زورگویی سایبری چیست؟ + انواع آن + روش هایی مقابله و پیشگیری از آن🟢
ژانویه 13, 2024اثرات بازی های رایانه ای روی کودکان + نشانه های اعتیاد به بازی ها + پیشگیری🟢
ژانویه 15, 2024اعتیاد به اینترنت مجموعه ای از رفتارها است که به استفاده بیش از حد از اینترنت اشاره دارد. که در نهایت بر بسیاری از جنبه های زندگی فرد تأثیر می گذارد. استفاده بیش از حد از رایانه زمانی مشکل ساز می شود که در روابط، کار یا مدرسه فرد تداخل ایجاد کند. علائمی که نشان دهنده اعتیاد به اینترنت هستند می توانند فیزیکی یا احساسی باشند. شایع ترین علائم اعتیاد به اینترنت شامل افزایش یا کاهش وزن ناخواسته، بهداشت شخصی ضعیف، کمردرد، سردرد، افزایش تحریک پذیری، اضطراب و افسردگی است. هم علائم فیزیکی و هم عاطفی اعتیاد به اینترنت در نتیجه عدم فعالیت طولانی مدت و وابسته شدن به استفاده از اینترنت است.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
اعتیاد به اینترنت چیست؟
علل اعتیاد به فضای مجازی ژنتیک، تغییرات ساختاری مغز، عوامل محیطی و شرایط زمینه ای سلامت روان هستند. که همگی در ایجاد این بیماری نقش دارند. شواهد فزاینده ای از استعدادهای بیولوژیکی و ژنتیکی برای رفتارهای اعتیادآور در اطراف رایانه وجود دارد. اثرات اعتیاد به اینترنت میتواند به دو صورت فیزیکی و عاطفی، از جمله وضعیت بدنی بد، سندرم تونل کارپال ، مشکلات بینایی، روابط شخصی آسیبدیده و نگرانیهای سلامت روان مانند اضطراب و افسردگی ظاهر شود. فقدان تعاملات بین فردی می تواند تأثیر زیادی بر روابط شخصی افراد معتاد به اینترنت بگذارد.
اعتیاد به اینترنت استفاده بیش از حد از اینترنت است تا جایی که بسیاری از مسئولیت ها در زندگی نادیده گرفته می شوند، همانطور که مارتا شاو و دونالد بلک از کالج پزشکی روی جی و لوسیل آ. کارور از دانشگاه آیووا تعریف کردند. این وضعیت رفتارهای ناسالمی را که به طور مشابه در انواع دیگر اعتیاد مشاهده می شود، تشویق می کند، از جمله نیاز مداوم به دستیابی به همان میزان بالا و نادیده گرفتن روابط، امور مالی یا شغل. فرد معتاد زمان قابل توجهی را در اینترنت می گذراند و به طور فزاینده ای به اینترنت یا سایر دستگاه های آنلاین وابسته می شود. فرد معتاد زمان قابل توجهی را در اینترنت می گذراند و به طور فزاینده ای به استفاده از اینترنت یا سایر وسایل آنلاین وابسته می شود.
علائم و نشانه های اعتیاد به اینترنت چیست؟
علائم و نشانه های اعتیاد به فضای مجازی می تواند جسمی یا احساسی باشد. شایع ترین علائم و نشانه های اعتیاد به اینترنت در زیر ذکر شده است.
علائم فیزیکی اعتیاد به اینترنت عبارتند از:
درد کمر یا شانه
سردرد
مشکلات بینایی
بیخوابی
عدم رعایت بهداشت مناسب
تغذیه نامناسب
افزایش یا کاهش وزن ناخواسته
علائم عاطفی اعتیاد به اینترنت عبارتند از:
اضطراب
افسردگی
افزایش تحریک پذیری
انزوا
احساس گناه
اجتناب از کار
احساس سرخوشی هنگام استفاده از کامپیوتر
دلایل اعتیاد به اینترنت چیست؟
استفاده بیش از حد از اینترنت عوامل متعددی دارد. دلایل اعتیاد به فضای مجازی در زیر ذکر شده است.
ژنتیک:
طبق یک مطالعه در سال 2006 با عنوان “عصب شناسی اعتیاد به مواد و رفتار” که در CNS Spectrums منتشر شد، رفتارهای اعتیادآور می تواند با استعداد ژنتیکی مرتبط باشد. برخی افراد به دلیل کمبود دوپامین و سروتونین مستعد اعتیاد به اینترنت هستند. معتادان به اینترنت در مقایسه با جمعیت عمومی سطوح پایینتری از دوپامین و سروتونین دارند و این میتواند مشارکت در رفتارهای اعتیادآور خطرناک برای دستیابی به یک پاسخ لذتبخش را توضیح دهد، همانطور که توسط Cash و همکاران در یک مرور مقاله منتشر شده در Current Psychiatry Reviews در سال 2012 گزارش شد.
بیشتر بخوانید📙📘👈👈👈» کنترل اینترنت والدین
تغییرات ساختاری مغز:
استفاده اجباری از اینترنت می تواند ساختار مغز را به طور فیزیکی تغییر دهد. اعتیاد به اینترنت بر ماده خاکستری و سفید در نواحی پیش پیشانی مغز تأثیر می گذارد که با یادآوری جزئیات، برنامه ریزی، دامنه توجه و اولویت بندی وظایف مرتبط است. یک مدل نظری و بررسی یافتههای تصویربرداری عصبی و عصبی منتشر شده در Frontiers in Human Neuroscience در سال 2014 نشان میدهد که اعتیاد به اینترنت فرآیندهای کنترل پیشپیشانی فرد را کاهش میدهد و ممکن است با از دست دادن کنترل بر استفاده از اینترنت مرتبط باشد.
عوامل محیطی:
عوامل محیطی اجتماعی که در ایجاد اعتیاد به فضای مجازی نقش دارند شامل قرار گرفتن در معرض بازی های اینترنتی است. بر اساس مقاله سال 2019 سولکی چانگ، جائیونگ لی و هه کوک لی که در مجله بین المللی تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی منتشر شده است، تبلیغات و دسترسی به کافه های رایانه شخصی. علاوه بر این، قرار گرفتن زودهنگام در معرض مصرف مواد، خطر اعتیاد را در مراحل بعدی زندگی افزایش می دهد. به طور مشابه، دسترسی زودهنگام به اینترنت نگرانی هایی را ایجاد می کند که ممکن است منجر به افزایش خطرات اعتیاد به اینترنت شود.
شرایط زمینهای سلامت روان:
افرادی که از اضطراب یا افسردگی رنج میبرند بیشتر به اینترنت مراجعه میکنند تا از علائم رهایی پیدا کنند. به طور مشابه، افراد خجالتی یا کسانی که از بیمعنای اجتماعی رنج میبرند، در معرض خطر بیشتری برای اعتیاد به اینترنت هستند. همانطور که ریچارد دیویس از دپارتمان روانشناسی دانشگاه یورک در مقاله خود در مجله Computers in Human Behavior گزارش داده است، وابستگی به ویژگی های ارتباطی اینترنت معمولاً با فقدان حمایت اجتماعی واقعی و احساس انزوای اجتماعی مرتبط است. تنهایی که همه به توسعه اعتیاد به اینترنت کمک می کند.
عوارض اعتیاد به اینترنت چیست؟
اثرات اعتیاد به اینترنت بر افراد در سنین مختلف در زیر ذکر شده است.
تأثیرات بر روی کودکان:
اعتیاد به اینترنت بر سلامت جسمی و روانی کودک تأثیر منفی میگذارد، که شامل مشکل در خوابیدن، تغییر دامنه توجه، افزایش خطر چاق شدن، افزایش تحریکپذیری، و احتمال بیشتر ابتلا به اضطراب و افسردگی است. در یک مقاله تحقیقاتی توسط ژو و همکاران، که در مجله اختلالات عاطفی در سال 2022 منتشر شد، گزارش شده است که افزایش سطح خستگی با افزایش زمان صفحه نمایش اینترنت قبل از خواب مرتبط است و در نتیجه زمان خواب را کاهش می دهد.
تأثیرات بر بزرگسالان:
طبق یک مطالعه در سال 2018 در مورد اعتیاد به فضای مجازی و ارتباط آن با آسیب شناسی روانی و عزت نفس در بین دانشجویان کالکته، هند که در مجله روانپزشکی صنعتی کتابخانه ملی منتشر شد، افرادی که ماه ها از اینترنت بیش از حد استفاده می کنند، افسردگی و اضطراب نشان می دهند. پزشکی علاوه بر این، اعتیاد به اینترنت نیز به علائم وسواس فکری-اجباری و حساسیت بین فردی وابسته است که بر زندگی و روابط اجتماعی تأثیر می گذارد. افرادی که برای مدت طولانی آنلاین می مانند ممکن است شروع به استفاده از یک یا چند ماده برای بیدار ماندن و طولانی تر شدن استفاده از اینترنت کنند.
تأثیرات بر افراد حرفهای:
اعتیاد به اینترنت بر عملکرد و بهرهوری افراد در محل کار تأثیر منفی میگذارد، همانطور که در یک مطالعه در سال 2018 با عنوان اعتیاد به فضای مجازی در محل کار و پیامدهای آن برای سبک زندگی کارگران در جنوب هند منتشر شده در مجله آسیایی روانپزشکی گزارش شده است. علاوه بر این، اعتیاد به اینترنت یک عامل خطر با پیامدهایی برای رضایت شغلی و سلامت روان است.
راه های درمان اعتیاد به اینترنت چیست؟
روش های درمان اعتیاد به اینترنت در زیر ذکر شده است.
دارو:
استفاده از داروها برای افرادی که از بیماری های روانی زمینه ای مانند افسردگی یا اضطراب رنج می برند و در نتیجه اعتیاد به اینترنت دارند، مفید است. برای مقابله با علائم افسردگی یا اضطراب می توان از داروهای ضد اضطراب و ضد افسردگی استفاده کرد. بر اساس یک بررسی سیستماتیک در سال 2016 از تحقیقات بالینی در مورد اعتیاد به اینترنت و استفاده مشکلزا از اینترنت که در مجله جهانی روانپزشکی منتشر شد، درمان دارویی از طریق داروها نتایج امیدوارکنندهای مانند کاهش استفاده غیر ضروری و ضروری از اینترنت و بهبود کنترل بر استفاده از اینترنت را نشان داده است.
درمان شناختی رفتاری (CBT):
یک رویکرد رایج در درمان اعتیاد به فضای مجازی ، CBT است. بر روی تغییر الگوهای افکار منفی که باعث ایجاد اضطراب و ایجاد رفتارهای اعتیاد آور می شود، تمرکز می کند. در یک مطالعه بالینی به رهبری Veruska Andrea Santos که در مجله تحقیقات اینترنتی پزشکی در سال 2016 منتشر شد، بیمارانی که داروها را از طریق دارودرمانی و درمان شناختی رفتاری اصلاح شده دریافت کردند، بهبود قابل توجهی در طول دوره درمان نشان دادند. بیماران این اطمینان را به دست آوردند که مشتاقانه استفاده از اینترنت خود را تنظیم کنند.
گروههای حمایتی:
افرادی که از اعتیاد الکترونیکی رنج میبرند میتوانند در گروههای حمایتی که مکانی امن و در عین حال کاهش شرم یا انزوای اجتماعی را فراهم میکنند، آرامش پیدا کنند. گروههای پشتیبانی اعتیاد به اینترنت شامل معتادان به اینترنت و فناوری گمنام، بازیکنان آنلاین گمنام، معتادان به بازی رایانهای گمنام و شروع مجدد هستند. بر اساس یک مطالعه در سال 2015 در مورد درمان گروهی چند خانواده برای اعتیاد به اینترنت نوجوانان که در Addictive Behaviors منتشر شد، درمان گروهی چند خانواده تأثیرات امیدوارکنندهای در کاهش گرایش به اعتیاد به اینترنت در بین نوجوانان نشان داد.
برنامه درمان بستری:
برنامه های درمانی اقامتی یا بستری شامل ماندن در یک مرکز با کارکنان حرفه ای است. در یک محیط حمایتی که نظارت پزشکی را ارائه می دهد، یک معتاد به اینترنت می تواند بدون نگرانی در مورد استفاده از اینترنت بهبود یابد.
چگونه بر اعتیاد به فضای مجازی غلبه کنیم؟
با درگیر شدن در رفتارهای خود اصلاحی و ایجاد یک سیستم پیشگیری انتخابی. علاوه بر گزینه های درمانی اعتیاد به فضای مجازی از جمله دارو، درمان شناختی رفتاری، گروه های حمایتی و برنامه درمان بستری، تمرین خودکنترلی نیز برای معتادان اینترنتی مفید است. شناسایی آسیبپذیریهای شخصی خاص و گرایشهایی که باعث ایجاد آنها میشوند، به فرمولبندی یک رویکرد تخصصی برای مقابله با خطر افزایش اعتیاد به اینترنت، همانطور که لی و همکاران در مقاله ۲۰۱۹ خود در گزارشهای اعتیاد فعلی منتشر کردند، کمک میکند. علاوه بر این، محدودیت دسترسی یک استراتژی پیشگیری مستقیم است و به طور بالقوه بسیار مؤثر است.
در محدود کردن دسترسی به اینترنت، شخص می تواند وب سایت های منحرف کننده را برای مدت معینی مسدود کند. از آنجایی که اینترنت برای اهداف زیادی در زندگی روزمره استفاده می شود، می توان به طور انتخابی تصمیم گرفت که کدام سایت ها را می توان برای مدت زمان مشخصی بازدید یا ممنوع کرد. تهیه فهرستی از سایتهایی که شما را از تمرکز بر سایر وظایف مهمتر مانند انجام تکالیف مربوط به مدرسه یا کار در حین حضور در اینترنت باز میدارد، مفید خواهد بود.
بیشتر بخوانید📙📘👈👈👈» اینترانت
نکته»
کاهش استفاده از اینترنت نیز می تواند تأثیر عمیقی بر میزان زمان صرف شده در مقابل رایانه داشته باشد. یک فرد می تواند یک لیست شخصی از فعالیت هایی که زمانی از آنها لذت می برد تهیه کند اما به دلیل اعتیاد به اینترنت دیگر نمی تواند انجام دهد. این می تواند انگیزه بیشتری برای کنترل استفاده از اینترنت ایجاد کند. یک فعالیت موثر برای کاهش استفاده از اینترنت، مداخله مبتنی بر ورزش است. طبق مقالهای که در سال 2020 توسط Frontiers in Psychology درباره شواهد نوروبیولوژیکی و عصبروانشناختی برای مداخلات مبتنی بر ورزش برای اعتیاد به اینترنت منتشر شد، مداخله مبتنی بر ورزش کاهش فراگیر و علائم اعتیاد به اینترنت را نشان داده است. ورزش جای تجربه اینترنت را می گیرد و در عین حال سلامت جسمی و روانی را بهبود می بخشد.
انواع مختلف اعتیاد به اینترنت چیست؟
از اینترنت می توان به روش های مختلفی استفاده کرد که می تواند به همان اندازه اعتیادآور باشد. در یک سری از مطالعات منتشر شده، دکتر کیمبرلی اس. یانگ، روانشناس دارای مجوز و متخصص شناخته شده بین المللی در زمینه اعتیاد به اینترنت، انواع مختلف اعتیاد به اینترنت را که در زیر فهرست شده است، دسته بندی کرد.
اعتیاد به روابط سایبری:
روی آوردن به اتاق های گفتگو یا سایت های شبکه های اجتماعی برای ایجاد روابط آنلاین. معتادان به روابط سایبری وسواس زیادی برای یافتن روابط در پلتفرم های آنلاین دارند. در نتیجه، افراد معتاد ممکن است ارتباط خود را با دنیای واقعی از دست بدهند و منجر به تخریب روابط شخصی آفلاین شوند.
اجبار خالص:
درگیر شدن در فعالیتهای تعاملی آنلاین، از جمله قمار، معاملات سهام، حراجها و خرید آنلاین. زمان بیش از حد صرف شده در چنین فعالیت هایی ممکن است منجر به خرج کردن، از بین بردن ثبات مالی فرد و ایجاد مشکلات در کار شود.
اعتیاد به بازی:
هنگام انجام یک بازی، به راحتی می توان زمان را از دست داد. متأسفانه، برای معتادان به بازی، این می تواند به معنای اجتناب از مدرسه یا کار باشد تا زمان بیشتری برای بازی کردن اختصاص دهد. با رواج بیشتر استفاده از اینترنت، پاسخ به چرایی اعتیاد به اینترنت واضح تر شد.
جستجوی اجباری اطلاعات: تمایل غیرقابل کنترل برای جستجوی داده ها به صورت آنلاین. درجه خاصی از کنجکاوی طبیعی است. با این حال، برخی از افراد نمیتوانند در برابر اصرار جمعآوری اطلاعات در وب تا حد ایجاد مشکلات اضطرابی شدید مقاومت کنند.
اختلال استفاده از اینترنت چه ویژگی هایی دارد؟
شایع ترین ویژگی های اختلال استفاده از اینترنت که توسط پروفسور هینگ کیونگ ما از گروه مطالعات آموزش و پرورش در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه باپتیست هنگ کنگ در مقاله ای که در مجله The Scientific World در سال 2011 منتشر شده است، در زیر ذکر شده است.
استفاده بیش از حد از اینترنت:
اینکه چقدر زمان صفحه نمایش بیش از حد است ممکن است ذهنی باشد. با این حال، استفاده از اینترنت معمولاً به مرکز زندگی روزمره یک معتاد به اینترنت تبدیل می شود. شخصی که به استفاده از اینترنت معتاد است، اغلب بیشتر از آنچه در نظر گرفته شده آنلاین می ماند.
مشغله فکری در مورد اینترنت:
فرد مبتلا به اختلال اعتیاد به فضای مجازی افکار وسواسی در مورد اینترنت دارد. یک فرد ممکن است دائماً فعالیت آنلاین قبلی خود را به یاد بیاورد یا منتظر جلسه بعدی اینترنت باشد. برای فردی که اعتیاد به اینترنت دارد، ممکن است برایش سخت باشد که تمام روز به اینترنت فکر نکند.
نیاز به یک راه حل سریع:
رفع سریع به راه حلی اطلاق می شود که نه به دلیل اثربخشی آن، بلکه به دلیل ارائه سریع ترین راه حل ترجیح داده می شود. ممکن است شخصی از اینترنت به عنوان راه فراری برای رفع حال بد استفاده کند.
بیشتر بخوانید📙📘👈👈👈» اینترنت بدون فیلتر
تحمل:
یک علامت رایج که به طور مشابه در اعتیاد به الکل و مواد مخدر مشاهده می شود. توسعه تحمل به این معنی است که زمان بیشتری را در رایانه برای دستیابی به رضایت می خواهید.
ترک:
علائم ترک یک معتاد به اینترنت شامل افزایش تحریک پذیری، عصبانیت یا بی قراری هنگام تلاش برای کاهش استفاده از اینترنت یا زمانی که دسترسی به اینترنت در دسترس نیست.
تأثیر بر کیفیت زندگی
اعتیاد به اینترنت پیامدهای منفی بر کیفیت زندگی فرد دارد. از روابط شخصی گرفته تا شغل و تحصیل، ممکن است به دلیل اینترنت از مسئولیتها در چنین زمینههایی از زندگی غفلت شود.
رابطه بین اعتیاد به اینترنت و بیماری روانی چیست؟
بین اعتیاد به فضای مجازی و انواع اختلالات روانی از جمله اضطراب، افسردگی، عزت نفس پایین و اختلال دوقطبی رابطه قوی وجود دارد. با توجه به بررسی سیستماتیک تحقیقات بالینی در مورد اعتیاد به اینترنت و استفاده مشکلزا از اینترنت از مجله جهانی روانپزشکی، مطالعات نشان میدهد که به نظر میرسد بیماریهای روانی برای افرادی که از اعتیاد به اینترنت، به ویژه اختلالات خلقی و اضطرابی رنج میبرند، شایع است. ارتباط قوی بین اختلالات خلقی و اعتیاد به اینترنت وجود دارد.
صرف مقدار قابل توجهی از زمان آنلاین ممکن است منجر به کاهش زمان صرف شده برای سایر فعالیتهای اوقات فراغت جایگزین و تعاملات اجتماعی شود که منجر به افزایش تنهایی و استرس میشود. فعالیت شدید آنلاین می تواند به عنوان یک مکانیسم مقابله ای برای فرار از مشکلات زندگی واقعی عمل کند، با این حال، همچنین می تواند استرس و احساسات منفی را تشدید کند که به طور بالقوه منجر به رفتارهای اعتیاد آور و علائم افسردگی می شود.
علاوه بر این، افرادی که از اعتیاد به اینترنت رنج می برند، اختلالات اضطرابی همراه مانند اضطراب اجتماعی و فوبیای اجتماعی را نشان می دهند. با توجه به اینکه فضای مجازی جنبه های بالقوه اضطراب آور تعامل حضوری را محدود می کند، افرادی که با تعاملات فیزیکی دست و پنجه نرم می کنند ممکن است برای ارتباطات اجتماعی به اینترنت مراجعه کنند.
چه کسانی در معرض اعتیاد به اینترنت هستند؟
نوجوانان پسر آسیب پذیرترین افراد در برابر اعتیاد به فضای مجازی هستند. پروفسور پاباساری جینیگه در فصلی که در کتاب بهداشت روانی کودکان و نوجوانان منتشر شده در سال 2017 نوشته است، تأکید می کند که «نوجوانی یک عامل خطر» در اعتیاد به اینترنت است. در همین حال، یک مطالعه در سال 2017 در مورد اعتیاد به اینترنت از طریق مرحله نوجوانی از مجله تحقیقات اینترنتی پزشکی نشان داد که نوجوانان در گروه سنی 15-16 سال، به ویژه مردان، بسیار مستعد ابتلا به اعتیاد به اینترنت هستند.
نوجوانی مرحله ای حیاتی در رشد انسان است که طیفی از تغییرات زیستی، روانی و اجتماعی را در بر می گیرد. کنار آمدن با این تغییرات هم برای نوجوانان و هم برای خانواده هایشان می تواند چالش برانگیز باشد. علاوه بر این، اینترنت پویایی تعامل انسانی را تغییر داده است، و به طور قابل تصوری فقدان توانایی برای حفظ ارتباطات اجتماعی را تقویت کرده است، همانطور که دکتر برایان پریجن در مقاله خود منتشر شده در هاروارد بررسی روانپزشکی در سال 2010 بیان کرد.
چگونه با اعتیاد به اینترنت کنار بیایید؟
مقابله با اعتیاد به فضای مجازی با خروج از مرحله انکار و اعتراف به وجود مشکل شروع می شود. اعتراف به وجود مشکل باعث می شود که فرد برای درمان بیشتر باز شود.
همانطور که توسط یک بررسی سیستماتیک در سال 2016 از تحقیقات بالینی در مورد اعتیاد به اینترنت و استفاده مشکل ساز از اینترنت منتشر شده در مجله جهانی روانپزشکی پیشنهاد شد، گزینه های درمانی برای اعتیاد به اینترنت شامل تکنیک های خودیاری (مانند حذف برنامه ها و سایت های مشکل ساز)، مدیریت زمان موثر، ردیابی است. زمان صرف شده آنلاین و همچنین جستجوی کمک های حرفه ای و پزشکی
علائم اولیه این اعتیاد چیست؟
اعتیاد به فضای مجازی می تواند علائم ترک مانند مواد مخدر ایجاد کند. همانطور که در موردی از روانپزشکی کناره گیری از اختلال اعتیاد به اینترنت که تحت بررسی روانپزشکی انجمن عصبی روانپزشکی کره در سال 2014 منتشر شد، توضیح داده شد، شایع ترین علائم ترک اعتیاد به اینترنت در زیر ذکر شده است.
افزایش اضطراب:
فردی که از اعتیاد به اینترنت رنج میبرد، زمانی که دسترسی به اینترنت مسدود میشود، سطح اضطراب افزایش مییابد. در صورتی که فرد نتواند زمان مورد نظر خود را در اینترنت بگذراند، می تواند اضطراب را نیز تجربه کند.
تحریک پذیری:
عدم دسترسی به اینترنت و دوری از آن می تواند باعث افزایش تحریک پذیری شود
تغییر در خلق و خوی:
ممکن است یک فرد برای بهبود خلق و خوی خود به شدت از اینترنت استفاده کند. در مقابل، تغییرات در خلق و خوی را می توان زمانی مشاهده کرد که فردی در تلاش است استفاده از اینترنت را کاهش دهد.
علائم شایع دیگر:
احساس کسالت شدید:
زمانی که فرد از پاسخ های سریع، پاداش های فوری و فعالیت های متفاوتی که اینترنت می تواند ارائه دهد دور شود، ممکن است احساس کسالت شدیدی را تجربه کند.
افزایش میل به استفاده از اینترنت:
نواحی مغز مرتبط با ولع در افرادی که سعی در کناره گیری از استفاده شدید از اینترنت دارند، فعال می شوند. این به ویژه در مواردی که بازی درگیر است صادق است.
روان پریشی:
در موارد خاصی علائم روان پریشی در حین ترک اعتیاد به اینترنت گزارش شده است. روان پریشی ترک ممکن است شامل بی قراری، پرخاشگری، توهم و رفتارهای بی نظم باشد.