کنترل تلگرام فرزندان را چگونه انجام دهیم ؟
جولای 8, 2020تربیت کودک در دنیای مدرن / 9 شیوه نوین تربیت فرزندان با توجه به همه گیر شدن اینترنت
جولای 13, 2020این روزها استفاده از تلفن های همراه و دیگر وسایل هوشمند آنقدر در بین بچه ها باب شده است که از چشم هیچکس مخفی نمانده و دیگر نیازی به توضیح درباره آن نیست. اما موضوعی که درمورد استفاده کودکان از تلفن های همراه وجود دارد. موضوع استفاده نادرست ، بیش از حد و غیر اخلاقی می باشد. این موضوعی است که والدین زیادی را نگران کرده است. اما شاید بسیاری از والدین آگاه نباشند که کنترل گوشی فرزندان تا رسیدن به سن قانونی به عهده آنهاست . و در واقع مسئولیت هر اتفاق ناگواری که از طریق تلفن همراه برای فرزند رخ دهد، به عهده والدینی می باشد که با سهل انگاری خود به رخ دادن این اتفاقات کمک کرده اند.
همه ی ما می دانیم تلفن های همراه در کنار مزایایی که دارد، معایب و خطرات فراوانی به خصوص برای کودکان و نوجوانان نیز دارد. گوشی های موبایل به اینترنت وصل می شوند و این یعنی ورود فرزندان به دنیای نامحدود مجازی بدون هیچگونه نظارت .
کودکان و نوجوانان همانطور که در دنیای واقعی نیازمند نظارت و کنترل از سوی والدینشان هستند، در دنیای مجازی هم این نیاز را دارند. همانطور که در دنیای واقعی ساعت رفت و آمد فرزندان و افرادی که با آنها معاشرت می کنند، چک می شود. در دنیای مجازی هم باید به همین شکل باشد.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
کنترل فرزندان در فضای مجازی
داشتن موبایل برای نوجوانان و کودکان همیشه یک موضوع نگران کننده بوده است. همانطور که می دانید گوشی موبایل به تنهایی نمی تواند خطر چندان زیادی را برای فرزندان داشته باشد. در واقع خطر اصلی هنگامی حس می شود که فرزندان به اینترنت متصل شده و وارد فضای مجازی می شوند. از همین رو باید بگوییم که کنترل گوشی فرزندان در واقع همان کنترل آنها در فضای مجازی می باشد. چرا که آنها بسیاری از فعالیت های مجازی خود را با استفاده از تلفن همراه انجام می دهند.
اینترنت می تواند یک محل خطرناک برای همه باشد . اما کودکان و نوجوانان آسیب پذیر تر هستند. از هکرها و شکارچیان اینترنت گرفته تا پست های رسانه های اجتماعی که می توانند بعداً برای تعقیب آنها در زندگی واقعی به عمل بیایند . خطرات آنلاین می تواند عواقب پرهزینه و حتی غم انگیز داشته باشد. به عنوان مثال کودکان ممکن است ناخواسته خانواده خود را در معرض تهدیدات اینترنت قرار دهند . مثلا با بارگیری تصادفی بدافزارهایی که می توانند مجرمان سایبری به حساب بانکی والدین یا سایر اطلاعات حساس دسترسی پیدا کنند. خطراتی که در استفاده از محتویات غیر اخلاقی موجود در اینترنت وجود دارد هم غیرقابل انکار است.
اما چاره چیست؟ چگونه می توانیم فرزندانمان را در فضای مجازی کنترل کنیم ؟ آیا کنترل گوشی فرزندان راهکار درستی است و به تنهایی کافی است ؟
در پاسخ به این سوال باید گفت که کنترل گوشی فرزندان به تنهایی کافی نیست. ممکن است با این کار بتوانید از فعالیت فرزندانتان اگاه شوید. اما چه بهتر می شود اگر آنها را طوری روشن کنید که خودشان بتوانند دربرابر خطرهای موجود در فضای مجازی از خودشان محافضت کنند. در ادامه علاوه بر موضوع کنترل گوشی فرزندان درباره چند راهکار برای در امان نگه داشتن آنها در دنیای اینترنت صحبت خواهیم کرد.
کنترل گوشی فرزندان
همواره در رسانه های مختلف راهکارهای بسیاری برای کنترل کودکان در اینترنت مطرح می شود. که از شایع ترین آنها می توان به در معرض دید قرار دادن کامپیوتر و محدود کردن زمان استفاده از آن اشاره کرد. اما همه ما می دانیم که این روزها کودکان بیشتر از گوشی های هوشمند برای حضور در فضای مجازی استفاده می کنند. و ما نمی توانیم دائما صفحه نمایش گوشی آنها را چک کنیم. محدود کردن زمان استفاده هم دیگر کارساز نیست. چرا که ممکن است با چند دقیقه غفلت ما، کودکان گوشی را به جایی دور از چشم والدین برده و از آن استفاده کنند. که اتفاقا اینگونه نتیجه ای عکس خواهیم گرفت و بیش از پیش کودکان را به استفاده غیرمجاز از اینترنت سوق می دهیم.
باید بدانید که طبق آخرین تحقیقات دانشمندان دانشگاه گلف ، مشخص شده که محروم کردن فرزندان از اینترنت روش خوبی برای کنترل آنها در این فضا نیست. بلکه یکی از پرخطرترین روش ها نیز محسوب می شود. چرا که به گفته محققان ، کودکانی که والدینشان برای استفاده از گوشی یا تبلت زمان تایین می کردند. و حتی به عنوان جایزه مقداری زمان برای استفاده بیشتر به آنها می دادند. بیشتر از دیگر کودکان مشتاق به حضور در فضای مجازی بوده و در نتیجه زمان زیادتری را هم به این کار اختصاص می دادند.
بنابراین می توان گفت بهترین راه برای نظارت بر کودکان و نوجوانان استفاده از نرم افزار کنترل گوشی فرزندان می باشد. اما این که نرم افزارها چیست و دقیقا چگونه عمل می کنند را در ادامه مفصل توضیح خواهیم داد.
معرفی نرم افزار کنترل گوشی فرزندان
با داشتن نرم افزار کنترل گوشی فرزندان ، می توانید این آرامش را داشته باشید که فرزندانتان از محتوای غیر اخلاقی و سوء استفاده های مجرمان سایبری در امان هستند. این برنامه ها می تواند برخی از نگرانی ها را در مورد اجازه استفاده فرزندانتان از اینترنت در مواقعی که شما نمی توانید به طور مستقیم آنها را کنترل کنید ، بدون هیچ هزینه ای برای شما ایجاد کند.
به عنوان یک بزرگسال شاغل ، همیشه ممکن نیست که وقتی فرزندانتان آنلاین هستند ، وقت خود را در کنار آنها بگذرانید. این جایی است که نرم افزار کنترل گوشی فرزندان می تواند به شما کمک کند .
این نرم افزارها در واقع با هک گوشی و باز کردن دسترسی ها ، به شما امکان نظارت از راه دور بر فرزندانتان را می دهند. شما با نصب یکی از نرم افزارهای کنترلی می توانید دسترسی کودک یا نوجوان خود را به سایت های نامناسب ببندید و به نوعی سایت های غیر اخلاقی را برای آنها فیلتر کنید.
همچنین با استفاده از نرم افزار کنترل گوشی فرزندان ، می توانید تمام محتویات موجود در گوشی آنها اعم از تصاویر ، ویدئو ها، پیام ها ، تماس ها و … را مشاهده کنید. و مهم تر از همه این که می توانید به فعالیت های آنها در شبکه های مجازی همچون تلگرام و اینستاگرام دسترسی داشته باشید.
نرم افزار کنترل گوشی فرزندان plc spy
یکی از بهترین نرم افزار های کنترل و نظارت بر گوشی که می تواند در زمینه کنترل کودکان و نوجوانان در فضای مجازی ، به شما والدین کمک کند نرم افزار PLC SPY می باشد. این برنامه توسط کارشناسان سامانه کنترل فرزند و با هدف نظارت بر فرزندان در فضای مجازی طراحی و در اختیار شما والدین عزیز قرار گرفته است. تا بتوانید با توجه به محیط نامطمئن شبکه های مجازی و محیط بیرون از خانه بر فعالیت های فرزندان خود نظارت داشته باشید. این نرم افزار امکان نظارت بر پیامکها، لیست تماس ها، تصاویر موجود در گالری و مشاهده فعالیت های فرزند در شبکه های مجازی را به شما می دهد.
این برنامه در نسخه های مختلف و با استفاده از روش های هک متفاوت، اقدام به هک کل گوشی فرزند می کند. در واقع هیچ اپلیکیشن یا نرم افزار را به صورت انفرادی هک نمی کند، بلکه با نفوذ به گوشی و دسترسی به قسمت های مختلف آن به شما امکان مشاهده فعالیت فرزندانتان در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی را می دهد.
plc spy در دو نسخه ساخته شده است :
1-نسخه اول را میتوان برروی گوشی فرزند نصب کرد و به محض اتمام فرایند نصب آیکون مخفی خواهد شد که باهوشترین فرزندان هم قادر به پیدا کردن آن نمی باشند.
2- نسخه دوم نرم افزار هک گوشی PLC که با نام PLC PLUS منتشر شده است،هک گوشی را از راه دور و بدون دسترسی انجام می دهد.
به این صورت که شما می توانید نرم افزار را با آیکون دلخواه خود مثلا تلگرام بدون فیلترشکن برای فرزندتان ارسال کنید و از او بخواهید تا برروی لینک ارسالی شما کلیک نماید. به محض کلیک فرزند، نرم افزار به طور خودکار نصب شده و سپس از لیست برنامه های موبایل او پنهان می شود تا فرزندتان متوجه عملکرد برنامه نشود. قابلیت های منحصر به فردی که در این نسخه به برنامه اضافه شده است، قابلیت شنود مکالمات و مشاهده تصاویر اطراف توسط دوربین گوشی فرزند می باشد.
برای دانلود و یا کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه عملکرد این برنامه می توانید برروی لینک زیر، کلیک نمایید.
راهکارهایی دیگر برای کنترل کودکان و نوجوانان در فضای مجازی
همانطور که گفتیم کنترل گوشی فرزندان به تنهایی نمی تواند والدین را به هدفشان که حفظ کودک یا نوجوان در برابر آسیب های موجود در فضای مجازی و البته رسیدن به آرامش فرزندشان است، برساند. چرا که تا نتوانیم فرزند را از خطرات احتمالی به خوبی آگاه کرده و محیط صمیمی را برای او فراهم نماییم، هیچگاه نمی توانیم به درستی او را تربیت و مستقل نماییم. از همین رو چند راهکار دیگر برای جلوگیری از خطرات احتمالی موجود در اینترنت را برایتان بازگو خواهیم کرد.
در این باره پیشنهاد می کنیم مقاله مربوط به نقش فضای مجازی در خانواده را نیز مطالعه نمایید.
صحبت کردن درباره خطرات موجود در فضای مجازی
اگر تاکنون توانسته باشید رابطه خوب و دوستانه ای با فرزندتان برقرار کنید، مطمئنن بهترین راه صحبت کردن درباره خطراتی است که او را تهدید می کند. البته توجه داشته باشید که این صحبت کردن نباید حالت نصیحت به خود بگیرد و حتما باید یک گفتگوی دوستانه باشد.
برای این کار بهتر است اطلاعات خود را درباره کاربرد اینترنت و کار با آن به خوبی بالا ببرید. چرا که نوجوانان هنگامی به پدر و مادر خود اعتماد می کنند، که از آگاهی آنها مطمئن باشند. در واقع زمانی که فرزندتان به آگاهی و علم شما در این باره اعتماد داشته باشد. و بداند که شما علاوه بر مضرات اینترنت از خوبی های آن هم آگاه هستید. تاثیر کلام شما دوچندان خواهد شد.
پشتیبان فرزندانتان باشید
به فرزندان خود این اطمینان را بدهید که درصورت قرار گرفتنشان در معرض سوء استفاده های مجازی مانند تهدید به انتشار تصاویر شخصی، اخاذی کردن و یا هر گونه خطر احتمالی ، کاملا آن ها را حمایت می کنید. نگذارید که فرزندانتان از گفتن حقیقت به شما واهمه داشته باشند. چرا که در این صورت عواقب بدی در انتظار آنها و شما خواهد بود.
صبور باشید و به فرزندان خود گوش دهید. بگذارید آنها به شما آموزش دهند.
آنلاین ماندن می تواند یک کار هولناک باشد . چرا که همیشه نمی توان پیش بینی کرد که چه مباحثی در محیط اینترنت مطرح خواهد شد. یا چه نوع افرادی را در شبکه های اجتماعی پیدا می کنیم.
شما می توانید روزانه رایانه های بچه های خود ، تلفن های هوشمند آنها یا سایر دستگاه های متصل به اینترنت را بررسی کنید ، اما بهتر آن است که برای یک بار هم که شده به آنها گوش دهید. مطمئن باشید در این حالت نتیجه بهتری خواهید گرفت.
تا به حال به این فکر کرده اید که واقعاً در مورد فرزندان خود چقدر می دانیم؟ آیا چیزهایی که می دانیم واقعا همان چیزی است که در ذهنشان می گذارد؟
ما به شما توصیه می کنیم که صبور باشید و به بچه های خود گوش دهید. اجازه دهید آنها درباره چیزهای جدیدی که فراگرفته اند به شما آموزش دهند. بگذارید در مورد سیستم عامل ها و شبکه های اجتماعی که از آنها استفاده می کنند یا آخرین ویدیوی ویروسی در یوتیوب به شما یاد بدهند.
به مراتب آسان ترین راه برای به دست آوردن اطلاعات در مورد عادات آنلاین آنها ، صحبت درباره موضوعات آنلاین و آموزش گرفتن از آنها است.
ضوابط و استانداردهای استفاده از فضای مجازی را توضیح دهید
از آنجایی که امروزه میانگین سن کاربران فضای مجازی بسیار پایین است . و در اقشار مختلف شاهد استفاده کودکان کم سن از شبکه های اجتماعی هستیم . بستر خوبی برای متجاوزین سایبری فراهم است تا از ناآگاهی کودکان استفاده کنند. اما شما به عنوان والدین این کودکان وظیفه دارید علاوه بر آگاه کردن آنها از خطرات موجود ، شرایط استفاده از این فضا را به خوبی به آنها توضیح دهید.
کودکان باید بدانند که هرگز نباید اطلاعات خصوصی مانند آدرس، شماره تلفن، رمز عبور اکانت، تصاویر خصوصی خود و اعضای خانواده و … را بدون اجازه والدین به کسی بدهند.
همچنین باید بدانند که شخصیتی که هر فرد در فضای مجازی از خود میسازد، لزوما شخصیت واقعی او نیست. بناربراین نباید با افراد غریبه به هیچ عنوان وارد مکالمه شود.