برنامه هک شماره تلفن از راه دور
فوریه 27, 2019دانلود برنامه هک گوشی و نظارتی فرزند + معرفی بهترین برنامه های نظارتی خانواده❤️ plc spy
مارس 3, 2019هک با لینک آلوده به یکی از معضلات مهم برای صاحبان گوشی های هوشمند تبدیل شده است . افراد زیادی به دنبال یادگیری این روش برای هک و نفوذ به اطلاعات دیگران هستند و در مقابل نیز عده ای به دنبال راهی برای جلوگیری از هک با لینک هستند.
اما در این بین سوالی که برای هر دو دسته افراد پیش می آید این است که با چه روش هایی می توان هک دستگاه های هوشمند مانند گوشی ها را انجام داد؟ تا هم بتوانیم به اطلاعات اشخاص مورد نظر دست پیدا کنیم و هم بتوانیم از هک شدن به این روش ها جلوگیری کنیم. در جواب این سوال باید بگوییم که برای هک سیستم های مختلف از جمله گوشی ها روش های زیادی وجود دارد که پیش از این در مطلب انواع هک درباره همه آنها توضیحاتی داده ایم، اما امروز در این نوشته قصد داریم به طور مفصل درباره روش هک گوشی با لینک های آلوده صحبت کنیم و به بررسی نحوه شناسایی آنها و جلوگیری از هک شدن به این روش بپردازیم.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
هک با لینک آلوده
یکی از روش های نفوذ به گوشی و یا سیستم های رایانه ای، ترغیب کاربر قربانی به کلیک روی لینک های آلوده می باشد. در این روش، هکر با استفاده از روش هایی که به مهندسی اجتماعی مشهور است، اقدام به جذب کاربر برای کلیک روی لینک آلوده می کند. این روش را می توان به نوعی شبیه به روش هک گوشی با شماره موبایل نیز دانست.
به طور مثال هکر با وعده هایی همچون نمایش فیلمی مخفی از افراد مشهور یا وعده ی شرکت در قرعه کشی بزرگ، برای قربانی به نوعی دام پهن می کند و از آن طریق او را مجاب می کند که روی لینک مخرب کلیک نماید. پس از کلیک روی این لینک برنامه ای در پشت پرده اقدام به سرقت اطلاعات هدف خواهد نمود و به این ترتیب هک با لینک انجام می شود.
همانطور که متوجه شدید برای این که بتوانید شخصی را با استفاده از یک لینک هک کنید، آن لینک باید حاوی یک برنامه یا نرم افزاری باشد که قابلیت ارسال اطلاعات را به طور مخفی به شما بدهد.
برای این کار نرم افزارها یا تروجان های زیادی وجود دارد، که یکی از موفق ترین آنها در این زمینه نرم افزار PLC SPY می باشد. این نرم افزار در نسخه های مختلف ارائه شده است که در آخرین نسخه قابلیت ارسال لینک را در اختیار کاربران خود قرار داده است.
به این شکل که شما با دانلود برنامه هک گوشی و ارسال لینک برنامه با آیکون دلخواه خود مثلا تلگرام بدون فیلترشکن برای شخص موردنظرتان از او می خواهید که برروی لینک کلیک نماید و به محض کلیک هدف بر روی لینک، برنامه به طور خودکار نصب شده و سپس از لیست برنامه های موبایل پنهان می شود تا شخص موردنظر متوجه عملکرد این برنامه نشود.
پس از نصب، برنامه شروع به ارسال تمام اطلاعات موجود در گوشی موبایل هدف برای شما می کند، اطلاعاتی مانند لیست پیامکهای ارسالی و دریافتی، لیست تماس ها، شنود مکالمات، تصاویر موجود در گالری، موقعیت مکانی لحظه به لحظه و مشاهده تصاویر اطراف توسط دوربین گوشی هدف.
برای دانلود و دریافت فیلم آموزش نصب این برنامه می توانید برروی لینک قرمز رنگ زیر کلیک نمایید.
👈👈👈 نرم افزار PLC SPY 👉👉👉
توجه داشته باشید که برنامه plc spy توسط سامانه کنترل فرزند ساخته شده و این سامانه تنها به جهت فرهنگ سازی و نظارت بر خانواده می باشد و استفاده های غیره، از نظر قوانین این سامانه و قوانین جمهوری اسلامی ایران غیرقانونی می باشد.
شناسایی لینک های آلوده برای جلوگیری از هک با لینک
اینترنت یک شبکه بسیار بزرگ و متشکل از میلیون ها سیستم متصل به آن است که مملو از برنامه های مخرب و بد افزارها هستند. یکی از مهم ترین راه های نفوذ این بد افزارها به سیستم های کاربران، لینک های آلوده است که گاها تنها یک کلیک روی آن ها می تواند سیستم قربانی را هدف قرار داده و آن را آلوده به ویروس یا جاسوس افزار کند. از آنجا که تنها بخشی از لینک های موجود در صفحات اینترنتی ممکن است آلوده باشند، پس چطور می توان لینک های آلوده را از لینک های سالم تشخیص داد؟
برای شناسایی لینک های آلوده از لینک های مفید، روش های مختلفی وجود دارد که بعضی از آن ها پیچیده و برخی دیگر نیز بسیار ساده می باشند. ما در این جا چند مورد از روش های ساده شناسایی لینک های آلوده را معرفی خواهیم نمود تا به این ترتیب بتوانید به سادگی هر چه تمام تر، امنیت خود در اینترنت را بالاتر ببرید و از هک با لینک های آلوده جلوگیری نمایید.
📚📚📚 بیشتر بخوانید : پیشنهاد می کنم برای خواندن بیشتر و دیدن ویدیو های آموزش هک شبکه های اجتماعی برروی لینک های زیر کلیک نمایید.
👈👈👈 هک اینستاگرام ، هک تلگرام ، هک واتساپ 👉👉👉
1: بررسی مسیر لینک برای جلوگیری از هک با لینک آلوده
چنانچه به آلوده بودن یک لینک مشکوک هستید، یکی از ساده ترین راه های شناسایی آن، بررسی مسیری است که لینک مربوطه شما را به آن هدایت می کند. برای بررسی مسیر لینک می بایست قبل از کلیک بر روی آن، نشانگر موس را روی لینک نگاه دارید تا در گوشه صفحه نمایشگر آدرس کامل لینک برای شما به نمایش درآید. توجه داشته باشید، صفحات فیشینگ که در بیشتر مواقع برای سرقت اطلاعات کارت های بانکی استفاده می شوند، آدرسی شبیه به آدرس اصلی دارند و باید دقت فراوانی برای شناسایی آن ها داشت.
بعد از مطمئن شدن از مسیر لینک مربوطه، می توانید روی آن کلیک کرده و به صفحه مورد نظر وارد شوید. دقت داشته باشید که برای نمایش مسیر لینک ها در گوشی های هوشمند و تبلت نیز می توانید با نگاه داشتن انگشت خود روی لینک مورد نظر و انتخاب یکی از گزینه های نمایش لینک، مسیر لینک مورد نظر خود را مشاهده کنید.
2: چک کردن لینک های مشکوک با اسکنر
استفاده از چک کننده های لینک یکی دیگر از راه های شناسایی لینک های آلوده می باشد که کار شما را بسیار راحت می کنند. VirusTotal.com یکی از این اسکنر ها می باشد که به شما امکان بررسی تمامی لینک های مشکوک را می دهد. کافی است به این صفحه مراجعه کنید و لینک مشکوک مورد نظر خود را در این وب سایت کپی نمایید، پس از آن، سایت شروع به اسکن آدرس لینک کرده و در صورتی که حاوی بد افزار یا ویروس باشد، به شما هشدار خواهد داد.
3: بررسی لینک های کوتاه شده
هکرهایی که هک با لینک های انجام می دهند، جهت پنهان کردن آدرس اصلی لینک هایی که برای قربانی ارسال می کنند، از ابزارهای کوتاه کننده لینک استفاده می کنند تا لینک های طولانی خود را در چند کاراکتر خلاصه کنند. شناسایی این دست از لینک های آلوده کمی سخت می باشد و برای این کار باید از سرویس های خاصی که برای این منظور تهیه شده اند، استفاده کرد.
به عنوان نمونه CheckShortURL.com یکی از سرویس هایی است که برای شناسایی آدرس دقیق لینک ها، وجود دارد. شما می توانید لینک کوتاه شده مورد نظر خود را در این وب سایت وارد کرده و سپس آدرس بزرگ شده و دقیق آن را مشاهده کنید. علاوه بر این وب سایت، سرویس Unshorten.It نیز از جمله سرویس های محبوب در این زمینه می باشد.
4: استفاده از ماشین مجازی
استفاده از ماشین های مجازی یا Virtual Machines از جمله راهکارهایی است که می توان برای تست لینک های مشکوک انجام داد. اگر به امنیت سیستم خود اهمیت می دهید، پیشنهاد ما به شما نصب یکی از این ماشین های مجازی روی سیستمتان می باشد. درصورت نصب ماشین های مجازی بر روی سیستمتان، چنانچه به ویروس ها یا بدافزارها نیز آلوده شوید، خطر چندانی شما را تهدید نمی کند و فقط ماشین مجازی شما آلوده خواهد شد.
5. استفاده از گزارش شفافیت گوگل برای بررسی لینک های آلوده
گوگل نیز یک سرویس بررسی لینک دارد. سرویس گزارش شفافیت یک فیلد استاندارد ارائه می دهد که می توانید URL مورد نظر خود را در آن وارد کنید. چند ثانیه بعد، نتایج گرفته شده توسط خزنده های وب گوگل به شما می گوید که آیا می توان به سایت (همان لینک ارسالی برای شما ) اعتماد کرد یا خیر.
Google Transparency Report به شما در مورد خطرات فیشینگ هشدار می دهد. فیشینگ به طور بالقوه یک نگرانی بزرگتر از بدافزار است، بنابراین منطقی است که مطمئن شوید سایتی که قصد بازدید از آن را دارید قرار نیست اطلاعات شما را بدزدد.
اگر نمی دانید فیشینگ چیست باید در یک توضیح مختصر بگویم فیشینگ به صفحاتی یا همان سایت هایی گفته می شود که شبیه به سایت های اصلی بانک ها یا دیگر سرویس ها ساخته می شوند . لینک این صفحات با عناوبن مختلف برای شما ارسال می شود . شما نیز از همه جا بی خبر برروی آن لینک کلیک می کنید و از آنجایی که صفحه ی باز شده کاملا شبیه به صفحه ی سایت موردنظرتان است ، تمام اطلاعات خواسته شده را وارد می کنید.
این اطلاعات می تواند شامل اطلاعات کارت بانکیتان و یا پسورد حساب های مختلف از جمله ایمیل ، تلگرام ، اینستاگرام و … باشد . به این تریتیب هکر از طریق فیشینگ به راحتی می تواند شما را هک و حتی هک گوشی با لینک آلوده را انجام دهد.