بهترین اپلیکیشن های ایرانی و خارجی در سال 2018
ژوئن 22, 2019معرفی بهترین نرم افزارهای ضبط مکالمه در دنیا
ژوئن 28, 2019بدون شک همه شما با سرویس گوگل پلی آشنا هستید و نیازی به معرفی این فروشگاه اندروید ندارید. حتی اگر صاحب گوشی اندرویدی هم نباشید، بازهم اسم گوگل پلی به گوشتان خورده است. اما آیا میدانستید گوگل پلی استور نیز نیاز به آپدیت شدن دارد؟ از آنجا که گوگل پلی استور هیچگاه در لیست اپلیکیشنهایی که میبایست بهروزرسانی شوند، مشاهده نمیشود معمولا کاربران اندرویدی هیچگاه آن را آپدیت نمیکنند. در عوض گوگل به صورت کاملا اتوماتیک، اپلیکیشنهایی را که نیاز به بهروزرسانی دارند، در پسزمینه گوشی آپدیت میکند. آپدیت گوگل پلی هم مانند دیگر اپلیکیشن ها هرازچندگاهی منتشر شده و در اختیار کاربران قرار می گیرد، اما از آنجا که بهعنوان یک اپلیکیشن عادی در نظر گرفته نمیشود، معمولا آن را آپدیت نمیکنیم. برای مثال خود گوگل پلی استور هیچگاه در لیست اپلیکیشنهایی که میبایست بهروزرسانی و آپدیت شوند، مشاهده نمیشود به همین دلیل معمولا کاربران اندرویدی به آپدیت گوگل پلی توجهی نمی کنند. با این حال اگر آخرین نسخه این اپلیکیشن را نداشته باشید، چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در این حالت ممکن است از یک اپلیکیشن در دو دستگاه با ورژنهای متفاوت استفاده کنید و البته اگر گوگل پلی آپدیت نباشد، قادر به آپدیت کردن سایر اپلیکیشنها نیز نخواهید بود. در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه آپدیت گوگل پلی استور در اندروید را با هم بررسی کنیم.
آپدیت گوگل پلی
استفاده از سرویس ابری (cloud) برای خواندن کتاب، شنیدن موسیقی، مشاهده فیلم و …، یافتن، تهیه و به اشتراک گذاشتن موسیقی، فیلم، کتاب و برنامه ها، در هر زمان و در هر مکان. خرید، دریافت و پخش موسیقی های هنرمندان و سبک های مورد علاقه خود. خرید، دریافت و خواندن کتاب های مورد علاقه خود. خرید، دریافت و مشاهده فیلم های مورد علاقه خود. مشاهده لیست جدیدترین، بهترین و پرطرفدارترین برنامه ها و بازی های رایگان و غیر رایگان. اطلاع از آپدیت های جدید و دانلود برنامه ها و بازی های مورد نیاز خود و امکانات بسیار دیگر از قابلیت هایی است که گوگل پلی در اختیار ما قرار می دهد.
در واقع با استفاده از این برنامه به هیچ برنامه و مارکت دیگری نیاز ندارید. از آن جایی که این برنامه از امنیت و سلامت کافی برخوردار است، می توان مطمئن بود که هیچ مشکلی برای دستگاه اندرویدی شما به وجود نخواهد آمد.
اخیرا گوگل پلی استور با طراحی جدید در اختیار کاربران قرار گرفته است. در این نسخه جدید نوار ناوبری به پایین صفحه انتقال یافته است تا کاربران احساس راحت تری در این برنامه داشته باشند. اشخاصی که انگشت های کوچک تر دارند و یا کسانی که از گوشی های بسیار بزرگ استفاده می کنند، حتما از این قابلیت جدید استقبال خواهند کرد. زیرا این قابلیت استفاده از گوگل پلی را برایشان راحت تر از پیش کرده است و جا به جایی در بخش های مختلف این برنامه را به مراتب ساده تر می نماید.
تغییر دیگری که در این نسخه ایجاد شده به این گونه است که تب موزیک به طور کلی برداشته شده و فقط از طریق سوایپ به راست در منوی اصلی صورت می گیرد. یک تغییر جالب دیگر این برنامه بدین شکل است که یک دایره جایگزین نوار پیشرفت شده و هنگام دانلود برنامه ای جدید، شروع به چرخیدن و پر شدن می کند. البته شما می توانید تغییرات شکل گرفته در آپدیت گوگل پلی را در سایت و صفحه اصلی آن نیز مشاهده کنید و نسبت به تک تک آن ها، مطلع شوید.
اما تغییراتی که نام بردیم احتمال دارد در مدت کوتاهی برای شما نشان داده نشوند؛ در این صورت می بایست برنامه پلی استور را آپدیت کنید تا بتوانید از تغییرات چشمگیر آن بهره مند شوید.
روش های آپدیت گوگل پلی استور
طراحی Google Play Store به این حالت است که به صورت خودکار در پس زمینه گوشی آپدیت میشود. با این حال در برخی از مواقع ممکن است پلی استور بنا به دلایل مختلف به طور ناگهانی متوقف شده و یا به طور خودکار آپدیت نشود. از این رو قصد داریم در ادامه این مقاله روشهای آپدیت گوگل پلی را شرح دهیم.
روش اول : آپدیت از طریق تنظیمات گوگل پلی
برای به روزرسانی به این روش ابتدا اپلیکیشن گوگل پلی را باز کنید. سپس روی آیکون منو که در گوشه بالا سمت چپ قرار دارد کلیک نمایید. اکنون روی Settings ضربه بزنید و به انتهای لیست رفته و گزینه Play Store version را انتخاب کنید.
پس از انجام مراحل بالا دو اتفاق ممکن است رخ دهد. امکان دارد یک پیغام روی صفحه نمایش ظاهر شود و از شما بخواهد که آپدیت شدن پلی استور را تائید کنید و یا اینکه خود اپلیکیشن به صورت کاملا ناپیدا در پسزمینه بهروزسانی شود. پس از اتمام آپدیت گوگل پلی استور، نوتفیکیشنی دریافت خواهید کرد.
روش دوم: پاک سازی دادههای گوگل پلی
یکی دیگر از روشهای آپدیت گوگل پلی حذف و پاک سازی دادههای این برنامه می باشد. با انجام این کار گوگل به صورت خودکار آخرین نسخه ارائه شده برای این اپلیکیشن را در اختیار شما قرار می دهد. حال برای پاک سازی دادههای Google Play Store به بخش تنظیمات یا Settings دستگاه خود مراجعه کنید و وارد قسمت Apps و یا Application Manager شوید. پس از آن در بخش All Apps گزینه Google Play Store را لمس کنید. حال در صفحه نمایان شده برروی گزینه Storage ضربه بزنید و پس از آن گزینه Clear Storage یا Clear Data را انتخاب نمایید. بدین ترتیب دادههای گوگل پلی حذف خواهند شد. سپس گوشی خود را ریستارت کرده و برای مدت زمان 2 الی 3 دقیقه صبر کنید تا گوگل پلی آپدیت شود.
روش سوم: نصب فایل APK گوگل پلی استور
در این روش میتوانید به صورت دستی جدیدترین فایل APK گوگل پلی استور را روی گوشی خود نصب نمایید. برای انجام این کار در ابتدا می بایست اجازه نصب نرم افزارها از منابع ناشناخته را به دستگاه اندرویدی خود بدهید. به منظور انجام این عمل در گوشیهایی با ورژن 7 اندروید و پایینتر به بخش Security در Settings مراجعه کنید. سپس اسلایدر گزینه Unknown sources را در حالت فعال قرار دهید. برای گوشی هایی با ورژن 8 اندروید و بالاتر نیز باید به بخش Apps & notifications در Settings مراجعه کرده سپس گزینه Special app access را لمس کنید. در مرحله بعدی گزینه Install unknown apps را انتخاب نمایید. اکنون باید مرورگری را که با استفاده از آن قصد دانلود فایل APK را دارید، انتخاب کنید. به طور مثال اگر قصد دانلود فایل APK گوگل پلی استور را از طریق مرورگر کروم دارید، گزینه Chrome را لمس نمایید. سپس اسلایدر گزینه Allow from this source را در حالت فعال قرار دهید.
در مرحله بعدی نوبت به دانلود جدیدترین فایل APK گوگل پلی استور میرسد. شما میتوانید با مراجعه به سایت APKMirror جدیدترین فایل APK گوگل پلی را دانلود نمایید. در نهایت بعد از اتمام دانلود، قادر به نصب فایل APK بر روی دستگاه اندرویدی خود خواهید بود.
همچنین می توانید با کلیک برروی لینک های زیر مطالب مرتبط را مطالعه نمایید.