کنترل گوشی فرزندان با بهترین نرم افزار نظارتی plc spy
جولای 9, 2020کنترل گوشی همسر و فرزندان را چگونه انجام دهیم ؟
جولای 14, 2020همه ما می خواهیم بهترین والدینی که می توانیم برای فرزندانمان باشیم. اما اغلب توصیه هایی متناقض در مورد چگونگی پرورش فرزندی با اعتماد به نفس ، مهربان و موفق وجود دارد. در واقع می توان گفت تربیت کودک در دنیای مدرن بسیار سخت تر از قبل می باشد. چرا که با وجود اینترنت و گسترش ارتباطات، والدین با حجم زیادی از اطلاعات مواجه هستند که این فراوانی اطلاعات آنها را برای انتخاب یک روش تربیتی صحیح ، دچار سردرگمی می کند.
تا قبل از پیشرفت تکنولوژی و ظهور اینترنت ، والدین در تمام نسل ها تقریبا یک شیوه تربیتی داشتند. و نسل به نسل همان را اجرا می کردند. اما والدین امروزی اولین نسل از پدر و مادرهایی هستند که هنگام تولد فرزندشان اینترنت وجود دارد. و به همین دلیل هم هست که آنها مسئولیت سخت تری برای فرزند پروری نسبت به نسل های قبل به عهده دارند. در واقع آنها نمی توانند دیگر به شیوه های تربیتی قدیمی اکتفا کنند . و باید به دنبال روش هایی جدید متناسب با عادات جدیدی که در کودکان ایجاد شده، باشند.از طرفی از آنجایی که هنوز نسل جدید کودکان مدرن به سن بزرگسالی نرسیده اند و در حقیقت نتیجه شیوه های تربیتی مدرن مشخص نشده است. متاسفانه نمی توان گفت که با چند عملکرد خاص می توان فرزندی موفق، شاد و خوشحال در آینده داشت.
ما در اینجا ، به صحبت درباره شیوه های جدید تربیت مدرن خواهیم پرداخت . تا بتوانیم کمک کوچکی در راستای تربیت کودک در دنیای مدرن و داشتن نسلی بهتر در آینده کرده باشیم. البته که هیچ راه و روش قطعی برای تربیت کودک در دنیای مدرن وجود ندارد و در نهایت این پدر و مادر هستند که با توجه به شرایط باید به صلاح فرزندشان تصمیم گرفته و عمل کنند.
آنچه در این مقاله خواهید خواند :
کودکان در دنیای مدرن
قبل از اینکه بخواهیم درباره تربیت کودک در دنیای مدرن صحبت کنیم. بد نیست کمی درمورد ارتباط فرزندان امروزی با دنیای تکنولوژی و چالش های پیش روی والدین بدانیم.
با توجه به این نکته ، والدین امروز باید چندین برابر قبل هوشیار باشند. و تلاش بیشتری كنند تامبادا فرزندشان لب تیز شمشیر اینترنت را لمس کند.
تربیت کودک در دنیای مدرن
همانطور که گفتیم دنیای مدرن و اینترنت هم جنبه مثبت دارد هم منفی . از همین رو نباید تنها به جنبه ی منفی آن فکر کنیم و سعی کنیم فرزندمان را با ترساندن و گوشزد های مکرر از این فضا دور کنیم. در حقیقت باید آنها را با مزایا و معایب این فضا به بهترین نحو آشنا کرده و طوری آنها را پرورش دهیم که بتوانند در دنیای مجازی هم همچون دنیای واقعی خوب و بد را تشخیص داده و از اینترنت برای رسیدن به اهداف خود و یا به هر چیز خوب دیگری استفاده نماید. و این یعنی تربیت کودک در دنیای مدرن
در ادامه سعی می کنیم نکات کلیدی تربیت فرزند با توجه به حضور پررنگ اینترنت در زندگی آنها را بررسی کنیم.
1 : فناوری از بین نمی ورد
خوب همانطور که واضح است و همه ما می دانیم ، اینترنت و فناوری های وابسته به آن هیچ وقت از بین نخواهند رفت و روز به روز نقش پررنگ تری در زندگی ما پیدا خواهند کرد. از همین رو بچه های ما در آینده به مهارت هایی برای استفاده از این فناوری ها نیاز دارند . آنها در حال حاضر نیز این کار را انجام می دهند. والدین نباید فرزندان را از ابزارهای جدید دنیا محافظت کنند ، بلکه باید آنها را با شیوه درست استفاده از این ابزار ها آشنا کنند.
ما باید در تدریس به آنها درمورد نحوه استفاده مؤثر از فناوری و حداکثر پتانسیل آن ها فعال و هدفمند باشیم.
2 : اعتدال را برای فرزندتان الگوسازی کنبد
در حالی که ما درباره آینده فناوری و چگونگی ظاهر آن بسیار کم می دانیم . در مورد تأثیر صفحه نمایش روی بچه ها مطالعه کافی داریم: مطالعات نشان داده اند که استفاده بیش از حد از رسانه ها می تواند منجر به مشکلات توجه ، مشکلات مدرسه ، خواب و اختلال در خوردن و چاقی شود. آکادمی اطفال آمریکا به تازگی توصیه می کند که از تلویزیون و سایر رسانه های سرگرمی برای نوزادان و کودکان زیر 2 سال به شدت جلوگیری شود.
برای بچه های بزرگتر ، “برای کمک به آنها در انتخاب رسانه های عاقلانه ، والدین باید به مدت زمان و همچنین از نظر محتوای رسانه خود نظارت کنند.”
جمله ی معروفی هست که متخصصان حوزه تربیت می گویند : ما نگران ردپای تکنولوژی برروی کودکان هستیم.
3: محدودیت های سنی برای استفاده از فناوری ایجاد کنید
محدودیت های سنی در فن آوری یک راهنمای مناسب است. حداقل سن برای فیس بوک / اینستاگرام 13 سال است. ما به بچه هایمان اجازه نمی دهیم قبل از رسیدن به حداقل سن ، در آن شبکه ها (یا دیگر شبکه ها) حساب داشته باشند. در حالی که برخی از کودکان زیر 13 سال ممکن است به اندازه کافی بالغ باشند که از شبکه ها عاقلانه استفاده کنند . مسئله بزرگتری در صداقت وجود دارد. هنگامی که ما به فرزندانمان اجازه می دهیم سن و هویت خود را صرفاً به منظور دستیابی به اطلاعات نادرست نشان دهند ، ما یک سابقه خطرناک ایجاد می کنیم.
4 : فناوری در حال تغییر شیوه ارتباطات است
با ظهور فناوری شیوه ارتباط انسان ها با یکدیگر در حال تغییر است . اما گفتگوی چهره به چهره هنوز در زمان حال مهم است (و احتمالاً در آینده نیز مهم خواهد بود). فناوری به طور دائم در حال تغییر روش برقراری ارتباط است . خواه بهتر باشد یا نه باید دید. نسل های قدیمی استدلال می کنند که فن آوری گفتگو را از بین می برد ، نسل های جوان معتقدند که فناوری در حال تقویت آن است. فقط زمان می تواند بگوید که دقیقا کدام درست است.
اما در هر صورت ، فرزندان ما برای همیشه در جهانی زندگی می کنند که بزرگان (والدین) به آن احترام می گذارند و انتظار مکالمه کلامی را دارند. نسلهای آینده ممکن است برای آن ارزش کمتری داشته باشند. اما در این ضمن ، برای اینکه فرزندان ما در برقراری ارتباط با نسل های بزرگتر موفق باشند ، باید بتوانند به صورت آنلاین و حضوری ارتباط برقرار کنند. ما باید فرصتهایی ایمن ایجاد کنیم که آنها بتوانند ارتباطات کلامی را یاد بگیرند.
5 : فناوری فرصت خوبی برای حواس پرتی است
فناوری فرصت حواس پرتی را افزایش می دهد. از ترک گفتگوهای کنونی ، متوقف کردن کار مهم یا از دست دادن توانایی تأمل در خود ، درواقع فناوری نشانگر یک وسوسه همیشگی برای ترک مکانهای دشوار است. کسانی که در آینده موفق خواهند شد ، کسانی خواهند بود که می توانند بر این وسوسه غلبه کنند. بنابراین یکی از مهم ترین نکات تربیت کودک در دنیای مدرن همین است . که به آنها آموز دهید از فناوری برای فرار از موقعیت های دشوار استفاده نکنند.
6 : فناوری می تواند برای مصرف و یا ایجاد استفاده شود.
شاید این یکی از مهم ترین مسائلی است که در مورد استفاده از فناوری وجود دارد. این که ما فقط یک مصرف کننده باشیم یا یک مخترع ؟ این که ما در اینترنت هزینه کنیم یا از آن پول به دست آوریم ؟
ما می توانیم بازی های ویدیویی انجام دهیم . یا می توانیم آنها را بسازیم. ما می توانیم در فیس بوک گشت و گذار کنیم . یا می توانیم شبکه ی اجتماعی جدیدی ایجاد کنیم .ما می توانیم از فروشگاه های اینترنتی خرید کنیم. یا می توانیم یک فروشگاه اینترنتی داشته باشیم. این ها تنها تعداد کمی از کارهایی است که می توانیم در اینترنت ایجاد کنیم.
در واقع این مهم است که به فرزندانتان بیاموزید این تفاوت ها را بدانند. به آنها بیاموزید که یک ایجاد کننده باشند و در جهت خدمت به بشر در محیط فناوری گام بردارند.
7 : شما نمی توانید همه چیز را در اینترنت مشاهده کنید
به نظر من ، پروفایلهایی که ما ایجاد می کنیم و به صورت آنلاین نمایان می شود . بسیار آسیب رسان است. با شکوه ترین لحظه های خود را به صورت آنلاین ارسال می کنیم . اما دردناک ترین را پنهان می کنیم. ما چهره ای از خوشبختی ، موفقیت و تصویری از کنار هم قرار گرفتن آن را می سازیم. اما در داخل ، به اندازه شخص بعدی گم شده و شکسته ایم.
خودمان هم در محیط آنلاین به اصالت بیشتری احتیاج داریم. و فرزندان ما باید خطر مقایسه خود با پروفایل های پر زرق و برق را که در رسانه های اجتماعی ایجاد شده است بدانند.
8 : کودکان باید بدانند که ارزششان به لایک ها و کامنت ها نیست
یکی از مسائل مهم در حیطه تربیت کودک در دنیای مدرن مسئله اذت نفس آنها است. بچه ها از همان ابتدا باید این را درک کنند که ارزش خود را نمی توان با لایک و اشتراک و بازتوییت محاسبه کرد. ستایش دیگران امری ناچیز است که می توان ارزش آن را سنجید. این یک هدف احمقانه و در حال تغییر است. این اغلب بر تصمیماتی که ما می گیریم و زندگی ما برای زندگی انتخاب می کنیم تأثیر منفی می گذارد . اما هیچ وقت قلب و روح ما را به طور کامل برآورده نمی کند. برای بچه های ما مهم است که درک کنند که ارزش خود را باید در جای دیگری پیدا کرد. و برای ما به عنوان بزرگسالان نیز به همان اندازه مهم است که همان را یاد بگیریم.
9 : فناوری در خدمت یک هدف است
فناوری باید مشکلات را حل کند. خرید یک وسیله هوشمند صرفا به خاطر داشتن آن ، کار احمقانه ای است که متاسفانه افراد زیادی آن را انجام داده و حتی خود را به خاطر خرید آن ها بدهکار می کنند.
وقتی صحبت از خرید (یا استفاده از) فناوری می شود . فرزندانمان باید به طور مرتب این سؤال را بپرسند ، “چه مشکلی را حل می کند؟” زیرا فناوری باید زندگی ما را آسانتر و کارآمدتر کند. و اگر فناوری جدید مشکلی موجود را حل نکند ، فقط به آنها می افزاید. والدین نیاز به توازن سالم تواضع و عزم جدی دارند.