تبلیغات گوگل چطور کار می کند؟ + روش متوقف کردن + همه چیز درمورد آن🟢
اکتبر 11, 2023برنامه اسلک (Slack) چه کاربرد هایی دارد؟+مزیت های استفاده از این برنامه 🟢
اکتبر 13, 2023برای اکثر مردم، Google Play اولین توقف آنها در هنگام یافتن برنامههای جدید برای دانلود در دستگاه Chromebook یا Android خود است . این موضوع برای امنیت گوگل پلی دلیل خوبی هم دارد. این فروشگاه رسمی برنامه های گوگل است. تقریباً همه برنامه ها از طریق آن در دسترس هستند و فکر می کنید از بارگیری بدافزار و برنامه های جعلی کاملاً ایمن هستید. متأسفانه Google Play 100 درصد ایمن نیست. همانطور که در ادامه خواهیم آموخت، موارد متعددی وجود داشته است که بدافزار از طریق فروشگاه برنامه و میلیون ها دستگاه راه پیدا کرده است، بدون اینکه کاربران یا گوگل تا دیر شده از آن مطلع باشند.
امنیت گوگل پلی
اما خبرهای خوبی هم هست! Google Play برای مقابله با برنامههای مخرب محافظهایی در نظر گرفته است، و اگرچه بدافزارها به سرعت تکامل مییابند، کارهایی نیز وجود دارد که میتوانید خودتان انجام دهید تا از آلوده شدن تلفن یا سایر دستگاههای خود به ویروسهای Google Play جلوگیری کنید.
بهطور پیشفرض، دستگاههای Android از «بارگیریهای درایو» یا کدهای مخربی که بدون رضایت شما در دستگاه شما دانلود میشوند، در امان هستند. مگر اینکه تنظیمات امنیتی را به صورت دستی تغییر دهید، همیشه قبل از دانلود یا نصب هر نرم افزار جدیدی یک اعلان دریافت می کنید و فقط می توانید برنامه های “شناخته” را از Google Play دانلود کنید. به عبارت دیگر، تنها راه برای دریافت ویروس در دستگاه اندرویدی، دانلود آن است.
متأسفانه، مجرمان سایبری در مخفی کردن بدافزارها در داخل برنامههای به ظاهر بیضرر و آپلود آنها در Google Play بسیار خلاق شدهاند. هنگامی که برنامه در فروشگاه رسمی برنامه در دسترس قرار گرفت، میلیون ها کاربر مشکلی با فرض ایمن بودن آن و دانلود آن بدون فکر دوم نخواهند داشت.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀» گوگل پلی پروتکت
اینجا فقط چند نمونه از بدافزار در Google Play آورده شده است:
در سال 2021، Zimperium zLabs بدافزار Grifthorse را کشف کرد که بیش از 10 میلیون دستگاه را از طریق بیش از 200 برنامه آلوده کرد.
در سال 2019، تحقیقات ESET ده ها ابزار تبلیغاتی را در Google Play نشان داد که بسیاری از آنها بیش از یک سال بدون شناسایی در آنجا بودند.
و در سال 2018، فوربس گزارش داد که نیم میلیون کاربر اندروید ویروسی را از گوگل پلی دانلود کرده اند که به عنوان یک بازی مسابقه ای پنهان شده بود.
در سال 2017، Check Point Software Technologies یک ویروس اندرویدی را کشف کرد که قبض های تلفن کاربران را برای پیام های متنی جعلی پنهان شده در 50 برنامه شارژ می کرد. برنامه های آلوده به طور کلی تا 21.1 میلیون بار قبل از حذف آنها توسط گوگل دانلود شدند.
همچنین در سال 2017 یک برنامه واتس اپ جعلی بود که آنقدر شبیه برنامه واقعی بود که قبل از اینکه کسی متوجه شود میلیون ها بار دانلود شد. در گوگل پلی به عنوان به روز رسانی واتس اپ نمایش داده شد، اما واقعاً یک برنامه مخفی نصب کرد که با نمایش تبلیغات درآمد کسب کرد.
همانطور که اغلب ویروس ها در Google Play ظاهر می شوند، باید توجه داشت که تعداد زیادی برنامه بدون ویروس وجود دارد. ممکن است به نظر برسد که Google Play مملو از بدافزار است، اما حقیقت این است که تنها بخش کوچکی از برنامههایی که میتوانید از طریق آن دانلود کنید واقعا مضر هستند. در مقایسه با اپ استور اپل، سابقه گوگل پلی در مورد بدافزارها کمتر از آن است که عمدتاً به این دلیل است که گوگل و اپل رویکردهای بسیار متفاوتی نسبت به برنامه ها دارند. برای اطلاعات بیشتر در مورد ویروس ها در آیفون ها بیاموزید.
برنامه های آلوده چه کاری می توانند انجام دهند؟
برنامه های مخرب می توانند آسیب های زیادی به امنیت گوگل پلی وارد کنند. برخی از آنها خوشبختانه کمتر از بقیه مضر هستند، اما مهم است که بدانید بدافزار Google Play چقدر می تواند جدی باشد. در اینجا فقط چند نمونه از کارهایی که یک ویروس روی تلفن، تبلت یا سایر دستگاههای Android شما میتواند انجام دهد آورده شده است:
نمایش تبلیغات پاپ آپ که برای توسعه دهنده پول ایجاد می کند.
آدرس ایمیل و شماره تلفن خود را پیدا کنید.
جزئیات را از لیست تماس خود استخراج کنید.
مختصات GPS خود را پیدا کنید.
دزدی پیام ها
رمزهای عبور خود را کپی کنید و از راه دور وارد حساب های خود شوید.
ارز دیجیتال را در دستگاه خود استخراج کنید و وجوه را به توسعه دهنده بازگردانید.
از ترفندهای پیامکی استفاده کنید تا مجبور شوید برای خدماتی که نخواستهاید بپردازید.
صفحات مرورگر را به صفحه های ورود جعلی و سایت های تبلیغاتی هدایت کنید.
دستگاه خود را برای حملات بیشتر در آینده باز کنید.
نحوه مبارزه گوگل پلی با بدافزارها
ما می دانیم که بدافزارها از طریق فروشگاه برنامه وارد می شوند و می دانیم که در صورت نصب چقدر آسیب می توانند وارد کنند. خبر خوب این است که گوگل ما را رها نمی کند.
گوگل در سال 2012 با راه اندازی یک ویژگی امنیتی به نام Bouncer شروع به جدی گرفتن بدافزار در فروشگاه برنامه خود کرد. Bouncer Android Market (نام قدیمی Google Play) را برای بدافزار اسکن میکند و برنامههای مشکوک را قبل از دسترسی به کاربران حذف میکند. در سال انتشار، تعداد برنامههای عفونی در فروشگاه موبایل تا 40 درصد کاهش یافت، اما کارشناسان امنیتی به سرعت نقصهایی را در سیستم پیدا کردند و مجرمان سایبری یاد گرفتند که برنامههای مخرب خود را پنهان کنند تا Bouncer را زیر و رو کنند.
گوگل بعداً یک اسکنر بدافزار داخلی برای دستگاههای اندرویدی به نام Google Play Protect معرفی کرد. در حالی که هر روز بیش از 100 میلیارد برنامه را اسکن می کند، همیشه موثر نیست. در مطالعات تطبیقی نرم افزارهای آنتی ویروس مختلف، Google Play Protect به طور مداوم در رتبه آخر قرار دارد.
نتیجه تحقیقات!
سرانجام، یک فرآیند بررسی انسانی برای برنامهها در سال 2016 اجرا شد و بررسیهای عمیقتر برنامهها در سال 2019 برای توسعهدهندگانی که هنوز سابقه کار با گوگل را ندارند. اما حتی با وجود تلاشهای مداوم Google برای خنثی کردن تلاشهای بدافزاری که از طریق Google Play انجام میشود، همیشه برنامهنویسانی وجود خواهند داشت که راهی برای ورود پیدا کنند.
بازیگران بد دائماً راههای جدیدی برای فرار از اقدامات ضد بدافزار گوگل پیدا میکنند. ممکن است کد مخرب تا پس از انتشار برنامه رمزگذاری شده باقی بماند یا از نامهای مشابه به عنوان برنامههای معتبر برای فریب دادن فرآیند تأیید استفاده کنند. این یک نبرد بی پایان بین Google است که بهبودهای امنیتی را برای رفع آسیب پذیری های موجود منتشر می کند و برنامه نویسان مخربی که یاد می گیرند چگونه این تغییرات را دور بزنند. تلاش های گوگل جواب می دهد، فقط برای همیشه.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀» آپدیت بدون گوگل پلی
چگونه بفهمیم ویروسی را از Google Play دانلود کردهاید؟
چندین راه برای شناسایی بدافزار در دستگاه Android و امنیت گوگل پلی شما وجود دارد:
همه چیز ناگهان بسیار کندتر می شود.
تبلیغاتی را می بینید که قبلاً هرگز ندیده اید، به خصوص در مکان های عجیب و غریب.
باتری به سرعت از بین می رود.
شما تغییر مسیرهای عجیب و غریب صفحه نمایش یا همپوشانی هایی را تجربه می کنید که قبلاً هرگز مجبور به مقابله با آنها نبوده اید.
یک دکمه دانلود در Google Play برای برنامه ای وجود دارد که می دانید از قبل دارید.
برنامههایی که نمیشناسید روی دستگاه شما نصب شدهاند.
شما اخیرا قربانی سرقت هویت یا اتهامات عجیب و غریب شده اید.
یک برنامه مجوزهای غیر ضروری زیادی را می خواهد.
با این حال، همیشه مشخص نیست که برنامه ای که دانلود کرده اید مخرب است. در واقع، مجرمان سایبری برای سرقت اطلاعات شما به نادانی متکی هستند. به هر حال، شما هیچ تغییری در تنظیمات امنیتی ایجاد نکردهاید و فقط چند برنامه را دانلود کردهاید، بنابراین ممکن است دلیلی نداشته باشید که فکر کنید ویروس یا برنامه جعلی دارید.
مثال!
به عنوان مثال، یک تلفن کند می تواند به این معنی باشد که فضای ذخیره سازی شما کم است، بنابراین ممکن است دو بار در مورد آن فکر نکنید. گرم شدن بیش از حد باتری ممکن است به نظر شما دلیلی برای خرید یک گوشی جدید باشد، زیرا گوشی شما چند سالی است، در حالی که شک نکنید که علت آن ویروس است.
به طور مشابه، برخی از این علائم یک ویروس لزوماً عفونت را تأیید نمی کند. یک برنامه میتواند مجوزهای زیادی را درخواست کند، زیرا واقعاً به دلایل قانونی به آنها نیاز دارد، هزینههای ناخواسته روی کارت اعتباری میتواند کاملاً با ویروس گوشی شما ارتباطی نداشته باشد، و تخلیه باتری میتواند به معنای داغ بودن دستگاه باشد.
چگونه در Google Play از بدافزار در امان بمانیم؟
اگرچه گوگل سعی کرده بدافزار را از پلتفرم خود دور نگه دارد، به نظر می رسد هر سال گزارش های جدیدی از برنامه های آلوده گوگل پلی ظاهر می شود. اما این نباید ما را از استفاده از فروشگاه برنامه گوگل بترساند. چیزی که باید به خاطر داشت این است که ما، کاربران، آخرین مرحله قبل از نصب بدافزار هستیم.
با پیروی از بهترین روش های ساده برای ایمن ماندن آنلاین، می توانید خطر دانلود نرم افزارهای مخرب را کاهش دهید. در پایان، یکی از بهترین راهها برای دانلود نکردن ویروسها از Google Play این است که یاد بگیرید چگونه خودتان آنها را متوقف کنید. فقط از منابع معتبری مانند گوگل پلی یا اپ استور آمازون دانلود کنید. اگرچه گوگل پلی 100 درصد در برابر بدافزار ایمن نیست، اما ایمن تر از دانلود برنامه های غیر رسمی است.
از یک برنامه آنتی ویروس خوب اندروید استفاده کنید.
قبل از دانلود برنامه در مورد آن تحقیق کنید. بررسی ها را بخوانید؛ کاربران اغلب یک برنامه آلوده را ضعیف ارزیابی می کنند و معمولاً از طریق بررسی به دیگران هشدار می دهند. همچنین به توسعه دهنده نگاه کنید. چه چیز دیگری ساخته اند، برنامه های دیگرشان چه نوع بررسی هایی دارند، آیا وب سایتی با اطلاعات بیشتر دارند؟
نکته
به مجوزهایی که برنامه درخواست می کند بسیار توجه کنید تا بتوانید از مواردی مانند برنامه های سرپرست پنهان جلوگیری کنید.
دستگاه خود را روت نکنید یا تنظیمات پیش فرض امنیت گوگل پلی را تغییر ندهید.
تفاوت امنیت گوگلی پلی و اپ استور!
تفاوت های اصلی بین دو بازار برنامه کاربردی مهم را پیدا کنید: Google Play و App Store. هر دو مسئول میزبانی اکثر برنامه هایی هستند که کاربران روی دستگاه های خود نصب کرده اند. اما برای کسب سود کجا باید سرمایه گذاری کرد؟
iOS
اپل پس از معرفی اولین آیفون در سال 2007، اولین سیستم عامل واقعاً نوآورانه موبایل را ایجاد کرد. آیفون به دلیل ارائه تجربه کاربری یکپارچه و طراحی های کاملاً نوآورانه متفاوت از سایر سیستم عامل ها متمایز است. به همین دلیل است که به دلیل طراحی و سادگی، iOS به سیستم عامل مورد علاقه بسیاری از کاربران در سراسر جهان تبدیل شده است.
برخی از مزایای اصلی اپلیکیشن های اپ استور به شرح زیر است:
برنامه های کاربردی IOS با تمام دستگاه های اپل سازگار است. این بدان معنی است که شما یک بار برنامه را دانلود کنید، می توانید از طریق تمام دستگاه های دیگر از آن لذت ببرید.
کاربران iOS تمایل بیشتری به خرید برنامه ها و محتوا دارند.
پروتکل های امنیتی جامد در اپ استور
کشورهایی که بیشترین درآمد را برای اپل دارند، آمریکا، بریتانیا، ژاپن، چین و استرالیا هستند.
این یک سیستم عامل بسته است، یعنی فقط محصولات اپل می توانند از آن استفاده کنند.
اندروید
Android Inc. در سال 2005 توسط گوگل خریداری شد. این شرکت بر روی دستگاه های تلفن همراه و تبلت های مختلف متمرکز شده است.
همانطور که iOS فروشگاه برنامه های خود را دارد، اپ استور، اندروید نیز دارای بازار مخصوص به خود به نام Google Play است.
مزایای اندروید:
سیستم عامل رایگان: بر خلاف iOS، اندروید برای هر شرکت فناوری که بخواهد مناسب است، به همین دلیل دستگاه های مختلفی با این سیستم عامل وجود دارد.
اپلیکیشن های ارزان تر
دانلود برنامه های شخص ثالث یا غیر گوگل امکان پذیر است.
کاربران تمایل بیشتری به خرج کردن پول برای برنامه ها ندارند.
کشورهایی که بیشترین درآمد را برای اندروید دارند عبارتند از: ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، کره جنوبی، آلمان و ژاپن.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀🚀» کار نکردن گوگل پلی
تفاوت
پس از تجزیه و تحلیل هر سیستم عامل به طور جداگانه، باید تفاوت های اصلی بین آنها را نشان دهیم:
در حالی که iOS یک سیستم عامل بسته است، اندروید باز است، بنابراین می توان آن را بر روی بسیاری از دستگاه های مختلف نصب کرد. این باعث می شود اکثر دستگاه های فروخته شده در جهان دارای سیستم عامل اندروید باشند و همین امر باعث می شود تعداد دانلود برنامه ها در Google Play بیشتر شود.
با این حال، در حالی که اندروید در تعداد دستگاه ها و دانلودها پیشرو است، iOS درآمد بسیار بیشتری ایجاد می کند، قرارداد 80 درصد درآمد بیشتری در سال گذشته ایجاد کرد.
این به چند دلیل است:
هزینه اپلیکیشن های اپ استور بسیار بالاتر است و کاربران تمایلی به پرداخت آن ها ندارند.
در اندروید، امکان نصب برنامه های به دست آمده خارج از Google Play وجود دارد که می تواند بر درآمد تأثیر منفی بگذارد. این ارتباطی به امنیت گوگل پلی ندارد.
بنابراین، اگرچه در آینده پیش بینی می شود که این تفاوت ها با پیشرفت هایی که اندروید در سیستم عامل خود ارائه می دهد کاهش یابد، در حال حاضر iOS بازار اپلیکیشن هایی است که درآمد بیشتری در سطح جهانی دارد.
در مورد برنامه های کاربردی که بیشترین دانلود را دارند، بخش هایی که بیشترین رشد را دارند بازی و عکاسی هستند، بدون اینکه برنامه های موسیقی، سبک زندگی و سرگرمی را فراموش کنیم. بنابراین، بازیها همچنان بیشترین سود را برای هر دو شرکت دارند.
مقایسه اپ استور برای توسعه دهندگان: گوگل پلی در مقابل اپ استور اپل
هم اپل و هم گوگل به توسعهدهندگان اجازه میدهند برنامههای کاربردی ایجاد کنند، اگرچه فرآیند توسعه از بسیاری جهات متفاوت است، از هزینه اولیه، زبان برنامهنویسی گرفته تا کشف و کسب درآمد. هر دو پلتفرم مزایا و معایب خاص خود را دارند، بنابراین مهم است که قبل از شروع به توسعه هر دو فروشگاه را بررسی کنید. در زیر بارزترین تفاوتهای بین اپ استور اپل و گوگل پلی را قرار میدهم که ممکن است بخواهید قبل از انتخاب پلتفرم در نظر بگیرید.
توسعه
توسعه برنامه در اندروید از نظر فنی دشوارتر است زیرا نسخههای متعددی که روی دستگاههای مصرفکننده اجرا میشوند و اندازههای صفحهنمایش چندتایی تقسیم میشوند. در حالی که زبان توسعه اندروید جاوا است، برای iOS باید Objective-C یا Swift را بدانید.
اعضا
تبدیل شدن به یک توسعه دهنده اندروید هزینه ثابتی معادل 25 دلار دارد، در حالی که توسعه دهندگان iOS باید سالانه 99 دلار بپردازند.
نام برنامه
در حالی که گوگل اجازه می دهد 30 کاراکتر در نام برنامه، اپل اجازه می دهد تا 255 کاراکتر، بنابراین آزادی کمی برای اضافه کردن کلمات کلیدی اضافی وجود دارد. تحقیقات نشان داده است که افزودن کلمات کلیدی در نام اپلیکیشن تاثیر بسزایی در رتبه بندی در هر دو اپ استور دارد. در اپ استور اپل نمی توانید عنوان برنامه خود را تغییر دهید، مگر اینکه نسخه به روز شده را ارسال کنید. این امر تست A/B عنوان را در مقایسه با Google Play که در آن میتوانید هر زمان که بخواهید عنوان را تغییر دهید، دشوارتر میکند.
کلید واژه ها
در حالی که اپ استور بخشی را برای افزودن کلمات کلیدی ارائه می دهد، در Google Play شما باید کلمات کلیدی را در توضیحات و کلمات کلیدی تبلیغ برنامه خود بگنجانید، یکی پس از دیگری ممنوع است. آیتونز حداکثر 100 اجازه می دهد کاراکتر برای کلمات کلیدی، بنابراین مطمئن شوید که بهترین کلمات کلیدی را اضافه کنید. در اپ استور اپل، توضیحات هیچ تاثیری از نظر بهینه سازی اپ استور ندارد.
فرآیند حمل و نقل
Apple App Store از برنامه های با کیفیت تری تشکیل شده است. دلیل این امر زمان ارسال برنامه خود به اپ استور است، بچه های اپل قبل از ارسال آن را دانلود و بررسی می کنند. این امر از ورود محتوای غیرقانونی و مخرب به فروشگاه جلوگیری می کند. این بزرگترین مشکل برای توسعه دهندگان است، زیرا برنامه ها با خطاهای جزئی رد می شوند و روند بررسی می تواند تا 2 هفته طول بکشد. در Google Play، پس از ارسال برنامه، حدوداً 2 ساعت دیگر در دسترس است.
کسب درآمد
با این حال، تفاوت قابل توجهی در حق عضویت وجود دارد که به نظر میرسد اپل از برنامههای کاربردی بهتر درآمدزایی میکند و فرصتهایی را برای توسعهدهندگان فراهم میکند تا درآمد بیشتری نسبت به Play Store داشته باشند. بر اساس تحقیقات انجام شده، کاربران iOS نسبت به کاربران اندرویدی برنامه های بیشتری دانلود می کنند و برنامه های پولی بیشتری را دانلود می کنند. اگر قصد دارید مستقیماً درآمد ایجاد کنید، iOS دوست شماست. توسعه دهندگان 70٪ از فروش یک برنامه را، هر دو در فروشگاه های برنامه، دریافت می کنند.
رتبه بندی برنامه
Google Play از نظر رتبه بندی جستجو، پیوندهای خارجی (رسانه های اجتماعی، انتشارات مطبوعاتی، وبلاگ ها) را در نظر می گیرد. در فروشگاه اپل، این لینک ها تاثیری بر رتبه اپلیکیشن شما در نتایج جستجو ندارند. پلتفرم جستجوی گوگل در مورد غلط املایی بهترین عملکرد را دارد. با این حال، iTunes همچنین اشتباهات املایی رایج را برای شما ثبت می کند (به عنوان مثال، “noises” “Moses” را نیز ثبت می کند).
الگوریتم کشف یک راز در هر دو طرف است، بنابراین توسعه دهندگان نمی توانند با سیستم بازی کنند و اطمینان حاصل کنند که بهترین نتایج را دریافت می کنند. این الگوریتم هر چند وقت یک بار توسط اپل و گوگل تغییر می کند که معمولاً تأثیر زیادی در رتبه بندی برنامه هایی دارد که برای رتبه های برتر 10-20 رتبه بندی نمی شوند. در Apple App Store، برنامه شما – پس از بررسی و انتشار – شانس بیشتری برای رسیدن به بالای لیست ها نسبت به Google Play دارد.
نتیجه
اینها مزایا و معایب ایجاد برنامه شما برای iOS یا Android هستند. به طور خلاصه، توصیه بازاریابان و توسعه دهندگان ما این است که ابتدا بر روی مخاطب اصلی خود تمرکز کنید تا با ارزش ترین تقاضا را پوشش دهید. و برای دستیابی به کل بازار باید هر دو را ایجاد کنید: یک برنامه برای کاربران iOS و Android.