گلکسی اس 10 گوشی و پرچم دار جدید سامسونگ است که بعد از گلکسی اس ۹ که به تازگی هم ارائه شده قرار است تا سال آینده روانه بازار شود با این حال برخی از منابع اعلام کرده اند که نام گلکسی S10 را به گلکسی ایکس تغییر خواهد یافت.
همانطور که میدانید چند سالی هست که سامسونگ و اپل با هم رقیب هستند که کدام در گوشی های خود موفق تر هستند ظاهرا به نامگذاری محصولات نیز رسیده و به دلیل معرفی آیفون ایکس از سوی اهالی کوپرتینو، کره ای ها نیز می خواهند نام گوشی بعدی خود را با پسوند X همراه کنند.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
بررسی گلکسی اس 10
نمایشگر گلکسی S10
نمایشگر Super AMOLED برای گوشی های سامسونگ استفاده می شود که با گذشت هر سال در حال توسعه و بهبود نمایشگرها هستند تا مشتریان از کیفیت و استانداردهای جدیدی برخوردار باشند. بر اساس اعلام یک منبع معتبر، سامسونگ گلکسی اس ۱۰ به نسل بعدی نمایشگرهای OLED و نسبت صفحه نمایش به بدنه بیشتر (بیش از ۹۳ درصد) مجهز می شود.
البته کامل از نمایشگر گلکسی اس ۱۰ مشخصاتی ارائه نشده است با این حال پیش بینی می شود که رزولوشن آن برابر با آخرین گوشی یا نسل قبل آن (گلکسی اس ۹ و گلکسی S8) باشد.
سامسونگ برای پرچم دار جدید خود در نظر دارد تا حاشیه نمایشگر (در قسمت بالا و پایین صفحه نمایش) حاشیه آن کم و نزدیک کردن این گوشی به یک محصول با نمایشگر تمام صفحه است.
دوربیت سایر موارد مانند سنسورها نیز می تواند به زیر صفحه نمایش انتقال پیدا کند و به این ترتیب، شاهد یک گوشی با نمایشگر تمام صفحه و بدون برش خواهیم بود.
بررسی سخت افزار سامسونگ گلکسی اس 10
در گوشی جدید سامسونگ که هنوز رونمایی هم نشده است به احتما فراوان از پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ استفاده می شود که اولین چیپست با قدرت پردازش ۷ نانومتری به حساب می آید البته جای تاسف دارد که خبری در مورد رقیب آن، یعنی پردازنده Exynos موجود نیست و ظاهرا سامسونگ هنوز دست به طراحی چیپست بعدی نزده است. همانطور که می دانید گلکسی S9 در حال حاضر از پردازنده Exynos 9810 استفاده می کند.
البته شایعاتی شنیده میشود که چیپست و پردازنده گرافیکی (CPU و GPU) با هم ترکیب خواهند شد که اگر چنین اتفاقی بیفتد، سامسونگ می تواند هماهنگی بهتری در بخش سخت افزار و نرم افزار ایجاد کند و به این ترتیب، شاهد قدرت پردازشی بالاتر، عمر باتری بیشتر و گرافیک خیره کننده تر خواهیم بود.
رم و حافظه
حافظه های LPDDR5 قرار است در پرچم دار سامسونگ تعبیه خواهد شد تا تلفن های هوشمند و لپ تاپ ها را سازگار کند. با اضافه شدن این قطعه به دستگاه های مختلف، راندمان آنها ۱۵ درصد افزایش یافته و قدرت پردازشی آنها نیز ۱۰ درصد بیشتر می شود.
سامسونگ گلکسی اس ۱۰ یا گلکسی X اولین محصول کهکشانی خواهد بود که به حافظه LPDDR5 مجهز می شود و به این ترتیب، مصرف باتری آن تا حد چشمگیری پایین می آید.
و به احتمال زیاد رم این گوشی از ۶ یا ۸ گیگابایت استفاده می کند که این اقدام سامسونگ بسیار به بهبود رابط کاربری کمک می کند. کره ای ها می توانند از وان پلاس ایده بگیرند، چرا که رابط کاربری Oxygen OS آن بسیار روان اجرا می شود و در هنگام اجرای کارهای روزمره و سبک، ابدا با مشکل مواجه نمی شود.
UFS 2.1 سخت افزاری است که برای حافظه گوشی به صورت استاندارد استفاده میکردند اما در این گوشی از UFS 3.0 بهره خواهند برد. از آنجا که سامسونگ به دنبال قدرت پردازش بیشتر و مصرف باتری کمتر است، بعید نیست که شاهد استفاده از استاندارد UFS 3.0 در گلکسی اس 10 باشیم.
دوربین سه بعدی
دوربین با کیفیت گلکسی اس 10 یکی از ویژگیهای جدیدی است که توسط منابع کرهای برشمرده شده اند تا دوربین سه بعدی را معرفی کنند.
شرکت اسرائیلی مانتیس ویژن با همکاری تولیدکنندهی قطعات دوربین وودگیت و سامسونگ این دوربین را توسعه داده اند.
باتری
با توجه به اینکه این گوشی سعی شده تمام آن از تکنولوژی و معماری جدید در پردازنده استفاده شود که در سامسونگ گلکسی اس 10 باعث می شود تا فضا برای قرارگیری باتری بزرگتر مهیا شود.
هنگام معرفی گلکسی S9 و اس ۹ پلاس، بسیاری از طرفداران از شنیدن ظرفیت باتری این دو گوشی ناامید شدند. اما به نظر می رسد که سامسونگ قصد دارد تا تمام توانایی های خود را صرف پرچمدار بعدی خود کند و می توانیم به افزایش ظرفیت باطری دستگاه امیدوار باشیم. تکنولوژی باتری گوشی ها از زمان ظهور محصولات لیتیوم یونی تغییر چندانی پیدا نکرده و استفاده از باتری های با ظرفیت بالا که در تبلیغات مختلف آنها را می بینیم، برای تولیدکنندگان توجیه اقتصادی ندارد.
تا زمانی که تکنولوژی جدیدی برای باطری گوشی های هوشمند ارائه نشود، سامسونگ نیز مانند رقبا باید به دنبال راه های دیگر برای کاهش مصرف باتری باشد.
گوشی با تکنولوژی ۵G
تکنولوژی ۵G برای گوشی جدید سامسونگ در نظر گرفته شده است که آنها به دنبال توسعه و گسترش (نسل پنجم ارتباطات سیار) هستند تا کاربر امکان برقراری تماس تصویری، بدون کوچکترین افت کیفیت را به کاربر می دهد. چندی پیش کره ای ها اعلام کردند که به زودی، شاهد معرفی اولین محصول این شرکت خواهیم بود که مجهز به فناوری نسل پنجم ارتباطات سیار است. روزشمار این تاریخ با نزدیک شدن به زمان معرفی گلکسی اس ۱۰ در حال کاهش است.
پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ که منتظر حضور آن در پرچمدار بعدی سامسونگ هستیم، به مودم Snapdragon X50 که با شبکه ۵G سازگار است، مجهز بوده و به این ترتیب، همه چیز برای تجربه بالاترین سرعت انتقال دیتا در یک تلفن هوشمند مهیا است.