تلگرام سیاه چه قابلیت هایی دارد و آیا هک کردن تلگرام با این برنامه ممکن است؟
دسامبر 28, 2018کریسمس دقیقا چه روزی است و چه آداب و رسومی دارد ؟
دسامبر 29, 2018این روزها با پیشرفت تکنولوژی و آمدن گوشی های هوشمند به بازار، نگرانی های والدین نسبت به فرزندانشان چند برابر شده، چرا که امروزه تمام کودکان و نوجوانان دارای یک گوشی یا یک تبلت هوشمند هستند که توسط آن به راحتی می توانند به اینترنت و دنیای مجازی متصل شوند. اگر شما هم نگران امنیت خانواده خود در فضای مجازی هستید تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید تا روش هایی را برای ایجاد امنیت خانواده در اینترنت به شما آموزش دهیم.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
با خانوادهی خود دربارهی امنیت خانواده آنلاین(امنیت در فضای اینترنت) صحبت کنید.
درباره عواقب استفاده نادرست از اینترنت و همچنین انتظاراتتان از فرزندان و اعمالشان در فضای مجازی به طور کاملا واضح و روراست صحبت کنید. البته قبل از این گفتگو مطمئن شوید که آن ها مشکلی با مشورت با شما هنگام تصمیم گیری هایشان در این زمینه ندارند. این کار موجب می شود تا هنگامی که خانواده شما در حال کار با اینترنت هستند درباره ی خودشان احساس امنیت داشته باشند و به اصطلاح پشتشان به شما گرم باشد.
با یکدیگر از تکنولوژی استفاده نمایید.
شاید بهترین کار در این زمینه این باشد که امنیت در اینترنت را به خانواده خود آموزش دهید و با یکدیگر از اینترنت و سرویس های آنلاین استفاده نمایید، این کار موقعیت های دیگری را برایتان به وجود می آورد تا بتوانید به محض ورود خانواده ی خود به وبسایت های مختلف موضوعات و مقالات مرتبط با امنیت در دنیای مجازی را به آن ها توضیح دهید.
درباره ی وبسایتها و سرویسهای آنلاین صحبت کنید.
با اعضای خانواده خود به بحث و گفتگو بنشینید و درمورد جنبه های منفی و مثبت و یا هر چیزی که در وبسایت های مختلف می بینید صحبت کنید. در بین گفتگوهایتان سعی کنید بفهمید که هر یک از اعضای خانوادتان به چه وبسایت هایی علاقه دارند و بیشتر وقت خود را در کدام قسمت از دنیای مجازی می گذرانند.
به فرزندان خود بیاموزید که مسئولیت ارتباطاتشان را بپذیرند.
به اعضای خانواده خود آموزش دهید که اگر نمی توانند چیزی را رو در رو به کسی بگویند، آن را به صورت کامنت، ایمیل و یا پیامی در شبکه های اجتماعی برای او ارسال نکنند. به آن ها بگویید که صحبت در فضای مجازی چه بسا بیشتر از دنیای واقعی باعث برانگیختن احساسات افراد می شود و عواقب آن را باید در نظر گرفت.
از سیاستهای حریم شخصی و کنترل اشتراکگذاریها استفاده کنید.
همانطور که می دانید سایت های زیادی وجود دارد که می توان در آن ها مطالب و یا حتی عکس و ویدئو های خود را به اشتراک گذاشت. به فرزندان خود بگویید که از امکاناتی که این سایت ها برای حفظ حریم خصوصی در اختیارشان قرار می دهند، استفاده کنند و در انتشار مطالب و به خصوص تصاویر دقت کنند تا موجب به هم خوردن حریم خصوصی خانواده نشوند. آنها باید بدانند که چه چیزهایی را از خود و خانواده نباید با عموم مردم به اشتراک بگذارند. علاوه بر این به آنها آموزش دهید تا برای حریم شخصی دیگران هم احترام قائل شوند و اطلاعات شخصی دیگران و خانواده و دوستانشان را با سایرین به اشتراک نگذارند.
محدودیتهای سنی را چک کنید
بسیاری از سرویس های آنلاین مانند گوگل محدودیت هایی برای دسترسی اشخاص به سرویس هایشان دارند. به عنوان مثال برای داشتن یک اکانت گوگل محدودیت سنی وجود دارد و یا برای استفاده از برخی سرویس های گوگل می بایست سنتان بالای 18 سال باشد. همیشه قوانین استفاده از سرویس های آنلاین را قبل از ثبتنام فرزندتان بررسی کنید و چنانچه خودتان هم قوانینی برای خانوادهی خود در نظر گرفتهاید به سادگی و کاملا رو راست با آنها در میان بگذارید.
با بزرگسالان دیگر نیز گفتگو کنید
درباره مباحثی که در بالا گفتیم و هر چیزی که درباره ی فضای مجازی و اینترنت به ذهنتان می رسد با والدین دیگر و به خصوص روانشناسان و کارشناسان این زمینه حتما در میان بگذارید، این افراد بسیار می توانند به شما در حفظ امنیت خانواده کمک کنند. صحبت با متخصصین امنیت و اینترنت به شما کمک می کند تا اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب کنید و راحت تر بتوانید اطلاعات مفید را به فرزندانتان اطلاع دهید تا آنها را از هرگونه خطری که در این فضا برایشان وجود دارد در امان نگه دارید.
از گذرواژهها(password) حفاظت کنید
به تمام افراد خانواده آموزش دهید که چگونه از رمزهای عبور خود محافظت کنند تا از قاش شدن اطلاعات خصوصی جلوگیری نمایند. به آن ها بگویید که به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی پسوردهای خود را در اختیار دیگران قرار ندهند. علاوه بر این مطمئن شوید که خروج(signout) کردن از اکانت های آنلاین شان آنهم هنگامی که از سیستم های عمومی همچون کامپیوتر مدرسه،کافینت یا کتابخانه استفاده میکنند به یک عادت برای آنها تبدیلشده باشد.
از دستگاه های هوشمند خود محافظت نمایید
از دستگاه های هوشمندی که خود یا اعضای خانواده دارید به خوبی محافظت نمایید تا دست افراد غریبه به آن ها نرسد. منظور از دستگاه های هوشمند کامپیوترها، گوشی ها، تبلت ها و یا هر چیز دیگری که حاوی اطلاعات شخصی و خانوادگی شما است، می باشد. علاوه بر گم شدن، خطر هک شدن نیز این دستگاه ها را تحدید می کند که اگر اعمالی برای جلوگیری از هک شدن انجام ندهید، امکان نفوذ هکرها به دستگاه های شما بسیار زیاد خواهد بود.
از برنامه های نظارتی استفاده نمایید
شاید شما تمام موضوعات بالا را با فرزندانتان در میان گذاشته باشید، اما هنوز هم از امنیت آنها در فضای مجازی مطمئن نیستید و مایلید که درباره فعالیت های آن ها در اینترنت بیشتر بدانید، در این صورت ما به شما استفاده از برنامه هایی که با همین هدف طراحی و ساخته شده اند را پیشنهاد می کنیم. برنامه هایی مانند PLC SPY با هک گوشی فرزندانتان و ارسال تمام اطلاعات موجود در گوشی آنها برای شما، کمک می کنند تا هر لحظه از فعالیت های آن ها مطلع شوید و خیالتان از بابت امنیت خانواده خود در دنیای مجازی راحت باشد.
همچنان در این راه ادامه دهید
امنیت خانواده چیزی نیست که یک شبه به دست بیاید و نیازی هم به محافظت نداشته باشد. هر روزه تکنولوژی کامل تر از قبل می شود و امکانات و قابلیت های فراوانی را در اختیار افراد قرار می دهد که این می تواند هم برای فرزندان شما مفید و یا خطرناک باشد. بنابراین شما باید هر روزه اطلاعات خود را به روزرسانی کنید تا بتوانید امنیت خانواده خود را در فضای مجازی تامین نمایید.