چگونه می توان در پیام رسان ایمو لایو استوری گذاشت ؟
اکتبر 19, 2018فضای مجازی و آسیب های اجتماعی بر فرزندان
اکتبر 27, 2018این روزها یکی از مهمترین حساب هایی که هر فرد باید در دنیای مجازی داشته باشد، داشتن یک اکانت ایمیل می باشد. ایمیل یا همان پست الکترونیکی در فضای مجازی حکم آدرس پستی و یا حتی شماره تلفن را در فضای واقعی دارد. اکثر مردم حداقل یک آدرس ایمیل با پسوند یاهو و یا جیمیل دارند و از آنجایی که بسیاری از اطلاعات مهم و حیاتی افراد به ایمیل افراد ارسال می شود، حفظ امنیت ایمیل بسیار حائز اهمیت می باشد. با این که شرکت های یاهو و گوگل تدابیر امنیتی زیادی را برای کاربران خود اندیشیده اند و لایه های حفاظتی بسیاری را برای کاربران قرار داده اند، اما همچنان روش هایی برای دور زدن این لایه ها و درواقع هک ایمیل اشخاص وجود دارد. به دلیل گستردگی این موضوع و تفاوت هایی که بین هک ایمیل و هک جیمیل وجود دارد، ما در این مطلب منحصرا درباره هک جیمیل و روش های جلوگیری از هک شدن آن صحبت خواهیم کرد.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
امنیت جیمیل چه قدر است ؟
سرویس پست الکترونیکی گوگل یا همان جیمیل از سال 2004 با یک نسخه آزمایشی شروع به کار کرد و در سال 2009 به طور رسمی معرفی شد. اکنون بیش از 1 میلیارد کاربر به طور ماهانه در سرویس جیمیل فعالیت دارند. با این حال شرکت گوگل به خوبی توانسته امنیت این تعداد از کاربر را حفظ نماید.
همین حفظ امنیت گوگل است که کاربران زیادی را به سمت سرویس جیمیل جذب نموده و هر روزه بر تعداد آن ها افزوده می شود. کاربران جیمیل نیز با توجه به شناختی که از امنیت گوگل دارند اطلاعات مهم خود را در جیمیل خود نگهداری می کنند و همین نگهداری اطلاعات موجب شده است تا بسیاری از اشخاص سودجو یا هکرها به فکر پیدا کردن روشی برای هک جیمیل اشخاص باشند.
درست است که امنیت سرویس گوگل بالاست، اما همیشه افراد توانمند در زمینه هک و امنیت وجود دارند که توانایی نفوذ به اکثر سرویس های جهان را دارند. پس باید دستورالعمل های امنیتی را انجام دهید و به امنیت حساب کاربری خود توجه ویژه ای داشته باشید.
عدم توجه افراد به افزایش امنیت اکانت باعث شده است تا راهکار های مختلفی برای هک جیمیل و نفوذ به حساب کاربری گوگل ایجاد شود. یکی از این راهکارها استفاده از رمز عبور جیمیل افراد می باشد که هکرها آن را با استفاده از روش های مختلف به دست می آورند.
روش های هک جیمیل
همانطور که گفتیم روش های بسیاری برای دستیابی هکرها به رمز عبور افراد وجود دارد که یکی از مهم ترین و شایع ترین این روش ها استفاده از مهندسی اجتماعی می باشد که بسیاری از حساب های جیمیل با همین روش هک شده است. در ادامه توضیحات بیشتری درباره این شیوه و دیگر شیوه های هک جیمیل خواهیم داد.
مهندسی اجتماعی
در این شیوه معمولا هکر از ابزار و یا برنامه ای برای هک و دسترسی به رمز عبور فرد مورد نظر استفاده نمی کند بلکه سعی می کند تا با جلب اعتماد و ایجاد زمینه برای به دست آوردن پسورد، کاربر را مجاب کند تا خودش پسورد را در اختیار هکر قرار دهد.
برای نمونه می توان به این مورد اشاره کرد که هکرها با ساخت یک حساب کاربری تحت عنوان گوگل و ارسال پیامی با این حساب و با محتوی این که حساب شما دچار مشکلی در قسمت امنیت شده است و احتمالا جیمیل شما هک شده است، از کاربر می خواهد که روی لینکی که ارسال شده کلیک نماید، این لینک کاربر را به صفحه ای که به طور جعلی از پیش طراحی شده است هدایت می کند و سپس در این صفحه از او رمز عبور را درخواست می کند و فرد قربانی پس از وارد کردن رمز عبور در واقع به طور ناخواسته باعث هک جیمیل خود شده است و تمام اطلاعاتش را در اختیار هکر قرار می دهد.
استفاده از تروجان و یا کیلاگر برای هک جیمیل
برنامه هایی تحت عنوان کیلاگر توسط عده ای طراحی و نوشته شده است که کار آنها ذخیره تمام کاراکترهایی است که با کیپورد دستگاهی که برروی آن نصب هستند، تایپ می شود.
برنامه های دیگری نیز به نام تروجان وجود دارند که این برنامه ها با عنوان یک برنامه کاربردی معرفی می شوند اما پس از نصب شروع به فعالیت های مخربانه و ارسال اطلاعات دستگاه برای دستگاهی دیگر می کند.
یکی از شایع ترین شیوه های هک جیمیل استفاده از کیلاگر و یا تروجان ها است که با استفاده از این برنامه ها و دستیابی به تمام اطلاعات موجود در گوشی یا کامپیوتر، هکر می تواند به راحتی به پسورد جیمیل فرد قربانی دسترسی پیدا کند.
هک جیمیل با استفاده از لینک های آلوده
روش دیگری که هکر ها برای هک جیمیل افراد به کار می گیرند، استفاده از لینک های آلوده ای است که توسط ایمیل و یا پیامک و یا شبکه های اجتماعی برای فرد قربانی ارسال می کنند. لینک هایی که توسط هکرها برای کاربران ارسال می شود معمولاهمراه با متنی توجیه کننده می باشند که بتواند کاربر را مجاب به کلیک برروی لینک نماید که این لینک ها نیز شامل یک صفحه ای جعلی و یا یک بدافزار و تروجان هستند که پس از کلیک برروی این لینک ها بدافزار طراحی شده برروی دستگاه فرد قربانی نصب می شود و تمام اطلاعات موجود در گوشی یا کامپیوتر او را برای هکر ارسال می کند.
هک جیمیل با حدس پسورد
بسیاری از افراد رمز عبور خاص خود را دارند که برروی تمامی حساب های کاربری و یا هرجایی که نیاز به وجود رمز می باشد آن را قرار می دهند. این موضوع کار را برای هکرها آسان تر کرده و آنها به راحتی می توانند پسورد جیمیل فردی که با این روش رمز گذاری می کند را بیابند. معمولا هکرهایی از این روش استفاده می کنند که خودشان دارای یک سرویس اینترنتی باشند که کاربرانی در آن ثبتنام کرده و رمز عبور و نام کاربری دارند. از آنجایی که در اکثر فرم های ثبتنام از افراد آدرس ایمیل خواسته می شود، هکر به بسیاری آدرس ایمیل دسترسی پیدا می کند. همانطور که گفتیم هکر با توجه به رمز عبورهایی که کاربران وارد کرده اند می تواند پسورد جیمیل آن ها را حدس بزند که معمولا هم از هر چند نفر موفق به هک جیمیل یک نفر از آنها می شود.
بدست آوردن پسورد جیمیل با دسترسی به دستگاه افراد
دسترسی به دستگاهی که فرد قربانی از آن برای متصل شدن به جیمیل خود استفاده می کند، یکی دیگر از روش هایی است که هکر می تواند به راحتی رمز عبور جیمیل شخص مورد نظرش را پیدا کند.
در این شیوه معمولا هکر یکی از نزدیکان فرد قربانی می باشد که می تواند به گوشی یا سیستم کامپیوتر او دسترسی داشته باشد. از آنجایی که اکثر مرورگرها رمز جیمیل افراد را برای دسترسی سریع تر در خود ذخیره می کنند، هکر به راحتی می تواند با وارد شدن به قسمت ذخیره این رمز عبور، به جیمیل وارد شده و حتی پسورد را برداشته تا بتواند دفعات دیگر نیز به جیمیل قربانی متصل شود.
نتیجه گیری
تمام آنچه که در این مطلب درباره آن صحبت کردیم، خلاصه ای از معمول ترین راهکارها برای هک جیمیل و دسترسی به حساب گوگل اشخاص مختلف بود که هکرهایی که دانش برنامه نویسی ندارند هم می توانند از آنها استفاده کنند. ما نیز با آشنا شدن با این روش ها می توانیم راه های نفوذ هکرها را ببندیم تا از فاش شدن اطلاعات خود جلوگیری کنیم.
توجه به موارد گفته شده، می تواند تا حد بسیار زیادی باعث شود تا حساب کاربری شما از دسترسی هکرها دور بماند و در نتیجه امنیت اکانت خود را افزایش دهید.
در آخر پیشنهاد می کنیم درباره روش هک تلگرام نیز مطالعه نمایید.