اندروید 15 و ویژگی های جدید آن!+ مقایسه کامل با اندروید 14 🟢
اکتبر 9, 2024سوبرا + معرفی کامل بازی سوبرا + روش شروع بازی + دانلود و تنظیمات+ نکات مهم🟢
اکتبر 11, 2024Google’s Privacy Sandbox (حریم خصوصی گوگل ) فضایی است که در آن مجموعهای از پیشنهادات پیچیده برای محافظت از حریم خصوصی کاربر ایجاد شده است و تحت آزمایشهای گسترده (یا قرار گرفتهاند). به طور خلاصه، حریم خصوصی گوگل تلاشی برای پر کردن شکافهای زیادی است که انتظار میرفت در اکوسیستم تبلیغاتی با کوکیهای شخص ثالث که در مرورگر کروم منسوخ شدهاند باز شود. ممکن است این جملات در ابتدای مقاله برای شما سنگین باشد. اما در ادامه مقاله به طور کامل به شما توضیح خواهیم داد.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
حریم خصوصی گوگل
Privacy Sandbox ابتکاری با هدف ایجاد فناوریهایی است که از حریم خصوصی کاربران در وب و اندروید محافظت میکند . در عین حال به بازاریابان اجازه میدهد کمپینهایی ایجاد کنند که به همان اندازه مرتبط هستند. در آگوست 2019، گوگل از راهاندازی پروژه Privacy Sandbox خود خبر داد. نوعی گاوصندوق که برای ارائه مجموعهای از راهحلهای فنی برای حفظ قابلیتهای تبلیغاتی که در حال حاضر به کوکیها نیاز دارند، طراحی شده است.همین حالا بهتر است که کلمه “کوکی” را برای شما توضیح دهیم. چون تا انتهای مقاله با آن زیاد مواجه خواهید شد.
هدف حریم خصوصی گوگل حذف تدریجی کوکی های شخص ثالث و در عین حال هدایت بازاریابان به سمت شیوه های جدید برای حفظ عملکردشان است. به گفته Google، «جعبه ایمنی حریم خصوصی مجموعهای از APIها است که برای پشتیبانی از استفاده از موارد تبلیغاتی بدون تکیه بر شناسههای متقابل یا بین برنامهای و در عین حال بهبود حریم خصوصی دادهها طراحی شدهاند».
کوکی چیست؟
کوکی ها فایل های کوچکی از اطلاعات هستند که یک وب سرور تولید و به مرورگر وب ارسال می کند. مرورگرهای وب کوکی هایی را که دریافت می کنند برای مدت زمان از پیش تعیین شده یا برای مدت زمان جلسه کاربر در یک وب سایت ذخیره می کنند. آنها کوکیهای مربوطه را به درخواستهای بعدی کاربر از وب سرور پیوست میکنند. تصور کنید که به یک وب سایت رفته اید و یک مطلب خاص مثلا ” سیم کارت بین المللی ” را جستجو کرده اید. کوکی ها میتوانند دفعات بعدی که به این وب سایت مراجعه میکنید مطالب مرتبط را به شما نشان دهند
در واقع کار کوکی ها درست مانند الگوریتم های اینستاگرام برای اکسپلور کاربران است. هر چیزی را که بیشتر ببینید در آینده هم به شما بیشتر نشان داده خواهد شد. کوکی ها به اطلاع رسانی وب سایت ها در مورد کاربر کمک می کنند و وب سایت ها را قادر می سازند تا تجربه کاربر را شخصی کنند. برای مثال، وبسایتهای تجارت الکترونیک از کوکیها استفاده میکنند تا بدانند کاربران چه کالاهایی را در سبد خرید خود قرار دادهاند. علاوه بر این، برخی از کوکی ها برای اهداف امنیتی ضروری هستند، مانند کوکی های احراز هویت (به زیر مراجعه کنید).
کوکی هایی که در اینترنت استفاده می شوند “کوکی های HTTP” نیز نامیده می شوند. مانند بسیاری از وب، کوکی ها با استفاده از پروتکل HTTP ارسال می شوند.
چگونه حریم خصوصی گوگل را فعال کنیم؟
1. ردیابی ایمیل را مسدود کنید
اگر آنلاین هستید، احتمالا یک حساب ایمیل دارید. هک، شما حتی ممکن است دو یا سه داشته باشید. با این حال، این ابزار اصلی اینترنتی هنوز هم قدرت شگفتانگیز کردن را دارد – بهویژه وقتی صحبت از حریم خصوصی شما به میان میآید. آیا میدانستید راهی وجود دارد که مردم بفهمند ایمیلهایشان را باز کردهاید یا نه؟. علاوه بر این، فرستندهها میتوانند بفهمند که ایمیل مورد نظر را چه زمانی باز کردهاید و چند بار آن را باز کردهاید. خیلی ترسناک است، درست است؟.
این تکنیک که توسط شرکت های بازاریابی و افراد استفاده می شود، ردیابی پیکسل نامیده می شود. خوشبختانه، یک راه بسیار آسان برای مسدود کردن آن در جیمیل وجود دارد. در حالی که وارد حساب کاربری جیمیل خود شده اید، به سادگی روی نماد چرخ دنده در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید، سپس “تنظیمات” را انتخاب کنید. سپس به پایین اسکرول کنید تا ردیف «تصاویر» را ببینید و «پیش از نمایش تصاویر خارجی سؤال شود» را انتخاب کنید. مطمئن شوید که به پایین اسکرول کرده و تغییرات را ذخیره کنید.
2. ردیابی موقعیت مکانی را متوقف کنید
احتمال زیادی وجود دارد که گوگل بداند شما کجا بوده اید و چه زمانی آنجا بوده اید. این به دلیل ویژگی کوچکی به نام “تاریخچه موقعیت مکانی” است. به گفته گوگل، این «جایی که با دستگاههای خود میروید، حتی زمانی که از یک سرویس خاص گوگل استفاده نمیکنید، ردیابی میکند تا نقشههای شخصیشده، توصیههایی بر اساس مکانهایی که بازدید کردهاید و موارد دیگر را به شما ارائه دهد».
شاید شما نمی خواهید گوگل این کار را انجام دهد؟ خوشبختانه، می توانید این جنبه کمی ناخوشایند خدمات شرکت را “مکث” کنید. هنگامی که به حساب Google خود وارد شدید (اگر مطمئن نیستید چگونه این کار را انجام دهید، به https://myaccount.google.com بروید)، روی نماد دایره ای در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید. سپس روی «حساب Google» > «دادهها و شخصیسازی» > «سابقه موقعیت مکانی» > کلیک کنید و سپس نوار لغزنده را روی «مکث» تغییر دهید.
3. به صداهای ضبط شده پایان دهید
همانطور که همه می دانند گوگل چیزی بیش از یک مرورگر است. این شرکت همچنین مسئولیت دستیار صوتی کنترل شده گوگل را بر عهده دارد، ابزاری که ممکن است ضبط مکالمات شما را برای گوش دادن و رونویسی به افراد واقعی ارسال کند. یک صفحه تنظیمات Google توضیح می دهد: “Google صدا و سایر صداهای شما را ضبط می کند، به علاوه چند ثانیه قبل، وقتی از فعال سازی های صوتی استفاده می کنید: • گفتن دستوراتی مانند “Ok Google” • ضربه زدن روی نماد میکروفون.”
اگر نمیخواهید Google این ضبطها را ذخیره کند، میتوانید از انجام آن جلوگیری کنید. به صفحه «دادهها و شخصیسازی» برگردید، سپس روی «فعالیت صوتی و صوتی» کلیک کنید. مطمئن شوید که روی “مکث” تغییر داده شده است.
4. سابقه خرید خود را حذف کنید
اگر از جیمیل استفاده می کنید، گوگل خریدهای شما را ردیابی کرده است. صفحه پشتیبانی Google توضیح میدهد که فهرستی از همه خریدهای شما از «[سفارشهای] انجامشده با استفاده از سرویسهای Google، مانند Google Play Store، Google Express، یا از طریق Google Assistant»، علاوه بر «رسیدهای خرید و رزرو یا تأییدیههای دریافت شده در جیمیل.”
می توانید موارد را از لیست خود حذف کنید، اما در حال حاضر راهی برای خاموش کردن این مجموعه وجود ندارد. برای حذف موارد، به https://myaccount.google.com/purchases بروید و زیر “تاییدهای Gmail” را جستجو کنید. سپس، روی موردی که میخواهید حذف شود کلیک کنید، سپس «حذف خرید» > «نمایش ایمیل» > «بیشتر» (سه نقطه عمودی سمت راست صفحه) > «حذف این پیام» را انتخاب کنید.
5. جستجوی گوگل را کنار بگذارید
این یکی تنظیمات کمتر Google است و نکته کلی تر: استفاده از Google برای جستجو را متوقف کنید. در عوض، از DuckDuckGo استفاده کنید، “موتور جستجویی که شما را ردیابی نمی کند.”
اگر حتماً باید از Google برای جستجوی موارد استفاده کنید، زمانی که وارد حساب Google خود هستید، این جستجوها را انجام ندهید. انجام این کار آن جستجوها را با حساب Google شما مرتبط می کند که احتمالاً به نام واقعی شما است.
6. احراز هویت دو مرحله ای را روشن کنید
در صورت هک شدن، هیچ چیز در حساب Google شما خصوصی نخواهد بود. روشن کردن 2FA، شکل دیگری از امنیت حساب، به جلوگیری از وقوع آن کمک می کند. برای فعال کردن این ویژگی، ابتدا به https://myaccount.google.com/ برگردید. پس از رسیدن به آنجا، به «امنیت» > «تأیید 2 مرحله ای» بروید > رمز عبور خود را دوباره وارد کنید > مراحل را برای راه اندازی برنامه Authenticator دنبال کنید.
7. ناشناس ترین چهره خود را ثبت کنید
ما ثابت کردهایم که Google چیزهای زیادی درباره شما میداند. این شرکت به طور اتفاقی، در برخی موارد، برخی از آن اطلاعات را با دیگران به اشتراک می گذارد. همین باعث شده است که افراد زیادی در مورد حریم خصوصی گوگل به شک بیفتند!
برای یافتن – و محدود کردن – اطلاعاتی که سایر کاربران Google شما می توانند مشاهده کنند، در حین ورود به سیستم، به https://aboutme.google.com مراجعه کنید. ماوس خود را روی نماد کنار هر فاکتوئید شخصی قرار دهید و در صورت لزوم، آن را تغییر دهید. تنظیم روی “Hidden fromسایر کاربران.”
حریم خصوصی و امنیت گوگل
هدف اصلی Google با Privacy Sandbox حفظ تبلیغات آنلاین بدون به خطر انداختن حریم خصوصی دادهها برای کاربران است. هدف تطبیق مدل اقتصادی وب، که عمدتاً مبتنی بر تبلیغات هدفمند است، با حفاظت از حریم خصوصی با ترویج ابزارهایی است که قرار است نسبت به کوکیهای شخص ثالث با فضیلتتر و کمتر مزاحم باشند. جعبه ایمنی حریم خصوصی از مجموعه ای از رابط های Google (API) تشکیل شده است. این رابطها به ناشران اجازه میدهند تا به ارائه تبلیغات هدفمند ادامه دهند و در عین حال از محدودیتهای فنی که ممکن است ظاهر شوند اجتناب کنند.
همه اطلاعات از مرکز حریم خصوصی Google که شامل بسیاری از ابزارهای مفید برای حفظ حریم خصوصی است، قابل دسترسی است. چندین سال پیش، Google خط مشی رازداری خود را ادغام کرد تا با شما به عنوان یک کاربر در تمام خدمات خود رفتار کند. فرقی نمیکند از Gmail، Google Drive، Google Calendar یا هر محصول دیگر Google استفاده میکنید، Google همان سیاست حفظ حریم خصوصی را اعمال میکند. این همچنین به این معنی است که Google ممکن است اطلاعات مربوط به شما را در میان خدمات خود به اشتراک بگذارد.
برای مثال، اگر جستجوی «سگ» را در گوگل انجام دهید، ممکن است Google این اطلاعات را با YouTube به اشتراک بگذارد. سپس اگر بخواهید «حیوان خانگی» را در YouTube جستجو کنید، ویدیوهای مربوط به سگ ها در نتایج جستجو بالاتر ظاهر می شوند. ممکن است اطلاعات شخصی زیادی برای به اشتراک گذاشتن با یک شرکت به نظر برسد. مهم است که به یاد داشته باشید که Google فقط از این اطلاعات برای بهبود نتایج جستجو و سایر خدمات Google استفاده می کند.
حریم خصوصی Google و شرایط
گوگل میداند که خطمشی حفظ حریم خصوصی آن نگرانیهایی را در میان برخی از کاربرانش ایجاد میکند. برای رفع این نگرانیها، صفحه Privacy & Terms را ایجاد کرد، جایی که میتوانید برای خواندن خطمشی رازداری Google، تماشای ویدیوهای مربوط به حریم خصوصی، دسترسی به ابزارهای حریم خصوصی و موارد دیگر بروید.
برای دسترسی به صفحه حریم خصوصی، روی Privacy در پایین هر صفحه Google، مانند Google.com یا Gmail.com کلیک کنید.
روی پیوند حریم خصوصی در پایین صفحه جستجوی Google کلیک کنید
این شما را مستقیماً به برگه سیاست حفظ حریم خصوصی می برد. برای خواندن اطلاعات بیشتر در صفحه به پایین بروید.
جایگزین های گوگل
Google طیف گسترده ای از خدمات وب را ارائه می دهد، اما جایگزین هایی وجود دارد که خدمات مشابهی را ارائه می دهند (در زیر برخی از آنها را فهرست کرده ایم). در حالی که از بسیاری جهات قابل مقایسه هستند، این سایت های دیگر نمی توانند راحتی یک حساب کاربری گوگل را ارائه دهند. با این حال، ممکن است بخواهید در نظر بگیرید که آیا احساس راحتی می کنید که همه اطلاعات و رفتار آنلاین خود را با Google به اشتراک بگذارید.
DuckDuckGo: موتور جستجویی که سابقه جستجوی شما را ردیابی نمی کند
Hushmail: یک سرویس ایمیل که پیام های شما را رمزگذاری می کند و هیچ تبلیغی را نمایش نمی دهد
Vimeo: یک سایت میزبانی ویدیویی محبوب که امکان کنترل قوی حریم خصوصی را فراهم می کند
مراحل دسترسی به ابزارهای حریم خصوصی گوگل
اگرچه Google برخی از اطلاعات شخصی شما را در اختیار دارد، اما به شما این قدرت را می دهد که میزان اطلاعاتی را که می تواند جمع آوری کند کنترل کنید. ابزارهای مختلفی برای حفظ حریم خصوصی وجود دارد که به شما کمک می کند تنظیمات حریم خصوصی خود را تغییر دهید، از جمله تنظیمات تبلیغات، فعالیت وب و برنامه، و داشبورد Google.
به https://myaccount.google.com/privacy بروید.
اگر در تب Home هستید (در نوار ابزار سمت چپ نشان داده شده است)، چند گزینه مختلف را مشاهده خواهید کرد. به عنوان مثال، می توانید برای اطمینان از محافظت از حساب خود، در بررسی حریم خصوصی شرکت کنید.
همچنین میتوانید برای گزینههای بیشتر مانند جستجوی حساب خود یا دریافت کمک، به پایین پیمایش کنید.
تنظیمات تبلیغات
بسیاری از وب سایت ها با گوگل همکاری می کنند تا تبلیغات مرتبط تری را برای شما ارائه دهند. برای انجام این کار، Google سعی میکند علایق و مشخصات جمعیتی شما – از جمله سن و جنسیت – را بر اساس وبسایتهایی که بازدید میکنید حدس بزند.
وقتی جستجوی Google انجام میدهید یا یک صفحه وب را مشاهده میکنید، Google از این اطلاعات برای تصمیمگیری اینکه کدام تبلیغات را به شما نشان دهد استفاده میکند. این برای شما و تبلیغکنندگان مفید است: احتمالاً تبلیغاتی را میبینید که مورد علاقهتان است، و تبلیغکنندگان میدانند که تبلیغاتشان بازده بیشتری دارد.
با این حال، همه افراد تبلیغات را بر اساس علایق خود دوست ندارند. اگر میخواهید تبلیغات را بر اساس علایق خود خاموش کنید – یا فقط ببینید Google از چه اطلاعاتی برای ارائه تبلیغات به شما استفاده میکند – میتوانید این تنظیمات را تغییر دهید. علایق و اطلاعات جمعیتی شما در حساب Google شما ذخیره نمی شود، بلکه در یک کوکی در رایانه شما ذخیره می شود. این بدان معناست که حتی اگر به حساب Google وارد نشده باشید، تبلیغات مبتنی بر علاقه دریافت خواهید کرد.
فعالیت وب و برنامه
بهطور پیشفرض، Google سابقه جستجوهای وب را که انجام میدهید و وبسایتهایی را که هنگام ورود به حساب خود بازدید میکنید، ذخیره میکند. از این داده ها برای ارائه نتایج جستجو و توصیه های بهتر استفاده می کند. با این حال، اگر ترجیح میدهید Google این اطلاعات را ضبط نکند، میتوانید ذخیرهسازی فعالیت وب و برنامه خود را موقتاً متوقف کنید.
از صفحه داده و حریم خصوصی، به تنظیمات سابقه خود بروید. سپس بر روی Web & App Activity کلیک کنید.
با این کار به کنترلهای Activity خود خواهید رسید. برای خاموش کردن Web & App Activity، روی گزینه Turn off bu کلیک کنید
یک کادر ظاهر می شود. روی Pause کلیک کنید تا ذخیره سازی فعالیت وب و برنامه خود را متوقف کنید.
کادر محاوره ای دیگری ظاهر می شود که انتخاب شما را تایید می کند. پس از خواندن اطلاعات روی دکمه آبی رنگ Got it کلیک کنید.