید نهنگ چیست؟
صید نهنگ نوع هدفمندتری از فیشینگ است که به دنبال نهنگ ها می رود – یک حیوان دریایی حتی بزرگتر از ماهی. این حملات معمولاً یک مدیر عامل، مدیر ارشد مالی یا هر CXX را در یک صنعت یا یک تجارت خاص هدف قرار می دهند. ایمیل شکار نهنگ ممکن است بیان کند که شرکت با عواقب قانونی روبرو است و برای دریافت اطلاعات بیشتر باید روی پیوند کلیک کنید.
این پیوند شما را به صفحهای میبرد که در آن از شما خواسته میشود اطلاعات مهم درباره شرکت مانند شناسه مالیاتی و شماره حساب بانکی را وارد کنید. در مورد اینستاگرام هم این موضوع انجام می شود. در فیشینگ اینستاگرام با این روش شما بک پیام یا یک ایمیل از طرف خود اینستاگرام دریافت می کنید. اما این یک ایمیل به اسم خود اینستاگرام است. در اصل هکر آن را برای شما ارسال کرده است.
smishing چیست؟
Smishing حمله ای است که از پیام های متنی یا سرویس پیام کوتاه (SMS) برای اجرای حمله استفاده می کند. یک تکنیک رایج smishing ارسال پیام به تلفن همراه از طریق پیامک است که حاوی یک لینک قابل کلیک یا یک شماره تلفن برگشتی است. بسیاری از انواع برنامه هک اینستا از این روش استفاده می کنند.
بیشتر بخوانید : 👈👈👈 بهترین برنامه هک اینستا 👉👉👉
یک مثال متداول از حمله smishing یک پیام کوتاه است که به نظر می رسد از طرف موسسه بانکی یا شبکه اجتماعی شما آمده است. به شما می گوید حساب شما در معرض خطر قرار گرفته است و باید فوراً پاسخ دهید. مهاجم از شما می خواهد شماره حساب بانکی، SSN و غیره خود را تأیید کنید. هنگامی که مهاجم اطلاعات را دریافت کرد، مهاجم کنترل حساب بانکی شما را در دست دارد.
ویشینگ چیست؟
Vishing همان هدفی را دارد که انواع دیگر حملات فیشینگ یا فیشینگ اینستاگرام دارد. مهاجمان همچنان به دنبال اطلاعات حساس شخصی یا شرکتی شما هستند. این حمله از طریق تماس صوتی انجام می شود. از این رو “v” به جای “ph” در نام است.
یک حمله متداول vishing شامل تماس شخصی است که ادعا می کند نماینده مایکروسافت است. این شخص به شما اطلاع می دهد که یک ویروس را در رایانه شما شناسایی کرده است. سپس از شما خواسته می شود که جزئیات کارت اعتباری را ارائه دهید تا مهاجم بتواند نسخه به روز شده نرم افزار ضد ویروس را روی رایانه شما نصب کند. مهاجم اکنون اطلاعات کارت اعتباری شما را در اختیار دارد و احتمالاً بدافزار را روی رایانه خود نصب کرده اید. البته این مورد در ایران کمتر برای فیشینگ اینستاگرام استفاده می شود.
این بدافزار می تواند حاوی هر چیزی باشد، از تروجان بانکی گرفته تا بات (مخفف ربات). تروجان بانکی فعالیت آنلاین شما را تماشا می کند تا جزئیات بیشتری را از شما – اغلب اطلاعات حساب بانکی شما، از جمله رمز عبور – را به سرقت ببرد.
ربات نرم افزاری است که برای انجام هر کاری که هکر می خواهد طراحی شده است. برای استخراج بیت کوین، ارسال هرزنامه یا حمله به عنوان بخشی از حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) توسط فرمان و کنترل (C&C) کنترل می شود.
فیشینگ ایمیل چیست؟
فیشینگ ایمیل رایج ترین نوع فیشینگ است و از دهه 1990 مورد استفاده قرار گرفته است.حتی در فیشینگ اینستاگرام هم این روش به شدت زیاد انجام می شود. هکرها این ایمیل ها را به هر آدرس ایمیلی که می توانند دریافت کنند ارسال می کنند. ایمیل معمولاً به شما اطلاع می دهد که حساب شما به خطر افتاده است و باید فوراً با کلیک بر روی پیوند ارائه شده پاسخ دهید. این حملات معمولاً به راحتی قابل تشخیص هستند زیرا زبان ایمیل اغلب حاوی اشتباهات املایی و/یا گرامری است.
تشخیص برخی از ایمیل ها به عنوان حملات فیشینگ دشوار است، به خصوص زمانی که زبان و دستور زبان با دقت بیشتری ساخته شده باشند. بررسی منبع ایمیل و لینکی که برای زبان مشکوک به آن هدایت میشوید میتواند به شما سرنخهایی مبنی بر قانونی بودن منبع بدهد.
یکی دیگر از کلاهبرداری های فیشینگ، که به آن sextortion گفته می شود، زمانی اتفاق می افتد که یک هکر ایمیلی را برای شما ارسال می کند که به نظر می رسد از طرف شما آمده است. هکر ادعا می کند که به حساب ایمیل و رایانه شما دسترسی دارد. آنها ادعا می کنند که رمز عبور شما و یک فیلم ضبط شده از شما را دارند.
بررسی فیشینگ اینستاگرام
فیشینگ محبوب ترین راه برای هک کردن حساب های اینستاگرام است، زیرا به گفته خود هکرها، ساده ترین راه است!
فیشرهای اینستاگرام به سادگی یک صفحه ورود جعلی ایجاد می کنند که دقیقاً شبیه صفحه اینستاگرام واقعی است. هکرها این صفحه ورود جعلی را از طریق اپلیکیشنهای جعلی ایجاد میکنند و قول میدهند به مدیریت حسابهای کاربران اینستاگرام کمک کنند و از هاست رایگان و حسابهای پولی برای قرار دادن آن در سرورهای عمومی استفاده کنند. برخی حتی پیوند را از صفحه ورود جعلی اینستاگرام ایمیل می کنند و اطلاعات به روز شده شما را می خواهند. وقتی با نام کاربری و رمز عبور وارد می شوید، از آن به بعد حساب شما را دارند!
حسابهای فیش شده اینستاگرام میتوانند هکرها را به سایر حسابهای آنلاین قربانیان هدایت کنند، به خصوص اگر این حسابها نام کاربری و رمز عبور مشترک داشته باشند. تمام این اطلاعات دزدیده شده و محرمانه می توانند پس از کسب درآمد در Dark Web به فروش برسند.
و بدتر از آن، قربانیان حتی نمیدانند که مورد اصابت قرار گرفتهاند، زیرا صفحه جعلی، قربانی را به اینستاگرام «واقعی» هدایت میکند، مثل اینکه هیچ اتفاقی نیفتاده است.
چگونه فیشرهای اینستاگرام می توانند حساب شما را کنترل کنند؟
دو روش متداول وجود دارد که یک هکر می تواند برای کنترل حساب شما استفاده کند. این روش ها می تواند هک اینستاگرام بدون نرم افزار را هم انجام دهد: حالت نینجا یا حالت مالکیت.
در حالت نینجا، هکر رمز عبور را تغییر نمی دهد یا حساب را سرقت نمی کند. آنها بدون شناسایی در کمین هستند و فعالیتهای روزانه کاربران را دنبال میکنند. سپس هکر به عنوان کاربر ظاهر می شود و از فالوورهای خود اطلاعات شخصی می خواهد. به دلیل ویژگیهای اینستاگرام برای «لغو ارسال پیام» و حذف مکالمات، هکرها میتوانند از این تکنیک بدون توجه استفاده کنند.
از طرف دیگر، حالت مالکیت جایی است که یک هکر کاملاً «مالک» حساب اینستاگرام است: با تغییر جزئیات و حذف اطلاعات برای بازیابی حساب خود برای مالک واقعی دشوارتر می شود. در واقع، حساب متعلق به هکر خواهد بود. اگر اکانت فالوورهای زیادی داشته باشد، هکرها ممکن است آنها را بفروشند. در غیر این صورت، یک هکر با استفاده از حسابی که به تازگی هک شده است، حساب های دوستان قربانی را هک می کند. هکرها می گویند که تقلید از یک فرد پس از تسخیر حساب کاربری آسان است، بنابراین برای سرقت اطلاعات بیشتر به سراغ دنبال کنندگان خود می روند!
چگونه اکانت هک شده خود را بعد فیشینگ اینستاگرام بازیابی کنیم؟
«کلاه سفیدها»، هکرهای مخرب سابق، «خوب شد»، چند نکته را به ما داده اند که باید در طول فرآیند بازیابی به خاطر داشته باشیم و بیان می کنند که بازیابی یک حساب ممکن است هفته ها طول بکشد، زیرا هکرها بلافاصله ایمیل، نام کاربری و همه چیز در حساب کاربری برای در دست گرفتن کنترل کامل. در اینجا مراحلی برای بازگشت به “گرم” آمده است:
اگر قربانی فیشینگ اینستاگرام شوید، این احتمال وجود دارد که نام کاربری یا آدرس ایمیل مرتبط با حساب کاربری شما تغییر کرده باشد. اگر اینطور است، در برنامه اینستاگرام شما گزینه ای برای “دریافت کمک برای ورود به سیستم” در زیر وجود دارد. اینستاگرام مراحل اضافی را برای دسترسی مجدد به حساب شما در اینجا ارائه کرده است:
https://help.instagram.com/368191326593075
این هک ها یا کلاهبرداری ها را به اینستاگرام گزارش دهید.
چگونه از فیشینگ اینستاگرام جلوگیری کنیم؟
اولین فرض برای جلوگیری از فیشینگ اینستاگرام، یا هر نوع حملات فیشینگ، این است که در مورد نحوه برخورد با حساب های رسانه های اجتماعی خود هوشمند باشید. این مربوط به تمام پلتفرمها و برنامههایی است که به آنها متصل میشوید و اطلاعات شخصی و دسترسی به دادههای خود را میدهید. در اینجا چند نکته اساسی وجود دارد که باید به خاطر بسپارید.
قبل از دادن مجوز به هر نوع برنامه، ابتدا مجوزها را بخوانید. گاهی اوقات مجوزها گسترده هستند و برنامه ها می توانند امنیت ضعیفی داشته باشند. در نتیجه، ممکن است هکرها تمام اطلاعات شخصی و رمزهای عبور شما را از طریق برنامه به دست آورند.
راستیآزمایی ۲مرحلهای یا همان احراز هویت دو عاملی را همیشه روشن نگه دارید. حتی اگر رمز عبور را بدانند، از دسترسی هکرها به حساب شما جلوگیری می کند.
مهم:
هرگز برنامههای مشکوک را مجاز نکنید و هرگز از رباتهایی مانند سرویسهای فالو خودکار که قول افزایش حساب فالوور یا اضافه کردن نظر به پستها را میدهند استفاده نکنید!
چه به برنامههای مخصوص اینستاگرام یا هر برنامهای از هر نوع علاقهمند باشید، مطمئن شوید که برنامهها را فقط از توسعهدهندگان مورد اعتماد دانلود میکنید، در حالت ایدهآل آنهایی که در فهرست Editor’s Choice یا علامتگذاری شده به برنامهنویس برتر هستند. علاوه بر این، به برنامهای که دارای نظرات مثبت زیادی است توجه زیادی نکنید زیرا ممکن است جعلی باشند.
نتیجه
برای اطلاعات بیشتر در مورد فیشینگ رسانه های اجتماعی، می توانید Infographic فیشینگ رسانه های اجتماعی Inspired eLearning را بررسی کنید و همچنین پاورپوینت فیشینگ رسانه های اجتماعی که نکات و اطلاعات مفیدی را ارائه می دهد. نکته ی مهمی که به همه ی کاربران تاکید می کنیم این است که باید خودشان امنیت خودشان را بالا ببرند. این باعث می شود که هکر ها به هیچ عنوان به فکر هک کردن حساب آن ها نیفتند.
امنیت اینستاگرام به این صورت است که دو طرف دارد. یک طرف آن مربوط به خود شرکت ارائه دهنده است. یعنی در زمان قدیم شرکت فیسبوک و الان متا می توانند امنیت را تا حدود زیادی تامین کنند. اما این امنیت نمی تواند کافی باشد. به همین دلیل طرف دیگر این امنیت به خود کاربر بر می گردد. که آیا احراز هویت دو مرحله ای را فعال کرده است یا خیر. ایا توانسته رمز عبور ایمنی را برای خود در نظر بگیرد یا نه. همه ی این موارد در کنار هم دیگر می توانند به شدت موثر باشند.