پروکسی واتساپ + روش راه اندازی پروکسی واتساپ + VPN بهتر است یا پروکسی؟🟢
ژانویه 9, 2023مرورگر های بدون فیلتر + معرفی 4 مرورگر VPN دار و 10 مرورگر با پروکسی!🚨
ژانویه 13, 2023شکستن فیلتر اینترنت در ایران به یکی از مشکلات مهم همه ی کاربران تبدیل شده است. به همین دلیل باید در این مقاله بیشتر در مورد آن صحبت کنیم. تا کنون همه ایرانیان برای فیلترینگ های مختلف از وی پی ان ها و یا به عبارتی فیلتر شکن ها استفاده می کردند. اما با توجه به بسته شدن فضای اینترنتی آن هم روز به روز بسیاری از فیلتر شکن ها دیگر پاسخگو نیستند. به همین دلیل در این مقاله می خواهیم روش های مختلف شکستن فیلتر را بررسی کنیم.
شکستن فیلتر اینترنت
آیا نمی دانید چگونه از فیلترهای وب فرار کنید؟.شما به راحتی می توانید با فریب دادن یا نادیده گرفتن هوشمندانه نرم افزار کنترل محتوا که برای محدود کردن دسترسی به وب شما استفاده می شود، این کار را انجام دهید. این مقاله برای مقاصد اطلاعاتی است و به هیچ وجه خواننده را تشویق به توسل به هرگونه روش غیرقانونی برای دور زدن فیلترهای اینترنتی نمی کند.
ایده فیلترینگ اینترنت به نرم افزار کنترل محتوا یا نرم افزار فیلترینگ وب اشاره دارد که برای کنترل محتوایی که کاربر می تواند از طریق وب به آن دسترسی داشته باشد طراحی شده است. اغلب، نرم افزار فیلتر اینترنت در مدارس و ادارات برای محدود کردن دسترسی کاربران به منابع اینترنتی استفاده می شود. البته در ایران این فیلترینگ به صورت همه جانبه و برای بیش از 95 درصد از وب سایت های خارجی طراحی شده است.
فیلتر اینترنت یک ابزار نرم افزاری است که با کمک آن می توان محتوای وب قابل دسترسی از یک کامپیوتر یا شبکه خاص را کنترل کرد. فیلترهای اینترنتی به عنوان ابزاری برای نظارت بر محتوایی عمل می کنند که کاربران یک رایانه یا شبکه رایانه ای خاص مجاز به خواندن آن هستند. فیلترهای اینترنتی می توانند به والدینی که مایلند بر استفاده از اینترنت فرزندانشان نظارت داشته باشند کمک کند. اما در اینجا منظور از شکستن فیلتر همان فرار از اینترنت ملی است!.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀 برنامه هک واتساپ PLC
فیلترهای اینترنت چگونه کار می کنند؟
فیلتر اینترنت چگونه کار می کند؟. فیلترهای اینترنت می توانند دسترسی به اینترنت را بر اساس نوع محتوای وب یا نشانی های اینترنتی واقعی وب سایت مجاز یا مسدود کنند. فیلتر کردن را می توان قبل از اینکه داده ها به مشتری برسد یا قبل از اینکه توسط مرورگر مدیریت شود انجام شود. اجازه یا مسدود کردن دسترسی به وب با مقایسه درخواست های مرورگر با لیست از پیش تعریف شده URL هایی که باید ممنوع شوند انجام می شود. همچنین می توان این کار را با بررسی داده های دریافتی روی پارامترهای مسدود کردن مانند نوع محتوا و کلمات کلیدی انجام داد. این اجازه و مسدود کردن دسترسی به وب با عباراتی مانند لیست سیاه و لیست سفید مرتبط است.
نشانیهای وب سایت در لیست سیاه، آنهایی هستند که دسترسی به آنها ممنوع است. در حالی که آن دسته از وبسایتهایی که دسترسی به آنها مجاز است، آنهایی هستند که در لیست سفید قرار دارند. از فیلترهای اینترنتی می توان برای ممنوعیت دسترسی به وب سایت هایی استفاده کرد که تحت دسته بندی خاصی که برای استفاده عمومی در نظر گرفته نشده اند، علامت گذاری شده اند. Net Nanny و Safe Eyes نمونه هایی از فیلترهای اینترنت هستند.
روش های دیگرک
برخی از روش های فیلتر اینترنت کاربران وب را از جستجوی محتوا محدود می کنند. یعنی دسترسی به وب برای کاربری که با عبارات بحث برانگیز یا کلمات یا عبارات «لیست سیاه» جستجو میکند ممنوع است. برچسب گذاری محتوا روش دیگری است که توسط فیلترهای اینترنتی استفاده می شود، که در آن یک فایل کوچک که محتوای صفحه وب را توصیف می کند تولید می شود . سپس توسط نرم افزار فیلتر برای مسدود کردن یا اجازه دادن به آن صفحه یا وب سایت استفاده می شود. اکثر مرورگرهای امروزی دارای قابلیت فیلترینگ اینترنت هستند. آنها به کاربران اجازه می دهند تا وب سایت ها را در دسته بندی های امنیتی قرار دهند که مرورگرها می توانند برای فیلتر کردن محتوا از آنها استفاده کنند. همچنین مرورگرهای بدون فیلتر نیز هستند که می توانید درباره ی آنها بیشتر بخوانید.
فیلتر اینترنت چیست؟
هر چند که ما ایرانی ها نیاز به دانستن این تعریف نداریم. چون سال هاست که با این مشکل دست و پنجه نرم می کنیم. اما هرچه در مورد این مسئله بیشتر بدانید مییتوانید روش شکستن فیلتر اینترنت را بهتر انتخاب کنید. در ایران فیلترینگ از نوع دولتی است. یعنی همان نوعی که در کرره شمالی، روسیه و چین استفاده می شود. اما نمونه های کوچک تری از فیلترینگ اینترنت هم هستند که معرفی آن ها می تواند درک بهتری برای شما ایجاد کند. این فیلترینگ ها در کشور های پیشرفته غربی استفاده می شود. البته همه آن ها به صورت اختیاری است!.
سه گروه بزرگی که از فیلتر وب استفاده می کنند عبارتند از:
والدین — که مایلند از دسترسی فرزندانشان به محتوایی که آنها را نامطلوب یا نامناسب می دانند جلوگیری کنند.
کسبوکارها — که میخواهند مانع از دسترسی کارمندان به وبسایتهایی شوند که به شغلشان مربوط نمیشود. همچنین، فیلترهای وب به عنوان کمک موثری در جلوگیری از آلودگی برخی بدافزارها عمل می کنند.
مدارس — مدارس تمایل دارند از فیلتر وب به روشی مشابه برای کسبوکارها و والدین استفاده کنند، به این امید که محتوای توهینآمیز و حواسپرتی را مسدود کنند، در عین حال امیدوارند در برابر آلودگی به بدافزار محافظت کنند.
انواع فیلترینگ وب
1-فهرست مسدود کردن و فیلترهای فهرست مجاز
هنگام استفاده از فهرستهای مسدود، یک سرپرست (که ممکن است یکی از والدین باشد) به صورت دستی همه وبسایتهایی را که نامناسب تشخیص داده میشوند وارد برنامه میکند و آن سایتها متعاقباً مسدود میشوند. لیستهای مجاز دقیقاً به همان روش استفاده میشوند، فقط به صورت معکوس – یعنی URLها به صورت دستی در یک لیست مجاز وارد میشوند و همه وبسایتهای دیگر خارج از محدودیت هستند.
2-فیلترهای کلمه کلیدی و محتوا
این نوع فیلتر از بسیاری جهات شبیه به مسدود کردن و اجازه فیلتر کردن فهرست است، هرچند با دامنه کمی گستردهتر. فیلترهای کلمات کلیدی و محتوا، وب سایت هایی را که حاوی کلمات کلیدی خاص یا محتوای از پیش تعریف شده هستند (مثلاً پورنوگرافی) فیلتر می کنند.
سفارشی سازی فیلتر
علاوه بر دو فیلتر اصلی لیست شده، گزینه های سفارشی سازی نیز وجود دارد:
فیلتر سمت مشتری
فیلتر سمت سرور
فیلترینگ سازمانی
فیلتر شخصی
کنترل بدافزار
نکته مهم:
انتخاب یک ارائه دهنده خدمات اینترنتی که دسترسی به انواع خاصی از محتوای وب را محدود می کند، راه دیگری برای پیاده سازی فیلترهای اینترنت است.
روش های شکستن فیلتر
روش های شکستن فیلتر تهدیدی برای امنیت اینترنت ملی و دولت است. شاید دور زدن فیلترهای اینترنت درست به نظر نرسد. اما جنبه دیگری نیز برای آن وجود دارد. این انتقاد وجود دارد که آیا محدود کردن دسترسی به وب درست است یا خیر. گاهی اوقات فیلترهای اینترنتی به دلیل ممنوعیت اطلاعات مفید مورد سرزنش قرار می گیرند. همیشه این امکان وجود ندارد که یک نرم افزار به درستی هر قسمت از محتوای اعتراضی را فیلتر کند. در برخی مواقع، محتوای خوب قربانی فیلترینگ وب میشود. این همان زمانی است که دور زدن فیلترهای اینترنت به یک نیاز تبدیل میشود.
همچنین، اطلاعاتی که برای یک کاربر توهین آمیز است، ممکن است برای دیگری مفید باشد. محتوای بحث برانگیز که به نظر برخی باید ممنوع شود، می تواند برای افرادی که در مورد این موضوع تحقیق می کنند استفاده شود. خط تفاوت بین آنچه باید مجاز باشد و آنچه باید مسدود شود همیشه مشخص نیست. در بسیاری از مواقع، مفید بودن محتوای وب به تفسیر کاربران از آن بستگی دارد. به این دلایل و دلایل مشابه دیگر، ممکن است لازم باشد فیلترهای اینترنت را در محل کار، خانه یا مدرسه دور بزنید.
1-از وب پروکسی استفاده کنید
پروکسی های وب به صورت رایگان وجود دارد که از اینترنت قابل دانلود هستند. آنها می توانند به شما کمک کنند تا از فیلترهای اینترنت استفاده شده در مدرسه یا محل کار خود عبور کنید. می توانید پروکسی های آنلاین رایگان را در اینترنت جستجو کنید. لیستی از پراکسی های رایگانی که می توان از آنها استفاده کرد را برای شما به ارمغان می آورد. یا می توانید به لیست پستی پروکسی بپیوندید تا مرتباً خود را با پراکسی های جدید به روز کنید.
یک پروکسی وب دارای یک رابط با یک جعبه جستجو مانند عنصر است که می توانید آدرس وب سایتی را که قصد بازدید از آن را دارید تایپ کنید. با ارسال URL، به وب سایتی هدایت می شوید که به نظر نمی رسید به آن دسترسی داشته باشید. سرورهای پروکسی ناشناس ابزاری موثر برای دور زدن فیلترهای اینترنت هستند.
گزینه دیگر این است که تنظیمات پروکسی مرورگر خود را به صورت دستی ویرایش کنید. در واقع می توانید یک پروکسی در مرورگر تنظیم کنید. برای این کار، باید به Tools>Options>Connection Settings مرورگر خود بروید و تنظیمات پراکسی را به یک پروکسی تغییر دهید. اگر از اینترنت اکسپلورر استفاده می کنید، به تنظیمات LAN در تب اتصالات بروید، برای انتخاب «پراکسی سرور» کلیک کنید. آدرس پراکسی عمومی را که در قسمت «آدرس» انتخاب کرده اید کپی کنید، شماره پورت را تایپ کنید. آدرس پروکسی و OK را بزنید.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀 پروکسی واتساپ
نحوه تنظیم پروکسی در فایرفاکس
اگر شمادر حال استفاده از فایرفاکس، به “پیکربندی دستی پروکسی” بروید، آدرس پروکسی و پورت آن را بنویسید و گزینه “استفاده از این سرور پروکسی برای همه پروتکل ها” را علامت بزنید. این به شما امکان می دهد از پروکسی یکسان برای همه پروتکل های اینترنت استفاده کنید. هر زمان که پروکسی را تغییر می دهید، باید تنظیمات پروکسی را برای مرورگر خود به صورت دستی تغییر دهید.
2-از آدرس IP استفاده کنید
این یکی از بهترین روش ها و همچنین بسیار ساده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به Command Prompt بروید و عبارت “ping <website url=””> را تایپ کنید. در اینجا آدرس وب سایتی (بدون http://) مورد نظر خود را با دور زدن فیلتر وب وارد کنید. “پینگ <website name=””> [<ip address=””>] را در پنجره خواهید دید. عدد، دقیقاً مجموعه چهار عددی که پس از نام وب سایت قرار می گیرد، آدرس IP آن است. همچنین میتوانید با تایپ کردن nslookup <website name=””> از “nslookup” استفاده کنید. به «آدرس» در قسمت «جواب غیرمعتبر» که پس از اجرای دستور ظاهر میشود، مراجعه کنید. این آدرس IP وب سایتی است که قصد دسترسی به آن را دارید.
توجه: اگر به خط فرمان دسترسی ندارید، دفترچه یادداشت را باز کنید، cd.. یا cd\ را تایپ کنید، سپس cmd را تایپ کنید و فایل را به عنوان «cmd.bat» ذخیره کنید. با دابل کلیک کردن روی فایل باید به خط فرمان هدایت شوید. این روش به عنوان یک دور زدن فیلتر اینترنت آسان عمل می کند.
3-روش جستجوی خود را تغییر دهید
مرور با ویرایشگرهای متن می تواند به شما کمک کند. دفترچه یادداشت را باز کنید، آدرس IP وبسایتی را که قصد بازدید از آن را دارید تایپ کنید، فایل را به عنوان filename.html ذخیره کنید و در مرورگر باز کنید. از روش پینگ برای به دست آوردن آدرس IP وب سایتی که می خواهید بازدید کنید استفاده کنید و به یاد داشته باشید که آدرس IP را با “http” تایپ کنید. باز کردن فایل html در یک مرورگر وب باید شما را به وب سایتی که به دنبال آن هستید می برد.
دسترسی از راه دور به اینترنت روش دیگری برای دور زدن آسان فیلترهای اینترنت است. یک اتصال از راه دور با رایانه ای که از هیچ نوع فیلترینگ وب استفاده نمی کند، برقرار کنید. با دسترسی به اینترنت از راه دور، دور زدن فیلترهای اینترنت مشکلی ایجاد نخواهد کرد. اگر این مرورگر است که دسترسی به وب شما را محدود می کند، مرورگر را تغییر می دهد یا یک مرورگر قابل حمل برای استفاده دانلود می کند، باید مشکل را حل کند.
راه دیگر برای دور زدن فیلترهای وب استفاده از سایت های ترجمه صفحات وب است. از یک سایت ترجمه مانند bablefish یا google translate استفاده کنید، آدرس وب سایت مسدود شده را وارد کنید و گزینه “translate to English” را انتخاب کنید. این روش تنها در صورتی می تواند برای دور زدن فیلترهای وب مورد استفاده قرار گیرد که سایت های ترجمه مسدود نشده باشند.
بیشتر بخوانید🚀🚀🚀🚀 آموزش هک
4-غیرفعال کردن فیلترهای DNS
اولین قدم برای غیرفعال کردن فیلترهای وب، رفتن به کنترل پنل است. به Classic view بروید. این حالت را می توانید در قسمت سرچ ویندوز 10 پیدا کنید. روی گزینههای اینترنت(Internet Options) کلیک کنید. سپس روی برگه امنیت Security tab کلیک کنید، تنظیمات «custom leve» را انتخاب کنید. این شما را به تنظیمات امنیتی – منطقه اینترنت می برد. در اینجا، میتوانید تنظیمات فیلتر اینترنت را ویرایش کنید. در برگه امنیت، گزینه ای برای تغییر سطوح امنیتی پیدا خواهید کرد. تغییر آنها می تواند کمک کننده باشد. با این حال، کاهش سطوح امنیتی می تواند یک تهدید بزرگ برای امنیت رایانه شما باشد. تغییر تنظیمات مرورگر برای غیرفعال کردن مسدود کننده راه دیگری است.
هنگام اتخاذ هر یک از این روش ها برای دور زدن فیلترهای اینترنت، مراقب باشید. اگر به دلایل اشتباه امنیت اینترنت را نقض کنید، ممکن است با عواقب قانونی روبرو شوید. به هر حال، دور زدن چیزی که قرار است از آن عبور کنید، نمی تواند بدون ریسک باشد. کمی نمانده به آن لحظاتی برسیم که شکستن فیلتر اینترنت جرمی بزرگ به شمار بیاید!.