روشن نشدن گوشی شیائومی + معرفی 10 دلیل روشن نشدن گوشی شیائومی+ برنامه🟢
می 25, 2024امنیت اس ام اس +هک پیامک و Smishing+جلوگیری از هک اس ام اس🟢
می 26, 2024ابراهیم رئیسی (23 آذر 1339، مشهد، ایران – درگذشته 30 اردیبهشت 1403، در حوالی ورزقان، ایران) پیش از مرگ ناگهانیاش در سانحه هلیکوپتر، رئیسجمهور ایران (۲۰۲۱–۲۴) بود. او یکی از معدود شخصیتهای مورد اعتماد اصولگرایان در نهادهای روحانی و امنیتی بود، اما کارنامه او نمادی از جمهوری اسلامی و مردم ایران بود. در این مقاله زندگی نامه ابراهیم رئیسی را بررسی خواهیم کرد.
سنین جوانی و تحصیل ابراهیم رئیسی
رئیسی در شهر مشهد بزرگ شد، مرکز مذهبی مهم شیعیان اثنی عشری به عنوان حرم امام هشتم علی الرضا. رئیسی در زمان ظهور اصلاحات ارضی (1960-1963) و برنامه توسعه انقلاب سفید (1963-1979)، زمانی که ایران دستخوش تغییرات عمیقی در توزیع قدرت و ثروت خود بود، متولد شد. اگرچه کشور شاهد مدرنیزاسیون و شهرنشینی سریع بود. اما تشکیلات روحانی از جمله کسانی بود که به وضوح به دلیل اصلاحات شاه از حق رای محروم شده بود. این امر به ویژه در مشهد صادق بود. جایی که سازمان روحانیت دارایی های گسترده ای بود و تأثیر زیادی بر اقتصاد محلی داشت.
رئیسی که در خانواده ای روحانی پرورش یافت، تحصیلات دینی گرفت. در سال 1975 به حوزه علمیه قم، که مهمترین مرکز فکری اسلام شیعی بود، رفت و زیر نظر برخی از برجستهترین روحانیون ایران تحصیل کرد. در زمانی که ایرانیان به طور گسترده از رژیم محمدرضا شاه پهلوی ناراضی بودند، بسیاری از حوزویان قم درگیر آرمان های انقلابی روح الله خمینی بودند که تفسیر او از ولایت فقیه به دنبال تضمین روحانیت بود. نظارت بر سیاست و اداره دولت یکی از حوزه های کاری او بود
رئیسی ظاهراً یکی از شرکت کنندگان فعال وقایع سال های 1978-1979 بود که شاه را به تبعید راند و یک نظام حکومتی را بر اساس دیدگاه روح الله خمینی تأسیس کرد.
دادستان جمهوری اسلامی
پس از انقلاب ایران، جمهوری اسلامی نوپا با تعدادی چالش فوری روبرو شد. از وفاداران شاه تحصیل کرده در غرب گرفته تا ناراضیان چپ سکولار و جنگ همه جانبه با همسایه عراق. رئیسی از ابتدا کار خود را وقف حمایت از رژیم نوپا علیه مخالفان داخلی کرد. او دوره های اداری را گذراند و خیلی زود به دادستانی مسجد سلیمان در جنوب غربی ایران پیوست. وی طی شش سال بعد به عنوان دادستان در حوزه های قضایی مختلف از جمله شهرستان کرج، شهر همدان و استان همدان تجربیات بیشتری کسب کرد.
در سال ۱۳۶۴ معاون دادستان تهران پایتخت کشور شد. در سال 1988، در حالی که بار بیثباتی و جنگ ایران و عراق بر دوش رژیم سنگینی میکرد، آیت الله خمینی دستور اعدام زندانی سیاسی متهم به همکاری با عراق را داد. سپس رئیسی را به کمیتهای منصوب کرد که وظیفه تعیین اینکه آیا زندانیان باید اعدام شوند یا نه را داشت.
بیشتر بخوانید📘📘📘📘👈👈👈👈 » سقوط هلیکوپتر رئیس جمهور
رتبه ی قضایی
پس از اینکه سید علی خامنهای در سال 1989 رهبر (رهبر ایران) شد، رئیسی شروع به کسب رتبههای ارشد در دستگاه قضایی ایران کرد. پس از خدمت به عنوان دادستان تهران (1368-1368)، برجسته ترین سمت های وی شامل ریاست سازمان بازرسی کل کشور (1373-1383) و دادستان کل دادگاه ویژه روحانیت (1391-1391) بود، سمت هایی که بر سلامت سازمان نظارت می کنند. ارگان ها و مقامات دولتی رئیسی به عنوان معاون اول قوه قضائیه (14-2004)، نقش کلیدی در سرکوب مخالفان پس از ناآرامی های پس از انتخابات ریاست جمهوری 2009 داشت.
رئیسی در خارج از قوه قضائیه نیز به عضویت مجلس خبرگان (24-2007) در آمد، یک نهاد مشورتی که وظیفه دارد در صورت خالی شدن دفتر، جایگزین رهبر شود. آیت الله خامنهای در سال 1395 رئیسی را خادم حرم علی الرضا در مشهد منصوب کرد و او را مسئول بزرگترین بنیاد (خیریه) ایران کرد. این انتصاب تا سال 2019 ادامه داشت. بسیاری از ناظران این انتصاب را فرصتی برای افزایش نفوذ رئیسی در میان نخبگان روحانی و تجاری کشور دانستند.
ادامه خدمات و تجربیات آیت الله رئیسی
ابراهیم رئیسی علیرغم موقعیت رده بالای خود در رژیم، چهره ای به عنوان یک منتقد اصولگرای دولت ایجاد کرد که در برابر فساد سرسخت بود. او در انتخابات ریاست جمهوری 2017 با حسن روحانی نامزد شد و از روحانی به دلیل انعقاد یک توافق هستهای بینالمللی (برنامه جامع اقدام مشترک یا برجام) انتقاد کرد که در عین حال نتوانست شرایط اجتماعی و اقتصادی کشور را بهبود بخشد.
روحانی با قاطعیت در اولین انتخابات پیروز شد و ظاهراً بازتاب رضایت رأی دهندگان از توافق هسته ای بود. خروج آمریکا از برجام یک سال بعد، همراه با اعمال مجدد تحریمهای آمریکا علیه ایران، رئیسی را از نظر بسیاری از ایرانیان محق و محبوب کرد. به این دلیل که روحانی نتوانست وعده هایی که داده بود را محقق کند.
رئیسی پس از انتصاب به عنوان رئیس قوه قضائیه در سال 2019، بلافاصله پرونده های فساد اداری را علیه مقامات دولتی و بازرگانان برجسته، هرچند به صورت گزینشی، پیگیری کرد. در حالی که او همچنان به انتقاد از دولت روحانی ادامه میداد، جریانهای تلویزیونی صدای او را به جان خرید. تشدید تنش ها با ایالات متحده نیز به انتقادهای او طنین انداز شد. به ویژه پس از یک رشته درگیری با نیروهای آمریکایی در اواخر سال 2019 و اوایل سال 2020.
ارتباط با سپاه پاسداران
زمانی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) پرواز 752 خطوط هوایی بین المللی اوکراین را در ژانویه 2020 سرنگون کرد، به اشتباه رئیسی، هواپیمای مسافربری برای موشک کروز آمریکا، بر تحقیقات این رویداد غم انگیز نظارت داشت. با این حال، این تحقیقات نتوانست مقامات ایرانی را به طور علنی پاسخگو کند، با این حال، اشتباهات اپراتورهای رده پایین را عامل این حادثه دانست.
ریاست جمهوری
زمانی که رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری 2021 شرکت کرد، همچنان خود را به عنوان یک مدافع اصولگرا در برابر فساد دولتی جلوه می داد. وی در عین حال از مذاکره بر سر یک توافق هسته ای بین المللی که منافع ایران را در نظر بگیرد، حمایت کرد. اما این وجهه بالای او بود که او را به نامزد اصلی انتخابات تبدیل کرد، جدی ترین رقیب او در هفته های قبل از انتخابات رد صلاحیت شدند. با مشارکت رای دهندگان کمی کمتر از 50 درصد، او با اختلاف قاطع پیروز شد و در ماه اوت افتتاح شد.
رئیسی اگرچه وارث یک بحران فراگیر بود که ناشی از تحریمهای بینالمللی و همهگیری ویروس کرونا SARS-CoV-2 بود، اما در ابتدای دوره ریاستجمهوری خود بیشتر به امنیت رژیم توجه داشت تا کمک اقتصادی. اولین پیشنهاد بودجه او افزایش قابل توجهی در بودجه برای تشکیلات دفاعی اختصاص داد. اما ریاضت در هزینه های داخلی را حفظ کرد. دولت برنامه واکسیناسیون کووید-19 خود را در اوایل ریاست جمهوری خود افزایش داد.
اما علیرغم کمبود آب و تورم فزاینده، کاری برای بهبود اقتصاد بیمار انجام نشد. برای تمدید برجام که می توانست تحریم ها را لغو کند، فوریت کمی نشان داده شد. رئیسی ابتدا به دنبال تقویت روابط با چین و همسایگان ایران (از جمله احیای روابط با عربستان سعودی در سال 2023) قبل از وارد شدن جدی به مذاکرات با غرب بود. در زمان نزدیک شدن به یک قرارداد تجدید شده، تحولات ژئوپلیتیکی جدید زمان بندی را برای بستن قرارداد دشوار کرده بود.
بیشتر بخوانید📘📘📘📘👈👈👈👈 » گرفتن لایک اینستاگرام
سفر آخر ابراهیم رئیسی…
رئیسی چند روز پس از اعتصابات، سفر جدیدی را برای ایجاد روابط با کشورهای همسایه آغاز کرد. یک سفر پرمخاطب به پاکستان به توافقی برای افزایش تجارت دوجانبه به 10 میلیارد دلار طی پنج سال ختم شد. رئیسی سپس به سریلانکا سفر کرد و در آنجا پروژه برق آبی را که با استفاده از فناوری و کمک مالی ایران ساخته شده بود، افتتاح کرد. در 29 اردیبهشت، زمانی که رئیسی در حال بازگشت از سفر برای افتتاح سدهای جدیدی بود که به طور مشترک با آذربایجان در امتداد مرز این کشورها ساخته شده بود، بالگرد وی در میان آب و هوای بد در منطقه مرزی کوهستانی سقوط کرد. هلیکوپتر روز بعد توسط امدادگران شناسایی شد. اما هیچ بازمانده ای پیدا نشد.
این حادثه در حالی رخ می دهد که ایران تحت رهبری رئیسی و آیت الله علی خامنه ای است. آیت الله خامنه ای، یک حمله بی سابقه پهپادی و موشکی را به اسرائیل در ماه گذشته انجام داد . اورانیوم غنی سازی را بیش از هر زمان دیگری به سطح درجه تسلیحات نزدیک کرد. ایران همچنین سالها با اعتراضات گسترده علیه دینسالاری شیعیاش بر سر اقتصاد بیمار و حقوق زنان مواجه بوده است . که این لحظه را برای تهران و آینده کشور حساستر میکند، زیرا جنگ اسرائیل و حماس خاورمیانه گستردهتر را ملتهب میکند.
رئیسی در حال سفر در استان آذربایجان شرقی بود. تلویزیون دولتی اعلام کرد آنچه که آن را «فرود سخت» میخواند، در نزدیکی جلفا، شهری در مرز جمهوری آذربایجان، در حدود 600 کیلومتری شمال غرب تهران، پایتخت ایران، روی داده است. بعدها، تلویزیون دولتی آن را در شرق نزدیک روستای یوزی منتشر کرد، اما جزئیات متناقض باقی ماند.
افتتاح سد
در این عکس که دفتر ریاست جمهوری ایران منتشر کرده است، ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در مراسم افتتاح سد قیز قالاسی یا قلعه دختر به زبان آذری در مرز ایران و آذربایجان به همراه همتای آذری خود الهام علی اف، یکشنبه 29 اردیبهشت 1393 شرکت می کند. رسانههای دولتی ایران بدون اشاره به جزئیات بیشتر گزارش دادند که بالگرد حامل ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران روز یکشنبه دچار «فرود سخت» شد.
به گزارش خبرگزاری دولتی ایرنا، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، استاندار آذربایجان شرقی و سایر مقامات و محافظان با رئیسی در سفر بودند. یکی از مقامات محلی از کلمه «سقوط» استفاده کرد. اما برخی دیگر به «فرود سخت» یا «حادثه» اشاره کردند. نه ایرنا و نه تلویزیون دولتی هیچ اطلاعاتی در مورد وضعیت رئیسی در ساعات بعد ارائه نکردند.
اوایل صبح دوشنبه، مقامات ترکیه تصاویری از هواپیماهای بدون سرنشین را منتشر کردند. که به نظر میرسد آتشسوزی در بیابان است که آنها «گمان میکردند لاشه هلیکوپتر باشد». مختصات ذکر شده در این فیلم آتش سوزی را در 20 کیلومتری جنوب مرز آذربایجان و ایران در کنار کوهی شیب دار نشان می دهد.
بیشتر بخوانید📘📘📘📘👈👈👈👈 » هک اینستاگرام
کشف محل سقوط
اصولگرایان از مردم خواستند که برای او دعا کنند. تلویزیون دولتی تصاویری از صدها نفر طرا پخش کرد که برخی از آنها دستانشان را دراز کرده بودند . در حال اقامه نماز در حرم امام رضا در شهر مشهد و همچنین در قم و سایر نقاط کشور بودند. کانال اصلی تلویزیون دولتی نماز را بدون وقفه پخش کرد. در تهران، گروهی از مردان که در کنار خیابان زانو زده بودند، تسبیح را به هم بستند و ویدئویی از نماز خواندن رئیسی را تماشا کردند که به وضوح گریه می کردند.
به هر صورت ابراهیم رئیسی در 30 اردیبهشت ماه 1403 به دلیل برخورد هلیکوپتر به زمین جنگلی دار فانی را وداع گفت.