کنترل گوشی دیگران از راه دور چگونه امکان پذیر است ؟
ژوئن 20, 2019آپدیت گوگل پلی با بررسی روش های مختلف
ژوئن 24, 2019امروز می خواهیم به معرفی بهترین اپلیکیشن های سال 2018 که بر اساس نظر سنجی های مردمی در سایتهای مختلف انتخاب شده اند، بپردازیم. همانطور که می دانید سال گدشته برخلاف سال های پیش، اپلیکیشن ها هیاهوی چندانی نکردند و شاهد اپلیکیشن های خارق العاده و شگفت انگیز نبودیم. هرچند که تعدادی از اپلیکیشن ها رویکردهایی خلاقانه از خود نشان دادند اما تعداد آنها به انگشتان دست هم نمی رسید و پاسخگوی نیازها و توقع مردم از اپلیکیشن ها نبود.
مسلما در انتخاب بهترین اپلیکیشن ها، عملکرد در طول سال و بهروزرسانیهای مفید نقش پررنگی در برگزیده شدن هر محصول دارند. بنابراین انتخابهایی که در ادامه میبینید بر همین مبنا انجام گرفته ضمن این که به عرضه اپلیکیشنها در سال جاری هم توجه ویژهای داشتهایم.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
بهترین اپلیکیشن های ایرانی
در این جا بهترین اپلیکیشن های داخلی که در هر حوزه موفق عمل کرده و توانسته نظر کاربران را جلب نماید معرفی خواهیم نمود.
الوپیک در دسته حمل و نقل
یکی از بهترین اپلیکیشن های داخلی در حوزه حمل و نقل اپلیکیشن الوپیک می باشد. «الوپیک» در ابتدا با ارسال پیک موتوری در شهر تهران شروع به کار کرد، اما به تدریج با گسترش به شهرهای کرج، اصفهان، شیراز، مشهد و تبریز و با اضافه کردن خدماتی مثل تاکسی موتور به مهم ترین سرویس آنلاین برای فرار از ترافیک شهرهای شلوغ تبدیل شد.
قیمت مناسب خدمات در مقایسه با رقبا، نیروهای آموزش دیده و اپلیکیشن پر امکانات، مطمئن و ایده آل از لحاظ فنی جزو دلایل حضور الوپیک در فهرست بهترین های امسال ما هستند.
مسیریاب نشان در دسته نقشه و مسیریابی
با توجه به تحریمهای خارجی و اعمال محدودیتهای داخلی، نیاز مردم ایران به یک نرم افزار مسیریاب بومی افزایش یافت و در همین زمینه تلاش های زیادی نیز صورت گرفت تا در نهایت در سال 97 شاهد تولید چند مسیریاب قوی در کشورمان بودیم.
بدون شک کامل ترین اپلیکیشنی که نزدیک ترین تجربه به مسریاب های خارجی را به کاربر می داد، اپ نشان بود. نرم افزاری که بسیار زودتر از محصولات مشابه خود به یک میلیون نصب فعال در کافه بازار رسید و در سال جاری بهترین عملکرد در پیشرفت و بهروزرسانی قابلیتها را از خود به نمایش گذاشت.
خوشبختانه نشان در این حوزه، بیرقیب نبود. کافه بازار مدتی پیش با مسیریاب اختصاصی خود به نام بلد به این حوزه پا گذاشت تا در کنار مسیریاب سپهر، بتوانند حرکت به سوی هدفی مشترک که همانا جایگزین شدن مسیریابهای خارجیست را با انگیزه و اشتیاق بیشتری طی کنند.
فیلیمو در دسته ویدیو و رسانه
در شرایطی که ایرانیها برای استفاده از سرویسهای استریمینگ بینالمللی مثل نتفلیکس با مشکلات فراوانی مواجهند، وجود سرویسی مثل فیلیمو غنیمت محسوب میشود. به عنوان یکی از زیرمجموعههای آپارات، فیلیمو در حال حاضر یکی از قدرتمندترین رسانههای تصویری کشور است که هم در پوشش آثار سینمایی داخلی و هم خارجی، تلاش تحسینبرانگیزی به خرج میدهد.
آرشیو قدرتمند از فیلم های خارجی با دوبله فارسی، تنوع خدمات و همکاری با کافه بازار برای فراهم کردن دسترسی آسان کاربران از موبایل دلایلی هستند که فیلیمو را به عنوان برترین اپلیکیشن سال ۹۷ در دسته ویدیو و رسانه انتخاب شده است.
گویا در دسته کتاب و مراجع از بهترین اپلیکیشن های ایرانی
در دسته کتاب و مراجع اتفاق ویژهای در سال گذشته نیفتاد. با این حال، مجموعه طاقچه با رونمایی از اپلیکیشن مستقل کتاب صوتی گویا توانست توجه جمع بزرگی از دوستداران کتابهای صوتی را به سوی خود جلب کند. تنوع خوب کتابهای صوتی در کنار استریم آنلاین، امکان دانلود، تنظیمات خوب پخش و خرید با تخفیف مزایایی بودند که دوستداران کتاب صوتی را به سمت گویا کشاندند تا یکی از بهترین اپلیکیشنهای این حوزه لقب بگیرد.
کرفس در دسته سلامت و تناسب اندام
انتظارات از اپهای سلامت و تناسب اندام ایرانی، خیلی بالا نیست چرا که هنوز راه درازی تا رسیدن به سطح اپلیکیشنهای خارجی دارند. با این وجود کرفس یکی از محصولاتی بود که امسال تلاش ویژهای برای نزدیک شدن به سطح ایدهآل انجام داد.
از ارتقاء و بهبود رابط کاربری گرفته تا ارائه اپلیکیشن کالری شمار آنی ، کرفس نهایت تلاش خود را انجام داد که کاربرانش را به رعایت رژیم غذایی کمک کند و به وزن ایدهآلشان برساند. انتخاب به عنوان بهترین اپلیکیشن مردمی از دیدگاه کاربران دیجیاتو و شرکتکنندگان جشنواره وب و موبایل ایران، هر دو موفقیت و برتری کرفس را در بازار اپلیکیشنهای ایرانی تأیید میکنند.
بهترین اپلیکیشن های خارجی
Agenda
Agenda برنامه یادداشت بر روی پلتفرمهای مک و iOS است و ترکیبی از نوت برداری، تقویم و لیست کارها را در این برنامه خواهید دید. باتوجه به این قابلیت تصویر واضحی از گذشته، حال و آینده را در این اپلیکیشن خواهید داشت. کار با Agenda به لطف طراحی مینیمالیستیاش، فونتهای زیبا، جستوجوی قدرتمند و جابهجایی میان یادداشتها، به هیچ عنوان خستهکننده نخواهد بود. همچنین امکان پشتیبانگیری از اطلاعات این برنامه با آی کلود نیز وجود دارد.
The Weather Channel و AccuWeather
با اینکه هزاران اپلیکیشن هواشناسی در میان اپلیکیشن های اندروید و آی او اس وجود دارد، اما هیچکدام از آنها بینقص نیستند. در واقع، هرکدام از این برنامه ها به لحاظ گرافیکی یا دقت اطلاعات دارای نقاط مثبتی هستند.
از بین این نرم افزارها، اپلیکیشن The Weather Channel در پیشبینی باران بهترین عملکرد را تا به حال داشته است. AccuWeather نیز از نظر پیشبینی دما عملکرد خوبی دارد اما از لحاظ پیشبینی باران از دقت کمتری نسبت به The Weather Channel بهره میبرد.
Calzy
این اپلیکیشن یکی از بهترین ماشین حسابهایی است که قابلیت شخصیسازی هم دارد. این ماشین حساب از مالتی تسکینگ، فیس آی دی و تاچ آی دی برای مشاهده تاریخچه محاسبات و اطلاعات نشان شده، درگ کردن اطلاعات از کلزی به سایر برنامهها، سازگاری با آی مسیج، امکان جستوجوی نتایج از طریق Spotlight Search و همگامسازی با آی کلود پشتیبانی میکند تا تمامی مسائل ریاضی روزانه خود را با راحتی و سرعت هرچه بیشتر انجام دهید.
Timely / AlarmMon از بهترین اپلیکیشن های خارجی
قابلیتی مانند زنگ هشدار در وحله اول آنقدر ساده به نظر میرسد که نمی توان در آن ایده خلاقانه ای ایجاد کرد. اما در بین اپلیکیشن های اندروید ، اپلیکیشن Timely موفق به انجام این کار شده است. این نرم افزار برای شروع زنگ هشدار را به آرامی پخش میکند و سپس به تدریج صدای آن را افزایش میدهد. در ضمن میتوانید آلارمهای تعیین شده را در گجتهای مختلف با یکدیگر سینک کنید. اپلیکیشن AlarmMon نیز رویکرد متفاوتی را اتخاذ کرده است. بعد از به صدا درآمدن زنگ هشدار این اپلیکیشن، زمانی میتوانید از دست آن خلاص شوید که بازی کوتاهی را به سرانجام برسانید. حتما با خود فکر می کنید که چنین قابلیتی کاربران را عصبانی میکند ولی باید بدانید که تعداد زیادی از کاربران هم طرفدار پروپاقرص این نرم افزار هستند.
Canva
شاید در نگاه اول به این اپلیکیشن چیز تازه ای پیدا نکنید. اما این تجربه کاربری و استفاده چندمنظوره از اپلیکیشن است که آن را شایسته قرارگیری در فهرست برترینهای سال میکند.
مخاطب اصلی کانوا گرافیستها و طراحان دیجیتالی است، هر چند همه میتوانند از ادیتور پیشرفته و بسیار ایدهآلش از منظر UI و UX استفاده کافی را ببرند. شما به عنوان یک کاربر معمولی هم با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید برای کسب و کار یا پیج اینستاگرامیتان پوستر و بنر طراحی کنید، لوگو و کارت دعوت بسازید و از ترکیب تصاویر با هم کلاژهای زیبا خلق کنید.
اما قابلیتی که کانوا را از سایر رقبایش متمایز میکند، دسترسی به بیش از ۱ میلیون تصویر استوک رایگان است؛ تصاویری که معمولا از منابعی مثل شاتر استاک به سختی بدست میآیند و در کانوا به راحتی در اختیار کاربران قرار گرفتهاند.
Drops
شاید شاما هم از انتخاب Drops به عنوان اپلیکیشن سال گوگلپلی تعجب کرده باشید. اما اگر فقط 10 دقیقه با این اپ کار کرده باشید خودتان هک جزء افرادی خواهید بود که به آن رای می دهید.
دراپس اولین اپلیکیشن آموزش زبانی بود که هر کس با هر سطحی از سواد، م تواند در آن به طور همزمان ۳۱ زبان زنده دنیا را یاد بگیرد. رویکرد مینیمالیستی دراپس در آموزش زبان که به خاطر استفاده از سمبلها و آواها حاصل شده بود، تجربهای فوقالعاده دلنشین و سرگرمکننده را برای کاربران به ارمغان آورد که نظیرش را در محصول دیگری ندیده بودیم.
دراپس آمد که اثبات کند خلاقیت هیچ گاه حد و مرزی نمیشناسد، حتی در موضوع اشباع شدهای مثل آموزش زبان که با قدرتنمایی اپلیکیشنهایی همچون Memrise و Duolingo تقریبا جایی برای پیشرفت دیگر اپلیکیشن ها نمانده بود. اگر تا به حال فرصت زبانآموزی با دراپس را نداشتهاید، توصیه میکنیم برای یک بار هم که شده استفاده از این اپلیکیشن را تجربه کنید.