مرورگر سافاری چیست؟+مقایسه با مرورگر کروم + امنیت در مرورگر سافاری🟢
ژانویه 29, 2024دریاچه داده (Data Lake) چیست؟+مقایسه با انبار داده + مزایا و معایب استفاده🟢
ژانویه 30, 2024کلاهبرداران همیشه به دنبال راه های جدیدی برای سرقت پول شما هستند . رشد گسترده ارزهای دیجیتال در سال های اخیر فرصت های زیادی برای کلاهبرداری ارز دیجیتال ایجاد کرده است. کلاهبرداری ارز دیجیتال در سال 2021 رکوردشکنی داشت. طبق گزارش شرکت داده بلاک چین Chainalysis، کلاهبرداران در آن سال 14 میلیارد دلار رمزارز را سرقت کردند. اگر به کریپتو علاقه دارید، مهم است که از خطرات آن آگاه باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کلاهبرداری های رایج رمزنگاری، نحوه شناسایی آنها و نحوه جلوگیری از آنها با ما همراه باشید.
انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال
انواع مختلفی از کلاهبرداری های رمزنگاری وجود دارد. برخی از رایج ترین عبارتند از:
وب سایت های جعلی
کلاهبرداران گاهی اوقات پلتفرم های تجارت ارزهای دیجیتال جعلی یا نسخه های جعلی کیف پول های رمزنگاری رسمی را برای فریب قربانیان ناآگاه ایجاد می کنند. این وبسایتهای جعلی معمولاً نامهای دامنه مشابه اما کمی متفاوت از سایتهایی دارند که سعی میکنند تقلید کنند. آنها بسیار شبیه به سایت های قانونی هستند و تشخیص تفاوت را دشوار می کند. سایتهای رمزنگاری جعلی اغلب به یکی از دو روش زیر عمل میکنند:
به عنوان صفحات فیشینگ: تمام جزئیاتی که وارد می کنید، مانند رمز عبور کیف پول رمزنگاری و عبارت بازیابی و سایر اطلاعات مالی، به دست کلاهبرداران می رسد.
به عنوان سرقت ساده: در ابتدا، سایت ممکن است به شما اجازه دهد مقدار کمی پول برداشت کنید. از آنجایی که به نظر می رسد سرمایه گذاری های شما عملکرد خوبی دارد، ممکن است پول بیشتری در سایت سرمایه گذاری کنید. با این حال، هنگامی که متعاقباً می خواهید پول خود را برداشت کنید، سایت یا بسته می شود یا درخواست را رد می کند.
کلاهبرداری های فیشینگ
کلاهبرداری های فیشینگ کریپتو اغلب اطلاعات مربوط به کیف پول های آنلاین را هدف قرار می دهند. کلاهبرداران کلیدهای خصوصی کیف پول رمزنگاری را هدف قرار می دهند که برای دسترسی به وجوه درون کیف پول مورد نیاز است. روش کار آنها شبیه به سایر تلاش های فیشینگ و مربوط به وب سایت های جعلی است که در بالا توضیح داده شد. آنها ایمیلی می فرستند تا گیرندگان را به یک وب سایت ویژه ایجاد کرده و از آنها می خواهند که اطلاعات کلید خصوصی را وارد کنند. هنگامی که هکرها این اطلاعات را به دست آوردند، ارز دیجیتال موجود در آن کیف پول ها را به سرقت می برند.
طرح های پمپ و تخلیه
این شامل یک سکه یا توکن خاص است که توسط کلاهبرداران از طریق انفجار ایمیل یا رسانه های اجتماعی مانند توییتر، فیس بوک یا تلگرام تبلیغ می شود. معامله گران که نمی خواهند از دست بدهند، برای خرید سکه ها عجله می کنند و قیمت را بالا می برند. پس از موفقیت در افزایش قیمت، کلاهبرداران دارایی خود را می فروشند – که باعث سقوط می شود زیرا ارزش دارایی به شدت کاهش می یابد. این می تواند در عرض چند دقیقه اتفاق بیفتد.
برنامه های جعلی
یکی دیگر از روشهای رایج کلاهبرداران برای فریب سرمایهگذاران ارزهای دیجیتال از طریق برنامههای جعلی است که برای دانلود از طریق Google Play و Apple App Store در دسترس هستند. اگرچه این برنامههای جعلی به سرعت پیدا و حذف میشوند، اما این بدان معنا نیست که برنامهها بر بسیاری از خطوط اصلی تأثیر نمیگذارند. هزاران نفر برنامه های ارز دیجیتال جعلی را دانلود کرده اند.
تاییدیه های جعلی افراد مشهور
کلاهبرداران کریپتو گاهی اوقات برای جلب توجه اهداف بالقوه به عنوان حمایت از افراد مشهور، افراد تجاری یا افراد تأثیرگذار ظاهر می شوند یا ادعا می کنند. گاهی اوقات، این شامل فروش ارزهای دیجیتال فانتومی است که وجود ندارند به سرمایه گذاران تازه کار. این کلاهبرداریها میتوانند پیچیده باشند و شامل وبسایتها و بروشورهای براق میشوند که به نظر میرسد تأییدیههای افراد مشهور را از نامهای معروفی مانند ایلان ماسک نشان میدهند.
کلاهبرداری های هدیه
اینجاست که کلاهبرداران قول میدهند که ارز دیجیتالی که برایشان ارسال میشود مطابقت یا چند برابر کنند، چیزی که به عنوان کلاهبرداری هدایا شناخته میشود. پیامهای هوشمندانه از آنچه اغلب شبیه یک حساب رسانه اجتماعی معتبر به نظر میرسد، میتواند حس مشروعیت ایجاد کند و احساس فوریت را برانگیزد. این فرصت فرضی “یک بار در زندگی” می تواند افراد را به انتقال سریع وجوه به امید بازگشت فوری سوق دهد.
کلاهبرداری باج خواهی و اخاذی
روش دیگری که کلاهبرداران استفاده می کنند باج گیری است. آنها ایمیلهایی ارسال میکنند که ادعا میکنند سابقه بازدید وبسایتهای بزرگسالان توسط کاربر را دارند و تهدید میکنند که آنها را افشا میکنند مگر اینکه کلیدهای خصوصی را به اشتراک بگذارند یا ارزهای دیجیتال را برای کلاهبردار ارسال کنند.
بیشتر بخوانید📙📙📙📙📙👈👈👈👈👈» سفارش هک واتساپ
کلاهبرداری های استخراج ابری
استخراج ابری به شرکتهایی اطلاق میشود که به شما اجازه میدهند در ازای دریافت هزینه ثابت و سهمی از درآمدی که ظاهراً کسب خواهید کرد، سختافزار استخراج را اجاره کنید. در تئوری، این به افراد امکان میدهد بدون خرید سختافزار گرانقیمت ماینینگ، از راه دور استخراج کنند. با این حال، بسیاری از شرکتهای استخراج ابری کلاهبردار هستند یا در بهترین حالت، بیاثر هستند – به این ترتیب که شما در نهایت پول خود را از دست میدهید یا کمتر از آنچه گفته میشد درآمد کسب میکنید.
عرضه اولیه سکه تقلبی (ICO)
عرضه اولیه سکه یا ICO راهی برای شرکتهای تازهکار رمزارز برای جمعآوری پول از کاربران آینده است. معمولاً به مشتریان در ازای ارسال ارزهای رمزپایه فعال مانند بیت کوین یا یک ارز رمزنگاری محبوب دیگر، تخفیف بر روی سکه های دیجیتال جدید وعده داده می شود. چندین ICO کلاهبردار بودهاند و مجرمان برای فریب سرمایهگذاران تلاش زیادی میکنند، مانند اجاره دفاتر جعلی و ایجاد مواد بازاریابی سطح بالا.
چگونه کلاهبرداری های ارزهای دیجیتال را شناسایی کنیم؟
بنابراین، چگونه می توان یک کلاهبرداری رمزنگاری را تشخیص داد؟ علائم هشدار دهنده ای که باید مراقب آنها بود عبارتند از:
وعده های بازده تضمین شده: هیچ سرمایه گذاری مالی نمی تواند بازده آتی را تضمین کند زیرا سرمایه گذاری ها می توانند کاهش یابند.
وایت پیپر ضعیف یا ناموجود: هر ارز دیجیتال باید دارای کاغذ سفید باشد زیرا این یکی از حیاتی ترین جنبه های ارائه اولیه سکه است. وایت پیپر باید توضیح دهد که ارز دیجیتال چگونه طراحی شده است و چگونه کار خواهد کرد. اگر کاغذ سفید منطقی نیست – یا بدتر از آن، وجود ندارد – پس با دقت قدم بردارید.
بازاریابی بیش از حد: همه مشاغل خود را تبلیغ می کنند. اما یکی از راههایی که کلاهبرداران کریپتو افراد را جذب میکنند، سرمایهگذاری در بازاریابی سنگین است – تبلیغات آنلاین، اینفلوئنسرهای پولی، تبلیغات آفلاین و غیره. این طراحی شده است تا در کوتاه ترین زمان ممکن به افراد زیادی دسترسی پیدا کند – برای جمع آوری سریع پول. اگر احساس میکنید که بازاریابی برای یک پیشنهاد رمزنگاری سنگین به نظر میرسد یا بدون پشتوانه آن ادعاهای گزافی میکند، مکث کنید و تحقیقات بیشتری انجام دهید.
اعضای تیم بدون نام: در اکثر مشاغل سرمایه گذاری، باید بتوان فهمید که افراد کلیدی پشت آن چه کسانی هستند. معمولاً این به معنای یافتن بیوگرافی آسان افرادی است که سرمایه گذاری را انجام می دهند به علاوه حضور فعال در رسانه های اجتماعی. اگر نمی توانید بفهمید چه کسی یک ارز دیجیتال را اجرا می کند، محتاط باشید.
چگونه از خود در برابر کلاهبرداری های ارزهای دیجیتال محافظت کنیم؟
بسیاری از کلاهبرداری های رمزنگاری پیچیده و قانع کننده هستند. در اینجا اقداماتی وجود دارد که می توانید برای محافظت از خود انجام دهید:
از کیف پول خود محافظت کنید:
برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال، به یک کیف پول با کلیدهای خصوصی نیاز دارید. اگر یک شرکت از شما بخواهد که کلیدهای خود را برای مشارکت در یک فرصت سرمایه گذاری به اشتراک بگذارید، به احتمال زیاد یک کلاهبرداری است. کلیدهای کیف پول خود را خصوصی نگه دارید.
مراقب برنامه کیف پول خود باشید:
اولین باری که پول را انتقال می دهید، فقط مقدار کمی را برای تأیید مشروعیت یک برنامه کیف پول رمزنگاری ارسال کنید. اگر در حال بهروزرسانی برنامه کیف پول خود هستید و متوجه رفتار مشکوک شدید، بهروزرسانی را خاتمه دهید و برنامه را حذف نصب کنید. فقط روی چیزهایی سرمایه گذاری کنید که درک می کنید: اگر برای شما روشن نیست که یک ارز دیجیتال خاص چگونه کار می کند، بهتر است قبل از تصمیم گیری در مورد سرمایه گذاری، مکث کنید و تحقیقات بیشتری انجام دهید.
وقت خود را برای اطلاع بیشتر صرف کنید:
کلاهبرداران اغلب از تاکتیک های فشار بالا استفاده می کنند تا شما را وادار کنند که پول خود را سریع سرمایه گذاری کنید. برای مثال، با وعده پاداش یا تخفیف در صورت مشارکت فوری. قبل از سرمایه گذاری وقت بگذارید و تحقیقات خود را انجام دهید.
مراقب تبلیغات رسانه های اجتماعی باشید:
کلاهبرداران کریپتو اغلب از رسانه های اجتماعی برای تبلیغ طرح های کلاهبرداری خود استفاده می کنند. آنها ممکن است از تصاویر غیرمجاز افراد مشهور یا افراد تجاری با سابقه برای ایجاد حس مشروعیت استفاده کنند، یا ممکن است وعده هدایا یا پول نقد رایگان بدهند. هنگامی که می بینید فرصت های رمزنگاری در رسانه های اجتماعی تبلیغ می شود و دقت لازم را انجام می دهید، شک و تردید سالمی داشته باشید.
تماسهای سرد را نادیده بگیرید:
اگر شخصی با شما تماس گرفت تا فرصت سرمایهگذاری در رمزارز را به شما بفروشد، احتمالاً یک کلاهبرداری است. هرگز اطلاعات شخصی را فاش نکنید یا به کسی که از این طریق با شما تماس می گیرد پول انتقال ندهید. فقط برنامهها را از پلتفرمهای رسمی دانلود کنید: اگرچه برنامههای جعلی میتوانند در فروشگاه Google Play یا Apple App Store قرار بگیرند، دانلود برنامهها از این پلتفرمها نسبت به جاهای دیگر امنتر است.
بیشتر بخوانید📙📙📙📙📙👈👈👈👈👈» ضرر های موبایل برای کودکان
تحقیق خود را انجام دهید:
محبوب ترین ارزهای دیجیتال کلاهبرداری نیستند. اما اگر در مورد ارز رمزنگاری خاصی نشنیده اید، در مورد آن تحقیق کنید – ببینید آیا کاغذ سفیدی وجود دارد که بتوانید آن را بخوانید، ببینید چه کسی آن را اجرا می کند و چگونه کار می کند، و به دنبال بررسی ها و توصیفات واقعی باشید. به دنبال یک لیست به روز و معتبر ارزهای دیجیتال جعلی برای بررسی کلاهبرداری باشید.
شرایط واقعی را ببینید:
شرکت هایی که وعده بازگشت تضمینی می دهند یا یک شبه شما را ثروتمند می کنند، احتمالاً کلاهبردار هستند. اگر چیزی برای درست بودن خیلی خوب به نظر می رسد، با دقت قدم بردارید.
در نهایت، مانند هر فرصت سرمایه گذاری، هرگز پولی را که نمی توانید از دست بدهید، سرمایه گذاری نکنید. حتی اگر مورد کلاهبرداری قرار نگیرید، ارز دیجیتال بی ثبات و سوداگرانه است، بنابراین درک خطرات آن ضروری است.
اگر قربانی یک کلاهبرداری رمزنگاری شدید چه باید کرد؟
قربانی شدن در کلاهبرداری ارزهای دیجیتال می تواند ویرانگر باشد و اگر پرداختی انجام داده اید یا اطلاعات شخصی خود را فاش کرده اید، ضروری است که سریع عمل کنید.
در صورت داشتن موارد زیر فوراً با کارگزاری خود تماس بگیرید:
پرداخت را با استفاده از کارت نقدی یا اعتباری انجام داد.
از طریق حواله بانکی پرداخت کرد.
اطلاعات شخصی خود را به اشتراک گذاشت.
کلاهبرداران رمزارز اغلب جزئیاتی را که به دست آورده اند به مجرمان دیگر می فروشند. بنابراین، برای جلوگیری از آسیب بیشتر، تغییر نام کاربری و رمز عبور خود در سراسر صفحه ضروری است. اگر قربانی یک کلاهبرداری رمزنگاری در رسانه های اجتماعی هستید، می توانید آن را به پلتفرم رسانه اجتماعی مربوطه گزارش دهید. بسته به جایی که زندگی می کنید، می توانید کلاهبرداری ها را به نهاد مربوطه در حوزه قضایی خود گزارش دهید – برای مثال، در ایالات متحده، که کمیسیون تجارت فدرال است. کشورهای دیگر هم معادل خود را دارند.
نکات امنیتی برای کیف پول دیجیتال
مهمترین روش برای این که از دارایی های خود محافظت کنید این است که کیف پول دیجیتال خود را امن کنید. بنابراین این نکات را ببینید و یادداشت کنید تا گرفتار کلاهبرداری ارز دیجیتال نشوید.
کاربران باید بدانند که تهدید برای ارز دیجیتال آنها از طریق بلاک چین نیست، بلکه از طریق کیف پول یا صرافی آنها است. اطلاعات را می توان در سطح ارائه دهنده ردیابی و ذخیره کرد و این شامل کلید خصوصی شما نیز می شود. سپس هکرها می توانند به آن دسترسی داشته باشند و آنها را قادر می سازد پس انداز شما را بدزدند. رقابت بین کیف پول های دیجیتال مختلف در حال افزایش است، زیرا تعداد افرادی که از ارزهای دیجیتال استفاده می کنند نیز رو به افزایش است.
به همین دلیل است که برای کاربران بسیار مهم است که در مورد کیف پولی که استفاده می کنند بسیار انتخابی باشند. به عنوان یک قاعده کلی، شما فقط باید از کیف پولهای رمزنگاری استفاده کنید که توسط شرکتهای معتبر با سابقه اثبات شده توسعه یافتهاند. برای این کار، میتوانید از راهنمای کیف پولهای رمزنگاری قابل اعتماد ما دیدن کنید یا هفت بهترین کیف پولهای رمزنگاری غیرقانونی را بررسی کنید.
1-از منبع ذخیره سرد استفاده کنید!!
این نه تنها در مورد سرمایه گذاری، بلکه در مورد امنیت و جلوگیری از کلاهبرداری ارز دیجیتال نیز یک روش عالی است. شما هرگز نباید کل پشته ارزهای دیجیتال خود را در یک کیف پول قرار دهید، حتی اگر از فضای ذخیره سازی سرد یا گرم استفاده می کنید. بهترین راه برای انجام این کار این است که از کیف پولهای متعدد ارزهای دیجیتال استفاده کنید و پساندازهای خود را به گونهای توزیع کنید که اگر یکی از آنها به خطر بیفتد، تأثیر زیادی روی شما نخواهد گذاشت.
استفاده از دستگاه های ذخیره سازی سرد به شدت توصیه می شود. این کیف پول ها به اینترنت متصل نیستند و به همین دلیل، هک کردن آنها تقریبا غیرممکن است، مگر اینکه قربانی یک کلاهبرداری فیشینگ شوید که در ادامه به آن نیز پرداخته شده است. محبوب ترین برندها Trezor و Ledger هستند.
2-مراقب دستگاه همراه و رایانه شخصی خود باشید
بسیاری از کیفپولهای ارزهای دیجیتال با یک اپلیکیشن موبایل نیز عرضه میشوند و این یکی از مواردی است که هکرها تمایل دارند از آن سوء استفاده کنند. وقتی نوبت به مدیریت امنیت کیف پولهای مبتنی بر موبایل میرسد، سه چیز مهم است:
هرگز از وای فای عمومی استفاده نکنید. هکرها می توانند دستگاه های متصل را نقض کنند.
به روز رسانی خودکار خود را هم برای برنامه ها و هم برای سیستم عامل دستگاه (OS) خاموش کنید. مطمئن شوید که بهروز میمانید، با این حال، در صورت کشف نقض امنیتی – بهتر است قبل از بهروزرسانی کمی زمان بگذارید.
در صورت لزوم، همیشه از یک Authenticator 2-Factor (2FA) استفاده کنید. این یک کد تغییر به موقع است و محبوب ترین برنامه در این زمینه Google Authenticator است. این لایه دوم امنیتی به یک کد برای هر ورود به کیف پول یا حساب شما نیاز دارد. این تضمین می کند که بدون دسترسی فیزیکی به دستگاه شما (یا هک کردن آن)، ورود به سیستم غیرممکن خواهد بود.
از دستگاه خود با رمز عبور محافظت کنید، بنابراین در صورت دزدیده شدن، برنامه های شما و به خصوص برنامه 2FA از دسترس خارج می شوند.
هنگامی که Google Chrome و سایر ابزارهای ذخیره رمز عبور ارائه می کنند، هرگز رمزهای عبور مرتبط با رمزنگاری را به صورت خودکار ذخیره نکنید.
با یک ابزار آنتی ویروس به روز از رایانه شخصی و تلفن خود محافظت کنید.
بیشتر بخوانید📙📙📙📙📙👈👈👈👈👈» هک صرافی ارز دیجیتال
3-ایمنی خدمات
در ادامه موارد فوق، انتقال ارز دیجیتال خود به خارج از دستگاهی که نیاز به سرویس دارد، بسیار مهم است. این می تواند شامل مواردی مانند به روز رسانی نرم افزار، به روز رسانی سخت افزار و غیره باشد.
همچنین هرگز نباید دستگاه خود را بدون مراقبت رها کنید و در هیچ موردی آن را به کسی قرض ندهید. حتی اگر شخصی که به دستگاه میدهید یک شخص مورد اعتماد باشد، ممکن است به طور تصادفی کاری با آن انجام دهد که امنیت آن را به خطر بیندازد، هرچند قصد داشته باشد یا نداشته باشد.
4-از کیف پول های خود بک آپ بگیرید
به عنوان یک قانون اصلی، همیشه باید کلیدهای خصوصی کیف پول خود را به صورت آفلاین ذخیره کنید. به این ترتیب، هکرها نمی توانند به آنها دسترسی داشته باشند. همچنین داشتن نسخه پشتیبان از این کلیدهای خصوصی – که به صورت آفلاین نیز ذخیره می شوند، بسیار مهم است. علاوه بر این، به شدت توصیه می شود که یک نسخه پشتیبان از کلیدهای خود را در خارج از خانه خود نیز ذخیره کنید . به این ترتیب، در صورت بروز حادثه ای مانند آتش سوزی، زلزله یا هر چیز دیگری که ممکن است یکپارچگی شما را به خطر بیندازد، به آنها دسترسی خواهید داشت. خانه
اگرچه این ممکن است تعجب آور به نظر برسد، اما یک مکان توصیه شده برای ذخیره کلید خصوصی شما، صندوق امانات بانک شما خواهد بود. البته، این فقط باید یک نسخه پشتیبان باشد – شما باید همیشه به کلیدهای خصوصی خود دسترسی داشته باشید.
5-مراقب کلاهبرداری های فیشینگ باشید
کلاهبرداری ارز دیجیتال فیشینگ در چند سال گذشته با درگیر شدن افراد بیشتری در حوزه ارزهای دیجیتال، محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. راههای زیادی وجود دارد که افراد میتوانند امنیت دستگاه شما را به خطر بیندازند، از جمله از طریق تبلیغات جعلی Google، Facebook و YouTube، برنامههای جعلی که به اشتباه در App Store و Google Play Store آپلود شدهاند، دامنههای فیشینگ که از وبسایتهای محبوب و موجود تقلید میکنند و غیره. .
6-آدرس مقصد را دوباره بررسی کنید
یکی از چالشهایی که کاربران ارزهای دیجیتال با آن روبرو هستند این است که اگر آدرس را اشتباه دریافت کنند، ممکن است وجوه بهطور نامحدودی از دست برود و راهی برای بازیابی آنها وجود نداشته باشد. به همین دلیل است که همیشه باید آدرسی را که هر تراکنش پرداختی را ارسال می کنید، سه بار بررسی کنید. همچنین برنامههای مخربی وجود دارند که میتوانند یک روش ساده «کپی و چسباندن» را ویرایش کنند، بنابراین شما در نهایت آدرس دیگری را که متعلق به بازیگر بد است جایگذاری میکنید.
7-قفل URL را بررسی کنید
هنگام استفاده از کیف پول وب، باید مطمئن شوید که علامت امنیتی SSL در پنجره آدرس مرورگر شما وجود دارد. این مخفف مهر و موم سایت امن است و تضمین می کند که مرور شما رمزگذاری شده است. وب سایت باید با HTTPS به جای HTTP شروع شود و باید متوجه یک علامت قفل در کنار URL شوید. در حالی که بسیاری از صرافی هایی که در حال حاضر بازار را هدایت می کنند، ایمن در نظر گرفته می شوند و حتی دارای بیمه هستند، هرگز ایده عاقلانه ای نیست که بخش عمده ای از ارزهای دیجیتال خود را در صرافی ها رها کنید.
شما هرگز نباید بیش از آنچه در صرافی ها نیاز به معامله دارید نگه دارید زیرا اگر هک شود، پول شما به همان اندازه تمام می شود. ما قبلاً تعداد زیادی صرافی با نام های بزرگ را دیده ایم که جدیدترین آنها KuCoin قربانی هکرها شده است. علاوه بر هک شدن صرافیها، اگر شرکتی که این پلتفرم را اجرا میکند در معرض اجرای قانون قرار گیرد، رمزارز شما ممکن است به خطر بیفتد.
8-دارایی های خود را خصوصی نگه دارید
یک ضرب المثل رایج در زمینه ارزهای دیجیتال در مورد حمله آچار 5 دلاری قدیمی وجود دارد. این بدان معنی است که شخصی می تواند سلامت یا زندگی شما را با آچاری که قیمت آن 5 دلار از اکثر فروشگاه ها است، تهدید کند و شما را وادار کند که کلید خصوصی خود را به او بدهید. در حالی که میتوانید از فناوریهایی مانند کیف پولهای چند امضایی و غیره استفاده کنید، مهاجم در بیشتر موارد اهمیتی نمیدهد.
به همین دلیل است که هرگز نباید دارایی های ارزهای دیجیتال خود را به رخ کسی نکشید و به رخ دیگران نکشید. هیچ کس نیازی ندارد دقیقاً بداند که شما چند بیت کوین دارید یا اصلاً مالک آن هستید. آن را برای خود نگه دارید، و هیچ راهی برای آن هدف قرار نخواهید گرفت.