نرم افزار هک شماره
می 5, 2021آموزش هک شماره تلفن
می 11, 2021اندروید چیست ؟ چرا باید آن را بیشتر بشناسیم ؟ از آنجایی که گوشی های هوشمند امروزه نقش بسیار مهمی را در زندگی ما بازی می کنند و مخصوصا در ایران بیشتر دارای سیستم عامل اندروید هستند. مشخص است که زمانی که همه در حال استفاده از این سیستم هستند باید یک سری از اطلاعات را بیشتر از پیش به افراد انتقال داد. افرادی که در حال استفاده از این سیستم عامل هستند باید در مورد کارایی اندروید بیشتر بدانند. در این مقاله هر چیزی که در مورد اندروید و دانستن آن شما را جلب می کند آورده ایم. بنابراین تا پایان مقاله همراه ما باشید تا بدانید که دقیقا اندروید چیست ؟!.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
آنچه در این مقاله می خوانید :
- آشنایی با اندروید
- اندروید چیست ؟
- چه گوشی هایی از این سیستم عامل استفاده می کنند ؟
- آموزش شروع کار با اندروید
- صفحه اصلی ، نوار اعلان ها ، حرکات سریع در android
- نقش گوگل در این سیستم عامل
- مزیت های گوشی های اندرویدی
- مشکلات سیستم عامل اندروید
- معرفی 10تا از محبوب ترین برنامه های اندروید در ایران
آشنایی با اندروید
اندروید در طول سالها پیشرفت کرده و به سرعت به پلتفرم موبایل غالب در سراسر جهان تبدیل شده است. براساس StatCounter ، اندروید بیش از 71 درصد از بازارهای سیستم عامل تلفن همراه جهانی را تا مارس 2021 در اختیار دارد.
در حالی که اکثر ما دقیقاً می دانیم اندروید چیست و چگونه از آن استفاده کنیم ، هنوز هم تعدادی از افراد تازه وارد سیستم عامل تلفن همراه Google هستند. که سرانجام آن تلفن همراه قدیمی را رد می کنند. یا از یک آیفون یا یک رقیب اندرویدی دیگر استفاده می کنند. ویژگی های جدیدی اندروید آشنایی بیشتر شما با این سیستم عامل را می طلبد!
اندروید چیست ؟
Android یک برند تلفن یا برنامه نیست . بلکه یک سیستم عامل مبتنی بر هسته Linux است. در ساده ترین تعریف خود ، لینوکس یک سیستم عامل است که معمولاً در سرورها و رایانه های دسکتاپ یافت می شود. Android به دلیل تغییرات زیادی که در گوشی وجود دارد فقط به عنوان یک نسخه از Linux نیست ، بلکه با آن به صورت پیوسته مرتبط است.
در پاسخ به اندروید چیست به طور خلاصه باید گفت که Android یک سیستم عامل است که با در نظر گرفتن موبایل طراحی شده است . مکانی که عملکردها و برنامه های تلفن شما در آن زندگی می کنند. هر آنچه در صفحه نمایش دستگاه خود مشاهده می کنید ، بخشی از سیستم عامل است. هنگام دریافت تماس ، پیام متنی یا ایمیل ، سیستم عامل آن اطلاعات را پردازش می کند.سپس آنها را در قالبی قابل خواندن قرار می دهد.
سیستم عامل Android به شماره نسخه های مختلفی تقسیم می شود . که بیانگر جهش قابل توجهی در ویژگی ها ، عملکرد و پایداری است . این شماره های اندروید معمولاً دارای اسامی فرعی هستند. بنابراین ، اگر کسی می شنود Android Marshmallow، Nougat، Oreo، Pie، Android 11 یا به عنوان مثال اندروید کیت کت، همه نشان دهنده ی یک شماره ی خاص از اندروید هستند. این فقط نام نسخه اندرویدی است که ممکن است روی دستگاه خود داشته باشید. تلفن های هوشمند و تبلت های مدرن که امسال منتشر شده اند ، عمدتاً اندروید 10 یا جدیدتر از آن، اندروید 11 را اجرا می کنند.
چه گوشی هایی از اندروید استفاده می کنند؟
گوشی های دارای اندروید چیست ؟ سازندگان دستگاه های اندرویدی ، مانند سامسونگ ، HTC ، موتورولا ، سونی ، وان پلاس و بسیاری دیگر معمولاً دارای پوسته سیستم عامل اندروید هستند. پوسته یا روکش رابط کاربر ، در واقع یک طراحی سفارشی است که ویژگی های اضافی را به تلفن ، آیکون های مختلف و سایر تغییرات ایجاد شده برای ارائه تجربه ای منحصر به فرد سازنده تلفن انتخابی شما اضافه می کند. محبوب ترین پوسته ها شامل Samsung’s One UI و OnePlus ‘OxygenOS است. تلفنی که هیچ سفارشی سازی عمده ای نداشته باشد معمولاً “Android stock” نامیده می شود .گوشی های برند نوکیا از این نوع هستند..
شروع کار با Android
تابه اینجا متوجه شدیم که اندروید چیست و اکنون می خواهیم ببینیم که چگونه می توانیم بهتر با آن کار کنیم و اصلا شروع کار اندروید چیست و چگونه باید انجام داد ؟.
قبل از شروع ، توجه به این نکته مهم است که مراحل شرح داده شده در این پست با استفاده از دستگاهی که دارای Android stock است بدون روکش UI انجام می شود. به عبارت دیگر ، ممکن است چند تفاوت بین دستگاه شما و آنچه در زیر نشان داده شده وجود داشته باشد . اما گزینه ها و تنظیمات مشابه هستند .پس به راحتی می توان آنها را دنبال کرد.
مرحله اول
از ابتدا ، چند مرحله وجود دارد که باید برای راه اندازی دستگاه Android خود انجام دهید. هنگامی که دستگاه را برای اولین بار روشن می کنید ، با یک صفحه خوش آمدگویی مواجه می شوید . در اینجا شما باید یک زبان را انتخاب کنید. برای انتخاب خود به بالا یا پایین بروید . سپس با ضربه زدن روی دکمه پیکان / پخش به مرحله بعدی بروید.
اگر هنوز سیم کارت را وارد نکرده اید ، در صفحه بعدی از شما می خواهد آن را وارد کنید. اگر موردی در اطراف ندارید نگران نباشید ، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید .سپس به راه اندازی ادامه دهید و بعداً یک سیم کارت به دستگاه اضافه کنید.
مرحله دوم
در مرحله بعدی ، گزینه انتخاب شبکه Wi-Fi به شما داده می شود. اگر در محدوده شبکه Wi-Fi هستید ، توصیه می کنیم به آن متصل شوید . زیرا ممکن است طی راه اندازی اطلاعات Google شما را در دستگاه همگام سازی کند. این مدتی طول می کشد و مهمتر از همه ، به ترافیک اینترنت شما نیاز دارد.
باز هم ، اگر در یک شبکه Wi-Fi نیستید ، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید و بعداً دستگاه خود را همگام سازی کنید. اما اگر می توانید به وای فای متصل شوید ، این کار را با ضربه زدن روی نامی که در لیست شبکه های موجود نشان داده می شود ، انجام دهید و پسورد را وارد کنید.
مرحله سوم
در صفحه بعدی از شما سوال می شود که آیا حساب Google موجود دارید یا خیر. اگر مطمئن نیستید ، به یاد داشته باشید که اگر از Gmail استفاده می کنید ، پاسخ مثبت است. اگر فاقد آن هستید ، توصیه می کنیم وارد سیستم شوید. داشتن یک حساب Google تجربه Android شما را بسیار راحت تر می کند. با تنظیم یک حساب گوگل در تلفن هوشمند خود ، بدون نیاز به ورود به سیستم در هر بار ، به راحتی می توانید به تمام برنامه های Google از جمله Gmail ، فروشگاه Play ، تقویم و موارد دیگر دسترسی پیدا کنید. می توانید مستقیماً از طریق رایانه شخصی یا از طریق تلفن برای حساب گوگل وارد شوید.
اگر یک حساب Google آماده دارید ، روی Yes کلیک کنید ، پس از آن از شما خواسته می شود آدرس ایمیل و گذرواژه خود را وارد کنید. در یادداشت فرعی ، در صورت نیاز به وارد کردن اعداد ، می توانید به شماره های صفحه کلید b دسترسی پیدا کنید.
مرحله چهارم
در مرحله بعدی ، می توانید برخی از خدمات اصلی Google را تنظیم کنید . که به طور پیش فرض همه انتخاب شده اند. ابتدا پشتیبان گیری و بازیابی است . که به شما امکان پشتیبان گیری از تمام اطلاعات خود از جمله بارگیری ها و مخاطبین را می دهد . این به شما این امکان را می دهد تا به راحتی این اطلاعات را در دستگاه ثانویه بازیابی کنید. تمام اطلاعات پشتیبان گیری شده با حساب Google که در مرحله قبل وارد کرده اید مرتبط است.
مرحله پنجم
گزینه های دوم و سوم در رابطه با موقعیت مکانی شماست. کاملاً به شما بستگی دارد که می خواهید چه گزینه هایی را انتخاب کنید و گزینه های انتخابیتان برای اندروید چیست. اما این را بدانید که خدمات مکان ممکن است مهم باشد . زیرا برخی از برنامه ها ممکن است برای کار دقیق این اطلاعات مانند صفحات لوکیشن و Google Maps لازم باشد. در صورت تغییر نظر بعداً می توانید به این گزینه ها در منوی تنظیمات دسترسی پیدا کنید. سرانجام ، از شما سوال می شود که آیا می خواهید ایمیل های مربوط به اخبار و پیشنهادات را از Google Play دریافت کنید یا خیر. اکنون می توانید یک نام دستگاه اضافه کرده و آن را شخصی سازی کنید. اگر یک حساب Google اضافه کرده اید ، نام و نام خانوادگی شما باید از قبل ذخیره شود.
و کار ما تمام شد!
صفحه اصلی Android
پس از انجام این مراحل ساده برای راه اندازی دستگاه خود ، به صفحه اصلی خواهید رسید. یک بار دیگر هم می گویم!. ممکن است ظاهر واقعی صفحه اصلی (نمادهای آن ، عناصر طراحی و غیره) بسته به نوع دستگاهی که داشته باشید ، تفاوت چشمگیری داشته باشد. البته اکثر گوشی ها در صفحه اصلی همان عناصر اساسی را دارند . با این حال ، کشوی برنامه ، سایه اعلان ، و جایگاه متصل به چند برنامه اصلی مانند شماره گیر ، پیام رسانی و غیره ممکن است متفاوت باشد. این بدان معناست که تمام برنامه هایی که روی تلفن نصب کرده اید ، دقیقاً مانند آیفون ها در صفحه های اصلی نمایش داده می شوند.
نوار اعلان
امکانات نوار اعلان اندروید چیست ؟ در بالای صفحه نوار اعلانات قرار دارد که شامل آیکون هایی برای هرگونه اعلان در انتظار شما مانند تماس های از دست رفته ، پیام ها ، ایمیل ها ، هشدارهای فیس بوک و حتی هشدارهای بازی است. با کشیدن انگشت از بالا به پایین می توانید به اعلان ها دسترسی پیدا کنید. پس از باز شدن مرکز اعلان ها ، می توانید اعلان را به سرعت بکشید یا اعلان را فشار دهید تا برنامه مربوطه باز شود.
در این نوار اعلان ، می توانید به برخی ضامن های سریع برای تنظیمات انتخابی مانند حالت های هشدار ، حالت Wi-Fi / بلوتوث / هواپیما و غیره نیز دسترسی پیدا کنید. در پایین صفحه ، بخشی را مشاهده می کنید که شامل چندین آیکون است. این نمادها در هر پنجره صفحه اصلی در دسترس خواهند بود.
حرکات سریع در اندروید چیست ؟
میانبر ها در اندروید چیست ؟ در جدیدترین تلفن های اندرویدی ، نوار پیمایش با حرکاتی جایگزین شده است که برخی از آنها عادت می کنند ، اما تجربه سریع تر و ظاهر بهتری را ارائه می دهند. به جای ضربه زدن روی دکمه اختصاصی برگشت ، می توانید با کشیدن انگشت از لبه صفحه به عقب برگردید.
برای جابجایی بین صفحه نمایش های خانه ، فقط انگشت خود را از چپ به راست بکشید. وقتی به پایان رسیدید ، آنها دیگر به صفحه بعدی منتقل نخواهند شد. مگر اینکه پیمایش نامحدود را داشته باشید. همچنین می توانید نقطه هایی را مشاهده کنید که با کدام صفحه مطابقت دارند. با فشردن دکمه صفحه اصلی شما به صفحه اصلی برمی گردید.
نقش گوگل پلی در این سیستم عامل
گوگل با نزدیک به سه میلیون برنامه در دسترس کاربران Android دارای بزرگترین فروشگاه برنامه موبایل است. کافیست وارد فروشگاه Google Play شوید و شروع به مرور برنامه های عالی کنید که ممکن است دوست داشته باشید.
گوگل پلی با توجه به گستردگی فراوانی که پیدا کرده است بسیار مشهور شده است. همه ی نرم افزار هایی که به صورت معتبر قابل نصب هستند در این فروشگاه وجود دارند. نرم افزار های رایگان و غیر رایگان با تعداد بالا در این فروشگاه وجود دارند. بنابراین افراد می توانند از این حجم انبوه نرم افزار ها و بازی ها استفاده کنند.
معرفی بهترین بازی برای android
مزیت های گوشی های اندرویدی
1. شارژرهای جهانی
اتصال دهنده Lightning Apple در همه دستگاه های تلفن همراه Apple خریداری شده پس از سال 2012 کار می کند. اگر دستگاه Apple شما قدیمی تر از آن باشد ، شارژر آن در دستگاه جدیدتر شما کار نمی کند. اتصال جدید Lightning در دستگاه های دیگر به غیر از Apple بدون آداپتور Lightning to Micro USB کار نخواهد کرد. دقیقا در مقابل این ویژگی گوشی های اندرویدی قرار دارند . یکی از مزایای اندروید این است که دستگاه ها از اتصال استاندارد و فراگیر Micro USB برای شارژرهای خود استفاده می کنند.
2. گزینه های بیشتر تلفن یک مزیت واضح برای Android است
علاقه مندان به اپل تعداد محدودی از تلفن ها را برای بروزرسانی در دسترس دارند . در حالی كه کاربران اندروید چندین مارك تلفن برای انتخاب در سطح قیمت های مختلف دارند. لیست هایی مانند “ده تلفن برتر اندرویدی” و سایر موارد نشانگر انتخاب گسترده ای است که در اختیار مشتریان قرار دارد. تلفن های مختلف برای انتخاب فقط از نظر بودجه یک مزیت نیستند. هر دستگاهی می تواند توابع و امکانات مختلفی را نیز ارائه دهد. این سطح از قابلیت شخصی سازی دلیل دیگری برای بهتر بودن اندروید از آیفون است.
3. قابل حمل بودن و ذخیره سازی باتری
افزایش ظرفیت حافظه در آیفون یا آیپد نیاز به یک بروزرسانی پر هزینه دارد. با این حال ، در مقایسه جوانب مثبت و منفی آیفون در مقابل اندروید ، بسیاری از دستگاه های اندرویدی دارای اسلات کارت microSD قابل ارتقا هستند. باتری های اندروید نیز قابل جابجایی هستند و امکان تعویض فقط باتری و نه کل گوشی را فراهم می کنند. البته در گوشی های اندرویدی جدید این موضوع کمتر دیده می شود!.
4. دسترسی به بهترین ابزارک های Android
ابزارک ها یا برنامه های خودکار ، قابلیت و انعطاف پذیری را به دستگاه های Android اضافه می کنند. این ویژگی یکی از بزرگترین دلایل بهتر بودن اندروید از اپل است. برخی از بهترین ابزارک های Android ، مانند Battery Widget Reborn و Circle Launcher ، گزینه های پرطرفداری برای افزایش تجربه کاربری Android هستند.
5. سخت افزار بهتر
برتری سخت افزاری اندروید چیست ؟ برخی از گوشی های پرچمدار اندروید با سخت افزار بهتری در برابر آیفون رقابت می کنند. به عنوان مثال ، Samsung Galaxy S7 Edge با پردازنده سریعتر ، RAM بیشتر ، افزایش ظرفیت باتری و وضوح صفحه نمایش بهتر ، آیفون 6S Plus را عضله می کند.
6. گزینه های بهتر شارژ یکی دیگر از Android Pro است
شارژ سریع اندروید در مورد دلیل بهتر بودن اندروید از اپل به اندازه کافی فریبنده است. اما ، یک مزیت شارژ Android دیگر اضافه شده است: شارژ بی سیم. مدتی است که قابلیت شارژ بی سیم دستگاه ها از مزایای اصلی اندروید است. در حالی که اپل اخیراً این ویژگی را ارائه داده است.
7. مادون قرمز
به تعامل بی سیم متقابل دستگاه بیندیشید و مهمتر از همه اینکه دستگاه اندرویدی می تواند به عنوان یک ریموت تلویزیون عمل کند.
8. گزینه های بیشتر برنامه
با استفاده از دستگاه های Android ، می توانید برنامه هایی خارج از فروشگاه Play را در مکانهایی مانند آمازون خریداری کنید. بنابراین ، مواردی مانند ده برنامه برتر Android فقط به یک سیستم عامل محدود نمی شوند. این به افراد امکان دسترسی بیشتر به برنامه ها و گزینه های بیشتر برای برآوردن نیازهایشان را می دهد.
9. صفحه کلیدهای سفارشی
اگر صفحه کلید Apple خود را دوست ندارید ، گزینه های شما محدود است. این باز هم منطقه ای است که در آن از نظر جوانب مثبت و منفی آیفون در مقابل آندروید ، اندروید در جایگاه نخست قرار می گیرد. زیرا گزینه های جایگزینی مانند Swiftkey را ارائه می دهد.
10. Google Play بیشتر کاربرپسند است
هر دو فروشگاه برنامه اپل و Google Play اندروید بیش از یک میلیون برنامه برای دانلود را ارائه می دهند. با این حال ، App Store محدودیت هایی مانند رابط اجباری iTunes و الزام پخش فیلم های بارگیری شده در دستگاه های Apple را دارد. از طرف دیگر ، Google Play Android یک مزیت بارز Android است .زیرا از یک رابط وب بازتر برای بارگیری برنامه استفاده می کند و فیلمهایی را ارائه می دهد که در هر دستگاهی با مرورگر وب قابل پخش هستند.
مشکلات اندروید
تا به اینجا از خوبی ها و برتری های این سیستم عامل در مقایسه با دیگر سیستم عامل ها گفتیم . ام قطعا هر چیزی که ساخته ی دست بشر است دارای ایرادات و مشکلاتی است که معمولا بعد از گذشت مدتی متوجه آن می شویم. حال اگر می خواهید بدانید که ایرادات وارده به اندروید چیست و با استفاده از این سیستم عامل به چه مشکلاتی بر خواهید خورد ، ادامه ی مقاله را بخوانید.
مشکل باتری
تلفن های اندرویدی در مورد عمر باتری اصلاً قابل اعتماد نیستند. تعداد اندکی گوشی اندرویدی در بازار موجود است که عمر باتری مناسبی دارند. بیشتر تلفن های اندرویدی به دلیل سخت افزار سنگینی که دارند از عمر باتری بسیار ضعیفی برخوردار هستند. این می تواند برای کاربران در زندگی روزمره بسیار مشکل ساز باشد.
اتصال داده ضعیف است
در رابطه با اتصال داده در تلفنهای اندرویدی تاکنون موارد زیادی گزارش شده است. تلفن های Android تعداد زیادی پردازش دارند که در پس زمینه ادامه می یابند و باعث سرعت پایین اینترنت و استفاده بیش از حد از داده ها می شوند. گاهی اوقات می تواند بسیار آزار دهنده باشد.
مشکلات بدافزاری
فروشگاه Google play دارای بسیاری از برنامه ها و بازی های خوب است اما گاهی اوقات می تواند شما را نیز آزار دهد. هکرهای گوشی و اسپمرها همچنان بدافزار را در فروشگاه google play قرار می دهند. از هر 10 برنامه و بازی ، 6 مورد هرزنامه است یا یک بدافزار است. این می تواند سرعت گوشی شما را به راحتی کم کند.
حافظه کمتری برای ذخیره سازی دارد
تلفن های Android دارای اسلات کارت حافظه هستند اما فضای ذخیره سازی دستگاه معمولاً کمتر است. شما باید در مورد فضای ذخیره سازی تلفن خود بسیار مراقب باشید. بعضی اوقات هنگام نصب برنامه ها یا بازی های بزرگتر با مشکل روبرو می شوید. همچنین باعث کند شدن سرعت تلفن شما می شود. این یکی از بزرگترین اشکالات دستگاه های اندرویدی است.
همانطور که قبلاً بحث کردیم هر چیزی مزایا و معایب خود را دارد. تلفن های اندروید دارای مزایای زیادی هستند اما معایبی نیز دارند. بنابراین ،باید با توجه به سلیقه ی خودتان در این مورد بیشتر فکر کنید.
دقت داشته باشید که در ایران برای اپل و سیستم عامل آن محدودیت های بیشتری وجود دارد. در بسیاری از مواقع افراد گزارشاتی را ارائه می دهند که به طور کلی دستگاه اپل آن ها غیر قابل استفاده می شود. این موضوع به دلیل تحریم های مختلفی است که علیه ایران انجام شده است.
10 برنامه برتر اندرویدی در ایران
بهترین برنامه ها برای اندروید چیست ؟ در اینجا قصد داریم چند برنامه محبوب و در واقع کاربردی ترین برنامه های android راکه به خصوص در ایران بسیار استقبال می شود را معرفی کنیم.
تلگرام
در وهله اول هیچ تعجبی نیست که محبوب ترین اپلیکیشن پیام رسان رایگان ایرانیان ، تلگرام است. در ژانویه 2016 ، Financial Tribune گزارش داده بود که سرویس پیام رسان تلگرام به محبوب ترین شبکه شبکه های اجتماعی در سطح محلی تبدیل شده است.
از کل افرادی که حداقل در یک شبکه رسانه های اجتماعی ثبت نام کرده اند ، 71٪ کاربران تلگرام هستند. با 37.5 درصد از جمعیت بالای 18 سال اظهار داشت که آنها به طور فعال از تلگرام استفاده می کنند.
سرشماری از جمعیت ایران در سال 2011 نشان داد که 54 میلیون نفر 18 سال به بالا بودند. با مراجعه به همین آمار می توان نتیجه گرفت که نزدیک به 20 میلیون ایرانی از 18 سال به بالا عضو تلگرام هستند.
از آنجا که افراد زیر 18 سال نیز از برنامه پیام رسانی استفاده می کنند ، این امر به وضوح نشان می دهد که تعداد کل کاربران تلگرام در ایران بیش از 20 میلیون نفر است.
VPN-Hotspot Shield
دوم ، ابزار دور زدن VPN-Hotspot Shield است که به کاربران امکان می دهد آدرس IP خود را به مکانی خارج از کشور تغییر دهند . بیشتر برای دسترسی به برنامه ها و وب سایت های دیگر مانند فیس بوک و توییتر که توسط دولت مسدود شده اند ، استفاده می شود.
WhatsApp و Imo
در مکان های سوم و چهارم دو برنامه پیامرسانی رایگان دیگر قرار دارند: WhatsApp و Imo به ترتیب. تماس های رایگان با کیفیت واتس اپ و گپ های ویدئویی ایمو احتمالاً محبوبیت روزافزون آنها در ایران است.
androdumper
در مرحله بعدی برنامه ای به نام androdumper وجود دارد که به کاربران امکان می دهد رمزهای عبور WiFi را بشکنند و از اینترنت دیگران به طور غیرقانونی استفاده کنند!.
SHAREit
ششمین برنامه رایگان برتر بارگیری شده توسط کاربران ایرانی اندروید ، برنامه اشتراک فایل است SHAREit که همانند ویژگی airdrop در دستگاه های iOS کار می کند. به عبارت دیگر ، از بلوتوث استفاده می کند و امکان انتقال فوری فایل بین دو دستگاه را فراهم می کند.
Google Photos
جذابیت ایرانیان برای عکس غالب است ، که توضیح می دهد اولویت برای برنامه محبوب Google Photos است. این برنامه با ادعای “خانه همه عکس ها و فیلم ها” به طور خودکار محتوای بصری را سازماندهی می کند و به کاربران امکان می دهد تا به سرعت عکس ها و فیلم های ذخیره شده در تلفن های خود را جستجو و پیدا کنند.
Zapya
مشابه SHAREit ، رتبه هشتم متعلق به یکی دیگر از برنامه های به اشتراک گذاری فایل به نام Zapya است که خود را “سریعترین ابزار برای انتقال از طریق پلت فرم” می نامد. کاربران زایپا می توانند پرونده ها را از Androids ، iPhone ، iPad ، تلفن های ویندوز ، رایانه های شخصی و رایانه های Mac انتقال دهند.
360 Security
شماره نه این لیست 360 Security است ، برنامه ای که محافظت از امنیت رایگان را ارائه می دهد و ظاهرا سرعت را در تلفن های اندرویدی افزایش می دهد. این برنامه توسط 200 میلیون کاربر در سراسر جهان استفاده می شود.
در این زمینه می توانید مقاله ی مربوط به افزایش امنیت گوشی آندرویدی را مطالعه نمایید.
DU Battery Saver
این لیست با شارژ سریع و صرفه جویی در مصرف باتری DU در جایگاه دهم قرار دارد. شارژ سریع با شارژدهی باتری 20-40٪ افزایش می یابد در حالی که DU Battery Saver عمر باتری را بیشتر می کند و به کاربران کمک می کند تا 50٪ باتری بیشتری در تلفن های Android داشته باشند.
در انتها پیشنهاد می کنیم مقاله های مربوط به سیستم عامل اندروید را نیز مطالعه نمایید .
نرم افزار جاسوسی گوشی های این سیستم عامل