نظارت بر گوشی فرزندان با نرم افزار plc spy
مارس 14, 2018شارژ بی سیم برای باتری گوشی آیا ضرر دارد؟
مارس 23, 2018راهنمای خرید گوشی هوشمند میتواند برای شما که قصد خرید گوشی دارید بسیار مفید باشد چرا که این مدت گوشیهای هوشمند، پرکاربردترین وسیله در زندگی رومزهی هر شخصی محسوب میشوند.
به همین خاطر راهنمای خرید گوشی هوشمند برای شما به صورت قدم به قدم، تمام نکات لازم در مورد خرید گوشی هوشمند را شرح بدهیم. پس اگر به دنبال خرید گوشی جدیدی هستید و اطلاعات زیادی در رابطه با دنیای موبایل، فناوری و مشخصات فنی آنها ندارید با ما همراه باشید .
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
راهنمای خرید گوشی هوشمند
نکته اول: بودجهی خود را مشخص کنید
طبیعتا برای هر شخصی ارزش گوشی متفاوت است و بسته به میزان بودجه برای خرید گوشی هوشمند دارد و حتی افراد ثروتمندی در بین اقشار جامعه هستند که نمیخواهند هزینهی زیادی برای گوشی جدید خود پرداخت کنند؛ و یا کلا شاید هم آنقدر عاشق این دستگاهها باشید که از سایر هزینههای زندگیتان برای خرید یک گوشی گرانقیمت، کم کنید. مهم این است که در ابتدا و پیش از خرید گوشی جدید، حداکثر هزینهای را که میخواهید برای آن بپردازید، مشخص کنید. این موضوع به شما کمک میکند تا بتوانید همین ابتدای کار، انتخابهای خود را به طرز چشمگیری محدود کنید. بازهی قیمتی گوشیهای هوشمند بسیار گسترده است و از گوشیهایی کمتر از ۲۰۰ هزار تومان تا گوشیهای لوکسی همقیمت با یک خودرو، در بازار وجود دارد؛ بنابراین مشخص کردن بازهی قیمتی، پیشنیازی برای خرید هوشمندانه آن محسوب میشود.
نکته دوم: با انواع سیستمعامل آشنا شوید
تعریف ساده این نکته این است که سیستمعامل رابط بین کاربر و سختافزار گوشیاست به این صورت که با محیطی گرافیکی که توسط شرکتهای مختلف، به پوستههای متفاوت مزین میشود تا بهترین تجربهی کار با گوشی را در اختیارتان قرار دهد. در دنیای کامپیوتر رومیزی و لپتاپ، ویندوز محبوبترین سیستمعامل محسوب میشود. تقریبا در هر خانهای یک کامپیوتر وجود دارد که از ویندوز استفاده کند؛ اما در دنیای گوشی هوشمند این شرایط کاملا فرق میکند و هنگام نگارش این راهنمای خرید، سیستم عامل مایکروسافت پس از اینکه مورد استقبال خریداران و توسعهدهندگان قرار نگرفت، بهصورت رسمی کنسل شد.
سیستمهای عامل پرطرفدار در گوشیهای موبایل دو دسته تقسیم شده اند :
iOS
بعد از اندروید این سیستمعامل در رده دوم محبوترین های دنیا است که اپل به صورت انحصاری از سیستم عامل «آیاواس» (iOS) برای
گوشی های خود طراحی کرده است . منظور از این انحصاری بودن این است که آیاواس را میتوانید تنها در گوشیهای آیفون بیابید. موضوع انحصاری بودن آیاواس، مزایایی برای کاربران آیفون دارد.
اندروید
محبوبترین سیستمعامل که بیشتر گوشی ها از آن استفاده میکنند اندروید استیعنی نزدیک به ۸۰ درصد از تمام موبایلهای جهان، به این سیستمعامل مجهز شدهاند. مزایای خوبی که اندروید دارد این است که در گوشیهای رده پایین چند صد هزار تومانی تا پرچمداران چند میلیون تومانی وجود دارد و سیستمعاملی کدباز محسوب میشود؛ این موضوع دست کاربر و توسعهدهندگان را برای شخصیسازی و ویرایش بخشهای مختلف سیستمعامل باز میکند. همچنین برخلاف iOS، اندروید نیازی به نرمافزاری جداگانه برای انتقال اطلاعات به گوشی ندارد و به محض اتصال آن به کامپیوتر میتوانید به حافظهی داخلی آن دسترسی داشته باشید.
نکته سوم: طراحی و کیفیت ساخت گوشی
برای خرید گوشی هوشمند میتوان به این ضربالمثل اشاره کرد که میگویند «از روی جلد کتاب نمیتوان در مورد آن قضاوت کرد» که البته در دنیای گوشی چندان کاربرد ندارد و صدق نمیکند چراکه طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت دستگاهی که درصد قابل توجهی از روز در دستتان است، اهمیت زیادی دارد. ظاهر گوشی بسیار مهم است و 90 ٪ از مردم با اینکه گوشی منتخب خود از همه نظر مناسب است اما ظاهر آن اگر مناسب نباشد نمیتوانند این انتخاب را خوب بدانند و به احتمال زیاد از خرید آن خودداری خواهید کرد. شرکتهای تولیدکنندهی گوشی هوشمند هم به این موضوع واقف هستند و سعی میکنند که دست کم برای گوشیهای ردهبالا و گرانقیمت خود، بدنهای زیبا و ارگونومیک انتخاب کنند. اگر میخواهید گوشی جدید خود را از فروشگاههای اینترنتی بخرید، پیش از خرید حتما چند ویدئو و بررسی از آن ببینید؛ در این مواقع بهتر است پیش از خرید به فروشگاههای موبایل بروید و چند دقیقه با گوشی مد نظر کار کنید. ممکن است هنگام در دست گرفتن گوشی، حتی جنس قاب پشت گوشی، احساس خوبی به شما منتقل نکند و تمام محاسبات را به هم بریزد. پیشنهاد میشود حتما پیش از خرید گوشی برای دقایقی با آن کار کنید تا حس کاربری آن را با سلیقهی خود بسنجید.
نکته چهارم: شناختن انواع نمایشگرها
بیشترین و شاید مهمترین بخش گوشی که کارایی بیشتری نیز در گوشی دارد نمایشگر گوشی است که در خرید گوشی هوشمند بسیار مهم است . در گوشی های امروزی حداقل 70 درصد از کل قاب جلوی گوشی را نمایشگر اشغال کرده است و حتی میتوان گفت که دوست یا دشمنی برای چشمانتان محسوب میشود. نمایشگر میتواند آنقدر خوب باشد که دیدن کیفیت تصاویر در اینستاگرام شما را هیجانزده کند؛ در طرف دیگر، یک نمایشگر بد حتی خواندن پیغامهای کوتاه را دشوار خواهد کرد. شاخصهای زیادی در تعیین کیفیت نمایشگر گوشی هوشمند دخیل است که در ادامه، مهمترینشان را شرح میدهیم.
نکته پنجم: دوربین گوشی
اگر به این موضوع دقت کرده باشید این گوشی های بودند که از بدو پیدایش خود تا به حال جایگزین دستگاههای زیادی را از زندگی کاربران حذف کردهاند. موبایلها کم کم جایگزین پخشکنندههای موسیقی شدند و حتی کاربرد کامپیوترهای شخصی را کاهش دادند؛ اما نقطه عطف آن استفاده دوربین در گوشی ها بوده است . این موضوع در ابتدا به دلیل کیفیت پایین دوربین، تأثیر زیادی بر دنیای دوربینهای دیجیتال نداشت؛ اما امروزه گوشیهایی تولید میشوند که میتوانند از لحاظ کیفیت عکاسی بهراحتی با دوربینهای دیجیتال خانگی رقابت کرده و آنها را از دور خارج کنند. این موضوع، کم کم روند شبکههای اجتماعی را هم به سمت محتوای تصویری تغییر داد. سال ۲۰۰۶ هم سرویس اینستاگرام راهاندازی شد تا اهمیت دوربین در گوشیهای هوشمند دوچندان شود. اما این تمام ماجرا نیست؛ عکاسان حرفهای میگویند: «بهترین دوربین همانی است که همیشه همراه شماست.» این مثل معروف در کنار راحتی عکاسی با گوشیها سبب شد تا روز به روز، کاربران بیشتری، دوربینهای دیجیتال خود را رها کرده و به سراغ گوشیهای هوشمند بروند. گوشیهای هوشمند تمام فرآیند ثبت، ویرایش و آپلود عکس را بهصورت یکجا در اختیار کاربران قرار میدهد؛ بنابراین بنا به نوع استفاده از گوشی، دوربین آن میتواند اهمیت فوقالعادهای داشته باشد.