امنیت تیک تاک + چگونه تیک تاک را ایمن کنیم و هک نشویم+ مقایسه با اینستاگرام🟢
ژوئن 3, 2023فواید موبایل برای کودکان + راهنمای استفاده کودک از گوشی هوشمند در سنین مختلف🟢
ژوئن 8, 2023کودکان در سراسر جهان از گوشی های هوشمند برای اهداف مختلف استفاده می کنند. برخی از کودکان در حال صحبت با دوستان خود برای ساعات طولانی دیده می شوند. در حالی که برخی دیگر وقت خود را صرف بازی های بی شماری با تلفن می کنند. اینترنت خانه دانش کودکان است. اگرچه نمی توان در مورد کاربرد تلفن های هوشمند بحث کرد، استفاده مداوم و قرار گرفتن در معرض آن می تواند اثرات مضری بر کودک داشته باشد. در این مقاله در مورد ضرر های موبایل برای کودکان صحبت خواهیم کرد.
6 مورد از ضرر های موبایل برای کودکان
تلفن همراه ممکن است راهی آسان برای پرت کردن حواس کودکان یا مشغول نگه داشتن آنها باشد. با این حال، آنها با مجموعه ای از رذایل خود می آیند. همه این ها به عنوان ضرر های موبایل برای کودکان شناخته می شوند برخی از اثرات منفی استفاده منظم از تلفن همراه عبارتند از:
1. تومورها
اکنون، قصد نداریم با این اطلاعات شما را بترسانیم، اما خوب است بدانید که مطالعات نشان میدهد که احتمال افزایش خطر تومور برای کسانی که بیش از حد از تلفن همراه استفاده میکنند، وجود دارد. شواهد محدودی وجود دارد که نشان میدهد تومورها به دلیل تشعشعات تلفن همراه ایجاد میشوند، اما به عنوان والدین، ممکن است بخواهید زمان استفاده فرزندانتان از تلفن را محدود کنید تا از خطرات احتمالی دیگر جلوگیری کنید.
دقت کنید که با توجه به تحقیقات احتمال ایجاد تومور بیشتر است. اما به این معنی نیست که فرزند شما با استفاده از موبایل های هوشمند قطعا تومور خواهد داشت!. این احتمال به اندازه ای است که افراد بزرگسال هم که از گوشی های هوشمند استفاده می کنند همین احتمال را در پی خواهند داشت.
2. بر فعالیت مغز تأثیر می گذارد
مطالعات نشان می دهد که مغز انسان به تشعشعات الکترومغناطیسی حساس است. با این حال، نیاز به مطالعات بیشتری وجود دارد تا ثابت شود تابش می تواند فعالیت مغز را مختل کند. از آنجایی که تلفنهای همراه در درجه اول بر روی امواج الکترومغناطیسی برای همه انواع ارتباطات، حتی داخلی، کار میکنند و مغز تکانههای الکتریکی خاص خود را دارد که در آن ارتباطات در شبکه عصبی انجام میشود، احتمالاً میتواند بر مغز تأثیر بگذارد. با این حال، همانطور که قبلا ذکر شد، تحقیقات بیشتری باید انجام شود تا ثابت شود که تشعشع بر فعالیت مغز تأثیر می گذارد.
در حال حاضر، چیزی که ممکن است بر مغز تأثیر بگذارد، محتوایی است که کودک در معرض آن قرار میگیرد و زمان تماشای صفحه نمایش. بنابراین، برای والدین ضروری است که زمان نمایش را کنترل یا محدود کنند و اطمینان حاصل کنند که کودکان فقط به برخی برنامهها، بازیها و غیره که مناسب سنشان است دسترسی دارند. زمان محدود تلفن همراه بر یادگیری یا تمرکز کودک بر روی چیزها/فعالیتهای مهم دیگر مانند مطالعه، سرگرمیها، ورزش و غیره تأثیر نمیگذارد.
3. عملکرد تحصیلی
بسیاری از کودکان تلفن همراه خود را به مدارس خود حمل می کنند. گپ زدن با دوستان یا بازی کردن در تعطیلات مدرسه یا حتی در کلاس، روز به روز در حال افزایش است. این باعث می شود کودکان در کلاس توجهی نداشته باشند، درس های مهم را از دست بدهند و در نتیجه از مطالعه و امتحان بی اطلاع باشند.
4. قصور تحصیلی
تلفنهای هوشمند نه تنها حواس کودکان را از مطالعه منحرف میکند، بلکه ممکن است ابزار سوء رفتار آنها برای کسب نمره خوب در امتحانات باشد. استفاده از ماشین حساب داخلی در امتحاناتی که در آن مجاز نیست، ذخیره عکس ها یا اطلاعات مرجع برای تقلب در امتحان، یا حتی تبادل پاسخ با دانش آموزان دیگر از طریق چت در طول امتحان، به طور گسترده در مدارس مختلف مشاهده شده است. چنین رفتاری نه تنها بر عملکرد تحصیلی تأثیر می گذارد، بلکه منجر به بروز مشکلات شخصیتی نیز می شود.
5. رسانه های نامناسب
مانند هر گجت دیگری، تلفن همراه نیز یک ابزار است و می توان از آن برای اهداف اشتباه استفاده کرد. بچهها ممکن است با پیامها، تصاویر یا متنهای نامناسبی که دوستانشان یا در گروه به اشتراک گذاشتهاند، برخورد کنند و آن را به دیگران منتقل کنند. آنها می توانند در سنین پایین راه خود را به پورنوگرافی بیابند و ادراکات و روند فکر خود را تغییر دهند. حتی مبادله غیرمسئولانه تصاویر خود میتواند شکستی را ایجاد کند که زندگی آنها را برای مدت طولانی تحت تأثیر قرار دهد.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀 هک اینستاگرام
6. اختلال در خواب
کودکان ممکن است تا دیروقت بیدار بمانند و با دوستانشان صحبت کنند، بازی کنند یا در شبکه های اجتماعی مرور کنند، که در یک دوره زمانی باعث خستگی و بی قراری می شود. همچنین زندگی تحصیلی را مختل می کند، زیرا بچه ها آنقدر خواب آلود هستند که نمی توانند روی آنچه در مدرسه تدریس می شود تمرکز کنند. از این رو، یک اثر دومینویی دارد که در تمام جنبه های زندگی آنها نفوذ می کند.
7. مسائل پزشکی
وقتی کودکان در اوقات فراغت خود به تلفن همراه چسبیده اند، فعالیت بدنی ندارند و هوای تازه دریافت می کنند. این آنها را در معرض خطر چاقی و سایر بیماری ها قرار می دهد که بعداً می تواند به بیماری های مضر مانند دیابت و فشار خون تبدیل شود.
8. سلامت روان
کودکان در رسانه های اجتماعی ممکن است با زورگویان سایبری که از طریق اینترنت آنها را آزار و اذیت می کنند، در تماس باشند. بسیاری از کودکانی که مورد آزار و اذیت سایبری قرار گرفتهاند، ممکن است در اواخر زندگی تجربه خود را بپذیرند، زمانی که آسیب روانی قبلاً وارد شده باشد. رسانه های اجتماعی همچنین ممکن است باعث افسردگی و اضطراب شوند، زمانی که به بچه ها توجه آنلاین مورد انتظارشان داده نمی شود.
با کمی آگاهی، والدین می توانند هوشیار باشند و اطمینان حاصل کنند که از تمام یا بیشتر خطرات ذکر شده در بالا برای فرزندانشان جلوگیری می شود. برای کاهش خطرات تلفن همراه در کودکان، نکات ایمنی را بخوانید.
انجمن هایی که تندرو تر هستند می گویند چندین دلیل وجود دارد که کودکان به هیچ عنوان نباید از گوشی های هوشمند استفاده کنند. این مسئله را باید جدی بگیرید. اما این که کودک شما در چه سنی تا چه اندازه می فهمد و متوجه می شود بسته به تشخیص خودتان است!.
دلایلی که برخی روانشناسان می گویند کودکان نباید از گوشی ها استفاده کنند زیاد است . اما در زیر به برخی از ضرر های موبایل برای کودکان می پردازیم.
ضرر های موبایل برای کودکان از نظر روانشناسی
1. رشد سریع مغز
بین 0 تا 2 سالگی، اندازه مغز نوزاد سه برابر می شود و تا سن 21 سالگی به رشد سریع ادامه می دهد (کریستاکیس 2011). رشد اولیه مغز توسط محرک های محیطی یا فقدان آن تعیین می شود. تحریک مغز در حال رشد ناشی از قرار گرفتن بیش از حد در معرض فناوریها (تلفنهای همراه، اینترنت، آیپد، تلویزیون) با عملکرد اجرایی و نقص توجه، تأخیرهای شناختی، اختلال در یادگیری، افزایش تکانشگری و کاهش توانایی خودتنظیمی مرتبط است. به عنوان مثال، کج خلقی.
2. تکامل تاخیری
استفاده از فناوری حرکت را محدود می کند، که می تواند منجر به تاخیر در توسعه شود. در حال حاضر از هر سه کودک یک کودک با تاخیر رشدی وارد مدرسه می شود که تاثیر منفی بر سواد و پیشرفت تحصیلی دارد (HELP EDI Maps 2013). حرکت باعث افزایش توجه و توانایی یادگیری می شود (Ratey 2008). استفاده از فناوری زیر 12 سال برای رشد و یادگیری کودک مضر است (روان 2010).
3. چاقی
استفاده از تلویزیون و بازی های ویدیویی با افزایش چاقی مرتبط است (ترمبلی 2005). کودکانی که مجاز به استفاده از دستگاه در اتاق خواب خود هستند، 30 درصد افزایش چاقی دارند (فنگ 2011). از هر چهار کودک کانادایی یک نفر و از هر سه کودک آمریکایی یک نفر چاق هستند (ترمبلی 2011). 30 درصد از کودکان چاق به دیابت مبتلا می شوند و افراد چاق در معرض خطر بیشتری برای سکته مغزی و حمله قلبی هستند که به شدت امید به زندگی را کاهش می دهد (مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری 2010). تا حد زیادی به دلیل چاقی، کودکان قرن 21 ممکن است اولین نسلی باشند که بسیاری از آنها بیشتر از والدین خود زنده نخواهند ماند (پروفسور اندرو پرنتیس، بی بی سی نیوز 2002).
4. کم خوابی
60 درصد از والدین بر استفاده از فناوری فرزندشان نظارت ندارند و 75 درصد از کودکان اجازه فناوری در اتاق خواب خود را دارند (بنیاد کایزر 2010). 75 درصد از کودکان 9 و 10 ساله به میزانی که نمرات آنها به طور مخربی تحت تأثیر قرار می گیرد، کم خواب هستند (کالج بوستون، 2012).
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀 آسیب پذیری سایبری
5. بیماری روانی
استفاده بیش از حد از فناوری به عنوان یک عامل سببی در افزایش نرخ افسردگی کودکان، اضطراب، اختلال دلبستگی، کمبود توجه، اوتیسم، اختلال دوقطبی، روان پریشی و رفتار مشکل ساز کودکان دخیل است (دانشگاه بریستول 2010، منتزونی 2011، شین 2011، لیبراتوره 2011، رابینسون2). . از هر شش کودک کانادایی، یک کودک مبتلا به بیماری روانی تشخیص داده شده است، که بسیاری از آنها از داروهای روانگردان خطرناک استفاده می کنند (Waddell 2007).
6. پرخاشگری
محتوای رسانه های خشونت آمیز می تواند باعث پرخاشگری کودک شود (اندرسون، 2007). کودکان خردسال به طور فزاینده ای در معرض افزایش خشونت فیزیکی و جنسی در رسانه های امروزی هستند. “Grand Theft Auto V” مانند بسیاری از فیلمها و برنامههای تلویزیونی، جنسی، قتل، تجاوز جنسی، شکنجه و مثله کردن صریح را به تصویر میکشد. ایالات متحده خشونت رسانهای را به دلیل تأثیر علّی بر پرخاشگری کودکان به عنوان یک خطر برای سلامت عمومی طبقهبندی کرده است (Huesmann 2007). رسانه ها از افزایش استفاده از محدودیت ها و اتاق های انزوا برای کودکانی که پرخاشگری کنترل نشده از خود نشان می دهند، گزارش می دهند.
7. زوال عقل دیجیتال
محتوای رسانهای با سرعت بالا میتواند به کمبود توجه، و همچنین کاهش تمرکز و حافظه، به دلیل هرس کردن مسیرهای عصبی مغز به قشر پیشانی کمک کند (Christakis 2004, Small 2008). کودکانی که نمی توانند توجه کنند، نمی توانند یاد بگیرند.
8. اعتیاد
همانطور که والدین بیشتر و بیشتر به فناوری وابسته می شوند، از فرزندان خود جدا می شوند. در غیاب وابستگی والدین، کودکان جدا شده می توانند به وسایل متصل شوند که می تواند منجر به اعتیاد شود (روان 2010). از هر 11 کودک 8 تا 18 ساله یک نفر به تکنولوژی معتاد است (جنتیل 2009).
9. انتشار تشعشع
در ماه مه سال 2011، سازمان بهداشت جهانی تلفنهای همراه (و سایر دستگاههای بیسیم) را به دلیل انتشار تشعشعات در رده 2B خطر (سرطانزای احتمالی) طبقهبندی کرد (WHO 2011). جیمز مکنامی با Health Canada در اکتبر سال 2011 هشدار هشداری صادر کرد و بیان کرد: «کودکان نسبت به بزرگسالان به عوامل مختلف حساستر هستند.
زیرا مغز و سیستم ایمنی آنها هنوز در حال رشد است، بنابراین نمیتوان گفت که این خطر برای یک بچه کوچک برابر است. بزرگسال مانند یک کودک.” (Globe and Mail 2011). در دسامبر 2013، دکتر آنتونی میلر از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه تورنتو توصیه کرد که بر اساس تحقیقات جدید، قرار گرفتن در معرض فرکانس رادیویی باید به عنوان 2A (سرطانزای احتمالی)، نه 2B (سرطانزای احتمالی) طبقهبندی شود. آکادمی اطفال آمریکا درخواست بررسی انتشار تشعشعات EMF از دستگاه های فناوری را با ذکر سه دلیل در مورد تأثیر بر کودکان (AAP 2013) کرد.
10. ناپایدار
روش هایی که در آن کودکان با استفاده از تکنولوژی بزرگ می شوند و آموزش می بینند دیگر پایدار نیستند (روان 2010). کودکان آینده ما هستند، اما برای کودکانی که بیش از حد از فناوری استفاده می کنند آینده ای وجود ندارد. یک رویکرد مبتنی بر تیم برای کاهش استفاده از فناوری توسط کودکان ضروری و ضروری است.
7 نکته مهم در مورد استفاده کودکان از گوشی
به نظر می رسد که امروزه همه صاحب یک تلفن همراه هستند و بچه ها از یک استثنا دور هستند. میانگین سنی که یک نوجوان اولین تلفن همراه خود را دریافت می کند حدود 11 سال است. نمی توان انکار کرد که داشتن تلفن همراه برای بچه ها ارزش دارد. تلفن های همراه می توانند ابزار موثری برای حفظ ارتباط با فرزندان و ایمن نگه داشتن آنها باشند. می تواند از نظر اجتماعی برای بچه های بزرگتر مفید باشد. و می تواند راه خوبی برای دادن مسئولیت و مسئولیت پذیری به فرزندانتان باشد. با این حال، داشتن تلفن همراه با خطرات زیادی همراه است.
برای والدینی که فرزندانشان تلفن همراه دارند یا میخواهند به فرزندشان تلفن بدهند، فهرستی از نکات ایمنی ضروری برای کمک به فرزندتان برای جلوگیری از این خطرات گردآوری کردهایم. با این نکات می توانید ضرر های موبایل برای کودکان را کاهش دهید.
1. با غریبه ها صحبت نکنید
این توصیه قدیمی است، اما توصیه خوبی است. فرزند شما فقط باید تماسها را بپذیرد یا به پیامهای افرادی که میشناسد پاسخ دهد و همچنین باید فقط با کسانی که در زندگی واقعی میشناسند تماس بگیرد یا پیام بدهد. در حالی که تهدید غریبه ها اغلب اغراق آمیز است، اما هنوز وجود دارد، و به ویژه کودکان و نوجوانان باید اقداماتی را برای محافظت از خود انجام دهند و مراقب افرادی باشند که با تلفن خود با آنها صحبت می کنند.
2. بدانید که مزاحمت سایبری چگونه است
متأسفانه، زورگویی سایبری همچنان یک مشکل اساسی است. کودک شما باید بداند که آزار و اذیت اینترنتی چیست و چه عواقبی برای مرتکب و قربانی دارد. به کودک خود آموزش دهید که از انجام رفتارهای قلدری در تلفن خود جلوگیری کند و مطمئن شوید که آنها می دانند که در صورت مشاهده آزار و اذیت اینترنتی باید مستقیماً به سراغ شما بیایند، خواه او قربانی باشد یا شخص دیگری.
3. اطلاعات خصوصی را به اشتراک نگذارید
این شگفت انگیز است که چگونه می توان محتوا و اطلاعات را به راحتی با استفاده از تلفن های همراه به اشتراک گذاشت و پخش کرد. برای جلوگیری از قربانی شدن فرزندتان به این پدیده، به او بیاموزید که اگر تلفنش قابلیت اینترنت دارد، اطلاعات شخصی را با تلفن خود ارسال نکند یا از دستگاه خود برای ارسال آن در شبکه های اجتماعی استفاده نکند. همچنین فرزند شما نباید شماره تلفن همراه خود را به کسانی که به خوبی نمی شناسد بدهد. در نهایت، کودک شما باید بداند که با استفاده از تلفن خود چیز نامناسبی را نگوید یا به اشتراک نگذارد، به خصوص هر چیزی که ماهیت بی ادبی یا جنسی دارد.
4. «چک این» نکنید!(البته Check in)
سایتهای شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک موقعیت جغرافیایی را ارائه میکنند، سرویسی که به کاربران اجازه میدهد تا مکان فیزیکی فعلی خود را بررسی کنند و این اطلاعات را در نمایه خود پست کنند. از آنجایی که انتشار مکان شما به صورت آنلاین یافتن و دنبال کردن شما را آسانتر میکند، این ویژگی با خطراتی همراه است، به خصوص برای کاربران جوانتر که ممکن است راحتتر مورد هدف قرار گیرند. اگر فرزندتان تلفنی با قابلیت اینترنت دارد، به او توصیه کنید از موقعیت جغرافیایی استفاده نکند.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀🚀» شناسایی بدافزار
5. ایمنی اینترنت را تمرین کنید
یکی دیگر از مسائلی که باید در نظر بگیرید اگر فرزند شما تلفنی با قابلیت اینترنت دارد، سطح دسترسی اوست. در حالی که دسترسی فرزند شما به اینترنت از طریق تلفن می تواند مفید و کاربردی باشد، همچنین می تواند دسترسی به وب سایت ها و محتوای ناامن یا نامناسب را افزایش دهد. به کودک خود در مورد آنچه که شما استفاده از اینترنت را قابل قبول می دانید، آموزش دهید و به او آموزش دهید که چگونه آنلاین ایمن بماند. حتی ممکن است بخواهید فیلتر یا محدودیتی برای فعالیت آنلاین تلفن همراه آنها قرار دهید.
6. آن را ایمن نگه دارید
فرزند شما نه تنها باید بداند که چگونه خود را ایمن نگه دارد، بلکه باید بداند چگونه تلفن خود را نیز ایمن نگه دارد. از این گذشته، تلفن های آنها برای کمک به ایمن ماندن آنها در صورت شکستن یا دزدیده شدن بی فایده است. برای جلوگیری از آسیب، به کودک خود یک قاب محافظ برای گوشی خود بدهید و به او آموزش دهید که فقط با احتیاط از تلفن خود استفاده کند و فقط در هنگام استفاده از آن بیرون داشته باشد تا احتمال گم شدن یا دزدیده شدن آن کمتر شود.
7. قوانین را رعایت کنید
مطمئن شوید که قوانین و انتظارات شما از استفاده از تلفن همراه برای فرزندتان روشن است. به این ترتیب، آنها دقیقاً می دانند که برای ایمن ماندن باید چه کاری انجام دهند و در صورت عدم انجام این اقدامات، می توانند پاسخگو باشند. برای رعایت نکردن قوانین، مجازات هایی مانند گرفتن تلفن فرزندتان برای چند روز در نظر بگیرید.
این نکات می تواند کمک زیادی به محافظت از فرزند شما در برابر تهدیدات و مشکلاتی که ممکن است مالکیت تلفن همراه داشته باشد، داشته باشد. با این حال، برای اطمینان از ایمنی آنها تا حد امکان، حتما به کودک خود بیاموزید که چگونه از موقعیت های خطرناک دور بماند و در تمام جنبه های زندگی ایمن بماند. علاوه بر این، به یاد داشته باشید که این نکات صرفاً به ایمنی مربوط می شود. همچنین باید به کودک خود در مورد سایر جنبه های داشتن و استفاده از تلفن مانند آداب معاشرت و حتی اعمال محدودیت هایی برای استفاده از تلفن همراه فرزند خود به دلیل این جنبه ها، بسته به سن و شخصیت کودک، فکر کنید. این تاکتیکها با هم، مطمئناً فرزند شما را به یک کاربر ایمن و هوشمند تلفن همراه مجهز میکنند.