نسخه نصبی PLC PLUS نسخه جدید و نظارت با دوربین گوشی
فوریه 4, 2019هک کردن با شماره موبایل چگونه ممکن است ؟ به همراه فیلم آموزشی
فوریه 8, 2019برای همه افرادی که از گوشی ها و دیگر وسایل هوشمند استفاده می کنند، پیش می آید که بعد از نصب برنامه های مختلف و یا دانلود فیلم و عکس ها، با مشکل هنگ کردن گوشی یا کامپیوتر خود رو به رو می شوند. اما سوال اینجاست که علت این هنگ کردن گوشی ها چیست و چگونه این می توانیم این مشکل را برطرف کنیم ؟
بسیاری از کاربران گوشی های هوشمند تصور می کنند که حافظه تلفن آن ها پر شده است و همین موضوع علت هنگ کردن گوشی می باشد. این تصور تا حدودی درست است، اما باید بدانید که هنگ کردن گوشی هوشمند علل بسیاری دارد و نمی توان تنها یک موضوع را علت این مشکل دانست.
علت هنگ کردن گوشی های اندروید چیست؟
اولین دلیل هنگ کردن گوشی های اندروید را می توان به پر شدن حافظه داخلی و حافظه رم گوشی نسبت داد و دومین دلیل نیز بدافزارهایی است که خواسته یا نا خواسته بر روی گوشی های خود نصب می کنیم. در ادامه مابقی علل و راه های رفع آن ها را نیز به طور کامل توضیح خواهیم داد.
پر بودن حافظه گوشی
همانطور که گفتیم پر بودن حافظه اولین دلیل هنگ کردن گوشی های هوشمند می باشد که البته با پاک کردن یک سری برنامه ها و فایل های اضافی، می توان این مشکل را حل کرد.
در اولین قدم اپلیکیشن های سنگینی که چندان هم از آن ها استفاده نمی کنید را پاک نمایید. این برنامه ها بیشترین فضا را در گوشی شما اشغال می کنند و باعث سنگین شدن پردازنده و حافظه ی گوشی می شوند. برخی از این برنامه ها در حافظه رم گوشی هستند و همواره در حال اجرا هستند. یعنی حتی بدون این که آنها را باز کنید، خودشان در حال اجرا هستند و حافظه تلفنتان را اشغال می کنند.
برای پاک کردن حافظه گوشی های اندروید از این برنامه ها، وارد تنظیمات ( setting ) شوید و Application Manager یا Apps را در آنجا جستجو کنید. این قسمت را که بازکردید، لیستی از تمام برنامه هایی که در گوشی شما نصب هستند را مشاهده خواهید کرد.
اپلیکیشن هایی را که می خواهید پاک کنید از قسمت Apps انتخاب نمایید و روی گزینه ی Uninstall کلیک کنید تا آن اپلیکیشن از گوشی تان حذف شود.
همچنین می توانید برنامه های سنگین را به طور مستقیم از قسمت Home Screen یا Google Play Store گوشی حذف کنید.
اجرای وجیت ها، انیمیشن ها و تم های سنگین
یکی دیگر از علل هنگ کردن گوشی ، اجرای وجیت ها، انیمیشن ها و تم های سنگین می باشد که برای رفع این مشکل هم باید تعدادی یا همه آن ها را پاک کنید تا حافظه گوشی شما خالی شود.
برخی از انیمیشن ها یا تم ها در گوشی های اندورید، مقدار زیادی از حافظه ی آن ها را اشغال می کنند که می توانید با راهکاری که در ادامه توضیح می دهیم، به راحتی آن ها را ببندید.
همانطور که می دانید اگر در هنگام کار با یک برنامه دکمه Home را بزنید و به صفحه اصلی گوشی بازگردید، برنامه به طور کامل بسته نمی شود و احتمالا در پس زمینه گوشی در حال اجرا می باشد. برای بستن این نرم افزارها کافیست گزینه tabs در پایین صفحه گوشی را بزنید تا لیستی از برنامه هایی که در اجرا هستند ظاهر شود. هر یک از برنامه ها را به یک طرف گوشی بکشید تا بسته شوند.
پر بودن حافظه ی Cache گوشی
حافظه ی کش گوشی هم یکی از علل هنگ کردن گوشی می باشد که توصیه می شود آن را پاک کنید تا جا برای حافظه ی گوشی باز شود. پاک کردن حافظه ی کش ساده است و برای این کار می بایست وارد تنظیمات گوشی شوید و قسمت Storage را پیدا کنید. سپس روی گزینه ی Cached Data کلیک نمایید و Ok را بزنید تا همه ی Cache های ناخواسته از روی گوشی تان پاک شوند.
ذخیره سازی برنامه ها بر روی کارت حافظه
اگر برنامه ها و اپلیکیشن هایی که بر روی گوشیتان نصب می باشد، بر روی کارت حافظه ذخیره شده باشند باعث هنگ کردن گوشی می شوند. برای جلوگیری از این موضوع، باید برنامه ها را به حافظه داخلی گوشی انتقال دهید و در آن جا ذخیره کنید.
برای انتقال برنامه از کارت حافظه به حافظه داخلی گوشی، ابتدا وارد تنظیمات گوشی شوید و گزینه Storage را انتخاب کنید. سپس وارد بخش Apps شوید تا نرم افزاری که می خواهید انتقال دهید را انتخاب نمایید. در مرحله ی آخر Move to internal storage یا انتقال به حافظه ی داخلی را بزنید.
البته در بسیاری از مواقع قبل از نصب نرم افزار از شما پرسیده می شود که می خواهید نرم افزار را در کدام حافظه نصب کنید؟ در این صورت حتما نصب را بر روی حافظه داخلی موبایل قرار دهید. اما چنانچه به اشتباه حافظه رم را انتخاب کردید از روش بالا نرم افزار را به حافظه داخلی انتقال دهید.
در صورتی که حافظه ی داخلی گوشی خیلی پر است نیازی به انجام این کار نیست، اما بهتر است که آهنگ ها، ویدئو ها و فایل های دیگر را روی کارت حافظه ذخیره کنید و برنامه ها را به حافظه داخلی انتقال دهید.
برخی از دوستان برای برطرف کردن مشکل هنگ کردن گوشی ، ریست فکتوری را پیشنهاد می دهند، ولی ما اصلا این کار را به شما توصیه نمی کنیم، چرا که در این حالت تمام فایل ها و اطلاعات شما پاک شده و از بین می روند. اما چنانچه به هر دلیلی تمایل به انجام ریست فکتوری دارید، قبل از آن حتما از دیتای خود بک آپ تهیه کنید.
همچنین استفاده از Cloud Storage برای ذخیره ی فایل هایی که در آینده لازم دارید، نیز توصیه می شود. فایل هایی که هر روز لازم دارید را در مموری کارت ذخیره کنید و فایل هایی که ضروری نیستند اما ممکن است بعدا به آن ها نیاز پیدا کنید را روی Cloud Storage آپلود نمایید.