هک گوشی از راه دور با برنامه ( معرفی برترین برنامه های دنیا )
جولای 31, 2021برنامه های هک اینستا همراه با معرفی و مزایا و معایت آنها
آگوست 2, 2021بسیاری از شما سرپرست یک خانواده هستید. به همین دلیل هم مراقبت از خانواده می تواند به عنوان یکی از مهمترین وظایف شما به حساب بیاید. از آن جایی که افراد می خواهند با استفاده از روش های مختلفی به شما و یا فرزندان شما آسیب بزنند باید یک سری اقدامات امنیتی انجام دهید. برای مراقبت از خانواده مخصوصا در فضای مجازی و دیجیتال باید مقاله ی زیر را بخوانید .
چرا مراقبت از خانواده در فضای مجازی لازم است؟
همانطور که می دانید در قرن 21 استفاده از انواع تکنولوزی ها و مخصوصا فضای مجازی افزایش پیدا کرده است. اگر آمار ها را بررسی کنید می توانید به این موضوع پی ببرید که استفاده کردن از فضای مجازی به صورت بلند مدت می تواند تبعات زیادی داشته باشد. علاوه بر این استفاده کردن از این فضا با توجه به حضور مجرمان سایبری خطرات اطلاعاتی و امنیتی هم دارد. همانطور که می بینید با وجود این خطرات باید حتما همه ی تدابیر لازم برای افزایش امنیت در این فضا را داشته باشید.
برای اینکه بتوانید وظیفه ی مراقبت از خانواده را انجام دهید به دو چیز نیاز دارید.
اول این که سطح امنیتی گوشی های هوشمند و یا رایانه هایی که خودان و دیگر افراد خانواده استفاده می کنند باید بالا باشد. یعنی اینطور نباشد که هر هکری بتواند با استفادخ از روش های معمولی به آن ها دسترسی پیدا کند. این موضوع باعث می شود که اطلاعات مورد استفاده برای شما و همسرتان یا فرزندانتان به صورت مخفیانه باقی بماند. بسیاری از خطراتی که در فضای مجازی به وجود می آید به خاطر این است که افراد نمی توانند اطلاعات خود را کنترل کنند. این است که جرایمی مانند اخاذی به وجود می آید.
نکته ی دومی که باید در نظر داشته باشید این است که روی انواع گوشی های هوشمند یا رایانه های مورد استفاده ی افراد نظارت داشته بشاید. با این کار می توانید متوجه شوید که در گوشی هوشمند فرزند زیر 18 سال شما چه اتفاقاتی می افتد. علاوه بر این می توانید متوجه شوید که با دوستان خود در چه فکر هایی است. این باعث می شود که اطلاعات شما از روابط فرزندتان بیشتر شود. البته دقت کنید که استفاده از این روش ها می تواند برای فرزندان زیر 18 سال شما باشد.
برای مراقبت از خانواده چه کاری می توان انجام داد؟
برای این که از خانواده ی خود به خصوص در فضای مجازی مراقبت کنید به یک سری از ابزار ها نیاز دارید. به عنوان مثال برنامه های نظارتی وجود دارد که شما می توانید با استفاده از آن ها به راحتی بخش های مختلف یک گوشی هوشمند را نظارت کنید. برنامه ی ایرانی PLC spy می تواند به شما کمک کند که از این روش استفاده کنید. تمامی مکالمات و پیامک ها و همچنین فضای مجازی با استفاده از این برنامه قابل نظارت است. برنامه های هک مانند برنامه هک تلگرام هم وجود دارد. اما شما ممکن است فقط همین نرم افزار را کنترل کنید و از دیگر نرم افزار ها غافل شوید. بنابراین یک نرم افزار کنترلی که بتواند تمام قسمت های گوشی موبایل و حتی موقعیت مکانی را نمایش دهد ، یک ابزار خوب برای نظارت و مراقبت از خانواده است.
البته برنامه های دیگری هم هستند که می توانید از آن ها برای نظارت استفاده کنید. اما باید این موضوع را در نظر داشته باشید که معایب زیادی دارند.
دو مورد از مهمترین معایبی که در مورد سایر برنامه های خارجی برای ایرانیان وجود دارد قابلیت پشتیبانی و قیمت آن ها است. هزینه های اشتراک ماهیانه یا سالیانه ی این نرم افزار ها به صورت دلاری محاسبه می شود. این نشان می دهد که شما باید با توجه به قیمت دلار در کشورمان مقدار زیادی هزینه کنید. در حالی که برای استفاده از برنامه ایرانی PLC spy هزینه ی بسیار کمتری را پرداخت می کنید.
پشتیبانی این نرم افزار های خارجی هم در حد رضایت مشتری نیست. مخصوصا زمانی که شما یک نرم افزار خارجی را از ایران دریافت می کنید نمی توانید انتظار پشتیبانی خوب داشته باشید. در صورتی که با تهیه کردن برنامه PLC spy در سامانه کنترل فرزندان می توانید به صورت 24 ساعته سوالات خود را از پشتیبانی بپرسید.
اما نکات دیگری هم هست که باید برای مراقبت از خانواده در نظر بگیرید.
نکات مهم در ارتباط با مراقبت خانواده توسط والدین
1. با کودک خود در مورد فعالیت های آنلاین او آشکارا صحبت کنید
به محض اینکه کودک شما شروع به دسترسی به اینترنت کرد ، در مورد آنچه می خواند ، تماشا می کند و با چه کسانی آنلاین ارتباط برقرار می کند با او صحبت کنید. از فرزند خود بپرسید که از چه سایت هایی دیدن می کند. یا از چه برنامه هایی استفاده می کند . فهرستی بنویسید و با هم به آنها نگاه کنید. با فرزند خود در مورد آنچه فکر می کنید مناسب است صحبت کنید . به او یادآوری کنید که این ممکن است برای سایر والدین و فرزندان آنها متفاوت باشد.
به صحبت های فرزند خود گوش دهید و در مورد آنچه برای خانواده شما مناسب است به توافق برسید. به یاد داشته باشید زمانی فرا می رسد که آنها در خارج از امنیت خانه به اینترنت دسترسی خواهند داشت . شما می خواهید آنها را برای این کار آماده کنید.
آموزش فعالیت آنلاین آنها و نحوه مراقبت از آنها در نحوه رفتار ، تعامل با مردم و نمایندگی از خود در چنین مجمع عمومی بسیار حیاتی است. آنها همیشه باید به خاطر داشته باشند که اینترنت خصوصی نیست. روش های زیادی برای نفوذ به گوشی اندروید وجود دارد. در مورد سایر سیستم عامل ها هم همینطور است. پس فکر نکنید کاملا امن است!.
2. صفحه ها و دستگاه ها را در جایی که می توانید آنها را ببینید نگه دارید
همیشه بر زمان آنلاین بودن فرزند خود ، به ویژه کودکان خردسال نظارت کنید. رایانه را در یک نقطه مرکزی در خانه قرار دهید . جایی که به راحتی می توانید کارهایی را که فرزند شما انجام می دهد و مشاهده آنلاین می کند ، زیر نظر داشته باشید. برای دستگاه های تلفن همراه ، می توانید آنها را طوری تنظیم کنید که رمزهای عبور Wi-Fi را فراموش کنند .تا فرزندان شما بدون اطلاع شما نتوانند آنلاین شوند. همچنین می توانید توافق کنید که هیچ تبلت ، لپ تاپ یا بازی در اتاق خواب وجود ندارد.
برای کودکان کوچکتر ، همچنین ممکن است تاریخچه مرورگر را پس از آنلاین بودن فرزند خود بررسی کنید. تا ببینید از چه سایت هایی بازدید می کند. این رویکرد بدیهی است که کودکان بزرگتر می شوند و نحوه پاک کردن تاریخ را بررسی می کنند. این دلیل بیشتری برای باز کردن خطوط ارتباطی در مورد استفاده از اینترنت در سنین پایین است.
3. کنترل های وظیفه ای والدین خود را بشناسید
جستجوهای آنلاین می تواند منجر به نتایج بدی در مسیر مراقبت از خانواده شما شود . بنابراین عاقلانه است که بدانید چگونه از کنترل والدین/محدودیت های جستجو ارائه شده توسط مرورگرهای وب ، ارائه دهنده خدمات اینترنت و دستگاه ها استفاده کنید. به عنوان مثال ، ویژگی فیلترهای جستجوی ایمن در Google سایت هایی را که دارای مطالب جنسی صریح هستند مسدود می کند. برای روشن کردن آن ، به تنظیمات/فیلترهای جستجوی ایمن بروید. اگرچه صد در صد دقیق نیست ، اما کنترل والدین می تواند از دیدن و دسترسی فرزند شما به بیشترین مطالب خشونت آمیز یا جنسی جلوگیری کند.
4. بدانید دوستان آنلاین فرزندان شما چه کسانی هستند
به عنوان بزرگسالان ، ما می دانیم که برخی از افراد آنلاین آنطور که می گویند نیستند . اما کودکان و نوجوانان می توانند در مورد افرادی که با آنها چت می کنند نگران کننده باشند اگر از کودکی به آنها آموزش داده نشود که در زمینه سایبری عاقل باشند.
اطمینان حاصل کنید که در حلقه های رسانه های اجتماعی فرزند خود با دوستان و مخاطبین قرار می گیرید . از نظارت بر پست ها اطمینان حاصل کنید. فرزندان شما ممکن است مقاومت کنند .اما به آنها بگویید این یکی از شرایطی است که شما اجازه دسترسی به آنها را می دهید
5. برای مراقبت از خانواده و حفظ حریم خصوصی خود “به اشتراک بگذارید” را برای کودک خود توضیح دهید
اگر فرزند شما یک کاربر معمولی از شبکه های اجتماعی است ، باید از خطر افشای اطلاعات شخصی یا تصاویر پس از انتشار آنها آگاه باشد. در حالی که آنها کاملاً پیامدهای افشای اطلاعات شخصی را به صورت آنلاین درک نمی کنند .اما باید به آنها بیاموزید که در مواردی که ارسال می کنند و به اشتراک می گذارند محتاط و متفکر باشند. فرزندان خود را تشویق کنید قبل از ارسال هر چیزی از خود بپرسند که آیا اطلاعات (مانند نام ، شماره تلفن ، آدرس خانه ، ایمیل ، نام مدرسه) یا عکس چیزی است که آنها به یک غریبه می دهند؟. اگر پاسخ منفی است ، آن را پست نکنید.
اگر فرزند شما عکس ها یا پست هایی را به صورت آنلاین به اشتراک می گذارد ، از فرزند خود بخواهید به شما اجازه دهد آنچه را که به اشتراک می گذارد ببینید. یا از خواهر و برادر بزرگتر بخواهید قبل از به اشتراک گذاشتن عکس ها را بررسی کند.
6. کنترل رد پای دیجیتالی خانواده خود را انجام دهید
هر تصویر و جزئیات شخصی که در رسانه های اجتماعی و اینترنت ارسال و به اشتراک گذاشته می شود ، به رد پای دیجیتالی کسی کمک می کند. خطر بزرگ این امر این است که وقتی اطلاعات به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شود ، می توان از آن به نحوی استفاده کرد که انتظار ندارید و نمی توانید کنترل کنید. همچنین باید فرض کنید که هر چیزی که آنلاین قرار می گیرد دائمی است (گاهی اوقات می توان آن را حذف کرد اما نه همیشه قبل از اینکه دیگران آن را مشاهده کرده و ذخیره کرده باشند). به همین دلیل ، کودکان و جوانان باید در حفاظت از تصاویر و اطلاعات خود هوشمند باشند. همین امر در مورد والدینی که به طور مرتب تصاویری از فرزندان خود را در اینترنت منتشر می کنند نیز صدق می کند.
به فرزند خود بیاموزید که کنترل ردپای دیجیتال خود را تنها با افرادی که می شناسند و به آنها اعتماد دارند ، بررسی کند. به جای ارسال پیام برای همه دوستان خود در رسانه های اجتماعی ، آنها را تشویق کنید. تا در این زمینه انتخابی عمل کنند. از تنظیمات حریم خصوصی در بسترهای رسانه های اجتماعی مورد استفاده خود استفاده کنند.
7. به فرزندان خود بیاموزید که مکان خود را خصوصی نگه دارند
اکثر برنامه ها ، شبکه ها و دستگاه ها دارای ویژگی های برچسب گذاری جغرافیایی هستند. که مکان شما را عمومی می کند و می تواند شخص را مستقیماً به سمت شما هدایت کند. این ویژگی ها باید به دلایل خصوصی و حریم خصوصی خاموش شوند. عکسهای دیجیتالی همچنین دارای فراداده (اطلاعاتی در مورد زمان ، تاریخ و مختصات GPS) هستند که ممکن است بیشتر از آنچه می خواهید نشان دهد. این اشتباه است. به همین دلیل باید مکان جغرافیایی خود را مخفی کنید.